Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πάμε για πόλεμο! Μας έστειλαν τελεσίγραφο!


 


Το τελεσίγραφο  δημοσιεύθηκε στους  Financial Times έχει ως εξής:“Λαμβάνοντας υπόψη την απογοητευτική συμμόρφωσης μέχρι στιγμής,  η Ελλάδα  θα πρέπει  να αποδεχθεί την μετατόπιση δημοσιονομικής κυριαρχίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.”
Αθήνα θα πρέπει  επίσης να αναγκαστεί να υιοθετήσει ένα νόμο  για την μόνιμη χρήση εισοδημάτων του κράτους προς εξυπηρέτησης του χρέος της “πρώτα απ ‘όλα”.
Η γερμανική κυβέρνηση (!!!)   -γράφουν οι FT- ζητά όπως  η Ελλάδα παραχωρήσει την κυριαρχία της στην  φορολογία και τις δαπάνες  του προϋπολογισμού σε  έναν “Επίτροπο του προϋπολογισμού” της ευρωζώνης. Το θέτει ως προϋπόθεση για να προχωρήσει σε μια δεύτερη διάσωση με € 130 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με αντίγραφο του αιτηματος  που έχουν οι Financial Times.
Αυτό  ισοδυναμει με μια εξαιρετική επέκταση συνεχίζουν οι Times του έλεγχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης επί  ενός κράτους μέλους. Ο νέος Επίτροπος θα έχει την εξουσία να ασκήσει βέτο σε δημοσιονομικές αποφάσεις που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση, αν δεν ήταν σύμφωνες με τους στόχους που καθορίζονται από δανειστές. Ο νέος διαχειριστής, που  θα διορίζεται από άλλους υπουργούς οικονομικών της ευρωζώνης, θα αναλάβει την ευθύνη  και την επίβλεψη  για όλες τις  δαπάνες  της  ελληνικής κυβέρνησης.
Το γερμανικό σχέδιο, κυκλοφόρησε την Παρασκευή το απόγευμα  στα υπουργεία οικονομικών  υπουργείων των χωρών της ευρωζώνης που αποτελούν τη λεγόμενη «ομάδα εργασίας  του ευρώ»,και  υπογραμμίζει την βαθιά δυσπιστίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση  που είναι και δανειστές της.
Παρά το διορισμό του οικονομολόγου κ. Λουκά Παπαδήμου ως τεχνοκράτης πρωθυπουργός το Νοέμβριο, οι συμπεριφορές απέναντι στην Ελλάδα εντός της ΕΕ συνέχισαν να χειροτερεύουν Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ιδιωτικά δηλώνουν ότι έχει σημειωθεί ελάχιστη κίνηση για μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα υπό τον κ. Παπαδήμο.
Ένας ανώτερος Έλληνας αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε ότι στην Αθήνα ότι αγνοεί το τελεσίγραφο και δεν μπορεί να σχολιάσει. Ένας Γερμανός εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών αρνήθηκε να σχολιάσει.

Τα τελευταία λόγια του Χριστόδουλου και η συγγνώμη του Αλαβάνου


 

Τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου,
ο στενός συνεργάτης του Σωτήρης Τζούμας αποκάλυψε το περιεχόμενο των συνομιλιών του μακαριστού ιεράρχη με τους πολιτικούς αρχηγούς στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις τους, λίγο πριν φύγει απ’ τη ζωή.
Οι συνομιλίες δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Crash και πιο συγκινητικές φαίνονται οι συνομιλίες που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος με τον τότε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκο Αλαβάνο, στις δύο συναντήσεις τους στο Αρεταίειο και την οικία του Αρχιεπισκόπου στο Ψυχικό.
Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος κατά την επίσκεψη στο Αρεταίειο οπότε και ο κ. Αλαβάνος εμφανίσθηκε μπροστά του φορώντας την πράσινη χειρουργική ρόμπα.«Μακαριότατε, για να σε δούμε φτάσαμε στο σημείο να γίνουμε ΠΑΣΟΚ και να ντυθούμε στα πράσινα!», του είπε χαριτολογώντας. Παρά την κακή του υγεία και την αδυναμία ο μακαριστός Χριστόδουλος γέλασε πολύ με το αστείο του κ. Αλαβάνου και του απάντησε:
«Αλέκο μου να είσαι καλά… με έκανες και γέλασα! Όμως, για να ντυθείς εσύ ΠΑΣΟΚ, για να μπορέσεις να με δεις, όπως λες, θα πει ότι τα έχω εγώ καλά με το ΠΑΣΟΚ… Αλλά όπως ξέρεις κάθε άλλο! Ξεχνάς τι μου έχουν κάνει; Με σταύρωσαν… ειδικά επί Σημίτη. και μάλιστα, χωρίς λόγο! Δεν πειράζει όμως… Αφού το επέτρεψε ο Θεός, δεν πειράζει… Όλα γίνονται για κάποιο λόγο!».
Η συγχώρεση στο Ψυχικό
Η δεύτερη συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στο σπίτι του Αρχιεπισκόπου στο Ψυχικό. Τότε ο Αλέκος Αλαβάνος με πολύ αγαπητική διάθεση ζήτησε συγγνώμη από τον Χριστόδουλο για τις άσχημες στιγμές και τα βαριά λόγια που κατά καιρούς είχαν ανταλλάξει.
«Εγώ, Αλέκο μου τα έχω ξεχάσει ήδη όλα αυτά! Βλέπεις στην κατάσταση που βρίσκομαι δεν μπορώ να σκέφτομαι τέτοια πράγματα που βαραίνουν την ψυχή μας! Κι εγώ σου ζητώ συγγνώμη για όλα εκείνα που μας επίκραναν τότε. Άλλωστε, εσύ ως πολιτικός, που μάχεσαι για την ψήφο του λαού, έχεις κάθε δικαίωμα να πεις και μια κουβέντα παραπάνω… Εσύ ηγείσαι ενός κομματικού μηχανισμού και σας ψηφίζει ο κόσμος… Εγώ γιατί έπρεπε να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να πω αυτά που είπα τότε… Σε ευχαριστώ, πάντως, που αναγνωρίζεις, στο επίπεδο που σε αφορά το λάθος σου… Η στάση αυτή προϋποθέτει εσωτερικό μεγαλείο ψυχής, που φαίνεται ότι διαθέτεις και με τη συμπεριφορά αυτή με συγκινείς πολύ σήμερα και με διδάσκεις!», του είπε ο τότε Αρχιεπίσκοπος.
 

Επιβεβαιώνονται οι προφητείες Πατροκοσμά και Παϊσίου



«Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς…»
Παρακολουθώντας τις τραγικές εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας, το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την πολιτική, τους πολιτικούς και τις πολιτικές τους προς τους πολίτες, δεν μπορώ παρά να θυμηθώ τα λεγόμενα του γέροντος Παϊσίου, ενός μοναχού που μόνασε στο Περιβόλι της Παναγίας, στο Άγιο Όρος και που σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών, μοναχών αλλά και κοσμικών, είχε πολλά χαρίσματα και ανάμεσα σε αυτά ένα καταπληκτικό και πολύ σπάνιο –ακόμη και ανάμεσα στους αγίους της Εκκλησίας μας- χάρισμα, αυτό της προγνώρισης!!!

Γνώριζε δηλαδή από πριν και προσπαθούσε να προειδοποιήσει, χωρίς όμως να βλάψει πνευματικά τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Πολλές διηγήσεις, ακόμη περισσότερα τα περιστατικά που έχουνε μαθευτεί στις τάξεις των πιστών της Ορθόδοξης Εκκλησίας, καταμαρτυρούν τον χαρισματικό γέροντα ως σύγχρονη μορφή της εκκλησίας που θέλησε να μας ειδοποιήσει γι αυτά που έρχονται και που με πολύ αγάπη και χωρίς επιτήδευση μετέδιδε λόγια αλήθειας και ανακούφισης αλλά και πολλές φορές αναφέρθηκε στο μέλλον με μεγάλη σαφήνεια, χωρίς να αλλάζει τα λόγια του και εμμένοντας στα τραγικά που πρόκειται να συμβούν στη χώρα, χωρίς να αφήσουν πληγές και πληγωμένους, αλλά και τα ευχάριστα που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά.

«Όταν οι μέρες θα πλησιάζουν, τότε ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς…» ήταν τα λόγια του γέροντα (ο οποίος στη συγκεκριμένη προφητεία του αναφέρεται σε επίθεση της Τουρκίας προς την Ελλάδα) και τα οποία συνεχίζουν «και θα τους κυνηγήσει»… Ίσως να αποτελεί σύμπτωση το γεγονός πως η Τουρκία έχει πάρει τα ηνία της περιοχής και έχει μεταβληθεί σε «δεξί χέρι» του Λευκού Οίκου, ενώ ταυτόχρονα απειλεί για το Αιγαίο με συνεχείς παραβιάσεις και με ασκήσεις που σαν κύριο σκοπό έχουν την κατάληψη νησιού! Βέβαια, ο γέροντας Παΐσιος αναφέρθηκε στη συνέχεια της προφητείας λέγοντας «το κακό θα ξεκινήσει όταν ακούσετε να μιλάνε στην τηλεόραση για τα 12 ναυτικά μίλια»!

Ίσως να θεωρηθεί σύμπτωση, επίσης, το γεγονός πως ένας άλλος Αγιορίτης μοναχός, που αναγνωρίστηκε σαν άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο Πατροκοσμάς (Κοσμάς ο Αιτωλός) έχει προφητεύσει πως «θα ξεσηκωθεί το ρέμπελο και μετά οι πολίτες…», παραμένοντας στο ίδιο «μοτίβο» (προγενέστερη πρόβλεψη από αυτή του Παϊσίου) προσθέτοντας όμως ένα στοιχείο, αυτό του ξεσηκωμού του «ρέμπελου» (παλαιότερα ρέμπελος ονομαζόταν εκείνος που δεν είχε να κάνει δουλειά και που τριγυρνούσε άπραγος εδώ κι εκεί στους δρόμους) που εύκολα μπορεί κάποιος σήμερα να συγκρίνει τον «ξεσηκωμό του ρέμπελου» με τις τελευταίες κινητοποιήσεις των λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.«Τότε», αναφέρει ο Πατροκοσμάς, θα υπάρχει κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην υπάρχει»!!! Και η σημερινή πολιτική κατάσταση, δυστυχώς, τείνει να καθρεφτίζεται στην πρόρρηση – προφητεία του αγίου γέροντα και μοναχού… Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, όμως, αναφέρεται και άλλα στοιχεία στην προφητεία του πριν να φθάσει στην σύγκρουση με τους Τούρκους (η οποία επαναλαμβάνεται στις προφητείες και των δύο αγιορειτών μοναχών). «Ένας μεγάλος σεισμός θα κάνει πολύ κακό και μετά από αυτόν θα επιτεθεί ο Τούρκος και θα φθάσει μέχρι τα εξαμίλια…»!

Έξι μίλια ο Κοσμάς ο Αιτωλός, δώδεκα μίλια (και πιθανή παραβίασή τους) ο γέροντας Παΐσιος! Οι συμπτώσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές τη στιγμή που συγκλίνουν στην Ελληνοτουρκική σύγκρουση… αλλά και στο αποτέλεσμά της.

Τι γνώριζαν οι άγιοι αυτοί γέροντες και προσπάθησαν να μας προειδοποιήσουν; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια όταν μελετά τις προφητείες, ιδιαίτερα όταν αυτές δεν έχουν ακόμη εκπληρωθεί. Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν έχει πάρει επίσημη θέση και δεν αναφέρεται στα προφητικά λεγόμενα των δύο γερόντων. Όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι ιερείς που πολλές φορές αναφέρονται στα λεγόμενα των δύο σημαντικών αυτών γερόντων νουθετώντας όλους να είμαστε δυνατοί στα επερχόμενα…

Τα γεγονότα, όπως λένε όσοι μελετούν τις προφητείες και ταυτόχρονα παρακολουθούν τις παγκόσμιες εξελίξεις αλλά και τις Ελληνικές, τρέχουν πολύ γρήγορα. Έχουν αποκτήσει μεγάλη ταχύτητα και δεν προλαβαίνουμε να τα μαθαίνουμε όλα…

«Τον Πάπα να καταράσθε, αυτός θα είναι η αιτία του κακού…» δήλωσε με απόλυτη βεβαιότητα ο Πατροκοσμάς και αναλογιζόμενοι την τελευταία «εκστρατεία» του αρχηγού της Καθολικής Εκκλησίας στον Αραβικό κόσμο, εν όψει των συζητήσεων που γίνονται για την αγορά ενέργειας και τους ενεργειακούς δρόμους, με επιφυλάξεις μπορούμε να πούμε πως μάλλον βρισκόμαστε μπροστά σε σημαντικές (ίσως και τραγικές) εξελίξεις, οι οποίες οδηγούν στην αλλαγή του χάρτη των Βαλκανίων και στην αλλαγή συνόρων που τόσο πολύ προωθείται από τον Λευκό Οίκο (και όχι μόνο)…

Επειδή η κατάθεση των «προφητειών» των δύο αυτών αγαπημένων γερόντων της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι δυνατόν να λειτουργήσει ως αρνητικό κάλεσμα ή να αφήσει σπόρους συνωμοσιολογίας, καλό θα ήταν να αναφερθεί πως οι γέροντες ποτέ δεν προκάλεσαν, ποτέ δεν επιζήτησαν και σε ολόκληρο το βίο τους απέφευγαν συστηματικά να προκαλέσουν και ιδιαίτερα να προκαλέσουν «λαθεμένα όνειρα» ή να δημιουργήσουν φόβους στους ανθρώπους που τους πλησίαζαν και αποζητούσαν την συμβουλή τους ή απλά να ακούσουν τα λόγια τους. Σεμνοί και ζώντας με προσευχή, έχοντας σαν γεύμα ό,τι τους προσέφερε η φύση και όχι οι άνθρωποι, ταπεινοί μέχρις εσχάτων προσπάθησαν να φέρουν την ειρήνη, την αγαλλίαση και την αγάπη στις καρδιές όλων των ανθρώπων, ακόμη και σε αυτούς που αποζητούσαν να τους εξευτελίσουν…

«Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους κυνηγήσει…», απλά σκεφτείτε το…

ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ! Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!


 


ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, στις 6:00 μ.μ.

Το Ε.ΠΑ.Μ. Αγίας Παρασκευής απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο, για παλλαϊκή συμμετοχή στην πορεία αντίστασης, που θα ξεκινήσει από την πλατεία Αγίας Παρασκευής στις 6:00 μμ και θα κινηθεί ανάμεσα από κατοικημένες περιοχές της πόλης.

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ
Με αναμμένους πυρσούς.
με ντουντούκες,
με σημαίες,
με τύμπανα,
με σφυρίχτρες
και κυρίως με την αδούλωτη ψυχή μας,
να βροντοφωνάξουμε συνθήματα, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε ξέφρενα σους δρόμους.

Ελάτε να δώσουμε εμψυχωτικό παλμό στην εξέγερσή μας.
Ελάτε να βγάλουμε τον κάθε μεμονωμένο πολίτη από το καβούκι του.
Να του πούμε πως υπάρχει διέξοδος στην μεθοδευμένη κρίση.
Πως δεν είμαστε πλέον ο καθ’ ένας μόνος του.
Πως είμαστε χιλιάδες, εκατομμύρια.
ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΔΟΥΛΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!


Εκτυπώστε και τα συνθήματα που θα φωνάξουμε:

ΞΕΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ

ΕΜΡΟΣ, ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ
Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΙ Η ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
ΠΑΡ’ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ‘73

ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ – ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ

ΦΥΣΑ ΒΑΡΔΑΡΗ – ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ

ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ
ΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΚΟΥΦΑΛΕΣ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΓΩ, ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ,
Ε ΟΧΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ Τ’ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ
ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ

ΕΕΕ, ΩΩΩ – ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ‘ΔΩ

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ – ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙ

ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ- ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ

ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΝΗΣΙΑ, ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΛΙΜΑΝΙΑ,
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΥΤΕ Δ.Ν.Τ.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΥ

ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

ΚΟΙΜΑΣΑΙ, ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠ’ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ

Εκτυπώστε και ένα τραγούδι για να το έχετε μαζί σας:

Δεν περνάει στην Ελλάδα ο φασισμός (δις)
Σαμαράς, Καρατζαφέρης και του παπατζή ο γιός,
δεν περνάει στην Ελλάδα ο φασισμός.

Δεν περνάνε στην Ελλάδα οι ναζί (δις)
Ούτε ο Σόιμπλε, ούτε η Μέρκελ, μα ούτε και ο Σαρκοζί,
δεν περνάνε στην Ελλάδα οι ναζί.

Δεν θα μπουν στο καναβάτσο οι λαοί (δις)
Δεν χρωστάω, δεν πληρώνω το χαράτσι της ΔΕΗ,
δεν θα μπουν στο καναβάτσο οι λαοί.

Τον τελειώνουμε τον καπιταλισμό (δις)
Δεν χρωστάω, δεν πληρώνω αλλουνού λογαριασμό,
τον τελειώνουμε τον καπιταλισμό.

Δεν το θέλουμε το κάλπικο Ευρώ (δις)
Θέλουμε ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία,
δεν το θέλουμε το κάλπικο Ευρώ.

Διαδώστε το παντού.
Αυτή η πορεία πρέπει να είναι εκκωφαντική!
Και την επόμενη εβδομάδα την κάνουμε πάλι κάπου αλλού. Σε κάποιον άλλο Δήμο.
Και να είμαστε όλοι εκεί. Όλοι μαζί!
Να ξεσηκώσουμε τον Λαό απ’ άκρη σ’ άκρη σ’ ολόκληρη την επικράτεια.
Μέχρι την τελική νίκη!

Η χρονιά αυτή θα είναι του λαού
και ΟΧΙ των τοκογλύφων.

Πηγή