Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

O Μέγας Αριστερός


 O Μέγας Αριστερός
 

Σύμφωνα την Ελευθεροτυπία (Παρασκευή 23-1-2011), οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής (;;;) των απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:


Ζητάει για τη νέα σεζόν 5.100.000 ευρώ για 30 εκπομπές. Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή!!

Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" του Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!!

Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (επτά εκατομμύρια ευρώ!!!)

Υ.Γ: Κι εσύ Έλληνα (μακάκα, όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις το "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα του... και το χειρότερο όλων είναι ότι τον πιστεύεις...

Υ.Γ2: Πολύ θάθελα να δω τη φορολογική δήλωση του Λάκη του Αριστερούλη... τι δηλώνει και κυρίως τι ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ... Και βέβαια, φαντάζομαι ότι αυτό θάθελαν και όλοι οι υπόλοιποι κυνηγημένοι από το "χιούμορ" του Λάκη...