Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ!!




Από την Σοφία

Βρέθηκε το απόλυτο φάρμακο!
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ! Είναι κατά πάσας νόσου, χαρατσίου, λογαριασμού, ραβασακίου,
τρομολάγνου ειδήσεως. Χαλάει ο κόσμος; Εμείς παίρνουμε το φάρμακό μας και πάμε βόλτα όλοι! Και παίζουμε τάβλι και φωτογραφιζόμαστε κιόλας και στέλνουμε πάκο της φωτό στο Bloomberg για να έχει να λέει ότι είμαστε τεμπέληδες…

NEW CAPSULES…


Zaman-fu 75 mg

κατά του άγχους……

ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ….

Φίλος φαρμακοποιός (Ο γνωστός σε όλους ΓΓ) με ενημέρωσε ότι κυκλοφορεί και ηπιότερο αντιφλεγμονώδες:

το "3 λαλούν και 2 χορεύουν" (αναβράζον!)

και μάλιστα με χαμηλή συμμετοχή .

(Το "3λαλούν και 2 χορεύουν" λαμβάνεται με συνταγή τρόλλΙΚΑς από το 3κομματικό τσίρκο)
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε… αλλά το αντίδοτο Zaman-fu λύνει όλα τα προβλήματα!

Στάϊνμπρουκ:Η Μέρκελ οδηγεί τις μεσογειακές χώρες σε έναν φαύλο κύκλο

Ο υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) για την καγκελαρία Πέερ Στάινμπρουκ, κατηγόρησε σήμερα την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, ότι με την επιμονή της στη δημοσιονομική λιτότητα παρασέρνει τις χώρες της νότιας Ευρώπης σε ένα φαύλο κύκλο.
Στάϊνμπρουκ:Η Μέρκελ οδηγεί τις μεσογειακές χώρες σε έναν φαύλο κύκλοΟ Στάινμπρουκ έκανε τις δηλώσεις αυτές μετά τη συνάντηση που είχε στο Παρίσι με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.Πέντε μήνες πριν από τις εκλογές, αυτή ήταν άλλη μία από τις προσπάθειες που καταβάλει ώστε να επισημάνει τις πολιτικές διαφορές του από την Μέρκελ η οποία στις δημοσκοπήσεις φαίνεται να διατηρεί άνετο προβάδισμα επί των αντιπάλων της.
«Επικρίνουμε έντονα το γεγονός ότι με αυτήν την εστίαση σε μια πολύ αυστηρή πορεία προς την εξυγίανση, πολλές χώρες παγιδεύονται σε ένα φαύλο κύκλο που αποδυναμώνει τις οικονομίες τους», είπε ο Στάινμπρουκ μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Παρίσι. «Αυτό που προωθεί η καγκελάριος στα ευρωπαϊκά φόρα είναι μια εστίαση στη δημοσιονομική εξυγίανση η οποία είναι βλαπτική για τις οικονομίες των χωρών αυτών, καθώς οδηγεί σε υψηλή ανεργία και χαμηλότερα φορολογικά έσοδα».
Ο Σοσιαλδημοκράτης πολιτικός δεν κατονόμασε τις χώρες που εννοεί, αν και αναφερόταν σε εκείνες τις μεσογειακές χώρες που βρίσκονται αντιμέτωπες με κρίση χρέους, όπως η Ελλάδα, ηΚύπρος, η Ισπανία και η Ιταλία. Υπάρχει έντονη φημολογία, ότι η Γαλλία ενδέχεται να είναι η επόμενη χώρα που θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, ιδίως αφότου παραδέχτηκε ότι δεν θα πετύχει να περιορίσει το έλλειμμά της στο 3% του ΑΕΠ της φέτος ενώ η ανάπτυξη για το 2013 προβλέπεται ότι μόλις θα ξεπεράσει το μηδέν.
Ο Στάινμπρουκ απέρριψε την κριτική που ασκείται στον πρόεδρο Ολάντ γιατί δεν έχει καταφέρει ακόμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της δυσκαμψίας στην αγορά εργασίας και των υπέρογκων δημόσιων δαπανών. «Θα ζητούσα λίγη περισσότερη κατανόηση για το γεγονός ότι μέσα σε 10-11 μήνες ο πρόεδρος Ολάντ δεν έφτιαξε όλα αυτά που δεν πέτυχαν οι προκάτοχοί του μέσα σε 10-15 χρόνια», τόνισε, αναφερόμενος στους πρώην προέδρους της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και Ζακ Σιράκ.

Με κάρτα το αγροτικό πετρέλαιο, τρέχουν οι αιτήσεις για επιστροφή ΦΠΑ


Το σύστημα φθηνού αγροτικού πετρελαίου με κάρτα για κάθε αγρότη ξεχωριστά προωθείται από το υπουργείο Οικονομικών. Κεντρικό ρόλο στο νέο σύστημα,   έχει αναλάβει ο όμιλος Πειραιώς-ΑΤΕ, λόγω της υλικοτεχνικής υποδομής που διαθέτει.
Έρχεται σε λίγους μήνες το σύστημα φθηνού αγροτικού πετρελαίου με κάρτα για κάθε αγρότη ενώ την ίδια ώρα ξεκίνησε, αν και με καθυστέρηση, η διαδικασία για την επιστροφή ΦΠΑ.Έρχεται σε λίγους μήνες το σύστημα φθηνού αγροτικού πετρελαίου με κάρτα για κάθε αγρότη ενώ την ίδια ώρα ξεκίνησε, αν και με καθυστέρηση, η διαδικασία για την επιστροφή ΦΠΑ.
Την ίδια ώρα, με καθυστέρηση ξεκίνησε η διαδικασία για την επιστροφή ΦΠΑ με τη διαδικασία υποβολής των δηλώσεων να ανοίγει στις 2 Απριλίου.

Εάν εφαρμοστεί το νέο σύστημα και χωρίς προβλήματα, τότε θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες σε πετρέλαιο που θα έχουν οι παραγωγοί με βάση τις δηλώσεις ΟΣΔΕ του 2013. Τα στοιχεία από τις δηλώσεις θα χρησιμοποιηθούν για τον ορισμό ενός πλαφόν κατανάλωσης, πάνω από το οποίο ο αγρότης θα πληρώνει κανονικά το πετρέλαιο.
Αυτή την περίοδο, η επιτροπή που έχει συστήσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τη συνδρομή του υπουργείου Οικονομικών αναζητά την επίλυση κι άλλων τέτοιων μικροπροβλημάτων που ενδεχομένως θα δημιουργηθούν από την άμεση εφαρμογή της «κάρτας».
Στις 2 Απριλίου η υποβολή των δηλώσεων για την επιστροφή ΦΠΑ
Από τις 2 Απριλίου μπορούν να υποβάλουν οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος αιτήσεις για την επιστροφή ΦΠΑ στις κατά τόπους εφορίες και συνεταιρισμούς, όπως προκύπτει από τη σχετική εγκύκλιο του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη.
Στο κείμενο της εγκυκλίου αναφέρεται, επίσης, ότι όσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής μέσω συνεταιριστικών οργανώσεων, θα πρέπει να υποβληθούν ξανά, ενώ θεσπίζεται και αμοιβή 8 ευρώ ανά δήλωση από το Δημόσιο προς τους συνεταιρισμούς.
Υπενθυμίζεται ότι για τη φετινή χρονιά το ποσοστό της επιστροφής έχει καθοριστεί στο 6% από 11% που ήταν πέρυσι.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Οι Ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες του εγκεφάλου και οι απεριόριστες δυνατότητές του


Με την καθοδηγούμενη χαλάρωση των μυών, γαληνεύει ο Νους και φτάνουμε στο επίπεδο ΑΛΦΑ. (Είμαστε τρισυπόστατοι. ΝΟΥΣ- ΣΩΜΑ-ΠΝΕΥΜΑ. Ζούμε για το Σώμα, Ζούμε για το Πνεύμα, Ζούμε για την Ψυχή. Όλα είναι ίσης σπουδαιότητας).
Εδώ θέτουμε στόχους ευεργετικούς, όπως ο έλεγχος συνηθειών, ενίσχυση αυτοεκτίμησης, στόχους ανάπτυξης και εξέλιξης, αθλητικές επιδόσεις, αύξηση παραγωγικότητας, Δημιουργικότητα… Παραγωγή νέων ιδεών. Στο επίπεδο Άλφα, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.
Τα θαύματα του χθες είναι η επιστήμη του σήμερα. Είναι η κατανόηση που μας λείπει. Το 1924 ο Χανς Μπέργκεν Αυστριακός ψυχίατρος, έκανε μετρήσεις με ηλεκτροεγγεφαλογράφο, και ανακάλυψε ότι ο εγκέφαλός μας πάλλεται με παλμούς το δευτερόλεπτο, όπως η καρδιά μας πάλλεται με παλμούς το λεπτό. Και όταν αυτοί οι παλμοί είναι από 14 έως 21 λέμε πως είμαστε στη Βήτα συχνότητα. Είναι η κατάσταση της εγρήγορσης, όπου λειτουργούν οι 5 αισθήσεις , αναγνωρίζουμε τον φυσικό κόσμο και μας αναγνωρίζει κι αυτός.
ΣΤΗΝ ΒΗΤΑ έχουμε:
Συνείδηση, λογική, επικοινωνία- γλώσσα, ανάλυση (ξεχωρίζω το δέντρο από το δάσος) έννοια χώρου- χρόνου.
Και αριστερό ημισφαίριο. Στο Βήτα έχουμε επίγνωση και είμαστε δέκτες του φυσικού κόσμου. Ο εγκέφαλος είναι πομπός και δέκτης. Με αυτές τις συχνότητες στέλνει και λαμβάνει μηνύματα για το πώς θέλει να είναι στον φυσικό κόσμο.
Το 1981 ο δρ. Σπέρυ (πήρε και βραβείο Νόμπελ γι αυτό) ανακάλυψε τις διαφορετικές δυνατότητες των δύο ημισφαιρίων.
ΑΛΦΑ συχνότητα:
Kάτω από τους 14 παλμούς, ενεργοποιείται το δεξί ημισφαίριο (Αυτό που στην ψυχολογία ονομάζεται υποσυνείδητο). Εδώ υπάρχουν διαφορετικές λειτουργίες όπως ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΔΙΟΡΑΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ (ΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ E.S.P. = Διαίσθηση, ενόραση.
Ο άνθρωπος ο έμφρων-έμφρων (στο επόμενο επίπεδο εξέλιξης που βρισκόμαστε τώρα), έχει δύο επιπλέον αισθήσεις. Διαίσθηση- Ενόραση. Η μελλοντική εξέλιξη της ανθρωπότητας είναι η εξέλιξη της συνείδησης που έχουμε για τη συνείδηση. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στο σήμερα με εργαλεία του χθες.
ΦΑΝΤΑΣΙΑ:
Ανήκει στο δεξί. Οι σπουδαίες ιδέες έρχονται σε κατάσταση χαλάρωσης. Μας επιτρέπει να αλλάξουμε τη ζωή μας. Οτιδήποτε θέλουμε να φτιάξουμε, να κάνουμε ή να δημιουργήσουμε είναι μια εικόνα που πρέπει πρώτα να γίνει.
Η ικανότητα να προβλέπουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Στη Βήτα συχνότητα 4 στις 5 αποφάσεις είναι λάθος.
Είναι η λειτουργία που μας δίνει τη δυνατότητα να εκτιμάμε καλύτερα τις πληροφορίες και τα γεγονότα και να προβλέπουμε ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και έτσι να γίνουμε οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη στιγμή. Να μπορούμε δηλ. να μαντεύουμε.
Κάθε φορά που πήρατε μία απόφαση και είπατε ΛΑΘΟΣ είσαστε στο Β
Όταν πήρατε απόφαση και είπατε μου βγήκε σε καλό, είσαστε στο Α. Εδώ έχετε περισσότερα στοιχεία να επεξεργαστεί ο εγκέφαλος, παρά όταν είναι στην υψηλότερη συχνότητα, Βήτα.
ΣΤΟ ΑΛΦΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
Η δημιουργικότητα έχει να κάνει με την εικόνα που έχει ο άνθρωπος για τον εαυτό του. Όσο υψηλότερη εικόνα, τόσο υψηλότερους στόχους βάζει. Στην Α έχουμε καλύτερη εικόνα του εαυτού μας, γιατί εδώ είναι οι δυνατότητες που έχει το ανθρώπινο είδος, ενώ στο Β είμαι επηρεασμένος από τις γνώμες των άλλων. ( του πατέρα μου, της μάνας μου, της κοινωνίας)
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Εδώ παράγονται τα περίφημα λεμφοκύτταρα, τα κύτταρα -Τ- που αποτελούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Το λεμφικό μας σύστημα είναι υπεύθυνο για την αποβολή των αχρήστων. Ενισχύεται δηλαδή η άμυνα του οργανισμού μας κάθε φορά που συνειδητά χαλαρώνουμε στο ΑΛΦΑ και ο οργανισμός αυτοθεραπεύεται. Κατά τη διάρκεια του ύπνου ο εγκέφαλος περνά αρκετές φορές από το Α (γέμισμα μπαταρίας). ( Με φυσιολογικό ύπνο και όχι με χάπια- Όταν κάποιος παίρνει χάπια δεν περνά καθόλου από το ΑΛΦΑ και πάει κατευθείαν στο ΔΕΛΤΑ με αποτέλεσμα να ξυπνά και να νιώθει ακόμα κουρασμένος)
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ:
Ο δρ. Χιούμαν ο αστροφυσικός, ανακάλυψε ότι ανάμεσα στη στρατόσφαιρα και την ιονόσφαιρα ο χώρος δονείται στους 10 κύκλους το δευτ. Οι επιστήμονες προσπάθησαν να βρουν από πού ξεκινάει αυτή η συχνότητα και δε βρήκαν. Θεώρησαν ότι αυτή είναι μια συμπαντική συχνότητα όπου δονείται το σύμπαν στους 10 κύκλους. Για μας τι σημαίνει αυτό; ότι κάθε φορά που συντονιζόμαστε σ΄αυτή τη συχνότητα ερχόμαστε σε μια υποκειμενική επικοινωνία. Μπορούμε να δεχτούμε ή να στείλουμε ένα μήνυμα, όπου εκεί μπορούμε να καταλαβαίνουμε και να επικοινωνούμε.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ E.S.P Διαίσθηση:
Η δυνατότητα να πάρω πληροφορίες μέσω του νου μου. Για τους επιχειρηματίες είναι το κρυφό χαρτί τους. Δεν υπάρχουν επιχειρηματίες επιτυχημένοι που να μην έχουν διαίσθηση. Λειτουργούν στο μέλλον όχι στο παρελθόν.
Η διαφορά ανάμεσα στην Β και Α είναι ότι στη Β είμαστε ξύπνιοι, ενώ στην Α το 95% κοιμάται και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις σπουδαίες δυνατότητες συνειδητά, εκτός κι αν είχε κάποια αναλαμπή σκέψης, ή το πρωί όταν ξυπνήσει, πριν μπει σε δράση και του έρθει κάποια ιδέα, και πάρει κάποια απόφαση καλώς. Αυτό που μόλις περιέγραψα είναι διόραση.
ΘΗΤΑ:
Είναι τμήμα της κλίμακας του υποσυνειδήτου και του δεξιού ημισφαιρίου και πολύ λίγοι άνθρωποι παραμένουν αρκετά σε μια τόσο χαμηλή συχνότητα. Όλες οι συναισθηματικές μας εμπειρίες μοιάζουν να καταγράφονται σ΄αυτή τη συχνότητα. Η Θήτα είναι αυτή η ειδική κλίμακα που ανοίγει την πόρτα της συνείδησης για να προχωρήσει στην πέρα από την χαλάρωση περιοχή, μέσα στον κόσμο των ψυχικών φαινομένων.
Οι αλλαγές από το ΒΗΤΑ επίπεδο, επιτυγχάνονται μόνον 10%. Το 80% των αλλαγών επιτυγχάνεται στο ΑΛΦΑ και το υπόλοιπο 10% στο ΘΗΤΑ το οποίο όπως είπαμε, μαζί με το ΑΛΦΑ είναι το υποσυνείδητο.
Αυτή είναι η δύναμη του υποσυνειδήτου μας και με μια σειρά ασκήσεων ξεκινάμε να το ενεργοποιούμε.
Ο άνθρωπος είναι το μόνο είδος το οποίο ελέγχει το πεπρωμένο του. Αυτό προϋποθέτει τεράστια δύναμη, τεράστιες ευθύνες. Γιατί ζούμε; Το 95% των ανθρώπων απλώς ζουν περιμένοντας να τους συμβεί κάτι καλύτερο. Πατάνε στα νύχια τους και προχωράνε στη ζωή ελπίζοντας ότι θα φτάσουν με ασφάλεια στο θάνατο. Οι στιγμές κρίσης είναι ευκαιρία για ανανέωση.
Η έννοια της μετάβασης περιλαμβάνει την προϋπόθεση της αλλαγής. Χρειάζεται να κινηθούμε για να ζήσουμε, δημιουργώντας το δικό μας μέλλον, αποφεύγοντας την πεπατημένη και χωρίς να πάρουμε τίποτα από κανένα. Έχουμε έρθει εδώ για να δημιουργήσουμε. Το επίπεδο ΑΛΦΑ είναι το εργαλείο.
ΔΕΛΤΑ:
Το επίπεδο του βαθιού ύπνου. Είναι ανεξερεύνητο από την επιστήμη.

Ιδού το "νέο" εθνικό νόμισμα - Μια καλλιτεχνική σύλληψη μπορεί να γίνει πολιτικός δείκτης


Το νέο εθνικό νόμισμα - ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ Π.ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ
Eξαιρετικής ποιότητας και καλλιτεχνικής σύλληψης, έστω και αμφιλεγόμενα σε ότι αφορά τις προσωπικότητες που επελέγησαν (π.χ. ο Κορνήλιος Κασοριάδης, ή η Μελίνα Μερκούρη) σχέδια δημιούργησε ο καλλιτέχνης Παύλος Βατικιώτης.
Τα χαρτονομίσματα με ήρωες τη Μαρία Κάλλας, τον μαρξιστή φιλόσοφο Κορνήλιο Καστοριάδη, τον Οδύσσεα Ελύτη και άλλες σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού πνεύματος αλλά και της επιστήμης έχουν προκαλέσει θετικά κυρίως με αφορμή την εκ των πραγμάτων συζήτηση που έχει αναλύψει για ανάγκη επιστροφής στην δραγμή.
Ο ίδιος ο καλλιτέχης δηλώσει ότι «Ξεκίνησα να τις σχεδιάζω μεταξύ σοβαρού και αστείου... Στο τέλος το πήρα σοβαρά όμως! Θεωρώ πως το νόμισμα πρέπει να είναι όμορφο γιατί είναι κι αυτό καθρέφτης μιας χώρας. Ίσως είναι το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της καλαισθησίας ενός λαού...
Όπως και κάθε δημόσιο έγγραφο, διαβατήριο, ταυτότητα, παράβολο κ.λπ... Στην Ελλάδα πάντα υστερούσαμε σε αυτό το κομμάτι γιατί μάλλον κανένας καλός γραφίστας δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να ασχοληθεί σοβαρά με κάτι τέτοιο. Ακόμα και τα έντυπα της Εφορίας είναι τόσο άσχημα σχεδιασμένα που στο τέλος γίνονται τελείως δύσχρηστα και δυσνόητα...
Δεν ξέρω αν ποτέ χρειαστεί να γυρίσουμε στη δραχμή, αλλά αν αυτό γίνει θα ήθελα πολύ να έχω στο πορτοφόλι μου όμορφα χαρτονομίσματα!».
Εμείς να πούμε ότι ένα εθνικό νίμισμα δεν μπορεί να είναι αδιάφορο απέναντι στους πολεμικούς ηγέτες που το απελευθέρωσαν ή το αγωνίστηκαν για την ελευθερία του. Οι ήρωες του '21 (π.χ. Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης κλπ), οι ήρωες του ελληνοαλβανικού μετώπου ή και οι αρχαίοι ήρωες δεν μπορούν να λείπυον από τα χαρτονομίσματα. Από τους παραπάνω κρατάμε τον Παπανικολάου και τον Ελύτη. Και γυσικά θα υπάρχουν και 50οάρικα και νομίσματα...

Τί έλεγε ο Θουκυδίδης για περιόδους κρίσης όπως η σημερινή


 

Ο Θουκυδίδης (περίπου 460 -398 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας στρατηγός και ιστορικός, παγκοσμίως γνωστός για τη συγγραφή της Ιστορίας του Πελοποννησιακού Πολέμου.
Κάντε τον κόπο να διαβάσατε το παρακάτω απόσπασμα του Θουκυδίδη και δείτε πόσο αναλυτικοί και σκεπτόμενοι ήταν οι άνθρωποι.
ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ
Βιβλίο 3. Κεφάλαιο 82
Για όσα έγιναν, γίνονται και θα γίνουν…
1. Σ’ αυτές τις ακρότητες έφτασε ο εμφύλιος πόλεμος και προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, γιατί ήταν ο πρώτος που έγινε. Αργότερα μπορεί να πη κανείς ότι ολόκληρος ο Ελληνισμός συνταράχτηκε, γιατί παντού σημειώθηκαν εμφύλιοι σπαραγμοί. Οι δημοκρατικοί καλούσαν τους Αθηναίους να τους βοηθήσουν και οι ολιγαρχικοί τους Λακεδαιμόνιους. όσο διαρκούσε η ειρήνη δεν είχαν ούτε πρόφαση, αλλά ούτε και την διάθεση να τους καλέσουν για βοήθεια. Με τον πόλεμο, όμως καθεμιά από τις αντίπαλες πολιτικές παρατάξεις μπορούσε εύκολα να βρη ευκαιρία να προκαλέση εξωτερική επέμβαση για να καταστρέψη τους αντιπάλους της και να ενισχυθή η ίδια για ν’ ανατρέψη το πολίτευμα.
2. Οι εμφύλιες συγκρούσεις έφεραν μεγάλες κι αμέτρητες συμφορές στις πολιτείες, συμφορές που γίνονται και θα γίνωνται πάντα όσο δεν αλλάζει η φύση του ανθρώπου, συμφορές που μπορεί να είναι βαρύτερες ή ελαφρότερες κι έχουν διαφορετική μορφή ανάλογα με τις περιστάσεις. Σε καιρό ειρήνης και όταν ευημερή ο κόσμος και οι πολιτείες, οι άνθρωποι είναι ήρεμοι γιατί δεν τους πιέζουν ανάγκες φοβερές. Αλλ’ όταν έρθη ο πόλεμος που φέρνει στους ανθρώπους την καθημερινή στέρηση, γίνεται δάσκαλος της βίας κι ερεθίζει τα πνεύματα του πλήθους σύμφωνα με τις καταστάσεις που δημιουργεί.
3. Ο εμφύλιος πόλεμος, λοιπόν, μεταδόθηκε από πολιτεία σε πολιτεία. Κι όσες πολιτείες έμειναν τελευταίες, έχοντας μάθει τι είχε γίνει αλλού, προσπαθούσαν να υπερβάλουν σ’ επινοητικότητα, σε ύπουλα μέσα και σε ανήκουστες εκδικήσεις.
4. Για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους άλλαζαν ακόμα και την σημασία των λέξεων. Η παράλογη τόλμη θεωρήθηκε ανδρεία και αφοσίωση στο κόμμα, η προσωπική διστακτικότητα θεωρήθηκε δειλία που κρύβεται πίσω από εύλογες προφάσεις και η σωφροσύνη προσωπίδα της ανανδρείας. Η παραφορά θεωρήθηκε ανδρική αρετή, ενώ η τάση να εξετάζωνται προσεκτικά όλες οι όψεις ενός ζητήματος θεωρήθηκε πρόφαση για υπεκφυγή.
5. Όποιος ήταν έξαλλος γινόταν ξακουστός, ενώ όποιος έφερνε αντιρρήσεις γινόταν ύποπτος. Όποιον επινοούσε κανένα τέχνασμα και πετύχαινε, τον θεωρούσαν σπουδαίο, κι όταν υποψιαζόταν σύγκαιρα και φανέρωνε τα σχέδια του αντιπάλου, τον θεωρούσαν ακόμα πιο σπουδαίο. Ενώ όποιος ήταν αρκετά προνοητικός, ώστε να μην χρειαστούν τέτοια μέσα, θεωρούσαν ότι διαλύει το κόμμα και ότι είναι τρομοκρατημένος από την αντίπαλη παράταξη. Με μια λέξη, όποιος πρόφταινε να κάνη κακό πριν από τον άλλον, ήταν άξιος επαίνου, καθώς κι εκείνος που παρακινούσε στο κακό όποιον δεν είχε σκεφτεί να το κάνη.
6. Αλλά και η συγγένεια θεωρήθηκε χαλαρότερος δεσμός από την κομματική αλληλεγγύη, γιατί οι ομοϊδεάτες ήσαν έτοιμοι να επιχειρήσουν οτιδήποτε, χωρίς δισταγμό, και τούτο επειδή τα κόμματα δεν σχηματίστηκαν για να επιδιώξουν κοινή ωφέλεια με νόμιμα μέσα, αλλά, αντίθετα, για να ικανοποιήσουν την πλεονεξία τους παρανομώντας. Και η μεταξύ τους αλληλεγγύη βασιζόταν περισσότερο στην συνενοχή τους παρά στους όρκους τους στους θεούς.
7. Τις εύλογες προτάσεις των αντιπάλων τις δέχονταν με υστεροβουλία και όχι με ειλικρίνεια για να φυλαχτούν από ένα κακό αν οι άλλοι ήταν πιο δυνατοί. Και προτιμούσαν να εκδικηθούν για κάποιο κακό αντί να προσπαθήσουν να μην το πάθουν. Όταν έκαναν όρκους για κάποια συμφιλίωση, τους κρατούσαν τόσο μόνο όσο δεν είχαν την δύναμη να τους καταπατήσουν, μη έχοντας να περιμένουν βοήθεια από αλλού.
Αλλά μόλις παρουσιαζόταν εικαιρία, εκείνοι που πρώτοι είχαν ξαναβρεί το θάρρος τους, αν έβλεπαν ότι οι αντίπαλοί τους ήσαν αφύλαχτοι, τους χτυπούσαν κι ένοιωθαν μεγαλύτερη χαρά να τους βλάψουν εξαπατώντας τους, παρά χτυπώντας τους ανοιχτά. Θεωρούσαν ότι ο τρόπος αυτός όχι μόνο είναι πιο ασφαλής αλλά και βραβείο σε αγώνα δόλου. Γενικά είναι ευκολώτερο να φαίνονται επιδέξιοι οι κακούργοι, παρά να θεωρούνται τίμιοι όσοι δεν είναι δόλιοι. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να κάνουν το κακό και να θεωρούνται έξυπνοι, παρά να είναι καλοί και να τους λένε κουτούς.
8. Αιτία όλων αυτών είναι η φιλαρχία που έχει ρίζα την πλεονεξία και την φιλοδοξία που έσπρωχναν τις φατρίες ν’ αγωνίζωνται με λύσσα. Οι αρχηγοί των κομμάτων, στις διάφορες πολιτείες, πρόβαλλαν ωραία συνθήματα. Ισότητα των πολιτών από την μια μεριά, σωφροσύνη της αριστοκρατικής διοίκησης από την άλλη.
Προσποιούνταν έτσι ότι υπηρετούν την πολιτεία, ενώ πραγματικά ήθελαν να ικανοποιήσουν προσωπικά συμφέροντα και αγωνίζονταν με κάθε τρόπο να νικήσουν τους αντιπάλους τους. Τούτο τους οδηγούσε να κάνουν τα φοβερώτερα πράγματα επιδιώκοντας να εκδικηθούν τους αντιπάλους τους, όχι ως το σημείο που επιτρέπει η δικαιοσύνη ή το συμφέρον της πολιτείας, αλλά κάνοντας τις αγριότερες πράξεις, με μοναδικό κριτήριο την ικανοποίηση του κόμματός τους.
Καταδίκαζαν άνομα τους αντιπάλους τους ή άρπαζαν βίαια την εξουσία, έτοιμοι να κορέσουν το μίσος τους. Καμιά από τις δύο παρατάξεις δεν είχε κανέναν ηθικό φραγμό κι εκτιμούσε περισσότερο όσους κατόρθωναν να κρύβουν κάτω από ωραία λόγια φοβερές πράξεις. Όσοι πολίτες ήταν μετριοπαθείς θανατώνονταν από την μια ή την άλλη παράταξη, είτε επειδή είχαν αρνηθή να πάρουν μέρος στον αγώνα είτε επειδή η ιδέα και μόνο ότι θα μπορούσαν να επιζήσουν προκαλούσε εναντίον τους τον φθόνο.
(Μετάφραση: Άγγελος Βλάχος)

Τα μυστηριώδη σπήλαια του Αγίου Όρους


Η θέση του Άθω μετά από την απελευθέρωσή της από τους Τούρκους καθορίστηκε στη διάσκεψη του Λονδίνου του 1912: το Άγιο Όρος δηλώνεται ως ανεξάρτητη πολιτεία, η οποία βρίσκεται κάτω από την προστασία της Ρωσίας.
Με τη συνθήκη της Λοζάνης το 1923 αποφασίστηκε η ένωση του Άθω στο Eλληνικό κράτος. Από το 1926 το ιερό βουνό έγινε συστατικό μέρος της Ελλάδας. Κατά τη Χιτλερική περίοδο τα μοναστήρι του Άθω διατήρησα την αυτονομία τους και δεν υπέφεραν από την έλλειψη υλικών. Σοβαρή ζημιά προκλήθηκε αργότερα, κατά τη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου στην Ελλάδα (1946 - 1949), όταν μεταφέρθηκαν οι στρατιωτικές ενέργειες στο έδαφος της χερσονήσου του Άθω.
Τώρα ο Άθως και πάλι δέχεται τους προσκυνητές και τους μοναχούς. Σε αυτό βασίζεται και η μεγάλη ελπίδα για την πνευματική αναγέννηση της ορθοδοξίας. Τον Ιούλιο του 2011 μια διεθνής ομάδα σπηλαιολόγων εξερεύνησε 26 σπήλαια του Αγίου Όρους. Πρόσφατα δημοσιοποίσαν μικρή περίληψη των εργασιών τους.

Σιωνιστική Νέα τάξη ετοιμάζει τον παγκόσμιο Βασιλέα!



 
Μια λαϊκή σοφία λέει, «Φοβάται ο Γιάννης το θεριό, και το θεριό το Γιάννη», και άλλη, «Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι.» Αυτά για τη λυκοφιλία που υπάρχει μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων. Επάνω σε αυτές τις δύο λαϊκές ρήσεις, ισορροπούν ανέκαθεν οι σχέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων,(ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ), με τη Ρωσία-Κίνα.
Χάριν συντομίας αποκαλούμε Ν.Τ.Π. τηπαγκόσμια Σιωνιστική ΔιακυβέρνησηGlobal Governance, όπως μας έλεγε ο Jeffrey…… Υπάρχει οξύτατος ανταγωνισμός μεταξύ των δύο αυτών συγκροτημάτων, σε θέματα γεωπολιτικής, γεωοικονομίας, γεωενέργειας & γεωστρατηγικής. Ενδεικτικά με τα γεγονότα στον Αραβικό Κόσμο αναφέρουμε, η Μόσχα προειδοποιεί, «Η Συρία δεν θα γίνει νέα Λιβύη».
Τα ΜΜΕ λένε, «Επεκτείνεται ο πόλεμος στη Συρία» και «Ρωσικά αντίποινα προς ΗΠΑ για τη Συρία.» Οξύνεται η κόντρα μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας για τη Συρία. Η Ν.Τ.Π. μέσω ΗΠΑ εφοδιάζουν με βαριά όπλα τους Ισλαμιστές «αντάρτες» στη Συρία.
Μισθοφόροι της Ν.Τ.Π. Ισλαμοφασίστες «αντάρτες» απειλούν με επίθεση τη Ρωσική και Ουκρανική πρεσβεία στη Δαμασκό. H πλειοψηφία των «ανταρτών» στη Συρία, είναι ξένοι μισθοφόροι της Ν.Τ.Π. που τους πληρώνουν οι ΗΠΑ , Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, δηλαδή Αμερικανοί και Ευρωπαίοι φορολογούμενοι. Τόσο «Μακάκες» είμαστε όλοι οι λαοί της Γης. Χαμπάρι δεν παίρνουμε από τα τεκταινόμενα……
Tώρα τον εκλεκτό της «Αραβικής Άνοιξης» & «Του Αραβικού Συνδέσμου» στην Αίγυπτο, Αρχηγό των Ισλαμιστών Mohamed Morsi δεν τον θέλουν, και γίνεται προσπάθεια ανατροπής του!!
Όλο αυτό το κακό στη Συρία έγινε, επειδή η Συρία είναι σύμμαχος και φίλη χώρα προς τη Ρωσία, και είναι η μόνη χώρα που παρέχει στρατιωτικές βάσεις στη Μεσόγειο, για τη Ρωσία.
Η στρατιωτική επέμβαση των δυνάμεων της Ν.Τ.Π. στη Συρία -εάν γίνει- θα γίνει μόνο κατόπιν ανοχής των δυνάμεων του αντίπαλου δέους, για να αποφύγουν το Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.
 
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. για να μπορέσει να επιτύχει τη παγκόσμια κυριαρχία, πρέπει να υποτάξει τη Ρωσία-Κίνα, όπως υπέταξε την Αμερική και Ευρώπη. Τώρα τους ανησυχεί η εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από τη βόρεια Κορέα. Δεν θα ησυχάσουν εάν δεν βάλλουν στο χέρι μετά τη Συρία, το Ιράν με τη Β.Κορέα. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να συγκρουστούν με το αντίπαλο δέος, αφού αυτές οι τρείς χώρες προστατεύονται από Ρωσία-Κίνα. Οπότε, «αποχαιρέτα Ν.Τ.Π. τη Παγκόσμιο κυριαρχία», εκτός εάν αποφασίσουν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, και «όποιον πάρει ο χάρος»………..
Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι τώρα γίνεται η «Ευρασιατική Ένωση», με Ρωσία-Λευκορωσία-Καζακστάν, οι χώρες αυτές γίνονται ένα, σε στενή συνεργασία και συμμαχία μεταξύ των, αλλά και με τη Κίνα.
Είναι το «αντίπαλο δέος» ως προς το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, που είναι οι ένοπλες δυνάμεις της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ενδεικτικό της αντιπαλότητας των δύο συγκροτημάτων είναι και τα εσωτερικά Ελληνικά δρώμενα, αφού η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. ανέτρεψε το 2009 το Κώστα Καραμανλή, για τους υδρογονάνθρακες, και τις άλλες συμφωνίες με το πρόεδρο Πούτιν, σε θέματα Γεωστρατηγικής.Αυτά όλα συνδέονται με τις πυρκαγιές και τις πολιτικές ταραχές του 2007-2008-2009 αφού οι Σιωνιστές Αμερικανοί της Ν.Τ.Π. γνώριζαν για τα τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Ελληνική ΑΟΖ, και θέλανε να τα βάλλουν στο χέρι. Τελικά έφεραν το Jeffrey, πιόνι της Ν.Τ.Π. ο οποίος ανέτρεψε όλες τις συμφωνίες με τη Ρωσία.
Αποτέλεσμα με το τεράστιο χρέος, να μας σπρώξουν στην αγκαλιά της Γερμανίας. Τότε οι Σιωνιστικές δυνάμεις της Ν.Τ.Π. είχαν πεί,«Πρέπει να ανατραπεί αυτή η πολιτική που οδηγεί την Ελλάδα στην αγκαλιά της Ρωσίας». Έτσι μας έριξαν στα Μνημόνια, και στο τεράστιο χρέος, για να αρπάξουν το πλούτο της χώρας μας, μέσω Ε.Ε.
Η Γερμανία μυρίστηκε πετρέλαια, και έσπευσε να τα αρπάξει.
Ο Πρωθυπουργός της Βαβαρίας, ενώ πρώτα μας έβριζε, τώρα μαλάκωσε έναντι της Ελλάδος, λόγω του ορυκτού μας πλούτου.Παρεπιμπτόντως αναφέρουμε αυτά τα Ελληνικά περιστατικά, τα οποία είναι αποτέλεσμα του ψυχρού πολέμου μεταξύ των δυνάμεων της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και Ρωσίας-Κίνας, (Ευρασίας).
Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης (Ν.Τ.Π.) πίσω από τον αφοπλισμό της Ελλάδος, (βλέπε αποδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων), για να αρπάξουν εύκολα, οι διεθνείς άρπαγες, τα Πετρέλαια και το φυσικό αέριο, προς δόξαν των αφελών και επιπόλαιων δοσίλογων πολιτικών μας.
Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, που είναι ο στρατός σωτηρίας της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., έχει εγκαταστήσει γύρω από τα Ευρωπαϊκά σύνορα της Ρωσίας, Πυραυλική και αντιπυραυλική ασπίδα και ομπρέλα, εναντίον της Ρωσίας. Όλοι γνωρίζουμε περίπου την οικονομική και στρατιωτική δύναμη των δύο κολοσσών του ΝΑΤΟ της Ν.Τ.Π., και της Ευρασιατικής Ένωσης. Επαναλαμβάνουμε όταν λέμε Ν.Τ.Π. εννοούμε τη Σιωνιστική Δύση, δηλαδή τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, Ε.Ε. & ΝΑΤΟ.
 
Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ με τη Ν.Τ.Π. είναι ομεγάλος εχθρός της Ελλάδος. Από αυτούς τους δύο, (ΝΑΤΟ & Ν.Τ.Π.), προέρχονται όλα τα δεινά της πατρίδας μας. Ο ανταγωνισμός των δύο υπερδυνάμεων έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, μέχρι την Αρκτική & Ανταρκτική, τις παγωμένες αυτές δύο ηπείρους του πλανήτη μας, για γεωστρατηγικούς, γεωενεργειακούς και επιστημονικούς σκοπούς, με προγράμματα ερευνών. Ο ανταγωνισμός των εξοπλισμών γίνεται με βάση τις τελευταίες ανακαλύψεις της ηλεκτρονικής & διαστημικής τεχνολογίας. Η Ρωσία κατασκευάζει ραντάρ που θα βλέπει όλο τον κόσμο.
Δεν θα αναφερθούμε σε τύπους & μοντέλα των πάσης φύσεως όπλων, τα έχουν και οι δύο, τόσα όσα χρειάζονται για να καταστρέψουν εαυτούς και αλλήλους, και το πλανήτη όλο, και όχι μόνο, γιαυτό επικρατεί η ισορροπία του τρόμου. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό………
 
Η αποθέωση της ειρωνείας είναι το γεγονός ότι το βραβείο Νόμπελ για την ειρήνη που απονεμήθηκε στην Ε.Ε. παρέλαβαν οι τρείς Σιωνιστές , ηγέτες της Ε.Ε. οι κ.κ. Χέρμαν Βαν Ρομπάϊ –πρόεδρος της Ε.Ε.- ο κ. Ζοζέφ Μπαρόζο-πρόεδρος της Κομισιόν- και ο κ. Μάρτιν Σούλτζ -πρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.
Γιάννης κερνά, και Γιάννης πίνει……… λέει ο λαός.
Έτσι κατέστησαν το βραβείο Νόμπελ διεθνώς αναξιόπιστο.
Ο Ζοζέφ Μπαρόζο (Σιωνιστής), στην πανηγυρική ομιλία του, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, (εάν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει), λέει ο λαός…….
Και οι παριστάμενοι Βασιλείς, Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί, με τα μέλη της επιτροπής βραβείων Νόμπελ, τον χειροκροτούσαν σαν βρυκόλακες της ανθρωπότητας που είναι, τόσο άσχετοι, πιόνια, μαριονέτες, ορντινάντσες, και αχυράνθρωποι είναι όλοι οι ηγέτες των κρατών της Ευρώπης, υπάλληλοι των μεγάλων αφεντικών της Ν.Τ.Π.
Το βραβείο Νόμπελ ειρήνης, δεν αρμόζει σε μια Σιωνιστική ιμπεριαλιστική, καπισταλιστική Ευρώπη, η οποία απεργάζεται συμφορές και πολέμους που οδηγούν τους λαούς στη καταστροφή!!!
Ήδη βιώνουμε οικονομικό πόλεμο, με πρωταγωνιστές τους ηγέτες της Ε.Ε. σαν μπράβους της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.Βραβείο Νόμπελ ειρήνης, και διαμελισμό χωρών κρατών μελών της Ε.Ε. δεν νοείται, είναι απλώς κοροϊδία. Παίζουν κακής ποιότητος θέατρο, ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ανημέρωτων λαών.
Εάν ήμουν πρωθυπουργός της Ελλάδος, θα αρνιόμουν να παραστώ σε αυτή τη τελετή, αφού η πατρίδα μου απειλείται με διαμελισμό από την ίδια την Ε.Ε.
Όσον αφορά τη Κίνα, κατά τον ρούν της ιστορίας, η χώρα αυτή έχει επεκτείνει με προβλέψιμες μεθόδους και ενέργειες, την αμυντική και οικονομική της δύναμη. Η ανάπτυξη της αμυντικής ισχύος ήταν απαραίτητη ώστε οι Κινέζοι να δημιουργήσουν προστατευόμενα σύνορα γύρω από τη μητέρα πατρίδα, αλλά και να αποκρούσουν με τελευταίας τεχνολογίας όπλα τον κάθε επιτιθέμενο εχθρό.
Η Ρωσία-Κίνα σήμερα προστατεύει το Ιράν, και αμφότεροι αντιτίθενται σε κάθε κατακτητική επίθεση της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. εναντίον της χώρας αυτής.
Αλίμονο εάν αφήσουν τη παγκόσμια κυριαρχία στα χέρια των αρπακτικών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.
Εάν πέσει η Συρία και κατόπιν το Ιράν, τότε η παγκόσμια κατάσταση οδεύει προς Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, αφού είναι το μόνο μέσον που απομένει στην ανθρωπότητα για να αποφύγει τη Σιωνιστική σκλαβιά που έρχεται με τη παγκόσμια Δικτατορία της Ν.Τ.Π.
Εχθρός για τη Κίνα είναι οι χώρες του Ειρηνικού, Ιαπωνία & ΗΠΑ.
Η Ιαπωνία πατρονάρεται από τη Ν.Τ.Π. (ΗΠΑ),εναντίον της Κίνας.
Η Ιαπωνία στη πρόσφατη διεκδίκηση νησίδων στη Κινέζικη θάλασσα, κατά το κοινώς λεγόμενο, «Έσπασε τα μούτρα της», μπροστά στη Κινέζικη αποφασιστικότητα και δύναμη, και «ανέκρουσε πρύμναν».
Η Ρωσική στρατιωτική, & οικονομική δύναμη, και αποφασιστικότητα είναι γνωστή στη διεθνή κοινή γνώμη, και δεν χρειάζεται ανάλυση.H Kίνα ελέγχει το δημόσιο χρέος των Σιωνιστικών
ΗΠΑ……..
 
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. αφού εγκαταστήσει στο πλανήτη τη παγκόσμια διακυβέρνηση-Δικτατορία, προγραμματίζει να θέσει επικεφαλής αυτής της κυβέρνησης, ένα παγκόσμιο Βασιλέα, της φυλής του Ιούδα, δηλαδή καθεστώς παγκόσμιας Βασιλευομένης Δικτατορίας.
Ο λαός αυτόν τον Βασιλέα αποκαλεί «Αντίχριστο», και σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, πρωτεύουσα του κόσμου όλου θα έχει την Ιερουσαλήμ. Ο Βασιλεύς αυτός –σύμφωνα πάντα με φήμες- θα είναι γόνος των οικογενειών Ρότσιλντ & Ροκφέλερ. Μερικοί αναφέρουν το γεγονός αυτό σαν «θεωρίες συνωμοσίας».
Ο Βασιλεύς αυτός θα καθοδηγείται από συμβούλους του παγκόσμιου Σιωνιστικού κατεστημένου της παγκόσμιας Διακυβέρνησης.Το μόνο εμπόδιο της Ν.Τ.Π. για εγκαθίδρυση αυτής της παγκόσμιας Δικτατορίας, είναι οι υπερδυνάμεις Ρωσία-Κίνα, και είναι οι μόνες που μας σώζουν προς το παρόν από τα νύχια και δόντια του θηρίου.
Εδώ και χρόνια με άρθρα μας αναφέρουμε ότι για να περάσουμε στην εποχή του μικροτσίπ, και του Βασιλέα-Αντίχριστου, πρέπει να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία, ή τουλάχιστον η Ευρωπαϊκή, γιαυτό βλέπετε αυτά τα οικονομικά δρώμενα σήμερα σε χώρες της Ε.Ε.αλλά και των ΗΠΑ.
Το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη δημιουργηθεί ένα τρίτο παγκόσμιο νόμισμα του αντίπαλου δέους,- εκτός από το δολάριο και το ευρώ- οφείλεται ότι τις λεγόμενες «αγορές» ελέγχουν απόλυτα οι Σιωνιστικές οικονομικές δυνάμεις των διεθνών απατεώνων και λαμογιών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
 
Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας, η εγκατάσταση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας με τον παγκόσμιο Βασιλέα, μπορεί να γίνει είτε με ένα παγκόσμιο οικονομικό κράχ, είτε μέσα από ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, όπου ο «Σωτήρας» Βασιλέας της ανθρωπότητας, θα μας «σώσει» από την ολοκληρωτική καταστροφή, τον οποίον θα παρουσιάσει ως «σωτήρα» μας, ο διεθνής Σιωνισμός.
Αυτός ο Μεσσίας θα σταματήσει –λένε- το Γ! παγκόσμιο πόλεμο, και ως λύση για τη παγκόσμιο οικονομία, για να μη διαφεύγει κανείς της εφορίας, (φοροδιαφυγή που τόσο μας τονίζουν τώρα τελευταία), θα αλλάξει τον τρόπο οικονομικών συναλλαγών, επιβάλλοντας την εμφύτευση μικροτσίπ στο σώμα μας.
Για διαγραφή των χρεών των κρατών (Σεισάχθεια), ούτε λόγος να γίνεται. Τα χρέη στα κράτη είναι η Specialite της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Οι υπουργοί των ΗΠΑ ομιλούν ξεκάθαρα για παγκόσμια οικονομική κρίση. Η κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, είναι ο πρόδρομος του Γ! παγκοσμίου πολέμου.
 
Από τότε που άρχισαν οι ήπειροι να αλληλοεπηρεάζονται πολιτικά (πριν 500 χρόνια), η Ευρασία ήταν το κέντρο της παγκόσμιας ισχύος.Όταν λέμε Ευρασία εννοούμε την έκταση από την Ευρωπαϊκή Ρωσία, μέχρι τη Βόρεια Ασία στις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού.
Μετά το Β! παγκόσμιο πόλεμο, και λόγω των τεχνολογικών ανακαλύψεων, αυτό το κέντρο βάρους μετατοπίστηκε δυτικότερα, προς Σιωνιστικές ΗΠΑ μεριά. Σήμερα είναι δύο τα κέντρα ισχύος, ένα στην Ουάσιγκτον, και το δεύτερο Μόσχα-Πεκίνο, δηλαδή σε Δύση & Ανατολή. Τα δύο αυτά κέντρα ισχύος, χαράσσουν τη Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική στο πλανήτη, με τα άλλα κράτη της Γης να ακολουθούν, είτε τον ένα, είτε τον άλλον.
Η ηγεμονία στο πλανήτη είναι τόσο παλιά όσο η ανθρωπότητα.
Όμως η σημερινή παγκόσμια επικυριαρχία της Σιωνιστικής Αμερικής, (λέγε Ν.Τ.Π.) διακρίνεται για τη ταχύτητα ανάδειξης της ηγεμονίας, το παγκόσμιο πεδίο της, και τον τρόπο άσκησής της. Βλέπετε το χρήμα κινεί γρήγορα όλες αυτές τις δυνάμεις, και το χρήμα υπάρχει άφθονο στη διάθεση της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Στη πορεία ενός μόνο αιώνα, οι Σιωνιστικές ΗΠΑ μετασχημάτισαν τον εαυτό τους, από μια χώρα σχετικά απομονωμένη στο δυτικό ημισφαίριο, σε δύναμη παγκόσμιας εμβέλειας και ελέγχου του πλανήτη χωρίς προηγούμενο, αυτό διότι ηκολούθησαν τη πολιτική των αεροπλανοφόρων. Σε κάθε θάλασσα και στόλο, σε κάθε ωκεανό και Στόλο.
Στις ΗΠΑ ο διεθνής Σιωνισμός βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό.
Βρήκε «το μήνα που τρέφει τους ένδεκα», λέει ο λαός.
Όμως ήλθε η οικονομική κρίση, και το άστρο των ΗΠΑ άρχισε να δύει, αφού η Κίνα έχει αγοράσει μέρος του χρέους των ΗΠΑ σε Αμερικάνικα ομόλογα. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ σήμερα τυπώνουν και εκδίδουν συνεχώς δολάρια σε τρισεκατομμύρια, χωρίς αυτά να έχουν αντίκρισμα σε χρυσό. Σήμερα η ανθρωπότητα δίνει μεγάλο βάρος στην Ευρασιατική σκακιέρα. Η Ευρασία αντιπροσωπεύει το 60% περίπου του παγκόσμιου ΑΕΠ, και τα ¾ περίπου των παγκόσμιων γνωστών ενεργειακών πόρων.
Στην Ευρασία βρίσκονται επίσης τα περισσότερα πολιτικώς ισχυρά και δυναμικά κράτη. Η Ευρασιατική ζώνη και ένωση σήμερα αλλάζει όλα τα δεδομένα στο παγκόσμιο σκάκι γεωπολιτικής & γεωστρατηγικής.
Το Βατικανό με το Πάπα και τους αρμόδιους Καρδινάλιους επί των εξωτερικών υποθέσεων, προωθούν τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση και τη Ν.Τ.Π. Άραγε ο Πάπας με τους Καρδινάλιους έχουν καταλάβει ότι προωθούν μια παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και μια Σιωνιστική Ν.Τ.Π.;;; ή έχουν γίνει όργανα στα χέρια των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ;;;
Υπόψιν ότι ο Πάπας προέρχεται από μια προτεσταντική χώρα………
Τις ταυτότητες με τσιπάκια για όλους τους κληρικούς της Καθολικής Εκκλησίας διέταξε ο Πάπας, ο οποίος σε δηλώσεις του καλεί στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης και Ν.Τ.Π. οι οποίες όμως είναι Σιωνιστικές. Αυτό το έχει αντιληφθεί ο Πάπας;;;
Δηλαδή ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος αφελώς προωθεί μια παγκόσμια Δικτατορία των κ.κ. Rothschilds & Rockefellers, ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Τόση δύναμη έχουν αυτοί οι δύο κύριοι, που ακόμα και τον Πάπα έκαναν ενεργούμενο όν.
Έχει άραγε καταλάβει ο Πάπας πόσο χαμηλά έχει πέσει;;;
Έγινε εν αγνοία του, όργανο της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Σε ομιλία του προς το Ποντιφικό Συμβούλιο για τη Δικαιοσύνη & Ειρήνη, ο Πάπας Βενέδικτος κάλεσε στην οικοδόμηση μιάς παγκόσμιας κοινότητας που θα ενισχύεται με μια παγκόσμια Αρχή & Εξουσία.
Ο Πάπας φέρεται να δήλωσε τα εξής. «Ο προτεινόμενος κυβερνητικός φορέας (παγκόσμια κυβέρνηση), δεν θα αποτελεί μια υπερδύναμη που θα συγκεντρώνεται στα χέρια των ολίγων, και που θα κυριαρχεί πάνω στην ανθρωπότητα εκμεταλλευόμενος τους πλέον αδύναμους.» Έτσι ο Πάπας γλύκανε την όλη υπόθεση. Εμείς λέμε, αυτό ακριβώς συμβαίνει Πάπα μου, και δεν το έχετε αντιληφθεί.
Εν τω μεταξύ οι Rothschilds ονειρεύονται μια διαρκή οικονομική κρίση για να αρμέγουν τους Λαούς. Τόσο άπληστοι και αχόρταγοι είναι! Ενώ έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό της Γης, δεν τους φθάνει, θέλουν και άλλα. Η Γραφή λέγει, «Ά δε ητοίμασας τείνει έσται;;;»…… Εμείς οι Έλληνες αισθανόμαστε ντροπιασμένοι και απογοητευμένοι από τη συμμετοχή μας στην Σιωνιστική Ε.Ε. και στη ζώνη του Ευρώ.
Μπήκαμε στην Ε.Ε. για ευημερία, και οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης, μας έριξαν στη δυστυχία, και χρεοκοπία, μας έφεραν πείνα, φτώχεια, ανεργία, και εκμετάλλευση, για να μας πάρουν όλο τον ορυκτό πλούτο στεριάς και θάλασσας.
 
Εν τω μεταξύ από την άλλη μεριά, έχουμε ηχηρό μήνυμα της Ρωσίας προς τη Ν.Τ.Π. Ενώ οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, ο χωροφύλακας της παγκόσμιας Σιωνιστικής διαπλοκής, μαζί με τις ορντινάντσες της ΝΤΠ πολιτικούς της Ε.Ε. θεωρούσαν ότι διαφεντεύουν το παγκόσμιο ενεργειακό και πολιτικό παιχνίδι, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας, που κρατικοποίησε τις εταιρείες ενέργειας στη Ρωσία, υποστηρίζοντας την ενεργή συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, αρκεί να έμενε εκτός πολιτικής, και να πλήρωνε τους φόρους. Έτσι ήρθαν τα πάνω-κάτω.
Σήμερα και ενώ οι πολυεθνικές της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. θέλουν πίσω τον έλεγχο που είχαν στις εταιρείες ενέργειας της Ρωσίας επί Γιέλτσιν, ο πρόεδρος Πούτιν όχι μόνο απαντάει αρνητικά, αλλά αποκαλύπτει τη δύναμη της Ρωσίας σε όλους τους τομείς ενέργειας, γεωπολιτικής & γεωστρατηγικής. Ο Πρόεδρος Πούτιν ανέφερε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να αναπτύσσει τους κλάδους υψηλής τεχνολογίας, τομέας στον οποίον έχει κάνει τεράστια πρόοδο η Ρωσία, με φοβερά υπερόπλα, σύγχρονες εγκαταστάσεις και κοσμοδρόμια, κάνοντας έτσι τους Σιωνιστές Αμερικανούς της Ν.Τ.Π. να προβληματίζονται.
Ο πρόεδρος Πούτιν δήλωσε, «Πρέπει να ενισχύσουμε τις θέσεις μας στο διάστημα και στην πυρηνική ενέργεια.»
Ο Πρόεδρος Πούτιν υπογράμμισε ότι η Ρωσία πρέπει να πολλαπλασιάζει τη γεωπολιτική της δραστηριότητα, γιατί αυτό είναι σημαντικό για την οικονομία, το πολιτισμό, τη διπλωματία της χώρας, και τη στρατιωτική της δύναμη, για την ασφάλεια όχι μόνο της Ρωσίας!
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, μαζί με τους Σιωνιστές Αγγλοσάξωνες, και τα άλλα πιόνια και μαριονέτες της Ν.Τ.Π. προσπάθησαν να βάλλουν χέρι στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της Ρωσίας, χρησιμοποιώντας απαράδεκτες μεθόδους, όπως τις χαζοβιόλες χορεύτριες «Pussy Riots»για να ξεφτιλίσουν διεθνώς τη Ρωσία, και τη κυβέρνηση Πούτιν.
Επίσης χρηματοδοτούν τη Ρωσική αντιπολίτευση, για να ανατρέψει τη Κυβέρνηση Πούτιν, με τις κατηγορίες ότι οι πρόσφατες εκλογές, και η νίκη Πούτιν, ήταν προϊόν νοθείας.
Αποσκοπούν να καταβάλλουν τη Ρωσία μέσω πολιτικών συνωμοσιών.
 
Ο Ρώσος πρόεδρος κατήγγειλε ξένη ανάμειξη και επέμβαση στην εσωτερική πολιτική της Ρωσίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η αντιπολίτευση παίρνει χρήματα από το εξωτερικό (λέγε Ν.Τ.Π.), για να εξυπηρετεί «ξένα συμφέροντα» της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Ο Πούτιν είπεν, οποιαδήποτε ξένη ανάμειξη στις πολιτικές υποθέσεις μας είναι απαράδεκτη. Ο Ρώσος πρόεδρος υπέγραψε νόμο που χαρακτηρίζει κατάσκοπους ξένων δυνάμεων και συμφερόντων τις Μ.Κ.Ο. που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό, για να κάνουν αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στις Ρωσικές μεγαλουπόλεις, και άλλες αντι-Ρωσικές πράξεις και ενέργειες. (όπως οι Pussy Riots).
Σε ένα πατριωτικό λόγο του, ο Πούτιν μίλησε για την ανάγκη να διατηρηθεί η Ρωσική εθνική ταυτότητα, και κάλεσε το πληθυσμό σε αύξηση των γεννήσεων, λέγοντας ότι μια οικογένεια πρέπει να έχει πολλά παιδιά, που θα έχουν τη βοήθεια του κράτους.
 
 
Ενώ αυτά συμβαίνουν στα κράτη που σέβονται τον εαυτό τους, εμείς εδώ ξεπουλάμε τα πάντα στους εχθρούς του Ελληνισμού, μέχρι τα παιδιά μας απαγορεύουμε να γεννηθούν, και τα υπάρχοντα τα φορολογούμε, για να σβήσουμε σαν Ελλάδα και σαν Ελληνισμός, ώστε να έλθουν εδώ να κατοικήσουν οι ευνοούμενοι και υπήκοοι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., της Παγκοσμιοποίησης, και της Σιωνιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης. Τόσο «Μ@λ@κες» και προδότες είναι οι πολιτικοί μας, ενώ εμείς οι «Μ@λ@κες» τους ξαναψηφίζουμε!!!
Εν μέσω οικονομικής κρίσεως, χρεοκοπίας, και κατάρρευσης στην πατρίδα μας, όπου επικρατεί ανθρωπιστική κρίση, έχουν ξεκινήσει και δρομολογηθεί τα Εθνικά μας θέματα, με συνωμοσίες των ηγετών των Βαλκανικών χωρών με Γερμανούς και άλλους Ευρωπαίους πολιτικούς, και οι δοσίλογοι πολιτικοί μας τηρούν σιγήν ιχθύος, για να δώσουν ανθελληνικές λύσεις στα εθνικά μας θέματα, εν αγνοία των Ελλήνων.
Έλληνες γρηγορείτε!!! Εάλω η πατρίδα μας!!!
 
 

Απόρρητο βίντεο της KGB δείχνει Ρωσίδα με ανεξήγητες δυνάμεις


Στο φως έρχεται ένα απόρρητο βίντεο της KGB στο οποίο η Nina Kulagina, μία Ρωσίδα με φοβερές δυνάμεις, μπορούσε να κινήσει με το μυαλό της σχεδόν οτιδήποτε. Γεννήθηκε το 1926 και την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εργάστηκε στο πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ. Ασχολήθηκε πειραματικά με τα φαινόμενα της παραψυχολογίας.
Η τηλεκίνησή της αποδίδεται στο γεγονός ότι η Kulagina, κατά τη στιγμή της συγκέντρωσης, γινόταν πηγή υπεριώδους ακτινοβολίας.
Ως αποτέλεσμα, ο έντονος ιονισμός που προκαλείτο στον αέρα μπορούσε να μετακινήσει τα διάφορα αντικείμενα
Δείτε το βίντεο…

Η Ρωσία σε ευθεία σύγκρουση με ΔΝΤ-ΗΠΑ

Πολεμικά παιχνίδια μαρτυρούν οι κινήσεις των παγκόσμιων δυνάμεων το τελευταίο διάστημα, οι οποίες φαίνεται πως προετοιμάζονται για ένα νέο θερμό επεισόδιο.

 
ρωσια

Η επαναπροσέγγιση Τουρκίας-Ισραήλ υπό την αιγίδα του Μπαράκ Ομπάμα, η παραχώρηση από τον Αραβικό Σύνδεσμο της έδρας της Συρίας στους Σύρους αντικαθεστωτικούς, ακόμα και οι στρατιωτικές κινήσεις από τη Βόρεια Κορέα και τις ΗΠΑ-Νότια Κορέα στον Ειρηνικό, δείχνουν τριγμούς στις παγκόσμιες ισορροπίες.
Η Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, με δύο μόνο κινήσεις, έστειλε σαφή μηνύματα για τη στάση της προς όλους τους αποδέκτες. Στις 28 Μαρτίου ξεκίνησε αιφνιδιαστικά μεγάλες ναυτικές ασκήσεις του Ρωσικού Στόλου στη Μαύρη Θάλασσα. Την εντολή έδωσε ο ίδιος ο Πούτιν μέσα στη νύχτα, ενώ ήταν εν πτήσει επιστρέφοντας από τη Νότια Αφρική. Εκεί, στη σύνοδο των BRICS οι ηγέτες των αναπτυσσόμενων χωρών (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική) είχαν μόλις ανακοινώσει τη δημιουργία μιας διεθνούς αναπτυξιακής τράπεζας, η οποία θα λειτουργήσει ως αντίβαρο στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα.
Με την αιφνιδιαστική στρατιωτική άσκηση, η Ρωσία ήθελε να κάνει σαφές ότι είναι σε ετοιμότητα να κινητοποιήσει τις ένοπλες δυνάμεις της ανά πάσα στιγμή.
Η ρωσική κίνηση προκάλεσε την αντίδραση του ΝΑΤΟ, επειδή δεν υπήρξε προειδοποίηση. Η Βορειοατλαντική συμμαχία, από τη μεριά της, προετοιμάζεται για μια επέμβαση στη Συρία τύπου Λιβύης, παρόλο που μέχρι στιγμής επισήμως διαψεύδεται αυτό το ενδεχόμενο. Στο πλαίσιο αυτό, έληξε και η διπλωματική κόντρα Τουρκίας – Ισραήλ, που κρατούσε από το Μάιο του 2010, όταν ισραηλινοί κομάντο επιτέθηκαν στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά που κατευθυνόταν στη Γάζα και σκότωσαν 9 Τούρκους ακτιβιστές. Χρειάστηκαν μόνο 20 λεπτά για να πείσει ο Μπαράκ Ομπάμα, που επισκεπτόταν το Ισραήλ, τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να ζητήσει «συγγνώμη» από την Άγκυρα και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τη δεχτεί.
Σύμφωνα με τον αναλυτή Mahdi Darius Nazemroaya, η επίσκεψη Ομπάμα αποσκοπούσε στο να εξασφαλίσει τη συμπαγή συνεργασία των δύο συμμάχων των ΗΠΑ, της Τουρκίας και του Ισραήλ, στην προσπάθεια ανατροπής του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία. Ξαφνικά, μετά την προσέγγιση, Άγκυρα και Τελ Αβίβ άρχισαν να διαμαρτύρονται εντόνως για την ανθρωπιστική κατάσταση στη Συρία και την ενδεχόμενη απειλή στα εδάφη τους.
Ο διακεκριμένος αναλυτής δεν αποκλείει δε, την επανάληψη του παραδείγματος της κρίσης του Σουέζ, του 1965. Μια επίθεση στη Συρία υπό τα εβραϊκά λάβαρα, θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν αφορμή για την επέμβαση της Τουρκίας και του ΝΑΤΟ και τη δημιουργία των λεγόμενων «ανθρωπιστικών διαδρόμων», πρόταση που εδώ και καιρό έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων.

 

Απλά πέρασαν κάτω απ’ τον πήχη Βενιζέλος και Κουβέλης!


ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣΕκεί γύρω στις 7 το απόγιομα μπήκαν στο Μαξίμου ευθυτενείς, σαν έτοιμοι από καιρό, μαχητικοί, έτοιμοι να τα… σπάσουν, να τα κάμουν λίμπα, να δώσουν τη μάχη ενάντια στο χαράτσι ο ένας, για τον ανασχηματισμό ο έτερος εταίρος…
Τους ξαναείδατε;
Εκεί γύρω στις 10 τη νύχτα, που βγήκαν απ’ το Μαξίμου σαν βρεγμένες γάτες, έχοντας πει «ναι σε όλα» (περίπου) στον «ανάλγητο» Σαμαρά να κάνουν επικοινωνιακές πιρουέτες σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσουν το κάζο;
Αμ δε!
Πανωλεθρίαμβος
Αυτή ήταν η αίσθηση και στην Ιπποκράτους και στην Αγίου Κωνσταντίνου.
Λέγανε στην Ιπποκράτους:
-          Αφού ο κυρ Βαγγέλης λόγω σωματότυπου δεν μπορεί να το παίξει άλτης του άλματος εις ύψος, τότε γιατί πήγε να το παίξει;
 Λέγανε στην Αγίου Κωνσταντίνου:
-          Αφού ο κυρ Φώτης λόγω ηλικίας δεν μπορεί να το παίξει άλτης του άλματος εις ύψος, τότε γιατί πήγε να το παίξει;
 Λένε και στην Ιπποκράτους και στην Αγίου Κωνσταντίνου:
•         Σήκωσαν ψηλά τον πήχη και απλά περάσανε από κάτω!
Στο μεταξύ στην Ιπποκράτους πάει το γέλιο σύννεφο! Ιδιαίτερα γελάνε με την… αυστηρή τοποθέτηση του αρχηγού ότι ουδόλως τον ενδιαφέρει να γενεί αντιπρόεδρος του γκουβέρνου (σας είχαμε έγκαιρα προϊδεάσει για τη νέα κυβίστηση)!
Στην Αγίου Κωνσταντίνου γίνεται το «έλα να δεις» ενάντια στο δικό τους αρχηγό. Κίνημα αμφισβήτησής του έχει συγκροτηθεί και η οργή εναντίον του ξεχειλίζει!
Πανωλεθρίαμβος!
 

 

«Αρένα» η Προανακριτική – Αποβολή Κασιδιάρη με ύβρεις κατά Βενιζέλου Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/294831/arena-i-proanakritiki-–-apovoli-kasidiari-me-yvreis-kata-venizeloy#ixzz2PUszfqKE

«Είσαι γελοίος και χοντρός» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής που πετούσε ποτήρια -  «Φταίει η τεστοστερόνη», απάντησε ειρωνικά ο Ευ. Βενιζέλος

 
«Αρένα» η Προανακριτική – Αποβολή Κασιδιάρη με ύβρεις κατά Βενιζέλου
Σε αρένα μετατράπηκε η αίθουσα της προανακριτικής επιτροπής που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, κατά την εξέταση του κ. Ευ. Βενιζέλου.
Αφορμή σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη στη διάρκεια των ερωτήσεων του κ. Κασιδιάρη, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να ξεσπά και να επιτίθεται φραστικά κατά πάντων.
Παράλληλα, η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε προνομιακή μεταχείριση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τον κ. Γεωργιάδη.
Ο κ. Κασιδιάρης χτύπησε το χέρι του στο έδρανο με αποτέλεσμα να πέσουν τα μικρόφωνα και κάποια ποτήρια, ενώ καταφέρθηκε με πολύ βαριές εκφράσεις εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
«Είσαι γελοίος και χοντρός», φώναξε στον κ. Βενιζέλο εξερχόμενος της αιθούσης ο κ. Κασιδιάρης.
 Σε δηλώσεις του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μετά την αποβολή του είπε ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου της επιτροπής, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος λίγο νωρίτερα τον απέβαλε από τη συνεδρίαση λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.
Ο κ. Βενιζέλος πάντως έδειξε να το διασκεδάζει με την όλη κατάσταση και άρχισε να φωνάζει «δείτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα που μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που βγήκε έξω από την αίθουσα για να πιει έναν καφέ μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα σχολίασε χαριτολογώντας: «Υπάρχει αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης, είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».
Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή του, μέχρι τώρα, ο κ. Βενιζέλος διαψεύδει όσα είχε καταθέσει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕΙωάννης Διώτης, ότι δηλαδή του παρέδωσε το στικάκι τον Ιούλιο του 2011. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να επέμεινε στα όσα είχε αρχικά υποστηρίξει ότι πήρε δηλαδή το στικάκι τον Αύγουστο του 2011, αφήνοντας μάλιστα αιχμές κατά του κ. Διώτη. 

 

Σε επιφυλακή η NASA για το θεαματικό φαινόμενο που θα δούμε 22-23/5

Προειδοποίηση από την NASA και το Ρώσικο διαστημικό κέντρο
 
Σε επιφυλακή η NASA για το θεαματικό φαινόμενο που θα δούμε 22-23/5
Η βροχή μετεωριτών του έτους, θα ενταθεί από της 19 Απριλίου του 2013, ενώ η φάση της μέγιστης συγκέντρωσης στο οποίο οι μετεωρίτες θα έρθουν σε πολύ υψηλές ταχύτητες, θα είναι τη νύχτα μεταξύ 22 και 23 Απριλίου.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η καλύτερη στιγμή για να παρατηρήσετε την βροχή μετεωριτών θα είναι τις πρώτες πρωινές ώρες το πρωί, ξεκινώντας στις τρεις το πρωί (τοπική ώρα) μέχρι την αυγή, όταν το φεγγάρι θα είναι κρυμμένο, αφήνοντας αρκετά σκοτεινό τον ουρανό για να δείμε τα ίχνη και το φως του σμήνους.
Η δραστηριότητά του γεγονότος θεωρείται μέτρια.
Φυσικά για αυτό το γεγονός, τόσο η NASA, όσο και η ESA, το Κέντρο Διαστήματος και η Ρωσική Πολιτική Προστασία θα βρίσκονται σε επιφυλακή μετά το περιστατικό της 15ης Φεβρουαρίου του 2013 στην Ρωσία, το οποίο είχε την απρόσμενη πτώση ενός μετεωρίτη 17 εκατομμυρίων τόνων πάνω από την πόλη Τσελιάμπινσκ προκαλώντας ζημιές σε πολλά σπίτια, και 1500 τραυματισμούς.
Κατά την περίοδο της μεγαλύτερης δραστηριότητας θα παρατηρήσετε μεταξύ 10 και 20 μετέωρα ανά ώρα, αν και μερικές φορές αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί και 100 φορές.

 

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Σκάνε στην ΕΚΤ τα 44 δις ευρώ από τα δάνεια των Τραπεζών …

από τον Μάκη Βραχιολίδη



Οι παράφρονες της Ευρώπης, κατέσφαξαν μέσα σε 5 μέρες τις καταθέσεις των Κυπρίων και συνολικά την οικονομία της Μεγαλοννήσου. Άρπαξαν τα πάντα. Το δόλιο σχέδιο αρπαγής των καταθέσεων των Κυπρίων εν μέσω εθνικής εορτής έγινε σκοπίμως, ώστε να περάσει στου ντούκου και να απορροφήσει τους κραδασμούς των όποιων αντιδράσεων και στην Ελλάδα.

Πρωτοφανή ενέργεια για την ΕΕ της …αλληλεγγύης, αλλά ταυτόχρονα «αποτελεί το μοντέλο λύσης τραπεζικών προβλημάτων στην Ευρωζώνη και άλλες χώρες, που ίσως χρειαστεί να αναδιαρθρώσουν τον τραπεζικό τους τομέα»!!! Αυτό δήλωσε ο χαρτογιακάς Γ. Ντάιζελμπλουμ, επικεφαλής του Εurogroup! Το λέει εν ψυχρώ, ότι θα κατάσχουν τις καταθέσεις των Ελλήνων.

Όσο και αν οι κ.κ. Στουρνάρας-Χατζηδάκης διαβεβαιώνουν ότι οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες δεν κινδυνεύουν, σας το λέμε μετά λόγου γνώσεως ότι είναι πομφόλυγες ρητορείες για να κοιμίζουν τον κοσμάκη. Όπως έκανε ο Βενιζέλος, όταν έλεγε ότι «οι αποταμιεύσεις των ομολογιούχων δεν κινδυνεύουν», ενώ είχε ήδη συμφωνήσει με τον Γιούνκερ για τη ληστεία των ομολογιούχων του Δημοσίου, τον ίδιο ακριβώς σκοπό υπηρετούν οι καθησυχαστικές δηλώσεις των υπουργών ότι -δήθεν- δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις του κόσμου. Ο Πρωθυπουργός, γνωρίζει τι θα συμβεί, ωστόσο επιμένει ότι «δεν πρόκειται να παρθούν άλλα μέτρα γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλο»!!!

Δανειστές και ντόπιοι δωσίλογοι έχουν καταλάβει ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο και τον ταΐζουν συνεχώς ...πίτουρα. Ο κοσμάκης πείθεται και πέφτει στην παγίδα. Όπως παλαιότερα με το Χρηματιστήριο, όταν οι κ.κ Σημίτης και Παπαντωνίου ωθούσαν τον λαό να ποντάρει στο Χρηματιστήριο, γιατί –όπως λέγανε- ήταν ο καθρέφτης της οικονομίας, η οποία πήγαινε...σφαίρα! Ο κόσμος πείσθηκε, έπαιξε και καταστράφηκε. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και μέσα στους επόμενους μήνες, με τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες.

Σας αποκαλύπτουμε πώς και γιατί θα εφαρμόσουν και στην Ελλάδα το ίδιο μοντέλο κλοπής της Κύπρου. Ήδη, όσοι διάβασαν προηγούμενες αποκαλύψεις της «Ε.Ω.» θα πρόσεξαν ότι αυτό θα γίνει, διότι φόρτωσαν όλο το χρέος των ελληνικών Τραπεζών στον πολύπαθο φορολογούμενο! Οι υπογραφές των πολιτικών μας ηγετών, μαζί και του Προέδρου Δημοκρατίας, είναι υπογραφές που σκλαβώνουν τις επόμενες γενιές των Ελλήνων! Μας προσέδεσαν για πάντα στο άρμα των τοκογλύφων!!!Τα φέσια από τα εκατοντάδες δις ευρώ δάνεια που εξασφάλισαν οι δωσίλογες κυβερνήσεις μαζί με τον Προβόπουλο για λογαριασμό των Τραπεζών, τα έριξαν στις πλάτες του κόσμου!

Ο οικονομολόγος κ. Θεοδωρίδης έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό το τι παίζεται από τις κυβερνήσεις σε βάρος του κοσμάκη: «Το κόλπο ήταν στημένο από την ώρα που δίνανε τα λεφτά. Όταν έδιναν τα δισεκατομμύρια στις Τράπεζες, μέσα στα ΦΕΚ είχαν προβλέψει και έλεγαν επί λέξει: "Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, πλέον των προβλεπομένων από τους οικείους του ομολογιακού δανείου τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεως". Αυτό μας λέει απλά: "Τράπεζα αν δεν το πληρώσεις, θα μπουν στο δημόσιο χρέος και θα τα πληρώσει το κορόιδο ο λαός"! Την ώρα που έδιναν τα λεφτά στις Τράπεζες, με ΦΕΚ τους έλεγαν αυτό το πράγμα: αν δεν τα πληρώσετε εσείς θα τα πληρώσει ο λαός»!

Κι επειδή οι Τράπεζες δεν έχουν να πληρώσουν τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, γι’ αυτό τα παίρνουν από τον λαό.

Εκτιμούμε λοιπόν ότι η κυβέρνηση, που ως συνήθως κρύβει την αλήθεια, θα σφάξει τις καταθέσεις των πολιτών στο αμέσως προσεχές διάστημα, διότι «σκάνε» 44 δις ευρώ στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), από ομόλογα που έχουν πάρει στο όνομά τους ελληνικές Τράπεζες. Από πού θα βρει το κράτος να πληρώσει αυτά τα ομόλογα; Επειδή τα 44 δις ευρώ είναι αδύνατον να τα πάρουν μέσα από νέα μέτρα (είναι τεράστιο ποσό), θα εφαρμόσουν το μοντέλο της Κύπρου!

Να προχωρήσουμε σε μια ακόμη πιο ριψοκίνδυνη πρόβλεψη; Πιθανώς το πλιάτσικο θα γίνει πάλι σε αργία, για να πιαστεί ο κόσμος στον ύπνο με πιθανότερο τριήμερο αυτό του Αγίου Πνεύματος!

Ας ξαναθυμηθούμε πώς οι Τράπεζες, σε καιρό μνημονιακής κρίσεως πήραν δάνεια ύψους 233 δισεκατομμυρίων ευρώ:

93 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΑ…ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

1ο ΦΕΚ-250 (Προσέξτε το άρθρο 5 που ορίζει ότι τα χρήματα πρέπει υποχρεωτικά να πάνε στην ενίσχυση της οικονομίας) :
Ν.3723 9/12/2008 23 δισεκατομμύρια!!!
Άρθρο 5
Τα πιστωτικά ιδρύματα στα οποία διατίθενται τίτλοι του Ελληνικού Δημοσίου κατά το άρθρο 3 του παρόντος οφείλουν να χρησιμοποιούν το προϊόν της ρευστοποίησης των τίτλων για χορήγηση δανείων στεγαστικών και προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ανταγωνιστικούς όρους, η δε παρεχόμενη εγγύηση κατά το άρθρο 2δύναται να αφορά σε χορηγήσεις προς επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της Χώρας.
Κλικ στις εικόνες

2ο ΦΕΚ-65: 
N.3845 6- 5- 2010 15 δισεκατομμύρια


3ο ΦΕΚ-511: 
Ν. 3872 3- 9- 2010 25 δισεκατομμύρια
4ο ΦΕΚ-148: 

Ν.3965 18- 5- 2011 30 δισεκατομμύρια

Μία απλή πρόσθεση των παραπάνω ποσών μας δίνει το ποσό των 93 δισεκατομμυρίων, τουτέστιν: 23 +15+25+30=93 δις ευρώ!!!

Το έγκλημα συνεχίστηκε με άλλα 140 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία διοχετεύτηκαν στο τραπεζικό σύστημα για τη στήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Μια στήριξη η οποία επιτυγχάνεται μέσω δανείων προς τους καταναλωτές κ.λ.π. Τίποτε πάλι δεν πήγε προς την πραγματική οικονομία. Μόνο το χρέος μεταφέρθηκε στον λαό. Ιδού τα πειστήρια:

5ο ΦΕΚ-119:
Ν.3864,21-7-2010 (άρθρο 3), 10 δισεκατομμύρια ευρώ. 



6o ΦΕΚ-203:
ΠΝΠ , 14-9-2011 ( άρθρο 1 ), 30 δισεκατομμύρια.

7o ΦΕΚ- 256:
Ν.4031 , 9-12-2011 ( άρθρα 1,2) , κύρωση ΠΝΠ και αύξηση κατά 30 δισεκατομμύρια .

8o ΦΕΚ- 52:
Ν.4056 , 12- 3-2012 (άρθρο 21), 30 δισεκατομμύρια.

9ο ΦΕΚ- 94:
ΠΝΠ , 19-4-2012 (άρθρο 1 παρ.1), 40 δισεκατομμύρια.

Μία απλή πρόσθεση των παραπάνω ποσών μας δίνει το ποσό των 140 δισεκατομμυρίων, τουτέστιν: 10 +30+30+30+40=140 δις ευρώ!!!

Τα πρώτα 23 δις ευρώ αύξησαν σε ένα τρίμηνο το χρέος της χώρας. Έρχονται τα άλλα 44 δις από τον Απρίλιο!!!

Από το δελτίο 66 του Δημόσιου Χρέους του Υπουργείο Οικονομικών, προκύπτει αύξηση του Δημοσίου χρέους κατά 23 δισεκατομμύρια σε ένα μόλις τρίμηνο (Απρ-Ιουν2012). Δείτε το σχεδιάγραμμα, όπου φαίνεται ξεκάθαρα. Το χρέος της χώρας στις 31/3/2012 ήταν γύρω στα 28 δις ευρώ και αίφνης στις 30/6/2012 εκτοξεύτηκε στα 303 δις ευρώ! Έβαλαν δηλ. τα 23 δις ευρώ των τραπεζών, στο χρέος του κάθε Έλληνα πολίτη!

Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και με τα υπόλοιπα 44 δις ευρώ που «σκάνε» από τον Απρίλιο και ολοκληρώνονται μέχρι τον Οκτώβριο!