Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:


ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ… Αλλά σε… καλή τιμή!


 
Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στο χείλος του γκρεμού κι αυτό πλέον το ομολογούν όλοι. Πως έφτασε ως εδώ; Δε θέλει ρώτημα! Φτάσαμε ως εδώ εξαιτίας του περιβόητου Μνημονίου, που τάχα θα μας… έσωζε!
Βγαίνουν λοιπόν τώρα όλοι αυτοί που ψήφισαν το Μνημόνιο, όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας, και επιχειρούν να αποσείσουν τις ευθύνες τους και να εμφανιστούν ενώπιον του ελληνικού λαού ως λευκές περιστερές και… μωρές παρθένες.Ένας εξ’ αυτών, ο «χάρη σ’ εμένα πέρασε το Μνημόνιο»  τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης, δίνει καθημερινά συνεντεύξεις στα πρόθυμα ΜΜΕ της διαπλοκής και με το απύθμενο θράσος που τον διακρίνει προσπαθεί να βγει κι από πάνω! Εμφανίζεται ως… αντιστασιακός στο ξεπούλημα της πατρίδας, αλλά στην πραγματικότητα άλλο είναι το πρόβλημά του: ότι τα πουλάμε σε… χαμηλή τιμή. Και βροντοφωνάζει: Ξεπουλήστε τα όλα, αλλά σε πιο… συμφέρουσες τιμές. Ιδού τις είπε τη Δευτέρα το πρωί στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ 1:
«Κάνουν ό, τι θέλουν οι τροικανοί. Προσπαθούν να   …….>>>>>>>>>
 προχωρήσουν στις αποκρατικοποιήσεις με τον τρόπο που συμφέρει αυτούς, και όχι την χώρα μας. Δεν έχουμε πουθενά σε κανένα θέμα τον “πάνω” λόγο. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Αυτό που κάνουμε τώρα δεν είναι πολιτική. Μας έχουν βάλει το “πιστόλι στον κρόταφο” για τις αποκρατικοποιήσεις. Κάτω από τέτοιες δυσμενείς απειλητικές συνθήκες διαπραγματευόμαστε. Ουσιαστικά, θέλουν να τους “χαρίσουμε” το αεροδρόμιο με το τίμημα που αυτοί αξιολογούν. Αξιολογούν το αεροδρόμιο με το εισόδημα που βγάζουν από το πάρκινγκ και τα ενοίκια των καταστημάτων… Το τίμημα που θέτουν αυτοί είναι εξαιρετικά χαμηλό. Είναι τρελά πράγματα αυτά. Δεν θα το ξεπουλήσω, δεν θα το χαρίσω σε αυτούς επειδή μου έχουν βάλει το ”πιστόλι στον κρόταφό μου”, ή της οικογένειας μου. Πρέπει να υπάρχει και λίγο πατριωτισμός. Αυτά που μας λένε και ζητούν είναι κλέψιμο. Πρόκειται περί κοινών απατεώνων. Προσπαθούν να μας κόψουν τον λαιμό. Έφεραν την BlackRock να “αξιολογήσει” τις ελληνικές τράπεζες και στη συνέχεια να αγοράσουν όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις σε πολύ χαμηλές τιμές. Θα μας παίρνουν τις επιχειρήσεις μας σχεδόν “τσάμπα”, έναντι ενός “πινακίου φακής”. Φωνάζω και λέω ότι αυτό είναι το σύστημα και το σχέδιο που έχουν στήσει. Είπα στην Επιτροπή: “Είναι casus belli αυτό που πάτε να κάνετε με τις αποκρατικοποιήσεις. Προσέξτε! Δεν θα ξεπουλήσουμε την Ελλάδα”. Εάν πρόκειται να σωθεί η πατρίδα μας, να τα πουλήσουμε όλα. Αλλά, δεν πρόκειται να σωθεί. Επομένως, γιατί να τα δώσω;».
===========================================================
ΚΑΙ ΜΙΑ  ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΩΪΚΑ:
  
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ  ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΠΑΧΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ??? ??? ???
ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ  ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ !!!
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ??? ??? ???
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΩΪΚΑ, ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ   ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ … … …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου