Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ελΛαΣ το μΕγαΛιο ΣοΥ.....!!!!!!!!!



Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βόρειας Κορέας, . . .      τρώτε 12 χρόνια σκληρής εργασίας.

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Ιράν, . . . . . . .       κρατείστε  επ'αόριστον.

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Αφγανισταν, . . . .       τρως σφαιρα.

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Σαουδικής Αραβίας, .        θα πρέπει να φυλακιστείτε.

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ των ΗΠΑ, . . . . . . .       ΘΑ υποστείτε ξυλοδαρμό από την τοπική αστυνομία.

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κίνας, . . . . . . .      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ακουστείτε ποτέ ξανά.

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βενεζουέλας, . . . .      ΘΑ περαστείτε για κατάσκοπος και θα σφραγιστείτε σε κάνα κελί.

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κούβας, . . . . . .       θα σαπίσετε σε πολιτική φυλακή.


Εάν διασχίσετε παράνομα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, . . . . . .       ΠΑΙΡΝΕΤΕ: 
 
- Μια θέση εργασίας,
- Μια άδεια οδήγησης,
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,
- Πρόνοια,
- κουπόνια συσσιτίου,
- ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,
- ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ενοικίου ή δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι,
- ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,
- ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ,
- Δωρεάν εξόδους απ? τις φυλακές και σε πολλές περιπτώσεις ...
- Μπορείτε ακόμη και να ψηφίσετε.

                         - ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΡΟ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ
 

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

KRANOSGR: Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα τα τεθωρακισμένα...

KRANOSGR: Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα τα τεθωρακισμένα...: "Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ, από 10 έως 14 Ιανουαρίου, πληρώματα αρμάτων της 7ης ΕΜΑ πραγματοποίησαν επιχειρησιακές βολές στο Πεδίο Βολ..."

Θράκη


 
Η Θράκη είναι χώρα της Βαλκανικής Χερσονήσου στα ΒΑ της Ελλάδας. Κατά την προομηρική περίοδο περιλάμβανε επίσης τη Ν Μακεδονία και μέρος της Θεσσαλίας. Σήμερα είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε τρία γειτονικά κράτη: Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία.
Η Θράκη περιλαμβάνει τρεις νομούς: Έβρου, Ξάνθης και Ροδόπης. Ο λαός της Θράκης κατά τον Ηρόδοτο, ήταν ο μεγαλύτερος, μετά από τους Ινδούς. Ο ίδιος ιστορικός τους διαιρούσε σε βαρβάρους, που ζούσαν πάνω από τον Αίμο, και σε πολιτισμένους, που κατοικούσαν στα νότια, μεταξύ Μακεδονίας, Αιγαίου και Προποντίδας. Κατά τη μυκηναϊκή εποχή είχαν ανώτερο πολιτισμό από τον ελληνικό. Απ' αυτούς έμαθαν οι Έλληνες τη γεωργική, οχυρωτική και πολεμική τέχνη. Από τα σπουδαιότερα αρχαία έθιμά τους ήταν: η πολυγαμία, η ταφή της γυναίκας μετά το θάνατο του συζύγου της, η εξαγορά της νύφης από το γαμπρό κλπ. Οι σπουδαιότεροι από τους θεούς που λάτρευαν ήταν: ο Ερμής, ο Διόνυσος και η Άρτεμη. Απ' αυτούς κληρονόμησαν οι Έλληνες τη λατρεία του Δωδεκάθεου. Με τη δημιουργία των ελληνικών αποικιών στα παράλια της Θράκης μεταδόθηκε στη χώρα ο ελληνικός πολιτισμός και έτσι, κατά τους ιστορικούς χρόνους, οι Θράκες εξελληνίστηκαν και η χώρα τους έγινε ελληνική επαρχία.
Η Θράκη αποτέλεσε θέατρο πολεμικών συγκρούσεων από τους αρχαιότατους χρόνους, γιατί βρίσκεται μεταξύ Ευρώπης και Ασίας. Οι συγκρούσεις αυτές αυξήθηκαν ιδίως κατά τη  βυζαντινή εποχή. Περί το 600 μ.Χ. δέχτηκε τις καταστρεπτικές επιδρομές των Σλάβων. Αργότερα υποτάχτηκε στους Τούρκους, όπως και όλες οι άλλες βυζαντινές επαρχίες. Το 1821 πήρε μέρος στη μεγάλη Ελληνική Επανάσταση κατά των Τούρκων. Το 1885 οι Βούλγαροι κατέλαβαν την Ανατολική Ρωμυλία, ενώ κατά τον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι Έλληνες έφτασαν μέχρι την  Κωνσταντινούπολη. Τα σημερινά σύνορα της ελληνικής Θράκης διαμορφώθηκαν μετά τη  Μικρασιατική καταστροφή (1922).
Η γεωγραφική της θέση λοιπόν, προσδιορίζει τις συγγένειες της μουσικής και των χορών της με τις αντίστοιχες μουσικές και χορούς των γειτονικών λαών. Το μουσικο-χορευτικό ιδίωμα της Θράκης παρουσιάζει ένα ξεχωριστό χρώμα, μέσα από μια έντονη μουσική, χορευτική και εθιμική παράδοση. Σταθμός στη διαμόρφωση του θρακιώτικου χρώματος στάθηκε η συνθήκη της Λοζάννης το 1923, η οποία ενοποίησε το Μικρασιατικό, το Θρακικό και το Μακεδονικό στοιχείο, συντελώντας στο σχηματισμό μιας πλατύτερης πολιτιστικής ενότητας.
Διατηρούνται ακόμη μέχρι σήμερα τα αναστενάρια, τα κουρμπάνια, οι μεταμφιέσεις του δωδεκαημέρου, και της αποκριάς, το έθιμο του αγιόγιαννου και της τζαμάλας, καθώς και έθμιμα με μιμικές παραστάσεις γονιμικού χαρακτήρα, που συνοδεύονται και με τους ανάλογους χορούς.. Μεγάλος στάθηκε ο επηρεασμός των εθίμων και της μουσικής από τα Μικρασιατικά παράλια στα οποία εντοπίζονται κοινή μουσικοχορευτικοί τύποι.
Το ιδιαίτερο αυτό ύφος της Θράκης, οι ιδιάζουσες μελωδικές γραμμές, καθώς και οι κινήσεις των χορών δίνουν στην περιοχή μια ιδιαιτερότητα που διαφέρει πολύ από αυτή του υπόλοιπου Ελλαδικού χώρου.
 

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΤΡΩΝΕ!


ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΤΡΩΝΕ! ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΙΝΑ!



Συγχαρητηρια στους Ιατρους που επωνύμως εδήλωσαν την αλήθεια παρα τoυς κινδυνους που θα δατρεξουν από τους «αλληλεγγυους» Σκαπανείς της Μαλακίαας εν Ελλαδι..


Η ιδεοληψια δολοφονει..Ενας Εισαγγελεας να επεμβει..

Οι Ιατροι Διδακτωρ Παθολογιας κος Αναστασιος Σπαντιδεας η κα Βασιλικη Παπαλιμναιου Επιμελητρια της Παθολογικης Κλινικης του Νοσοκομειου Ελπις , ο κος Αρης Μουσιωνης διοικητης της 1ης Υγειονομικης Περιφεριεας και ο Κος Θεοδωρος Γιανναρος διοικητης του Νοσοκομειου Ελπις δηλωσαν στην Εφημεριδα Realnews τα εξης................

1. «Τα αποτελεσματα των ιατρικων εξετασεων που υπεβληθησαν οι «ετοιμοθανατοι απεργοι» πεινας-λαθρομεταναστες δειχνουν ολες τις παραμετρους τιμες εντος των φυσιολογικων οριων..» ( Διδακτωρ Παθλογιας κος Αναστασιος Σπαντιδεας )
2. «Η κατασταση τηγς υγειας των μεταναστων είναι πολύ καλη. Ειναι σιγουρο ότι τα συγκεκριμενα ατομα που εξετασθησαν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΣΙΤΙΣΤΑ..»(  η κα Βασιλικη Παπαλιμναιου Επιμελητρια της Παθολογικης Κλινικης του Νοσοκομειου Ελπις)

3. «Εχουμε καταγγελιες ότι σε καποια νοσοκομεια .. «σε συγκεκριμενη περιπτωσι ο μεταναστης ζητησε τροφη και σε καποια άλλη χυμο.. Οι «αλληλεγγυοι» συνοδοι παρενεβησαν στοπροσωπικο και δεν επετρεψαν στο προσωπικο να τα δωσει.!!»

4. «Καποιο μεταναστες ζητησαν να πιουν τσαι με ζαχαρι ( το αγαπημενο ροφημα των μουσουλμανων) όμως οι συνοδοι «αλληλεγγυοι» δεν το επετρεψαν.. Μαλιστα σε άλλη περιπτωσι ο αλληλεγγυος συνοδος Εβγαλε τον δισκο που αφησε ο τραπεζοκομος εξω από το δωματιο…»( και ο Κος Θεοδωρος Γιανναρος διοικητης του Νοσοκομειου Ελπις)

5. «Τα ατομα αυτά είναι μονιμα διπλα στους μεταναστες , παρακολουθωντα μηπως τυχον τους δωσουμε φαγητο..Αυτο είναι πρωτπφανης παραβισι των ανθρωπινων και ατομικων διακιωματαων..» ( η κα Βασιλικη Παπαλιμναιου Επιμελητρια της Παθολογικης Κλινικης του Νοσοκομειου Ελπις)

Συμπερασματα:

1. Ειναι σαφες, ηλιου φαεινοτερον ότι οι «αλληλεγγυοι» προσπαθουν να θανατωσουν τους μεταναστες εμποδιζοντας τους να φανε προκειμενου να εδημιουργησουν θυματα και επακολουθες αντιδρασεις.

2. Η πολιτεια κακως κακιστα δεν εχει το σθενος να αποκαλυψη την αληθεια και να συνδραμη στην διασωσι των μεταναστων που τους «αυτοκτονουν «οι αλληλέγγυοι « δηλαδη , τα καλοπαιδα του ΣΥΡΙζαΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡχΖΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ που μαλακιζονται εν Αθηναις.. μαζι με την Κυβερνησι και την αξιωματικη αντιπολιτευσι που μονιμως αυτοικανοποιειεται..…