Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Η ταχύτητα καταστροφής του ελληνικού λαού, της οικονομίας, της ηθικο-πνευματικής του κατάστασης, της δημοκρατίας του, των δύο κρατών του (Ελλάδας-Κύπρου) κόβει την ανάσα όποιου την καταλαβαίνει βαθειά.


Κύριοι Βουλευτές,

Ο κ. Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, στο συνημμένο παρατηρεί:

«Η ταχύτητα καταστροφής του ελληνικού λαού, της οικονομίας, της ηθικο-πνευματικής του 
κατάστασης, της δημοκρατίας του, των δύο κρατών του (Ελλάδας-Κύπρου) κόβει την ανάσα όποιου την καταλαβαίνει βαθειά. Αυτό θάπρεπε κανονικά να προκαλέσει προ πολλού θυελλώδεις, «επαναστατικές» αντιδράσεις. .....»

Να μου επιτρέψει ο φίλος κ. Κωνσταντακόπουλος μία συμπλήρωση, αφού του θυμίσω τι έγραφε το 2004 στο εξαιρετικό του βιβλίο, «η Αρπαγή της Κύπρου». Έγραφε:

Επί δεκαοκτώ μήνες έγραφα τρομερά πράγματα για το σχέδιο Ανάν και τις συνέπειες του για την Κύπρο και την Ελλάδα. Ελάχιστους φαινόταν να ενδιαφέρουν. Ή εγραφα σαχλαμάρες – αλλά τότε γιατί δεν κάποιον να μου φέρει αντίρρηση – ή είχα δίκαιο – αλλά τότε γιατί κανείς δεν ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΝ;;;

Ο λόγος που και σήμερα έχουμε παρόμοια αντίδραση στην Ελλάδα και άρχισε αυτό να συμβαίνει και στην Κύπρο είναι ο ίδιος. Η διάβρωση των πάντων μετά από εναντίον του Ελληνισμού «πόλεμο» από το 1996 έως σήμερα. Ήτοι:

· Των ΜΜΕ που επί 17 χρόνια κάνουν καθημερινά μελετημένη και κατευθυνόμενη πλύση εγκεφάλου του Ελληνικού λαού.

· Η διάβρωση σχεδόν όλων των κομμάτων και των βουλευτών(με φωτεινές εξαιρέσεις) και η μετατροπή τους μέσω των αρχηγών τους σε πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης.

· Μοναδικός ρόλος των Βουλευτών είναι πλέον να υπακούει τυφλά στον αρχηγό του κόμματος και να ψηφίζει ότι διαταχθεί.

· Η κομματικοποίηση και αποεθνοποίηση της παιδείας, μέσης και ανωτάτης

· και η μετατροπή των περισσότερων λειτουργών μέσης και ανωτάτης εκπαίδευσης σε πειθήνια όργανα των κόμματων τους και πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης για τους υπαγόμενους στα γνωστά (σχεδόν όλα) νεοταξικά κόμματα, φανερά και κρυφά.

· Η διάβρωση του συνδικαλισμού. Ο ανεκδιήγητος Παναγόπουλος συνεχίζει να είναι πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

· Ο εγκλωβισμός των Ελλήνων από όλους τους ανωτέρω και από άλλους, δεν ξέρω αν ηθελημένα ή από «αριστερή» αφέλεια, που δεν επιθυμώ να αναφέρω που αποκλείει κάθε οργανωμένη αντίδραση.

· Συν η εξόντωση των Ελλήνων με 2.000.000 ανέργους και με όλων σχεδόν των υπόλοιπων που βρίσκονται υπό συνεχή διωγμό, φορολογικό, ψυχολογικό κτλ, που σε τεράστια ψυχική κατάπτωση και απελπισία.

· Συν η αστυνομική και άλλη τρομοκρατία της κατοχικής κυβέρνησης που βήμα βήμα ξεπουλά την Ελλάδα και καταστρέφει τον Ελληνισμό.

· Και πολλά άλλα

Περισσότερον όλων υπέυθυνοι είναι οι βουλευτές που αυτοαπατώμενοι συνειδητά ότι δήθεν μας σώζουν, ψηφίζουν ως πρόβατα την καταστροφή της Ελλάδας.

 Όλον το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου.

Η καταστροφή ενός έθνους

Ευριπίδης Μπίλλης

Agenda 21: H Nέα Tάξη παρέχει δωρεάν στειρώσεις στις ΗΠΑ...

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Σίγουρα το όνομα Τζων Χόλτριν δεν λέει τίποτα σε κανέναν. Κακώς, αφού θά έπρεπε να λέει, διότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι από τους Μέντορες της Νέας Τάξης και έχει επηρεάσει καταστάσεις και
αποφάσεις που αφορούν την παγκοσμιοποίηση και την Νέα Τάξη όσο λίγοι.
Ο Τζών Χόλτριν είναι σύμβουλος του προέδρου Ομπάμα και παλιότερα του προέδρου Κλίντον.
Είναι ο συγγραφέας του πολυσέλιδου βιβλίου Εccosience. Το βιβλίο Eccosience πραγματεύεται την με κάθε μέσο ανάγκη μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε να σωθεί η φύση! Το βιβλίο προέρχεται και αυτό από την δεκαετία του 70, από την ίδια δεκαετία που γέννησε και τα κινήματα «απελευθέρωσης», καθώς και τις new age θεωρίες της κλιματικής αλλαγής κ.λ.π.

Στο βιβλίο Eccosience ο Χόλτριν μιλάει για την ανάγκη μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού ως και τα πεντακόσια εκκατομύρια!!! Στην Αμερική τα τελευταία χρόνια μια σειρά από σημαντικούς ανθρώπους που σχετίζονται με την Νέα Εποχή -όπως ο Μπίλ Γκέιτς- έχουν εκφραστεί υπέρ της απομείωσης του παγκόσμιου πλυθησμού ως μέσον σωτηρίας της φύσης.
Υπάρχει και το γνωστό μνημείο αγνώστου προελεύσεως στην Γεωργία των ΗΠΑ όπου αναγράφονται όλες οι «εντολές» των ταγών της Νέας Τάξης με πρώτη: Κράτα τον πληθυσμό στα 500.000.000.

Πως θα επιτευχθεί όμως ο συγκεκριμένος στόχος;
Ο ο Χόλντριν στο βιβλίο Eccosience μιλάει για μαζικούς εμβολιασμούς και μαζικές στειρώσεις του πληθυσμού.
Ήδη στην Ινδία εφαρμόζουν την στείρωση παρέχοντας δώρα και ελαφρύνσεις σε όσους προσέλθουν οικειοθελώς να στειρωθούν. Ανάλογες πρακτικές εφαρμόζουν και στην Κίνα.
Αλλά η συζήτηση έχει ανοίξει και στην πολιτισμένη Δύση, μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ. Με τον νόμο Οbamacare θα παρέχεται δωρεάν από το Αμερικανικό ασφαλιστικό σύστημα η δυνατότητα στείρωσης σε κορίτσια από 15 χρονών…! Τα κορίτσια θα μπορούν δωρεάν και χωρίς την συγκατάθεση των γονέων τους να παίρνουν μια πολύ σημαντική και μη αναστρέψιμη απόφαση για την ζωή τους.

Αν αυτό δεν αποτελεί στην πράξη εφαρμογή του νεοταξικού δόγματος της απομείωσης του πληθυσμού, τότε τί ακριβώς είναι;
Το καθεστώς Ομπάμα -το έχουμε πει- διολισθαίνει όλο και περισσότερο προς μια νεοταξική δικτατορία.
Το γεγονός αυτό πιστοποιείται με μια σειρά νόμων και αποφάσεων που καταδεικνύουν τις προθέσεις του καθεστώτος.
Πρώτα ο νόμος S 510 για τους οικιακούς λαχανόκηπους , νόμος που απαγορεύει την οικιακή καλλιέργεια και σαφώς ευνοεί τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες τροφίμων και σπόρων.
Μετά ο νόμος Ομπάμα που επιβάλει αναγκαστικά το μικροτσίπ σε όποιον θέλει να έχει δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Ύστερα η συζήτηση για την οπλοκατοχή που υποκρύπτει την πρόθεση της κυβέρνησης Ομπάμα να καταργήσει το Άρθρο 2 του Αμερικανικού συντάγματος για την ελεύθερη κατοχή όπλων.
Και τώρα η στείρωση που παρέχεται δωρεάν από το Αμερικάνικο δημόσιο.

Η κυβέρνηση Ομπάμα εφαρμόζει όλη την νεοταξική ατζέντα. Μεταλλαγμένα τρόφιμα, τσιπάκια στους πολίτες , απαγόρευση όπλων ώστε να είναι ακίνδυνος ο πληθυσμός, αυξημένες αρμοδιότητες στην υπηρεσία διαχείρισης κρίσεων (fema) και όλα αυτά μαζί με το κλασικό πακέτο αριστερής ελευθεριότητας το οποίο παραδοσιακά υποστηρίζουν οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ.

Τα εντάλματα της Νέας Τάξης εφαρμόζονται πρώτα πιλοτικά στις ΗΠΑ και ύστερα στον υπόλοιπο κόσμο.
Στην πατρίδα μας πρώτα μαντρώσανε τον πολίτη με το ΑΜΚΑ -απαραίτητο για κάθε συναλλαγή με το σύστημα υγείας- και μετά ξεκίνησαν την συζήτηση για την «Κάρτα του Πολίτη».
Τώρα, μετά από τρία χρόνια διεθνούς κατοχής της χώρας, συζητάνε και για την επιβολή του codex alimentarius στα τρόφιμα και για φορολόγηση αγροτεμαχίων και για πρόσθετες δυσκολίες στην αγορά και κατοχή όπλου.
Όλες αυτές οι φαινομενικά άσχετες κινήσεις είναι μέρος της περίφημης Ατζέντας 21 που έχει υιοθετηθεί επισήμως από τον Ο.Η.Ε. και αποτελεί ουσιαστικά τον πρόγραμμα μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης...

ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ,ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΜΕΙΚΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΕΛΑΔΑΕΙ.


ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ.

Όλος νεοποχίτικος θίασος επί της Πλανητικής θεατρικής σκηνής. Τα στρατηγικά πιόνια στις θέσεις τους περιμένουν με αγωνία την έναρξη του παγκόσμιου αιματοκυλίσματος.

Βιάζονται και προσπαθούν να αποφύγουν τις ¨στραβές¨ δηλ τον αστάθμητο παράγοντα. Τα γεωπολιτικά γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ο κακομοίρης νεοέλληνας ¨αγωνιά¨ αν οι τοκογλυφικές αγορές δεν του σφραγίσουν τις κάνουλες των χρηματικών ροών των μνημονιακών δόσεων. Ο εγχώριος πολιτικός στίβος πιπιλίζει την καραμέλα της εξόρυξης των ιδίων ενεργειακών κοιτασμάτων , ενώ ξεπουλάει τα εθνικά ασημικά για να ξεπληρωθούν οι ατασθαλίες του αμαρτωλού πολιτικού παρελθόντος, και ο δυσβάστακτα φορολογούμενος πολίτης δεν αντιλαμβάνεται τι του ξημερώνει γιατί δίνει την υπέρτατη μάχη της βιοπάλης του.

Άραγε το υφιστάμενο πολιτικό δυναμικό της χώρας μας προετοιμάζεται για την γεωπολιτική καταιγίδα που τυχόν θα ενσκήψει σαν τυφώνας στην περιοχή μας?
Αντίθετα αυτό που παρακολουθούμε στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς δέκτες είναι μια δαιμονιώδης μιζέρια με αντεγκλήσεις δίχως νόημα αλλά και χαζοχαρούμενα προσωπεία που μόνο αποστροφή δημιουργούν.

ΕΡΩΤΗΜΑ

Σε μία πιθανή διακοπή της ροής ρευστότητας από το εξωτερικό λόγω κάποιου εξαιρετικού γεγονότος θα συνεχίσουν να χαζογελούν και να φωνασκούν οι αρλεκίνοι στα τηλεοπτικά παράθυρα?
Σε ένα μη απίθανο σφράγισμα των στενών του Σουέζ θα μπορέσουν να διαχειρισθούν την γεωπολιτική αυτή ανατροπή? Τα φρέσκα γεγονότα στην Αίγυπτο και οι προθέσεις του Μόρσι αυτό πιθανώς δείχνουν. Η πρόθεση του Μόρσι, ήταν να δώσει σχεδόν αποκλειστικά δικαιώματα εκμετάλλευσης στην διώρυγα του Σουέζ στο Κατάρ Μάλιστα προωθούσαν μέσω του Κατάρ, την δημιουργία στην διώρυγα μία “ανεξάρτητης ζώνης” με δικούς της νόμους.
Όμως ας φύγουμε από την φλεγόμενη Μέση Ανατολή και να έρθουμε στην εγγύς με εμάς Καθ Υμάς Ανατολή, εδώ κοντά μας στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, κοινώς στα στενά των Δαρδανελίων.
Μήπως και εδώ ένας άλλος τύπος παρεμφερής σαν τον Μόρσι με ίδιο ιδεολογικό-πολιτικό υπόστρωμα δεν προανήγγειλε πριν λίγο καιρό το άνοιγμα μιας νέας τεχνητής διώρυγας στην Ανατολική Θράκη για να διασώσει τάχα δήθεν το οικολογικό περιβάλλον του Βοσπόρου και να αποτρέψει τυχόν ναυτικά ατυχήματα μέσα στα στενά του, ερχόμενος κατάφωρα σε αντίθεση με τις διεθνείς συμβάσεις!!

Ποιοί λοιπόν σκοτεινοί σχεδιασμοί κρύβονται με φτηνές δικαιολογίες πίσω από το πιθανό και παράνομο σφράγισμα των δύο βασικών γεωπολιτικών ναυτικών αξόνων- διαδρόμων της λεκάνης της Μεσογείου?
Τι επιθυμούν? Και ποιους εξοργίζουν?
Ποιοι θέλουν να βάλουν φωτιά στην Μεσόγειο?

Οι πιθανές συνέπειες μιας τέτοιας παράλογης και συντονισμένης ενέργειας σε πρώτη φάση θα δημιουργούσε σοκ και δέος στις οικονομικές αγορές. Σε δεύτερη φάση θα καταστούσε την Μεσόγειο αποκλειστικό γήπεδο των γνωστών συμμάχων της Δύσης για να παίξουν με την ησυχία τους τα κτηνώδη παιχνίδια στην ρημαγμένη Συρία δίχως το αντίπαλο ναυτικό δέος της ξανθιάς Αρκούδας που έτσι την εγκλωβίσαν περιφερειακά. Και φυσικά αυτά τα γεγονότα θα τρέχουν γρήγορα. Σε αυτή την ανέλπιστη συγκυρία οι γείτονες μας ως συνηθισμένοι εργολάβοι των ¨ ξένων φίλων¨άραγε δεν θα αρπάξουν την ευκαιρία όπως πάντα έκαναν ιστορικά να επιδιώξουν να σφραγίσουν τα Δαρδανέλια επικαλούμενοι οικολογικούς και άλλους λόγους έχοντας και την ευκαιρία να εξάγουν τα εσωτερικά προβλήματα τους? ταπώνοντας μάλιστα το Ρωσικό Ναυτικό στην Μαύρη Θάλασσα για να ¨στραπατσάρουν¨ άμεσα και κεραυνοβόλα την υφαλοκρηπίδα μας , όπως επιθυμούν και το έχουν αποδείξει, με ότι αυτό συνεπάγεται, δημιουργώντας τουλάχιστον διπλωματικά τετελεσμένα σε όλη την ακτογραμμή μας από την Σαμοθράκη μέχρι το Καστελλόριζο και την Κύπρο???

Τότε φυσικά θα έχουμε και την ευκαιρία να τεστάρουμε και τους όψιμους ενεργειακούς συμμάχους μας και να δούμε πόσα απίδια σηκώνει ο σάκος!! Προσωπικά πιστεύω ότι θα κάνουν ότι έκαναν και το 74.
Και αν αυτό είναι ένα κομμάτι του γεωπολιτικού παίγνιου, το στρατηγικό πάζλ θα συμπληρωθεί με την πρόθεση των γνωστών κύκλων να κατεβάσουν άρον-άρον την Αρκούδα την οποία πρώτα φρόντισαν να εξοργίσουν με τέτοια γεγονότα για να σαρώσει με την σειρά της και με μένος τον προαιώνιο Αγαρηνό εχθρό της!! Και να έχει την δικαιολογία ότι προτίθεται να ελευθερώσει την ναυσιπλοία στα δύο γεωπολιτικά στενά του Ελλήσποντου και του Σουέζ.

ΕΡΩΤΗΜΑ

Αν τυχόν βρεθούμε σε τέτοιο γεωπολιτικό περιβάλον, γεγονός που απευχόμασθε διακαώς, εδώ στην πατρίδα μας θα συνεχίσει η Τρόικα να ελέγχει την κατανάλωση των απαραίτητων και αξιόμαχων στρατιωτικών καυσίμων των ετοιμοπόλεμων δυνάμεων μας? Τι ρήτρες υπέγραψαν τα πολιτικά μας λουλούδια μέσα στα μνημόνια σε καταστάσεις εθνικών εκτάκτων αναγκών? Θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε τα ενυπόθηκα χρέη σε Βρετανικό δίκαιο εξ αιτίας των κλεμμένων κάποιων απατεώνων πολιτικών?

Πιστεύω ότι τότε θα δούμε ολόκληρη την αλήθεια κατάματα και τότε ο καταφρονημένος Ελληνικός λαός θα ¨εκπορθήσει¨ την αναλγησία των ξένων τοκογλύφων και θα παγώσει το χαζοχαρούμενο προσωπείο των εκπροσώπων του ψευτορωμέικου, αναζητώντας επειγόντως καθαρές λύσεις από καθαρούς Έλληνες και φυσικά όχι από παλαιούς και φρέσκους μνημονιακούς αλλά και άτολμους πολιτικούς κινούμενος πάντα μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και της Δημοκρατίας που κάποιοι από τους προηγούμενους φρόντισαν να τα απαξιώσουν. Ποιοι θα σηκώσουν το βάρος του ΣΤΑΥΡΟΥ του Γένους μας στην Εθνική Πορεία προς τον Γολγοθά εκείνων των ημερών? πιστεύω αυτό που έλεγε ο Γέροντας Παίσιος ότι ο ΘΕΟΣ μέσα από τέτοια θλιβερά γεγονότα θα αναδείξει παλληκάρια που στο τέλος θα δώσουν την χαρά στα κατασκανδαλισμένα παιδιά του. Οψόμεθα εις Φιλίππους και Οψόμεθα να αναδειχθεί η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του Φιλότιμου της Αέναης ΡΩΜΗΩΣΥΝΗΣ μας που με την αμέριστη συμπαράταξη της ΥΠΕΡΜΑΧΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ θα πολιορκήσει και θα κατατροπώσει τους μέσα και έξω υποχθόνιους πολιορκητές μας.

Και τελειώνω προς εσάς τους αγαπητούς αναγνώστες που τόσο καιρό διαβάζατε τα ταπεινά κείμενα μου με τις ατέλειες και τα κενά τους.
Ο Απόστολος Πέτρος αρνήθηκε τον ΧΡΙΣΤΟ τρείς φορές.
Εμείς σαν ΕΘΝΟΣ ΤΟΝ αρνηθήκαμε και ΤΟΝ πικράναμε άπειρες στιγμές στην ζωή μας. Όμως κάθε Ελληνική οικογένεια μέσα στην αδιάσπαστη ιστορική συνέχεια της έχει δίχως να το ξέρει έναν μακρινό πρόγονο της ΑΓΙΟ, έναν ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ, έναν ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ, έναν ΗΡΩΑ.

Τι άλλο λοιπόν θέλουμε? αν με την έμπρακτη μετάνοια που επέδειξε ο Απόστολος Πέτρος μπορούμε εύκολα να επιστρατεύσουμε όλη την ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑ αυτή ΕΚΚΛΗΣΙΑ προς καταισχύνη αυτών που μας κύλισαν στον βόρβορο των ανομιών τους και τώρα θέλουν να μας αποτελειώσουν!!! Πάντα όλοι αυτοί οι άτιμοι ξεχνούν κάτι αληθινό, ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι η ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΑ ΠΕΤΡΑ και αυτή η ΠΕΤΡΑ είναι ο ίδιος Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.

Ας αποδείξουν ότι δεν είναι μια Βουλή «Τσολάκογλου»!!! - ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!


Οφείλουμε να αντιληφθούμε πλέον όλοι ότι δεχόμαστε επίθεση! Επίθεση εναντίον της χώρας, του Έθνους, της ζωής μας της ζωής των παιδιών μας.

Αυτό πρέπει να βοηθήσουμε να καταλάβουν και οι ανόητοι
ψηφοφόροι από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά

Στην επίθεση προκύπτει ότι συμμετέχουν πέραν των Τροϊκανών και της τετράποδης Κυβέρνησης (δηλ. κυβέρνηση στα τέσσερα όπως λέει ο Ν. Νικολόπουλος ) και όλοι ανεξαιρέτως οι Βουλευτές και οι παρατρεχάμενοι οι οποίοι είτε σε συνεργασία, είτε σε συνεννόηση έχουν γαντζωθεί σε χρυσοπληρωμένες θέσεις .

Όλοι για την πάρτη τους! Εκμεταλλεύονται και θυσιάζουν τα πάντα και όλους για το δικό τους συμφέρον. Για την καρέκλα. Για να συνεχίζουν να ζουν πολυτελώς στις πλάτες του Ελληνικού λαού. Και το χειρότερο συνεργαζόμενοι ή ανεχόμενοι μία παρέα εχθρών της χώρας και του έθνους, να διαλύουν την οικονομία να ξεπουλούν την χώρα και τις ελπίδες δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων!

Και για να πάψουν οι δήθεν να κομπάζουν ότι δεν είναι όλοι ίδιοι (κατʼ εμέ αυτοί που εξανίστανται είναι οι χειρότεροι) ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν:

Εάν εννοούν στο ελάχιστο ότι ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες, τώρα είναι η στιγμή να το αποδείξουν!

Τώρα που είναι η Τρόϊκα εδώ!

Σύσσωμη η αντιπολίτευση να καλέσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να περικυκλώσουν Βουλή.

Να κατέβουν μαζί και όλοι οι αντιδρώντες Βουλευτές και αρχηγοί των κομμάτων,χωρίς κομματικές σημαίες με μόνον την Ελληνική σημαία και να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην συνεχιζόμενη προσπάθεια υποδούλωσης της χώρας και της ολοσχερούς καταστροφής της. Να παραμείνουμε έξω από την Βουλή, μέχρι να φύγουν οι υπαίτιοι της καταστροφής και σήμερα "σωτήρες" εκατομμυριούχοι αρχηγοί κομμάτων και βουλευτές που δήθεν κόπτονται για τους άνεργους και φτωχοποιημένους Έλληνες των 300-500 ευρώ.

Τώρα που είναι η Τρόϊκα εδώ.

Να καλέσουν τον κόσμο σε γενική απεργία διαρκείας, όσο ακόμη επιτρέπεται.

Να τους αποκαλύψουν στους εργαζόμενους ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους την αλήθεια.

Ότι τους επόμενους μήνες έρχεται η ολική κατάρρευση.

Ότι είναι προτιμότερο να στερηθούν έναν ολόκληρο μισθό κατεβαίνοντας σε απεργία διαρκείας σήμερα σήμερα, παρά να παίρνουν το μισό μισθό τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα χρόνια, να κατασχέσουν τα σπίτια τους, να ζήσουν ανελεύθεροι υποταγμένοι σε ένα κατʼ επίφαση δημοκρατικό ξενοκρατούμενο καθεστώς.

Για να μην αδειάζει η χώρα από Έλληνες.

Για να μην στερηθούμε το δικαίωμα για ζωή.

Ξέρουν όλοι τους πολύ καλά το τι διακυβεύεται.

Να κατεβάσουν ειρηνικά τον κόσμο στους δρόμους.

Όπλο μας η καθολική ειρηνική συμμετοχή! Ό όγκος των συμμετεχόντων! Ο παλμός! Είμαστε το 70% των Ελλήνων.

Τώρα που είναι η Τρόϊκα εδώ!

Να κατέβουν και όλοι οι βουλευτές στο δρόμο, για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι!

Να παραμείνουν στην Βουλή οι υπαίτιοι που οδηγούν την Ελλάδα και το έθνος των Ελλήνων στον αφανισμό με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον τους και το συμφέρον μιας ξένης και ελληνικής αριστοκρατίας που χρηματοδοτεί!

Τώρα είναι η ώρα!

Αλλιώς είναι όλοι τους ίδιοι! Από τους Τσίπρες, έως τους Μιχαλολιάκους! Εχθροί της Ελλάδας και των Ελλήνων!

Η ιστορία δεν θα μιλά πλέον μόνον για Κυβέρνηση «Τσολάκογλου», αλλά για Βουλή «Τσολάκογλου»!!!

Στην ιστορία μας, μια χούφτα Έλληνες εναντιώθηκαν επανειλημμένως σε παντοδύναμες αυτοκρατορίες!

Ας ξαναγράψουμε ιστορία σήμερα!

Ίων Πολιάδης

Άραγε είναι κατάρα ή αποπομπή της Τρόϊκα όπως έκαμε η Ισλανδία; - ΔΕΙΤΕ ΤΟ !


Το 2008 η Ισλανδία πτώχευσε. Το χρέος της το 2007, ένα χρόνο πριν τιναχτεί η στον αέρα η οικονομία της, ήταν 900% του ΑΕΠ! Ως φυσιολογική συνέχεια ακολούθησε οικονομική κρίση το 2008 με αποτέλεσμα οι τρεις τράπεζές της να πτωχεύσουν και το νόμισμά της να χάσει το 85% της
αξίας του έναντι του ευρώ!

2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στην Βουλή καταφέρνουν και δρομολογούνται πρόωρες εκλογές που προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Μέσω ενός νόμου προτείνεται να πληρωθεί το χρέος στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία, με την πληρωμή 3.500 000.000 ευρώ, που θα πληρώσουν όλες οι ισλανδικές οικογένειες μηνιαία για 15 χρόνια με 5,5% επιτόκιο…

2010. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ζητάει δημοψήφισμα για το νόμο. Τον Γενάρη του 2010 ο πρόεδρος αρνείται να θέσει τον νόμο σε ισχύ και ανακοινώνει ότι θα υπάρξει αίτημα για λαϊκή ετυμηγορία. Τον Μάρτιο γίνεται το δημοψήφισμα για την πληρωμή ή όχι του «χρέους» και σαρώνει το ΟΧΙ με 93%των ψήφων!

H κυβέρνηση αρχίζει δικαστική έρευνα για ευθύνες για την κρίση. Αρχίζουν οι συλλήψεις τραπεζιτών και υψηλόβαθμων στελεχών.

Στο πλαίσιο της κρίσης, εκλέγεται ένα σώμα από πολίτες για να συγγράψει το νέο Σύνταγμα. Εκλέγονται 25 πολίτες χωρίς πολιτική εξάρτηση, από τους 522 που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι. Η προϋπόθεση υποψηφιότητας ήταν να είναι ενήλικοι και να έχουν προταθεί από 30 άτομα.

Το σώμα αρχίζει την «εργασία» του τον Φεβρουάριο του 2011 και θα παρουσιάσει μια carta magna λαμβάνοντας υπ” όψιν τις ομόφωνες συστάσεις διαφορετικών συνελεύσεων που θα πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.

Τα αποτελέσματα θα πρέπει να επικυρωθούν από την υπάρχουσα βουλή και από την επόμενη αναθεωρητική που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές και η ζωή… συνεχίζεται…

Οι τράπεζες της Ισλανδίας διέγραψαν δάνεια των νοικοκυριών που αντιστοιχούν στο 13% του ΑΕΠ της χώρας, μειώνοντας το βάρος χρέους για περισσότερο από το ένα τέταρτο του πληθυσμού της, αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg που επικαλείται τα στοιχεία έκθεσης της Ισλανδικής Ένωσης Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών (Icelandic Financial Services Association). Ωστόσο το 75% έπρεπε να πληρώσει τα δάνεια στο ακέραιο.

Η ανεργία αναμένεται το 2013 να κινηθεί κάτω από το 5% και η ανάπτυξη στο +2,4%.

Τα όπλα της Ισλανδίας μετά την έξοδο του ΔΝΤ, ήταν η αλιεία, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και λίγες επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Η καταστροφολογία του ΔΝΤ και Ε.Ε. ότι αν δεν ακολουθείτο το πρόγραμμά τους η χώρα θα γίνονταν Κούβα, δεν έπεισε τους πολίτες οι οποίοι τελικά δικαιώθηκαν.

Αντίθετα στην Ελλάδα φαίνεται η καταστροφολογία των φιλομνημονιακών «μπουμπούκων και μπουμπουκιών πολιτικών βρήκε πρόσφορο έδαφος σε βολεμένους και ανόητους.

Ωστόσο το ΔΝΤ και οι λοιποί συγγενείς και τραπεζίτες θορυβήθηκαν από την αντίδραση και την δικαίωση εκ του αποτελέσματος των Ισλανδών οι οποίοι έλαβαν δραστικές αποφάσεις οι οποίες έγιναν γνωστές εκ του αποτελέσματος.

1 . Η είδηση για το δημοψήφισμα και την απόφαση αποπομπής του ΔΝΤ από την Ισλανδία, αλλά και όλα τα οποία πέτυχε σε τρία χρόνια…αποσιωπήθηκαν! Δεν μάθαμε αν συμφωνήθηκε αντάλλαγμα, αλλά τουλάχιστον για την Ελλάδα γνωρίζουμε ότι:

a . μείωσαν το ειδικό τέλος επί των εσόδων το οποίο είχε ψηφιστεί να καταβάλουν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ για την παραχώρηση συχνότητας από 2% σε 0.1%!!!. και

b . ενώ είχε ψηφιστεί να ξεκινήσει η καταβολή του εδώ και δύο χρόνια, με την σύμφωνη γνώμη της Τρόϊκας (!) θα ξεκινήσει από το 2014. (Συγκρίνατε την «μεγαλοθυμία» της Τρόϊκα για τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, με την ακαμψία της για άμεσες απολύσεις εργαζομένων.

2 . Στηρίχθηκαν διά λόγων και έργων μνημονιακές Κυβερνήσεις με πολιτικό προσωπικό το οποίο «εμπρός στους Τροϊκανούς να στέκεται στα τέσσερα» (όπως κατήγγειλε ο πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος, ότι ελέχθη από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.)

3 . Οι βουλευτές και λοιποί κρατικοί λειτουργοί, διατηρούν υψηλές απολαβές και προκλητικά προνόμια, με την Τρόϊκα να τα ανέχεται…συνομωτικά!!!

4 . Τα τελευταία τέσσερα καλοκαίρια (από το 2009) περίεργες κυβερνητικές αποφάσεις δημιούργησαν αναταραχή και προκάλεσαν έντονες κινητοποιήσεις με σοβαρότατες δυσμενείς επιπτώσεις στον Τουρισμό ο οποίος αποτελεί την ατμομηχανή της Ελληνικής Οικονομίας.

5 . Η δήθεν αναδιάρθρωση έχει καταστρέψει τους εισπρακτικούς μηχανισμούς του Δημόσιου Τομέα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εισπραχθεί δημόσιο χρήμα.

6 . Η εφαρμοζόμενη Τροϊκανική οικονομική και εργασιακή πολιτική έχει προκαλέσει ασφυξία στην αγορά και στα ασφαλιστικά ταμεία τα οποία οδηγούν σε διαρκή ανατροφοδότηση της ύφεσης.

7 . Τα δήθεν επιδοματικά μέτρα ανακούφισης για τα χαμηλά εισοδήματα και οι δήθεν ρυθμίσεις με τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί π.χ. στην Εφορία και στα Ασφαλιστικά Ταμεία, αφορούν λιγότερο από το 5% των δικαιούχων και των οφειλετών.

8 . Ένας άλλος πυλώνας της Ελληνικής Οικονομίας που είναι η Αγροτική Παραγωγή (γεωργία και κτηνοτροφία) έχουν αφεθεί στην τύχη τους. Αντί ανακοινωθούν μέτρα ανάπτυξης, ζητούν να «ξηλωθούν» 70.000 στρέμματα αμπέλια λόγω ΚΑΠ και του προγράμματος « Ήλιος» το οποίο ανασύρθηκε στην επιφάνεια. Αντίστοιχοι περιορισμοί υπάρχουν για το λάδι, τον καπνό, το στάρι, το βαμβάκι κ.α.

Μάλιστα επειδή το θέμα της Ισλανδίας άρχισε να «ακούγεται» (στην Ελλάδα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάστηκε από την εκπομπή « Έρευνα» το ΔΝΤ έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση για δήθεν επικείμενο πρόβλημα από τα ληξιπρόθεσμα δάνεια προς τις τράπεζες. Ισχυρισμός ο οποίος καταρρίπτεται από τα δημοσιονομικά μεγέθη και δείκτες της Ισλανδίας, εκτός αν ετοιμάζουν νέα επίθεση των Διεθνών Τραπεζιτών εκτινάσσοντας στα ύψη το κόστος δανεισμού της χώρας. Αλλά και αυτό είναι δύσκολο.

Εν κατακλείδι, για να μην υπάρξει άλλη Ισλανδία έχουν βυθίσει την Ελληνική οικονομία και ανάπτυξη στην ανυπαρξία, το κράτος μεθοδευμένα δεν εισπράττει, το πολιτικό προσωπικό αντιμετωπίζεται με σκανδαλώδη ευμένεια όπως συνέβαινε και με τις κατοχικές Κυβερνήσεις και η χώρα βυθίζεται στο χρέος. Παράλληλα, αυξάνονται οι αυτοκτονίες, μειώνονται οι γεννήσεις, το επιστημονικό προσωπικό ξενιτεύεται, ενώ με την κυοφορούμενη έναρξη των πλειστηριασμών ένας μεγάλος αριθμός ιδιωτικών ακινήτων θα περάσουν στα χέρια αλλοδαπών αρπακτικών.

‘Όλα τα παραπάνω με την ανοχή αν όχι με πρωτοβουλίες των «Ελληνικών» Κυβερνήσεων οι οποίες με το πρόσχημα ότι σώζουν την Ελλάδα ενεργούν αντίθετα από την επιθυμία των ψηφοφόρων που τους εξέλεξαν, θεωρώντας τους συλλήβδην ηλίθιους, επιτιθέμενοι εναντίον τους οικονομικά, σωματικά, ψυχολογικά και πολιτιστικά, ώστε να θεωρούνται πλέον από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ως εχθροί της χώρας και του Έθνους.

Προφανώς το γνωρίζουν, ευρισκόμενοι στα τέσσερα ετοιμάζουν νέα ξαφνική «σοκαριστική» επίθεση με νέα μέτρα, αναμένουν αντιδράσεις, γι΄αυτό έφραξαν τον «ναό της Δημοκρατίας», την Βουλή, με μόνιμα κάγκελα.

Βεβαίως γεννάται το ερώτημα: αυτό που ήταν εύκολο να γίνει το 2010, δηλαδή να μην «μπούμε» στο μνημόνιο και να επιλέξουμε λύση τύπου Ισλανδίας, είναι εύκολο να διώξουμε την Τρόϊκα, με κατεστραμμένη την οικονομία;

Η δική μου απάντηση είναι ναι!

Και η απάντησή μου αυτή τεκμαίρεται από το γεγονός ότι οι Τροϊκανοί και λοιποί εντός και εκτός Ελλάδος συγγενείς, ζητούν νέα μέτρα, μεγαλύτερη ανεργία, μεγαλύτερη ύφεση, έτσι ώστε να βεβαιωθούν ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι για να ληστέψουν ανενόχλητοι, την δημόσια και ιδιωτική περιουσία, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και να αποκτήσουν φθηνό χώρο διακοπών.

Εμπόδιό τους είναι οι λίγοι νηφάλιοι Έλληνες που δεν επηρεάζονται από την καταστροφολογία και μπορούν να διακρίνουν τον εχθρό κάτω από την μάσκα του «σωτήρα».

Και να σκεφθείτε ότι δεν είμαι αριστερός! (ούτε δεξιός, ούτε κεντρώος)

Είμαι νηφάλιος!

Ιωάννης Δέμος

ΣΜΡΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ δεν πρόκειται να σωπάσω, διότι τούτο εδώ το χώμα, είναι ποτισμένο με το αίμα των προγόνων μου και για να με δεχτεί, θα πρέπει να το έχω τιμήσει....Η απάντηση στην δεύτερη στέρηση...


Δεν πρόκειται να σωπάσω, διότι τούτο εδώ το χώμα, είναι ποτισμένο με το αίμα των προγόνων μου και για να με δεχτεί, θα πρέπει να το έχω τιμήσει....Η απάντηση στην δεύτερη στέρηση

1. Σας αναφέρω ότι έλαβα γνώση του σχετικού α. και αιτώ την επανάκρισή μου για τους κάτωθι
λόγους:
α) Αναφέρετε ότι “αυτός δεν συγκεντρώνει μεν σε βαθμό τουλάχιστον καλό, τα απαιτούμενα για προαγωγή, προσόντα. Μπορεί όμως να τα αποκτήσει στο μέλλον.”, φράση που χρησιμοποιείτε και στην πρώτη δυσμενή κρίση του έτους 2011, χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν τα φύλλα ποιότητος από 09-03-2010 εώς 31-12-2010, του έτους 2011 του έτους 2012 που είναι με βαθμό αξιολόγησης άνω του 90 με άριστα το 100.

β) Επίσης απάδει της αντικειμενικής πραγματικότητας, με την φράση: “να τα αποκτήσει στο μέλλον”, διότι προφανώς μου υποδεικνύετε να “σωπάσω”, δηλαδή να μη φωνάζω ενάντια στο Δ.Ν.Τ. (Δήμιοι Νέας Τάξης), στην ανέγερση του μουσουλμανικού Τεμένους σε στρατιωτική περιοχή, που πριν λίγα χρόνια, ο Δήμος Αθηναίων, σας είχε ζητήσει την παραχώρηση της εν λόγω περιοχής, για να κατασκευαστούν γήπεδα μπάσκετ και παιδικές χαρές. Τότε αρνηθήκατε κατηγορηματικά την εκχώρηση στο Δήμο. Τώρα για το Τέμενος, υπογράψατε την παραχώρηση της στρατιωτικής περιοχής.
Μου υποδεικνύετε να “σωπάσω” στην εισαγωγή αλλοδαπών στις Στρατιωτικές σχολές, αφού δεχτήκατε να αφαιρεθεί το Γένος από τα κριτήρια εισαγωγής.
Μου υποδεικνύετε να “σωπάσω”, στην παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας, μέσω των Μνημονίων, στην κατάργηση των παρελάσεων, στην άρνησή μου να παραλάβω τον Α.Μ.Κ.Α., στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και τέλος στα οικονομικά - εργασιακά δικαιώματα του κλάδου μας.
Αναφέρω για τα παραπάνω, ότι δεν πρόκειται να σωπάσω, διότι τούτο εδώ το χώμα, είναι ποτισμένο με το αίμα των προγόνων μου και για να με δεχτεί, θα πρέπει να το έχω τιμήσει.

γ) Στα χρονικά διαστήματα που αναφέρετε ότι έχω δυσμενή κρίση, απάδει διότι εκτός του ότι οι βαθμοί που αναφέρετε είναι προακτέοι βάσει του Ν.2439/1996, άρθρο 12, παράγραφο 7, ως εκ τούτου, υφίσταμαι επιλεκτική αρνητική κρίση, λόγω του ότι ένας Αξιωματικός, σε μια έκθεση ικανοτήτων, κρίνεται σε 13 σημεία και όχι σε 2, που εσείς αναφέρετε.
να σωπάσω, διότι τούτο εδώ το χώμα, είναι ποτισμένο με το αίμα των προγόνων μου και για να με δεχτεί, θα πρέπει να το έχω τιμήσει.

4. Η παρούσα κατατίθεται για δικές σας ενέργειες και για ιεραρχική προώθηση, καθώς και να συμπεριληφθεί στον ατομικό μου φάκελο.

δ) Διακρίνεται ξεκάθαρα ότι κρίνομαι υπό πίεση ανωτέρας βίας, λόγω ότι αναγράφετε πως έχω διανοητικά 70, ενώ ταυτόχρονα επαγγελματικά 95.
Επίσης, ενώ έχω 78 στρατιωτικό πνεύμα, είμαι άψογος συνεργάτης και ότι μου ανατίθεται το φέρνω εις πέρας και σε περίπτωση πολέμου, δηλώνετε, ότι θα θέλατε να με έχετε δίπλα σας.

ε) Αναφέρετε ότι δεν τηρώ τους “άγραφους νόμους”, χωρίς να προσδιορίζετε ποιοί είναι αυτοί οι νόμοι και πότε δεν τους τήρησα; Ποιός καθορίζει αυτούς τους “άγραφους νόμους”; Προβλέπονται οι “άγραφοι νόμοι“ από το Ελληνικό Σύνταγμα;

στ) Όσο για το «ο απόλυτος τρόπος σκέψης και η εμμονή του σε ορισμένες αντιλήψεις, επηρεάζει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των ανωτέρων του», αντιθέτως οι συνάδελφοί μου, τόσο οι Ανώτεροι όσο και οι Κατώτεροι με την συμπεριφορά τους, αλλά και με την κρίση στα φύλλα ποιότητας αποδεικνύουν το αντίθετο.

ζ) Όσο για το «ορισμένες ενέργειές του, κρίνονται αντιδεοντολογικές», «ορισμένες ενέργειές του, αντίκεινται στην στρατιωτική δεοντολογία», «ορισμένες ενέργειές του δίνουν εικόνα Αξιωματικού με μειωμένο αυτοσεβασμό» σας παρακαλώ να μου υποδείξετε επακριβώς ποιές είναι αυτές οι ενέργειες μου, καθώς και τυχών πειθαρχικό μου έλεγχο που να υποδεικνύουν τα παραπάνω.

η) Επίσης για την 4μηνη φυλάκιση που αναφέρεται, σας ενημέρωσα εγγράφως ότι στην συγκεκριμένη δίκη παρουσιάστηκαν στοιχεία κατάχρησης και υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος σε Ναυτικές Υπηρεσίες και για τις οποίες, ούτε για τα μάτια του κόσμου, δεν διατάξατε Ε.Δ.Ε.. Άραγε γιατί;

2. Mε καταδικάσατε, με πρωτόδικη απόφαση ενώ είχα κάνει έφεση σύμφωνα με τον Κ.Π.Δ., δηλαδή ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ, η οποία δυστυχώς για εσάς, σας διέψευσε μιας και στο Αναθεωρητικό Δικαστήριο Αθηνών με αθώωσαν παμψηφεί.

3.Τέλος σας αναφέρω ότι όλα αυτά που γράφω, δεν ειναι τίποτα άλλο από αυτά που με διδάξατε στα πρώτα μου χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό και που τώρα μου ζητάτε με έμμεσο τρόπο να μην τηρώ.
Ωστόσο σαν ενημερώνω ότι στα αυτιά μου βουίζουν τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη: «Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θ’ νεργήσω κι' ό,τι θέλουν ας μου κάνουν» και σας υπενθυμίζω ότι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΝ 'Η ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.

SNOWDEN : ΚΡΑΤΑΩ ''ΒΟΜΒΕΣ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



«Κρατάω βόμβες για την Ελλάδα»

«Ο φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος πιο καυτός μετά από αυτούς της Γερμανίας και της Κίνας». 
Ε. Σνόουντεν

Έχει στα χέρια του τις συνομιλίες ΓΑΠ- Παπακωνσταντίνου – Στρος Καν, Μέρκελ, Ρεν κ.α.

Ο πρώην πράκτορας της αμερικανικής NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος αποκάλυψε ότι η αμερικανική υπηρεσία κρατικής ασφάλειας παρακολουθούσε 38 πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές, περιγράφοντάς τις σαν «στόχους», είναι το πλέον καταζητούμενο πρόσωπο στον πλανήτη. Όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι έχει στα χέρια του «βόμβες» από την παρακολούθηση ελληνικών «στόχων», δεν είναι απλό πράγμα…

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η “PRESS”, στο Χονγκ Κονγκ, λίγο πριν αναχωρήσει για Μόσχα, ο Έντουαρντ Σνόουντεν είπε σε αναλυτή (ο αναλυτής γράφει στην Sydney Morning Herald και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του) ότι ο «φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος πιο καυτός μετά από αυτούς της Γερμανίας και της Κίνας». Τι έχει άραγε στα χέρια του ο υπερπράκτορας; Σήμερα μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη «γεύση»…

Tο αν είναι ακόμα σε κάποιο σημείο του αεροδρόμιου της Μόσχας, ή στο Καράκας της Βενεζουέλας ή στο Κίτο του Ισημερινού λίγη άξια έχει, αναφορικά με τα όσα γνωρίζει το βαθύ λαρύγγι της NSA και καλό θα είναι πολλοί σε Ελλάδα-Γερμανία και σε ΕΕ να μην κοιμούνται ήσυχοι, γιατί οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν πολλά μα παρά πολλά… Να ηρεμήσει λίγο ο Σνόουντεν, και το υλικό είναι τεράστιο… Τα wikileaks είναι ελάχιστα μπροστά στον καταδότη….

Ο πρώην πράκτορας των Αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας, Έντουαρντ Σνόουντεν έχει υποκλέψει αναφορικά με την Ελλάδα από τους εξής χώρους:

*μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην ΕΕ.

*μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδος στο νάτο.

*πρεσβεία της Ελλάδος στις ΗΠΑ.

*πρεσβεία της Ελλάδος στη Γερμανία.

*πρεσβεία της Ελλάδος στο Παρίσι.

*μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδος στον ΟΗΕ.

*αντιπροσωπεία ΕΕ στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

*αντιπροσωπεία της Ελλάδος σε ειδικές επιτροπές της ΕΕ και του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου …καθώς και από 7 άλλες πρεσβείες μας που η α καθημερινά και συνεχώς υπέκλεπτε…και υποκλέπτει…

*σημειώνονται 38 πρεσβείες χώρων συμμάχων των ΗΠΑ …και 64 πρεσβείες χώρων φιλά-διακείμενων με τις ΗΠΑ….

Τι ξέρουν

Πληροφορίες από κύκλους που έχουν γνώση των όσων έχει στην κατοχή του ο Σνόουντεν κάνουν λόγο ότι οι Αμερικανοί γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με τα κάτωθι….και αν αρχίσουν να κυκλοφορούν….τότε… Οι Αμερικανοί λοιπόν, μέσα από τις από τις παρακολουθήσεις του Σνόουντεν, κατέληξαν να γνωρίζουν τα πάντα σχετικά:

*με τις επαφές ΕΕ-ΕΚΤ επί Τρισέ και τους διεθνείς τοκογλύφους και πώς σταυρώθηκε η Ελλάδα…

*όλες οι λεπτομέρειες των επαφών ΓΑΠ-Παπακωνσταντινου σε παρά πολλά συμβούλια και τι έλεγαν σε Ρεν-Αλμούνια-Λαγκάρντ-Τρισέ-πρόεδρο γερμανικής ομοσπονδιακής τράπεζας κλπ…

*τι είπε ο Στρος Καν στην Ελλάδα για να αποφύγει το κρέμασμα και γιατί δεν τον ακλουθήσαμε….

*όλες οι συζητήσεις στα γραφεία μας στην ΕΕ, τα όσα έλεγαν δικοί μας τραπεζίτες, την δυναμικότατη αντίσταση μας στα μνημόνια της παράδοσης κλπ…

*τι είχε προτείνει η αμερικανική πλευρά για να αγοράσει μεγάλο μέρος του χρέους μας…και γιατί δεν έγινε…πως θα μπορούσαμε να σωθούμε…ποιοι οι άνθρωποι της ΕΕ-ΕΚΤ στην χωρά μας….αυτοί που δεν φαίνονται…

*αναφορές σε ΑΟΖ σε ΕΕ και στο ΝΑΤΟ…και θέματα που αφορούν μυστικές συζητήσεις με Ισραήλ /ανάπτυξη πυραυλικών συστημάτων στη νότια Ευρώπη….

*λεπτομέρειες για την παρουσία-ενέργειες ξένων αεροπορικών απόστολων την περίοδο των βομβαρδισμών στην Λιβύη.

*λεπτομέρειες σχετικά με τα γερμανικά όπλα στην χωρά μας…και οι εκβιασμοί του Βερολίνου.

*όλο το παρασκήνιο και οι συνομιλίες για το τρίτο μνημόνιο. οι επαφές με Μέρκελ-Σόιμπλε και τα διάφορα ανώτατα στελέχη με την δικομματική κυβέρνηση. Πώς η Μέρκελ έβριζε την χωρά μας….τι έλεγε διευθυντικό στέλεχος του Σόιμπλε, κατηγορώντας την Ελλάδα στους Αμερικανούς…/όλη η ιστορία περί Ρωσίας-κινάς κλπ για δάνεια….

*τις επαφές του εδώ γραφείου της ΕΕ με τις ελληνικές αρχές/υπεξ-υποικ κλπ.

*πλήρης αναφορά των πεπραγμένων των συνόδων της ΕΕ της τελευταίας τριετίας για όλα τα ζητήματα, επίσης των g-8, g-20, της πυρηνικής διάσκεψης, των συνόδων του νάτο σε βουκουρεστι.στρασβουργο-κελ , Σικάγο κα.

*όλες οι διαφορές μεταξύ Γερμανών και γάλλων για το ελληνικό ζήτημα…επίσης για Ισπανία και Πορτογαλία. απαξιώθηκα σχόλια της Μάρκε, του Ράστερ, του Σόιμπλε για τις οικονομίες του νότου…και καμία αντίδραση από πλευράς των αρμόδιων των κρατών της νότιας Ευρώπης!!!

*τι συμβαίνει με τα εναπομείναντα πυρηνικά όπλα /τακτικά/σε πέντε χώρες του νάτο.

*όλο το πακέτο της Siemens…..

*λεπτομέρειες από τις συζητήσεις του eurogroup επί Γιούνκερ….καθώς και 4 ειδικές διασκέψεις της εκτ επί προεδρίας Ντράγκι…για το τρίτο μνημόνιο της Ελλάδος.

*ποιος είναι ο διεθνής τραπεζίτης που θέλει να βγάλει καυτό βιβλίο για την οικονομική ομηρία των λαών της Ελλάδος και Πορτογαλίας….

*λεπτομέρειες για 6 εκθέσεις σχετικά με τους υδρογονάνθρακες στην μεσόγειο…και τις διαφωνίες ελλήνων και λοιπών σχετικά με το τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει.

*πολλά στοιχειά μέσω υποκλοπών από το σύστημα κωδικός ονομασίας perdido….για Ελλάδα-βαλκάνια -θέσεις της ΕΕ για τρομοκρατία κλπ…/το dropmine για ελλαδα…και τι είχαν ετοιμάσει με 3 κορυφαία ινστιτούτα οι αμερικανοί για να κουρέψουν σαρωτικά το ελληνικό χρέος…και πως οι γερμανοί αντέδρασαν. η σκληρή αντιπαράθεση Γκάιντνερ με Σόιμπλε…και η θέση των ΗΠΑ ότι δεν εκδικούνται και δεν συμπεριφέρονται έτσι σε συμμάχους!!! Γιατί δεν μίλησαν οι δικοί μας τότε….».

*τι είπε η τότε σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη Σούζαν Ράις…στον Γερμανό πρέσβη στον ΟΗΕ για το θέμα της Ελλάδος…η σφοδρή αντιπαράθεση….αυτά τα πολύ λίγα επί του παρόντος….

Και νέες αποκαλύψεις

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα έρθει στη φόρα αυτό που λέμε «βαρβάτο» υλικό….Εξαρτάται βεβαία από αυτά που θα πλασάρει ο Σνοουντεν…και αυτοί που τον κατευθύνουν…

Στο Χονγκ Κονγκ, πριν αναχωρήσει για Μόσχα είπε σε αναλυτή στη νότια Ασία (ο αναλυτής γράφει στην Sydney Morning Herald) ότι ο» φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος πιο καυτός μετά από Γερμανία και Κίνα….οψόμεθα.

Σκεφτείτε οι δικοί μας…με την πλάτη στον τοίχο…τι θα έλεγαν…Βοήθα Παναγία…

Πώς έκαναν τις παρακολουθήσεις

Οι κοριοί, οι ειδικές κεραίες και πώς υποβαθμίζουν οι Αμερικανοί το θέμα

Μετά από το σκάνδαλο των υποκλοπών της Vodafone, αυτό που κυκλοφορούσε ως «αστικός μύθος» (και) στην Ελλάδα και ήθελε τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες να γνωρίζουν τα πάντα ακόμα και σε υψηλό επίπεδο για τη χώρα μας, επιβεβαιώνεται. Ο «αστικός μύθος» ότι οι Αμερικανοί έχουν πράκτορες και συστήματα που μπορούν να «δουν» και να «ακούσουν» τα πάντα, έπαψε να είναι τέτοιος… Λεπτομέρειες για τους τρόπους με τους οποίους γίνονταν οι παρακολουθήσεις και των ελληνικών «στόχων» από την NSA προκύπτουν από τα στοιχεία που δίνει στο φως ο πρώην, πλέον, πράκτοράς της, Έντουαρντ Σνόουντεν.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκάλυψε ο Σνόουντεν, το προσωπικό που ασχολείται με την Ε.Ε. έφτανε το 2010 στους 90 ανθρώπους, εκ των οποίων οι δύο ήταν ηλεκτρονικοί και χειριστές της ειδικής κεραίας.

Η κωδική ονομασία της παρακολούθησης της ελληνικής αποστολής στον ΟΗΕ ονομαζόταν «Powel», ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian η ονομασία της παρακολούθησης της ελληνικής πρεσβείας ήταν «Klondyke» (το όνομα μια μικρής πόλης που ίδρυσαν χρυσοθήρες το 1900).

Σύμφωνα με ένα νέο έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα ο αποσκιρτήσας πρώην υπάλληλος της NSA, συνολικά 38 πρεσβείες και άλλες διπλωματικές αποστολές περιγράφονται ως «στόχοι». Μέσα σε αυτές είναι και οι ελληνικές πρεσβείς και διπλωματικές αντιπροσωπείες.

Για κάθε έναν από αυτούς η NSA χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους που περιλαμβάνουν «κοριούς», παρακολούθηση των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και εξειδικευμένο εξοπλισμό με ειδικές κεραίες.

Μεταξύ των 38 στόχων βρίσκεται η Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον και η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στα Ηνωμένα Εθνη, μαζί με τις ευρωπαϊκές αποστολές και άλλους συμμάχους των ΗΠΑ, όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, το Μεξικό, η Νότια Κορέα, κλπ

Το έγγραφο αναφέρει ότι η κατασκοπεία των ευρωπαϊκών επιτροπών γίνεται για την απόκτηση εσωτερικών πληροφοριών προκειμένου οι ΗΠΑ να γνωρίζουν τις πολιτικές διαφωνίες για τα διεθνή ζητήματα μεταξύ των κρατών-μελών. Το κωδικό όνομα της επιχείρησης κατασκοπείας στην Ευρώπη φέρει το όνομα «Perdido» και το σχέδιο περιλαμβάνει τη συγκέντρωση δεδομένων με τη χρήση ηλεκτρονικών κοριών και την πλήρη αντιγραφή ολόκληρων σκληρών δίσκων.

Ο 30χρονος Σνόουντεν, που διέφυγε από το Hong Kong, εδώ και μία εβδομάδα φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμα στο transit του αεροδρομίου της Μόσχας και περιμένει την απόφαση του Ισημερινού για τη χορήγηση ασύλου αφού το διαβατήριό του έχει ήδη ακυρωθεί από την αμερικανική κυβέρνηση.

Υποβαθμίζουν

Πάντως οι Αμερικανοί επιχειρούν να υποβαθμίσουν τη συλλογή πληροφοριών για την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς της «μικρότερου ενδιαφέροντος», με βάση τον όγκο των δεδομένων που είχαν υποκλαπεί από το σύστημα «Prism». Σύμφωνα με μία εκδοχή που εμφανίζεται σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το ενδιαφέρον των Αμερικανών για την Ελλάδα, όπως και για την Πορτογαλία και την Ιρλανδία, είχε να κάνει με τον κίνδυνο να οδηγηθεί η Ευρωζώνη σε διάλυση λόγω των χτυπημένων από την κρίση οικονομιών τους.

Για να πέσουν οι τόνοι, τη στιγμή που σύμμαχοι των ΗΠΑ έχουν προαναγγείλει έρευνες και έχουν προειδοποιήσει με κυρώσεις, Αμερικανοί αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών δήλωσαν ότι θα συζητήσουν το θέμα απευθείας με τους αρμόδιους Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Παράλληλα, ο πρώην επικεφαλής της CIA και της NSA, Μάικλ Χέιντεν, συμβούλεψε το Λευκό Οίκο να φέρει λίγη περισσότερη διαφάνεια στα κατασκοπευτικά προγράμματα, ώστε να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις της αμερικανικής αλλά και της διεθνούς κοινής γνώμης.

Το ΥΠΕΞ

Μπορεί να μην έκανε επί της ουσίας… τίποτα, όμως για τα δεδομένα του ΥΠΕΞ και το επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, η δήλωση του εκπροσώπου του ΥΠΕΞ, Κ. Κούτρα, θεωρείται ιδιαίτερα σκληρή: «Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι η Ελλάδα σέβεται απολύτως τις προβλέψεις του Διεθνούς Δικαίου που διέπουν το καθεστώς λειτουργίας των Διπλωματικών και Προξενικών Αρχών.

Για το λόγο αυτό, αδυνατεί να κατανοήσει πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με παρακολουθήσεις, μεταξύ άλλων, και ελληνικών διπλωματικών αποστολών από Υπηρεσίες φίλης και συμμαχικής χώρας.

Το περιεχόμενο των εν λόγω δημοσιογραφικών αναφορών, η διερεύνηση των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρμόδιες ελληνικές Υπηρεσίες, θα εξετασθεί με προσοχή.

Εξυπακούεται ότι, αναλόγως θα ζητηθούν και οι αναγκαίες διευκρινίσεις».

Θρίλερ με το άσυλο

Σε περισσότερες από 15 χώρες έχει καταθέσει αίτημα ασύλου ο Σνόουντεν, ο οποίος φοβάται ότι «θα θανατωθεί» εάν εκδοθεί στις ΗΠΑ. Ο πρώην πράκτορας, ο οποίος βρίσκεται στη ζώνη τράνζιτ του αεροδρομίου της Μόσχας όμως, βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση, καθώς ο Πούτιν έκανε «πισωγύρισμα», θέτοντας ως όρο για να του δώσει άσυλο «να σταματήσει να βλάπτει τους Αμερικανούς φίλους μας».

Γράφει ο Δρ Αθανάσιος Δρούγος

Διεθνολόγος- Στρατιωτικός αναλυτής

NOΣΤΡΑΔΑΜΟΣ: Οι προφητείες για την ελληνική κρίση


Συγκλονίζει ο Νοστράδαμος με τα τετράστιχά του για την Ελλάδα...

που οι μελετητές του 5ου Βιβλίου του φέρνουν στο φώς κι έτσι επιβεβαιώνονται και οι προφητείες των πατέρων της εκκλησίας μας (Πατροκοσμά Αιτωλού, Πατέρα Παΐσιου, Ιωσήφ Βατοπεδινού, κ.ά.).
 

Ο διασυρμός και χλευασμός της Ελλάδος από τους Δυτικούς
Η Κόρη του Φωτός, από τους φίλους της θα καταδικαστεί. Ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει. Θα την βρίζουν και θα την χτυπούν, θα λένε ότι αυτή φταίει. Αλλά σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους.

Ερμηνεία: Η κόρη τους φωτός είναι η Ελλάδα (Ελ=φως, ‘λάδα’ εκ του ‘λας’ που σημαίνει γη ή χώρα, δηλαδή Ελλάδα = Χώρα του Φωτός.) Όταν λέει φίλους εννοεί τους Ευρωπαίους οι οποίοι θα γυρίσουν την πλάτη τους στην Ελλάδα επειδή θα νομίζουν ότι αυτή ευθύνεται για την κρίση στην Ευρωζώνη(«ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει»). Παλιά Γη είναι η Ευρώπη. Θα την κατηγορούν και θα την χλευάζουν αλλά όταν οι ίδιες τους οι χώρες βρεθούν στην ίδια κατάσταση με την Ελλάδα θα καταλάβουν το λάθος τους (τον διασυρμό της Ελλάδος).

Αποτυχία επίλυσης της οικονομικής κρίσης
 
Η αρρενωπή γυναίκα θα ασκήσει πίεση στον βορρά. Θα δημιουργήσει δυσφορία σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.Δύο αποτυχίες θα την θέσουν σε τέτοια έλλειψη ισορροπίας. Ώστε ζωή και θάνατος θα ισχυροποιήσουν τους Ανατολικούς Ευρωπαίους.

Ερμηνεία: Η αρρενωπή γυναίκα είναι είτε η Μέρκελ είτε η Λαγκάρντ. Οι δύο αποτυχίες είναι η αποτυχία της επίλυσης του προβλήματος της οικονομικής κρίσης. Η πρώτη αποτυχία έχει να κάνει με την κρίση στην Ελλάδα και η δεύτερη με την παγκόσμια κρίση. Μέσα από την κρίση θα ανατείλουν οι για χρόνια αδύναμοι ανατολικοί Ευρωπαίοι, δηλαδή οι ορθόδοξοι (οι οποίοι θα ενισχυθούν από την Ρωσία του Πούτιν.)

Οι G20 για την Ελλάδα
 
Θα πουν οι δυνατοί, στο άκρο του Θρόνου, ότι με το δίκιο τους, ο χρυσός της τους ανήκει. Μα δεν θα προφτάσουν στη σκιά της Γης. Τα γεγονότα τρέχουν σε μια μεγάλη πόλη.

Ερμηνεία: Οι δυνατοί είναι οι G20 και το άκρο του θρόνου είναι η βάση των τραπεζιτών στην Wall Street, στην Νέα Υόρκη, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τα μεταλλεύματα και το πετρέλαιο της Ελλάδος μη την δικαιολογία ότι η Ελλάδα χρωστάει πολλά στο ΔΝΤ. Αλλά δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτα (όπως άλλωστε επιβεβαιώνουν οι πατέρες της εκκλησίας μας στις δικές τους προφητείες) επειδή κάτι θα συμβεί, μάλλον πόλεμος, στη Μεγάλη Πόλη που δεν είναι άλλη από την Κωνσταντινούπολη! Η «σκιά της γης» ήταν δύσκολο να ερμηνευθεί, αλλά μάλλον ο Νοστράδαμος αναφέρεται στην Ιερουσαλήμ όπου μάλλον θα γίνει εμπόλεμη σύρραξη και έτσι οι G20 θα ασχοληθούν με τον πόλεμο και θα αφήσουν την Ελλάδα στην άκρη.

Η πείνα στην Ελλάδα
 
Στις Κυκλάδες, στην Πείρινθο, και στην Λάρισα, στην Σπάρτη και ολόκληρη την Πελοπόννησο, ένας τρομερός λιμός, μια μάστιγα από ψεύτικη σκόνη Εννιά μήνες θα διαρκέσει δίνοντας μορφή σε όλα.

Ερμηνεία: Η Ελλάδα θα πεινάσει (όπως είπε και ο Πατροκοσμάς, ο Παΐσιος και ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός) και η πείνα θα διαρκέσει από τρεις μήνες μέχρι ένα χρόνο (όπως προφήτεψε ο Παΐσιος). Ο Νοστράδαμος μας λέει ότι θα διαρκέσει εννιά μήνες. Η πείνα όμως θα είναι «φτιαχτή», ψεύτικη, αλλά θα είναι τόσο έντονη που θα εξαπλωθεί σαν μάστιγα. «Δίνοντας μορφή σε όλα» εννοεί πως οι Έλληνες θα έρθουν πιο κοντά παίρνοντας μορφή, γινόμενοι έτσι πιο ανθρώπινοι. Δηλαδή η κρίση θα τους φέρει πιο κοντά και θα τους ενώσει.

Το μέλλον των καταπιεσμένων
Οι καταπιεσμένοι, αφέντες θα γίνουν. Γιατί ο Θεός την σειρά αλλάζει. Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει. Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποια είναι Αυτή.

Ερμηνεία: (Η προφητεία αυτή δεν έχει σχέση μόνο με την Ελλάδα, αλλά με όλους όσοι ήταν καταπιεσμένοι και θα γίνουν στο τέλος αφέντες.) «Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποια είναι Αυτή» Όπως είπαν ο Παΐσιος και ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, η Ελλάδα θα αρχίσει η ίδια να εκμεταλλευτεί τα πετρέλαιά της και θα γίνει υπερδύναμη («Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει»), «όλοι οι Έλληνες θα τρώνε με χρυσά κουτάλια.» Και όχι μόνο οι Έλληνες αλλά και όλοι οι ορθόδοξοι λαοί Σέρβοι, Ρουμάνοι κτλ. επειδή η προφητεία φέρεται γενικά σε όλους όσους ήταν καταπιεσμένοι.


Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ήλιος: Γεωμαγνητική καταιγίδα κατευθύνεται προς τη Γη

Χθες ο Ήλιος εξαπέλυσε μία στεφανιαία μάζα που έχει μια καλή ευκαιρία να χτυπήσει τον πλανήτη μας αύριο Παρασκευή 5 Ιουλίου του 2013, και η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει μια γεωμαγνητική καταιγίδα.
Πρόκειται για μία έκρηξη τύπου Μ, η οποία μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στο ραδιόφωνο στις πολικές ζώνες, και πάντα ένα θεαματικό Σέλας στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη.
Το παρατηρητήριο Solar Dynamics Observatory της NASA φωτογράφησε την πολύπλοκη ηλιακή κηλίδα AR1785-1787 κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 4 Ιουλίου του 2013.

Σκόρδο: Ένα πανάρχαιο αντίδοτο που δρα κατά πάντων

Πολυετές, ποώδες, ιθαγενές φυτό το σκόρδο ανήκει στο γένος Άλλιο και η καταγωγή του είναι από την Ασία. Γνωστό από την αρχαιότητα αφού το χρησιμοποιούσαν στη μαγειρική και για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες.
Το σκόρδο απλό και ανθεκτικό, με όλες τις απίθανες χημικές ενώσεις που περιέχει, δρα κατά πάντων και εξοντώνει ότι βρεθεί στον δρόμο του, ενώ για την υγεία μας είναι σχεδόν πανάκεια.
Σκόρδο μια Υπερτροφή Δύναμης
Αν θέλετε να ζήσετε μια μακρά ζωή γεμάτη ενεργητικότητα και υγεία, τροφοδοτήστε τα κύτταρα σας με σκόρδο – το πανάρχαιο βότανο με τις ιαματικές ιδιότητες- που χρησιμοποιείται πάνω από 10.000 χιλιάδες χρόνια ως τονωτικό και θεραπευτικό για όλες σχεδόν τις ασθένειες. Η επιστήμη μόλις τώρα αρχίζει να ανακαλύπτει γιατί συμβαίνει αυτό. Ο βολβός του σκόρδου περιέχει τουλάχιστον τετρακόσιες χημικές ουσίες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες προσδίδουν στο σκόρδο τις εκπληκτικές, ισχυρές ιδιότητες του στην προφύλαξη των κυττάρων από τις οξειδωτικές βλάβες και στην προστασία ολοκλήρου του σώματος από την πρόωρη γήρανση.
Σκόρδο, ένα πανάρχαιο αντίδοτο, που δρα κατά πάντων
Κατά της γήρανσης, του καρκίνου, του Αλτζχάιμερ, της κατάθλιψης, των αλλεργιών, του εμφράγματος, του κρυώματος, των ιών, των μικροβίων... τέλος δεν έχει η λίστα με τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο άνθρωπος από αυτό το μικρό θαυματουργό δώρο της φύσης. Καταναλώστε σκόρδο είτε με την φυσική του μορφή είτε σε μορφή δισκίων. Αν σας αρέσει, μπορείτε να το τρώτε ωμό η ελαφρά μαγειρεμένο, λιωμένο η κομμένο σε φέτες. Αν δεν σας αρέσει η γεύση του η δεν σας ενθουσιάζει η χαρακτηριστική οσμή που αφήνει στο στόμα, ή απορρίπτετε το φρέσκο σκόρδο για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να παίρνετε συμπληρώματα σκόρδου. Είναι το ίδιο αποτελεσματικά, (κατά προσέγγιση) χωρίς οσμή.
Κάθε πρωί, μετά την πρωινή γυμναστική, γιόγκα, διαλογισμό, παίρνουμε μια σκελίδα σκόρδο, την ξεφλουδίζουμε και την καταπίνουμε ολόκληρη. Κατά προτίμηση την μασάμε γιατί με την ανάμειξη του σάλιου γίνονται ενώσεις υπέρ χρήσιμες. Μπορούμε αν επιλέξουμε, να πάρουμε δυο κάψουλες συμπληρώματος σκόρδου.
Πως Ενεργεί το Σκόρδο;
Το σκόρδο περιέχει ένα απίστευτα σύνθετο μίγμα χημικών ενώσεων και οι επιστήμονες ακόμα προσπαθούν να ανακαλύψουν σε ποιες από αυτές τις ουσίες οφείλει τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Όμως είναι γνωστό ότι οι χημικές ενώσεις που περιέχονται στο σκόρδο έχουν ποικίλες δράσεις – ως αντιβιοτικές η αντί-ικές, ουσίες, παράγοντες μείωσης της αρτηριακής πίεσης, αναστολείς του καρκίνου, αποσυμφορητικές και αντιφλεγμονώδεις ουσίες και επιδεικνύουν προστατευτική δράση έναντι της γήρανσης στα κύτταρα του εγκεφάλου. Τα πειραματόζωα στα όποια χορηγήθηκε σκόρδο λειτουργούν καλυτέρα σε προχωρημένη ηλικία και ζουν περισσότερο. Φυσικά τα πειραματόζωα ΔΕΝ πήγαιναν σε τσιπουράδικα ή σουβλακερί, και λοιπούς σκουπιδότοπους.
Πως Είναι Υπερτοφή το Σκόρδο?
Αποκλείει και κατατροπώνει τον καρκίνο. Το σκόρδο μπορεί να βοηθήσει να αποφύγεις τον καρκίνο καθώς μεγαλώνεις. Οι άνθρωποι που καταναλώνουν σκόρδο έχουν λιγότερες πιθανότητες να προσβληθούν από ορισμένες μορφές καρκίνου, όπως καρκίνο του στομάχου και του παχέως εντέρου. Όπως έδειξε μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του πανεπιστήμιου της Μινεσότα και στη όποια πήραν μέρος 60 χιλιάδες ηλικιωμένες γυναίκες από την πολιτεία της Αιόβα, που έτρωγαν σκόρδο περισσότερο από μια φορά την εβδομάδα είχαν τις μισές πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του εντέρου σε σχέση με αυτές που δεν έτρωγαν ποτέ σκόρδο. Παράλληλα μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στην Κίνα και την Ιταλία, έδειξαν ότι τα άτομα που καταναλώνουν σκόρδο και κρεμμύδια, στο πλαίσιο αυστηρά υγιεινής διατροφής, διατρέχουν λιγότερες από τις μισές πιθανότητες να προσβληθούν από καρκίνο του στομάχου.
Επιπλέον, Το σκόρδο μπορεί να δράση και ως χημικοθεραπευτικός παράγοντας, επιβραδύνοντας η και καταστέλλοντας την ανάπτυξη του καρκίνου στους καρκινοπαθείς. Νέα ερευνητικά δεδομένα από το Ογκολογικό κέντρο Μεμόριαλ Σλοαν Κέτερινγκ στη Νέα Υόρκη δείχνουν ότι τα συστατικά του σκόρδου στην πραγματικότητα περιορίζουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.
Μειώνει την χοληστερόλη
Σύμφωνα με μια σημαντική επισκόπηση όλων των επιστημονικών δεδομένων που πραγματοποιήθηκε από τον Στηβεν Γουορσοφσκι στο ιατρικό κολέγιο της Νέας Υόρκης, η κατανάλωση μισής έως μιας σκελίδας σκόρδου, η ισοδύναμης ποσότητας σε συμπλήρωμα σκόρδου, είχε ως αποτέλεσμα τη μέση μείωση της υψηλής χοληστερόλης κατά 23 μονάδες, δηλαδή κατά 9% περίπου. Στην ανάλυση του χρησιμοποιήθηκαν και δοκιμάστηκαν καθημερινά 900mg ταμπλέτες σκόνης σκόρδου kwai, σκονη σκόρδου που είχε υποστεί ξήρανση με ψεκασμό και 1000 mg υδατικό εκχύλισμα Kyolic.
Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι μια η δυο σκελίδες σκόρδου ημερησίως, η ισοδύναμη ποσότητα συμπληρώματος σκόρδου μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικά όπως και τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την μείωση της χοληστερόλης, τα όποια θεωρούνται επιτυχή όταν επιφέρουν μείωση της χοληστερόλης κατά 15%.
Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι προκειμένου να επωφεληθεί κάνεις από τα ευεργετικά αποτελέσματα του σκόρδου στη μείωση της χοληστερόλης, απαιτείται συνεχής λήψη σκόρδου, για χρονικό διάστημα ενός έτους, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης υγιεινής διατροφής. Μια παρόμοια Βρετανική μετά-ανάλυση, η στατιστική ανάλυση των μέχρι σήμερα επιστημονικών δεδομένων, έδειξε ότι η λήψη συμπληρωμάτων σκόρδου είχε ως αποτέλεσμα την μέση μείωση της χοληστερόλης κατά 12%.
Επιπλέον, το σκόρδο μειώνει την αρτηριακή πίεση
Μια διπλή τυφλή μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Γερμάνια έδειξε ότι η κατανάλωση ποσότητας σκόρδου ισοδύναμης με δυο σκελίδες σκόρδου ημερησίως είχε ως αποτέλεσμα την μείωση της αρτηριακής πίεσης από 171/102 σε 152/89 έπειτα από τρεις μήνες, μέσα σε πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, χωρίς κρεατοφαγία.
Καταπολεμά την δημιουργία θρόμβων, άλλος ένα σημαντικός τρόπος με τον όποιο το σκόρδο καταπολεμά τις καρδιακές νόσους είναι, με την αποτροπή του σχηματισμού επικινδύνων θρόμβων η αλλιώς διευκολύνοντας την ομαλή ροη του αίματος στις αρτηρίες.
Το σκόρδο εμποδίζει την συσσωμάτωση των αιμοπεταλίων και την προσκόλληση τους στα τοιχώματα των αρτηριών, γεγονός που αποτελεί το πρώτο στάδιο για την απόφραξη των αρτηριών. Ο Ερικ Μπλοκ, καθηγητής χημείας στο πολιτειακό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Ολμπανι, έχει απομονώσει ένα συστατικό του σκόρδου το ατζοένιο το οποίο έχει ισχυρότατες αντιπηκτικές ιδιότητες.
Το σκόρδο επίσης ενισχύει το ινωδολητικό σύστημα που έχει την ικανότητα να διασπά τους θρόμβους. Σε μια διπλή τυφλή μελέτη Ινδών φοιτητών της ιατρικής, η χορήγηση τριών σκελίδων σκόρδου ημερησίως βελτίωσε την θρομβολυτική δράση του ιδονολυτικου συστήματος κατά 20% περίπου. Το μαγειρεμένο σκόρδο δείχνει να έχει ακόμη μεγαλύτερες αντιθρομβωτικές ιδιότητες. Το σκόρδο καταπολεμά επίσης την γήρανση και την απόφραξη των περιφερικών αρτηριών, καθώς και των αρτηριών της καρδίας.
Αναζωογονεί τον εγκέφαλο και το ανοσοποιητικό σύστημα
Εντυπωσιακές νέες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε πειραματόζωα στην Ιαπωνία αποκάλυψαν ότι η κατανάλωση σκόρδου μπορεί να αποκαταστήσει σε φυσιολογικά επίπεδα την λειτουργία του εγκέφαλου και του ανοσοποιητικού συστήματος σε ηλικιωμένους αρουραίους, αφού είναι γνωστό ότι η λειτουργία του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού συστήματος επιδεινώνονται με την αύξηση της ηλικίας.
Συμφώνα με τον Δρα Χιροσι Σαιτο καθηγητή φαρμακευτικών επιστήμων στο πανεπιστήμιο του Τόκιο οποίος έχει εξετάσει δεκάδες φυσικά και συνθετικά προϊόντα, αναζητώντας νέα φάρμακα για την γεροντική άνοια, το σκόρδο μπορεί ακόμη και να συμβάλει στην αποτροπή η την αναστροφή της «άνοιας» τύπου Αλτσχαιμερ.
Επιμηκύνει την ζωή
Ο Δρ Σαιτο, ένας από τους πιο διακεκριμένους ερευνητές της Ιαπωνίας στον τομέα της γήρανσης, παρατήρησε ότι το σκόρδο είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του ορίου ζωής των ποντικιών που χρησιμοποίησε στο εργαστήριο του. Ομολογεί ότι άρχισε να δοκιμάζει το σκόρδο στα πειραματόζωα του, επειδή είναι πολύ γνωστό, πανάρχαιο Ιαπωνικό φάρμακο για την γεροντική άνοια. Το ωριμασμένο εκχύλισμα σκόρδου που χρησιμοποίησε στα πειράματα του είναι αυτό που πωλείται στις ΗΠΑ με την εμπορική ονομασία Kyolic.
Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι η αλλισίνη,ένα από τα κυριότερα συστατικά του σκόρδου,στο όποιο οφείλει τη χαρακτηριστική οσμή του, είχε επίσης ως αποτέλεσμα την αύξηση της ενδογενούς παράγωγης δυο ισχυρών αντιοξειδωτικών ενζύμων,της καταλασης και της περοξειδασης της γλουταθειονης,που έχουν αποδειχτεί ότι παρατείνουν τη διάρκεια του βίου στις κατώτερες μορφές ζωής
Σκόρδα είναι το φυσικό αγχολυτικό
"Το σκόρδο είναι αγχολυτικό, ηρεμιστικό,ενώ επιπλέον λειτούργει και ως αντικαταθλιπτικό, όπως το Πρόζακ και με πολύ ηπιότερο τρόπο" αναφέρει ο Δρ Ζιλ Φιλιον του ινστιτούτου Παστέρ στη Γαλλία, "η κατανάλωση σκόρδου μπορεί απλά να σας κάνει να αισθανθείτε καλυτέρα"
Ο Δρ Φιιον έχει ανακαλύψει ότι το σκόρδο επηρεάζει την απελευθέρωση της σεροτινης- μιας χημικής ουσίας που υπάρχει σε μεγάλη συγκέντρωση στον εγκέφαλο και συμμετέχει στη διαμόρφωση της ψυχολογικής διάθεσης και της συμπεριφοράς του ανθρώπου και κατά συνέπεια διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο άγχος,στην κατάθλιψη,στο άλγος,στην επιθετικότητα,στο στρες,στον ύπνο και στη μνήμη.
Τα υψηλά επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο λειτουργούν ως ηρεμιστικό, κατευνάζουν και ηρεμούν, βοηθούν στον ύπνο και ανακουφίζουν από την κατάθλιψη. Ο Δρ Φιλιον πιστεύει ότι το σκόρδο συμβάλλει στη ρύθμιση του συστήματος της σεροτονἰνης. Μια ιαπωνική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε ποντικούς έδειξε ότι το εκχύλισμα σκόρδου είχε το 60% της αποτελεσματικότητας του βάλιουμ στην ανακούφιση από το στρες.
Τι γίνετε με τα δισκία σκόρδου?
Στις περισσότερες περιπτώσεις (όχι όμως και σε όλες) τα συμπληρώματα σκόρδου περιέχουν τις ίδιες αντιγηραντικές χημικές ενώσεις όπως και το ωμό σκόρδο. Αυτού του είδους τα συμπληρώματα έχουν δοκιμαστεί εκτεταμένα σε ζώα και σε ανθρώπους, ιδιαίτερα στη Γερμανία,στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ και έχουν επιδείξει συγκεκριμένα αντικαρκινικά και καρδιαγγειακά οφέλη. Τα δισκία σκόρδου αποτελούν το πιο δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής, που έρχεται πρώτο σε πώλησης μεταξύ των συμπληρωμάτων και φαρμάκων που μπορεί να προμηθευτεί κάνεις δίχως συνταγή γιατρού
Ποια ποσότητα σκόρδου είναι αρκετή;

Δυο η τρεις σκελίδες σκόρδου ημερησίως είναι αρκετές για να δώσουν στα κύτταρα σας την τονωτική ένεση που θα διαφυλάξει τη νεότητα σας.