Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Έρχεται τo «έξυπνο» ακουστικό που καταργεί τα γλωσσικά εμπόδια



Τέλος στα λεξικά και στην ασυνεννοησία υπόσχεται να βάλει καινούρια συσκευή που μεταφράζει απευθείας αυτά που ακούει. 

Πρόκειται για ένα ακουστικό που τοποθετείται στο αυτί και μεταφράζει μια οποιαδήποτε ξένη γλώσσα.

 
Η συσκευή η οποία ονομάζεται The Pilot system αποτελεί δημιούργημα της εταιρείας Waverly Labs και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο έναντι 113 ευρώ. 

Συνοδεία του ακουστικού έρχεται και μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη να κατανοεί τις φράσεις που ακούει σε κάποια από τις διαθέσιμες ξένες γλώσσες, δηλαδή αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και γαλλικά.

Η εφαρμογή, θα βοηθάει τον χρήστη να αλλάζει τη γλώσσα που ακούει και τη γλώσσα στην οποία θέλει να ακούσει την μετάφραση στο ακουστικό του.

 
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου