Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ EUROGROUP – ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ…ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

geush_ntomatas600_211054_J2GCh2

Με απόφαση Eurogrop και με πρωταγωνιστές από την Ελληνική πλευρά τον σημερινό πρόεδρο της ΤτΕ και τότε υπουργό οικονομικών και τον συνήθη ύποπτο, Γερμανό
Υπουργό οικονομικών και πρόεδρο της Γερμανικής τράπεζας WfW Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Σε εννέα χρόνια από τώρα θα υπάρχουν μόνο τέσσερις εταιρείες, που θα αναλαμβάνουν την καλλιέργεια, παραγωγή, επεξεργασία των αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα διοχετεύουν σε μία μόνο εταιρεία, με σκοπό να τα εξάγει, εξουδετερώνοντας κάθε παραγωγό ή αγρότη.
Παραθέταμε τη σχετική μελέτη, που εγκρίθηκε στο Eurogroup της 5ης Μαΐου 2014, με υπουργό τον Στουρνάρα.
Για την υλοποίηση του σχεδίου, θα αντληθούν κεφάλαια από το ΕΣΠΑ, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο, στο οποίο θα συμμετάσχει και η γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα KfW. 
Η Γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα KfW, με πρόεδρο τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε 

Πριν λίγο καιρό οι παραγωγοί των λαϊκών απήργησαν. Κάθε φορά, που ένας κλάδος αντιδρά, θεωρείται, ότι το κάνει για να μη χάσει τη βολή του. Έτσι επικρατεί ο απαραίτητος για τη διακυβέρνηση των Ελλήνων εσωτερικός διχασμός. «Αιτία της απεργίας δεν ήταν μόνο οι θέσεις στις λαϊκές, όπως όλα τα συστημικά Μέσα δείξανε»,εξηγεί ο Λεωνίδας, παραγωγός που πουλάει τα προϊόντα του σε λαϊκές της Αθήνας, «αλλά η εξαφάνιση των παραγωγών», προσθέτει.
«Mέχρι τις αρχές του ‘90, όταν έβγαινες από σταθμούς του ΗΣΑΠ ή του Μετρό, έβλεπες κάποιους πλανόδιους πωλητές, που είχαν στους πάγκους διάφορα φρούτα. Αυτοί εξαφανίστηκαν. Τώρα μάλλον θέλουν να κάνουν το ίδιο.
Αυτή τη φορά όμως τον έλεγχο θα έχουν μεγάλες αλυσίδες, για παράδειγμα… αρτοποιείων. Ούτως ή άλλως όλο και περισσότερες αλυσίδες τέτοιων ξεφυτρώνουν κοντά σε σταθμούς του ηλεκτρικού ή του μετρό, γιατί να μην επεκταθούν και στον τομέα αυτό; Και ποιος θα τους ελέγχει εκείνους; Εμάς τους «μικρούς» εύκολα μας γραπώνουν και μας «βγάζουν απ” τη μέση», διαπιστώνει εξαγριωμένος ο Λεωνίδας.
«Αυτοί θέλουν να μας εξοντώσουν», φωνάζουν κι άλλοι παραγωγοί σε διπλανούς πάγκους, που άκουσαν τη συζήτηση. Εν ολίγοις «λαϊκές στο στόχαστρο», είναι το πόρισμα των παραγωγών.
Είναι όμως μόνο οι λαϊκές; Ή το σχέδιο είναι μεγαλύτερων βλέψεων από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε; Το μεγαλόπνοο σχέδιο και ο δρόμος για την «Ανάπτυξη» στα χέρια τεσσάρων εταιρειών
Στο Eurogroup της 5ης Μαΐου ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, πέραν της διαπραγμάτευσης του χρέους πήγε εφοδιασμένος με έναν οδηγό ανάπτυξης για την Ελλάδα με άξονα τα επόμενα 10 χρόνια!
Το σχέδιο βασίστηκε στη μελέτη «Greece 20/20″ της εταιρείας McKinsey (του 2012 με χρηματοδότες τον ΣΕΒ και την Εθνική Τράπεζα) καθώς και σε μελέτη του ΙΟΒΕ.
Μάλιστα ένας τετρασέλιδος οδηγός του σχεδίου αυτού παρουσιάστηκε κατά τη συνεδρίαση του EuroWorking Group στις Βρυξέλλες από τον πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), Πάνο Τσακλόγλου, ενώ για την υλοποίησή του τα κεφάλαια θα αντληθούν από το ΕΣΠΑ, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο, στο οποίο θα συμμετάσχει και η γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα KfW.
Η KfW (δια του εκτελεστικού αντιπροέδρου της Λ.Κ. ΦΟΥΝΚΕ) υπέγραψε τη συμμετοχή της στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο για τον σκοπό αυτό μαζί με τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και τον τότε υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη στις 23 Απριλίου 2014. «Στόχος η ενοικίαση κενής-αδρανούς δημόσιας γης σε τέσσερις μεγάλες εταιρείες προκειμένου να εγκαταστήσουν μονάδες για παραγωγή, επεξεργασία και εξαγωγή προϊόντων βασισμένες πάντα σε νέες μεθόδους. Έτσι και η εξασφάλιση νέων θέσεων εργασίας θα επιτευχθεί και η Ελλάδα δίνοντας σημασία στη μαζική παραγωγή προϊόντων με τη χρήση της εξελιγμένης τεχνολογίας θα αναδειχθεί σε μεγάλη εξαγωγική δύναμη».
Φυσικά αναφέρεται και στην παροχή κινήτρων στους παραγωγούς για να εξάγουν τα προϊόντα τους, καλύτερη εκπαίδευση στον τομέα της γεωργίας, αλλά και τη θέσπιση βελτιωμένου συστήματος πιστοποίησης των προϊόντων των παραγωγών.
Τα ερωτήματα που εγείρονται Έστω ότι τίθεται σε εφαρμογή:
Α) Ποιος θα δίνει στις τέσσερις μεγάλες εταιρείες που θα ασχοληθούν την πιστοποίηση; Ποιος θα τις ελέγχει; Και κυρίως… ποιοι θα είναι οι ιδιοκτήτες αυτών των εταιρειών;
Β) Οι αγρότες θα παράγουν και οι τέσσερις εταιρείες θα αγοράζουν για επεξεργασία τα προϊόντα. Πώς θα εξασφαλιστεί, ότι οι παραγωγοί δε θα θιγούν πωλώντας για ένα κομμάτι ψωμί τη σοδειά τους, όταν οι τέσσερις θα διαμορφώνουν τις τιμές μεταξύ τους δημιουργώντας συνθήκες μονοπωλίου;
Εκ των πραγμάτων εάν επιτρέπεται μόνο σε τέσσερις εταιρείες η εξαγωγή των προϊόντων, ένας παραγωγός, που μόνος του καλλιεργεί και εξάγει τα τρόφιμα, δε θα έχει άλλη επιλογή παρά να αποταθεί σε αυτές.
Τα τελευταία χρόνια πολλοί νέοι άνθρωποι στράφηκαν στη γη, έκαναν συνεταιρισμούς, καλλιεργούν κρόκο, σπαράγγια, ελιές, παράγουν παραδοσιακά προϊόντα, όπως χυλοπίτες, ελαιόλαδο και παράγωγα των ελιών, και πλήθος άλλων τροφίμων, τα οποία και εξάγουν, παρουσιάζουν σε εκθέσεις διατροφής στο εξωτερικό.
Όταν όμως τέσσερις θα καθορίζουν τις τιμές εξαγωγής, οι άνθρωποι αυτοί, μόνοι τους, δε θα μπορούν να σταθούν σε μια αχανή αγορά.
Την ίδια στιγμή οι εν λόγω εταιρείες θα μπορούσαν να αναλάβουν αποκλειστικά την παραγωγή προϊόντων εξαλείφοντας έτσι και τη γεωργία, εκτός κι αν αυτή πραγματοποιείται μόνο στο πλαίσιο των δικών τους παραγωγικών αναγκών.
Ο κάθε παραγωγός αντί να πουλάει αντί πινακίου φακής τη σοδειά του, θα πηγαίνει κατ” ευθείαν σε αυτές να εργαστεί. Και η γεωργία, ως βασικός πυλώνας της ελληνικής ανάπτυξης θα λάβει μορφή βιομηχανίας.
Όμως ο απλός πολίτης, που σκέφτεται τη γη ως το μόνο σίγουρο μέσο εξασφάλισης των προς το ζην; Απλώς ξεχνάει αυτή την επιλογή. Ένα ερώτημα ακόμη: Καλύτερη εκπαίδευση στον τομέα της γεωργίας:
Αυτό σημαίνει, ότι θα εκπαιδεύονται οι γεωργοί να χρησιμοποιούν μεταλλαγμένα, επειδή κοστίζουν λιγότεροκαι παράλληλα έτσι επιτυγχάνεται μαζικότερη παραγωγή; Η ποιότητα, η θρεπτική αξία των τροφίμων θυσία στον βωμό του κέρδους!
Μία εταιρεία διαχείρισης της διανομής και αποθήκευσης Στη συνέχεια κάνει λόγο για μια μόνο δημόσια ή ιδιωτική εταιρεία (και εδώ γεννάται βέβαια το ερώτημα σε ποιον θα ανήκει), την Εταιρεία Ελληνικών Τροφίμων (Greek Food Company), που μεταξύ άλλων:
Α) Θα καθορίζει το δίκτυο των παραγωγικών μονάδων και θα αποτελεί δεξαμενή τροφίμων προς εξαγωγή…
Β) Θα διαχειρίζεται τη διανομή και αποθήκευση των προϊόντων εντός της χώρας»… Δηλαδή αυτά που θα παράγουν οι τέσσερις μόνο εταιρείες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, θα πηγαίνουν στη μία μόνο εταιρεία, από όπου θα προγραμματίζεται η διανομή.
Ποιος όμως θα διασφαλίζει, ότι θα καταμετρώνται σωστά οι εσωτερικές ανάγκες κατανάλωσης, και ότι δε θα κρατούν το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής για να το εξάγουν δημιουργώντας ελλείψεις σε προϊόντα, που τώρα αυτονόητα υπάρχουν στο καθημερινό τραπέζι μας; Κάτι αντίστοιχο είχαν κατά νου και με το παράλληλο εμπόριο φαρμάκων, αλλά οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες εξάγουν το μεγαλύτερο ποσοστό, με αποτέλεσμα να λείπουν από τα ράφια των φαρμακείων σωρεία φαρμάκων, όπως εξηγούν και οι φαρμακοποιοί, που ζητούν ξανά και ξανά την παύση του παράλληλου εμπορίου.
Οι υπογραφές μπήκαν! Βασικός άξονας υλοποίησης η προαναφερθείσα μελέτη. Πρόκειται για προγράμματα, που θα πραγματοποιηθούν! Όχι για θεωρίες συνωμοσίας!
Διαβάστε τη μελέτη της McKinse (ειδικά τις σελίδες 55 έως 58) ΕΔΩ
iplus.gr
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!

ΛΑΟΣΕΛΛΗΝΙΚΟΣ444

Ο Χρυσός της Ελλάδος είναι διάσπαρτος σε όλη την Ελληνική Μακεδονία-Θράκη. Ειδικά συγκεντρώνεται σε μεγαλύτερη πυκνότητα σε υπόγειες φλέβες στο Νομό Χαλκιδικής.
Στα μεταλλεία χρυσού στο νομό Χαλκιδικής όλος ο παραγόμενος Χρυσός σε τούβλα, φεύγει έξω για τις τράπεζες του Κοσμοκράτορα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Γιαυτό το λόγο ο πρόεδρος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σαν Κοσμοκράτορας, θέλει να δώσει την Ελληνική Μακεδονία στα ΣΚΟΠΙΑ, για να εκμεταλλεύεται άνετα τον ορυκτό πλούτο-ΧΡΥΣΟ.
Η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα χρυσορυχεία της Χαλκιδικής λέγεται EL-DORADO, και είναι ιδιοκτησία του Επικυρίαρχου της Γης Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, βοηθούμενος από τον Μεγαλο-Επενδυτή ΣΟΡΟΣ, κατέχει δε το 95% των μετοχών των χρυσορυχείων- μεταλλείων χρυσού.
Το υπόλοιπον 5% είναι της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ που ανήκει στον ντόπιο μικρο-Ολιγάρχη και μικρο-Μεγιστάνα κ. Γιώργο Μπόμπολα, εκδότη & καναλάρχη.
Ο κ. Γιώργος έγινε μικρο-Μεγιστάνας, εισπράττοντας τα διόδια στις Εθνικές οδούς, και αναλαμβάνοντας έργα του
δημοσίου κατασκευής και επισκευής Εθνικών οδών.
Ο Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ παρεχώρησε το 5% στον ντόπιο μικρο-Μεγιστάνα, και εκδότη-καναλάρχη κ. Γιώργο, για να κάνει όλες τις δουλιές (γραφειοκρατία), με τους δοσίλογους «Έλληνες» πολιτικούς, για λογαριασμό του.
Στη προεκλογική περίοδο η Κυβέρνηση Τσίπρα, για προεκλογικούς λόγους, έκλεισε τα χρυσορυχεία του 5% και ο Μεϊμαράκης της Σιωνιστικής Ν.Δ. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υποσχέθηκε ότι θα τα ξανα-ανοίξει, παίζοντας θέατρο, και οι δύο, κοροϊδεύοντας τον Ελληνικό Λαό, στον οποίον ανήκουν τα κοιτάσματα Χρυσού.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας έφεραν Εθνικές συμφορές, καταστροφές, προδοσίες, υποτέλειες, χρεοκοπίες, και τέλος Μνημόνια της συμφοράς.
Τα χρυσορυχεία παρεχωρήθησαν στον Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έναντι πινακίου φακής, από τους δοσίλογους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ επί Κυβερνήσεως του Εβραίου Σημίτη (Ααρών Αβούρι), για να έχουν την εύνοιά του, και να τους στηρίζει στην εξουσία.
Η Κυβέρνηση Τσίπρα, (μας έφερε το 3ο και φαρμακερό Μνημόνιο), ανίκανη ούσα να εθνικοποιήσει τα χρυσορυχεία κατά 100%, και να σώσει τον ΧΡΥΣΟ για λογαριασμό του Ελληνικού Λαού, χτύπησε «το σαμάρι και ΟΧΙ το γάϊδαρο» λέει ο Λαός.
Χτύπησε το 5% του κ. Γιώργου, και ΟΧΙ το 95% των κ.κ. ΣΟΡΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Πρόκειται για συμπαιγνία.
Στο ίδιο έργο θεατές, αφού μετά τις εκλογές, θα αποκατασταθεί η τάξη της εκμεταλλεύσεως, η τάξη της αποικίας.
Τώρα ο ΧΡΥΣΟΣ φεύγει για τις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Απευθύνομαι σε όλους τους δοσίλογους πολιτικούς και τους λέω, μπορείτε να κάνετε κάτι, ώστε ο ΧΡΥΣΟΣ των αρχαίων Μακεδόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, να ρέει στα δημόσια ταμεία, να σωθούμε, και ΟΧΙ στα ταμεία του Μεγιστάνα παγκόσμιου Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
Ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ χρησιμοποιεί τον Ελληνικό Μακεδονικό χρυσό για να χρηματοδοτεί τους Τζιχαντιστές, το στρατό σωτηρίας της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας, και Ν.Τ.Π.
Ελληνικέ Λαέ, από τους επαγγελματίες προδότες και δοσίλογους πολιτικούς ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Τα ξεπούλησαν όλα στη Ν.Τ.Π. του Λόρδου & Βαρώνου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τα ίδια θα κάνουν και με τα πετρέλαια +Φυσικό Αέριο,-εάν δεν τα έχουν κάνει ήδη- γιαυτό ο Τσίπρας αγνοεί την Ελληνική ΑΟΖ, και τα Ελληνικά Θαλάσσια σύνορα.!!!
Σύμφωνα με τις ειδήσεις των ΜΜΕ, στα σύνορα της Ελληνικής-Αιγυπτιακής ΑΟΖ ( που δεν γνωρίζει ο Τσίπρας), χτύπησαν κολοσσιαίο κοίτασμα φυσικού αερίου, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει θησαυρός και στην Ελληνική ΑΟΖ.
Όμως ο Τσίπρας αγνοεί τα θαλάσσια σύνορα!!!
Τον θησαυρό αυτόν τον καρπούνται οι Κοσμοκράτορες με υπογραφή των δοσιλόγων επίορκων πολιτικών.
Να προσθέσουμε τη Γεωπολιτική θέση της χώρας, το εύκρατον κλίμα, τις θερμές θάλασσες με τα νησιά και τις παραλίες, το Τουρισμό, τη Γεωργία, τις Αρχαιότητες.
Με αυτόν τον πλούτο, οι δοσίλογοι πολιτικοί, μας χρεοκόπησαν!!!
Ο Τσίπρας τώρα ζητάει 151 έδρες για να εξασφαλίσει τους λάθρομετανάστες Τζιχαντιστές της κυρά-Τασίας.
Ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ φρόντισε ώστε οι Έλληνες ψηφοφόροι να ψηφίζουν κατά 80% Μνημονιακά κόμματα, δηλαδή σύμφωνα με τα συμφέροντά του.
Οι εκλογές διεξάγονται κατ’ εντολή των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ώστε να νομιμοποιηθεί το 3ο Μνημόνιο του Τσίπρα, και να σκλαβωθεί η δημόσια περιουσία.
Ενώ η Ελλάδα αδειάζει από νέους, οι δοσίλογοι πολιτικοί δίνουν τον ορυκτό μας πλούτο στους Επικυρίαρχους της Γης.
Ενώ η πατρίδα μας μαστίζεται από υπογεννητικότητα, από εκτρώσεις, και από τη μεγάλη φυγή των νέων, πράγμα που είναι βόμβα στα θεμέλια της χώρας, οι δοσίλογοι πολιτικοί υποδέχονται στην πατρίδα μας τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες,- ενώ η Γερμανία έκλεισε τα σύνορά της-, και δωρίζουν στους Παντοκράτορες τον Εθνικό μας πλούτο.
Ελληνικέ Λαέ, μην επιτρέψεις στους δοσίλογους «Έλληνες» πολιτικούς να δώσουν τα Ελληνικά κοιτάσματα ΧΡΥΣΟΥ, Πετρελαίων + Φ.Α. στη παγκόσμια κυβέρνηση-Δικτατορία του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως έδωσαν το ΧΡΥΣΟ της Ελληνικής Μακεδονίας, το ΧΡΥΣΟ του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Αυτόν τον ΧΡΥΣΟ μας τον άφησε κληρονομιά ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, και οι προδότες πολιτικοί τον έδωσαν στον Κοσμοκράτορα και Επικυρίαρχο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Σήμερα ο Λαός της Χαλκιδικής είναι διηρημένος στα δύο,
α) Σε αυτούς που εργάζονται στα χρυσορυχεία, σαν μεταλλωρύχοι στις υπόγειες στοές, και
β) Στους κατοίκους των περιοχών εκείνων που καταστράφηκε το περιβάλλον από τα χημικά.
(Καμμένα δάση, και ρερυπωμένες θάλασσες από τα χημικά).
Σήμερα ενώ ο ΧΡΥΣΟΣ φεύγει για τις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σε εμάς μένει το κατεστραμμένο περιβάλλον!!!
Μένει το σεληνιακό τοπίο- περιβάλλον!!!
Κανείς δεν σκέπτεται το ΧΡΥΣΟ που ρέει για τις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ.
Πρόταση
————————–
Δεν θα μπορούσαμε να ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ τα μεταλλεία ΧΡΥΣΟΥ, ώστε ο ΧΡΥΣΟΣ των Αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων να ρέει στα δημόσια κρατικά ταμεία, και ΟΧΙ στις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
Έτσι και το οικονομικό μας πρόβλημα θα λύσουμε, και οι εργαζόμενοι μεταλλωρύχοι θα συνεχίσουν την εργασία τους, και το περιβάλλον θα προστατεύεται από τους δημοσίους λειτουργούς, σύμφωνα με τους νόμους.
Με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια λέει ο Λαός.
Τουλάχιστον ο παραγόμενος ΧΡΥΣΟΣ να αποσβένει τα τοκοχρεολύσια του παράνομου, επαχθούς, και επονείδιστου δημόσιου χρέους, που τεχνικά χρωστάμε στους Γύπες δανειστές του Επικυρίαρχου Παντοκράτωρα και Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όμως οι άρπαγες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλουν και τον ΧΡΥΣΟ, και τα τοκοχρεολύσια του παράνομου Χρέους. Θέλουν και το «σκύλο χορτάτο, και την πίττα γεμάτη». Θέλουν να πιούν το αίμα των Ελλήνων.
Ο ΧΡΥΣΟΣ της Ελλάδος, θα μπορούσε να στηρίξει το εθνικό νόμισμα σε περίπτωση επιστροφής στη Δραχμή.
Πόσο μάλλον τα Πετρέλαια και το Φυσικό Αέριο. Γιαυτό έγιναν τα παράνομα Δάνεια με τα Μνημόνια, για να κατάσχουν οι Κοσμοκράτορες τον ορυκτό πλούτο.
Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονται πατριώτες πολιτικοί με «καρύδια», ΟΧΙ Τσίπρες και Μεϊμαράκηδες, με Φώφες, ποτάμια, και Λεβέντηδες.
Ελληνικέ Λαέ ξύπνα, μην ψηφίζεις μνημονιακά κόμματα. Μην ψηφίζεις πολιτικούς εφιάλτες συνεργάτες του εχθρού.
Σύμφωνα με επιστημονικές πληροφορίες πάνω από 450 τόνοι ΧΡΥΣΟΥ είναι θαμμένοι στο υπέδαφος της Μακεδονίας-Θράκης.
Σιγά-σιγά βγαίνει στην επιφάνεια με τις εξορύξεις, και οδεύει προς ΡΟΤΣΙΛΝΤ μεριά.
Εάν μπορούσαμε να Εθνικοποιήσουμε αυτόν τον πλούτο θα σώζαμε το Λαό μας και τη πατρίδα μας.
Πράγμα που θα έκανε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, και ΟΧΙ οι αποικίες και τα προτεκτοράτα.
Στην Ελλάδα των δοσιλόγων πολιτικών, η περιουσία του Ελληνικού Λαού, παραχωρείται στους δυνατούς της Γης, στα μέλη της παγκόσμιας κυβέρνησης.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Ελληνικέ Λαέ, εάν θέλεις να γίνεις δούλος και σκλάβος των σφαγέων Τζιχαντιστών στη πατρίδα σου, ψήφισε τα Μνημονιακά προδοτικά κόμματα, τα λεγόμενα φιλο-Ευρωπαϊκά. Οι προδότες πολιτικοί αφού ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο και σε σκλάβωσαν στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τώρα ζητούν τη ψήφο σου, για να σε αποτελειώσουν με τους εφαρμοστικούς νόμους.
Ένας λαός που κοιμάται στους καναπέδες, και βλέπει τα κανάλια της διαπλοκής, και δεν αντιδρά, είναι καταδικασμένος εις θάνατον.
Ένας λαός που ψηφίζει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, απατεώνες, και δοσίλογους πολιτικούς, δεν αξίζει να ζεί.
Ένας Λαός, που επιτρέπει να του παίρνουν τον εθνικό του πλούτο, γίνετε δούλος και σκλάβος, στη διασπορά, χωρίς πατρίδα.
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος ΜΜΕ
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Να λοιπόν γιατί ο Αντώνης Σαμαράς αποχώρησε από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας… Και μέχρι τέλους πρόδιδε την Ελλάδα χωρίς μάλιστα κουκούλα στους δανειστές…


2222
Όχι γιατί έχασε τις εκλογές με κατεβασμένα τα παντελόνια… Όχι γιατί δεν επιθυμούσαν να τον βλέπουν όλοι πλέον στο κόμμα εκτός από τα πιστά σκυλιά του… Όχι γιατί αν είχε παραμείνει η ΝΔ θα κινδύνευε να μείνει ακόμα και εκτός Βουλής στις ερχόμενες Εκλογές και θα υπήρχε ορατός ο κίνδυνος διάλυσης..
Αποχώρησε βάζοντας και πάλι μπροστά μόνο του δικό του προσωπικό συμφέρον, αφού ειδοποιήθηκε και περιμένει το πότε θα αναλάβει το νέο του ευρωπαϊκό πόστο, το οποίο θα λάβει ως «δώρο» από το αφεντικό του την Άνγκελα Μέρκελ για τις καλές υπηρεσίες που προσέφερε στη Γερμανία σε βάρος της Ελλάδας…
Εδώ και αρκετό καιρό ο πρώην Πρωθυπουργός έχει κάνει τις ενέργειες του και περιμένει να γίνει Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θέση που κατέχει ο Πολωνός, Ντόναλντ Τουσκ, του οποίου η θητεία ολοκληρώνεται. Αυτό θα γίνει με την έγκριση της Γερμανίδας Καγκελάριου, Άνγκελας Μέρκελ και τη σύμπραξη του «αγαπάω την Ελλάδα», Γιούνκερ.
Αυτή είναι μια κίνηση αναγνώρισης από πλευράς Γερμανίας για τις υπηρεσίες που προσέφερε το «εργαλείο» Σαμαράς ώστε η Ελλάδα να γίνει μια υποτελής στους νεοναζί χώρα. Οι προδοτικές του κινήσεις επιβραβεύονται με την θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου…. Και επιβεβαιωνόμαστε εδώ στο Hellasforce, όπου είχαμε βαφτίσει τον Σαμαρά ως τον μεγαλύτερο Έλληνα Ψεύτη Πολιτικό όλων των Εποχών, υποτακτικό της Μέρκελ και άξιο υπάλληλο της Τρόικα στην Ελλάδα…
 ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.