Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Η NASA παραδέχεται τελικά ότι οι ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές στην ιονόσφαιρα συχνά συνοδεύουν μεγάλα σεισμικά γεγονότα


 


«Ακτινοβολία» Φουκουσίμα Διαταραχές της ανώτερης ατμόσφαιρας
Η NASA είναι μέχρι τώρα συνηθισμένη για την παραπληροφόρηση της, αυτή τη φορά όσον αφορά το "μετεωρολογικό ισοδύναμο"συγκρίνοντας τα μήλα με τα πορτοκάλια. Ελέφαντες και ψύλλοι μπορεί να είναι μια πιο προσεκτική αναλογία.

Η NASA παραδέχεται τελικά ότι οι ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές στην ιονόσφαιρα συχνά συνοδεύουν μεγάλα σεισμικά γεγονότα.Ένα σαφές παράδειγμα, που η NASA δεν υπαινίσσεται, ήταν οι για έξι μήνες "περιέργος" ατμοσφαιρικές επιβαρύνσεις που προηγήθηκαν το 1995 στο Kobe.
Πολλοί μάρτυρες μας έχουν αναφέρει ότι έχουν σημειωθεί "φωτεινά ροζ σύννεφα" πριν και ταυτόχρονα με το σεισμό του Κόμπε και το 2008 στο σεισμό στη Sichuan.

Η NASA ωστόσο, επικαλούμενη την 11η Μαρτίου με τον σεισμό και το τσουνάμι,και ως αποκλειστικές αιτίες αυτών,τις διαταραχές της ιονόσφαιρας πάνω από Φουκουσίμα. Καμία προηγούμενη ατμοσφαιρική περίπτωση δεν μπορεί να ταιριάξει με την ένταση του επίκεντρου της Φουκουσίμα και τα αποτελέσματα της 11ης Μαρτίου του 2011, η οποία κατέστρεψε μεγάλο μέρος του προστατευτικού στρώματος του όζοντος πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο και όλα αυτά "χρεώνονται" με τεράστια φωτεινά σύννεφα πάνω από την τάφρο της Ιαπωνίας για μήνες μετά.

Η συνεχιζόμενη καταστροφή της ατμόσφαιρας είναι τόσο μεγάλη, και πιθανόν η  μεγαλύτερη, ακόμα και από του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ,που σε μεγάλο υψόμετρο δημιούργησαν τεχνητά, τις γραμμές του πεδίου EM με πυρηνικές εκρήξεις για το σύστημα HAARP. - Yoichi Shimatsu

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, 30 Μαΐου (Reuters) - Ο μεγάλος σεισμός και το τσουνάμι που έπληξε την Fukushima,  στη Ιαπωνία, πέρυσι προκάλεσε χάος στον ουρανό, καθώς,και ανησυχητικά ηλεκτρόνια στην ανώτερη ατμόσφαιρα, η NASA ανέφερε.

Τα κύματα της ενέργειας από το σεισμό και το τσουνάμι ήταν τόσο καταστροφικά,και για τον λόγο αυτό έφτασε η ιονόσφαιρα, ένα μέρος της ανώτερης ατμόσφαιρας που εκτείνεται για περίπου 50-500 μίλια, (80 έως 805 χιλιόμετρα) πάνω από την επιφάνεια της Γης.

Η ιονόσφαιρα είναι το τελευταίο, λεπτότερο μέρος της ατμόσφαιρας, όπου η ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία διασπά τα μόρια και αφήνει μια ελαφριά ομίχλη ηλεκτρονίων και ιόντων.

Σε εικόνες που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή, η NASA έδειξε πως οι διαταραχές της 11ης Μαρτίου του 2011,με σεισμό και τσουνάμι είχαν απήχηση στην κίνηση των ηλεκτρονίων πολύ ψηλά. Η κίνηση αυτή ελέγχεται από την παρακολούθηση των σημάτων GPS μεταξύ δορυφόρων και δεκτών εδάφους.


Οι επιστήμονες έχουν δει αυτό το φαινόμενο πριν, από το τσουνάμι στη Σαμόα το 2009 και στη Χιλή το 2010. Η ιαπωνική περίπτωση, όμως, συνέβη σε μια περιοχή που παρακολουθείται στενά,από ένα πυκνό δίκτυο δεκτών GPS, μας είπε η Nasa.

Ιδού η μετάφραση της εξευτελιστικής επιστολής του Αντώνη Κομανέτση στους Ευρωπαίους τον Φεβρουάριο του 2012! Απίστευτη δουλικότητα που δεν ταιριάζει σε αρχηγό κόμματος.


 




M' αυτή τηνταπεινωτική επιστολή ο Αντώνης Κομανέτσης, έδωσε γη και ύδωρ στους Ευρωπαίους- μόλις τον Φεβρουάριο του 2012. Για την ακρίβεια τους έδωσε ακόμη και τις μουσκεμένες στον ιδρώτα-από τις πολλές κωλοτούμπες- μπαλαρίνες του. Αυτός ο προσκυνημένος λοιπόν πολιτικός, του οποίου αρχίζουν να κυκλοφορούν τα τιμολόγια με τα δωράκια που του έκανε ο Χριστοφοράκος, αίφνης έγινε τσαμπουκάς και σκληροτράχηλος σαν τον Ρόμπερτ Μίτσαμ. Έχει δίκιο ο Καμμένος να τον καταγγέλει για υποταγή και δουλικότητα στους Ευρωπαίους. Ούτε Φιλιπινέζα σε καλό σπίτι του Παλαιού Ψυχικού, δεν θα απευθύνονταν με τέτοιο δουλικό τρόπο στον εργοδότη της. Ιδού η μετάφραση της θλιβερής επιστολής Κομανέτση>
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑ

Όπως ήδη έχω αναφέρει στην επιστολή μου της 23ης Νοεμβρίου 2011, το Κόμμα μου, η Νέα Δημοκρατία, έχει δεσμευτεί για την επιτυχία των στόχων του Προγράμματος Σταθεροποίησης, των βασικών πολιτικών του καθώς και της εφαρμογής τους. Το ίδιο ισχύει και για το Μνημόνιο/Οικονομική και Χρηματοπιστωτική Συμφωνία (MoU/MEFP) που ψηφίστηκε από το Ελληνικό
Κοινοβούλιο την περασμένη Κυριακή, με μεγάλη πλειοψηφία βουλευτών. Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα μου εκφράζει τη δέσμευσή του:

* Να προωθήσει την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη. Να υποστηρίξει ριζικές διαρθρωτικές αλλαγές στις αγορές εργασίας, προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και το φιλόδοξο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που περιέχει το πρόγραμμα. Οι
 
προσαρμογές που συμφωνήθηκαν στην αγορά εργασίας, ελπίζουμε να δώσουν μια ισχυρή άμεση ώθηση, ώστε να προωθήσουν την απασχόληση και την οικονομική
δραστηριότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μιαν Οικονομία που βρίσκεται ήδη για πολλά χρόνια σε ύφεση και που η ανεργία της έχει ήδη ξεπεράσει το 20%.

* Να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών και τη δημοσιονομική βιωσιμότητα, προστατεύοντας όμως τα πιο ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού. Υποστηρίζουμε την άμεση εφαρμογή περικοπών διαρθρωτικού χαρακτήρα και τις
 
συνεχείς προσπάθειες να ελεγχθεί η δαπάνη και να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις πληρωμών του δημοσίου [προς Έλληνες ιδιώτες και επιχειρήσεις], που φτάνουν ήδη το 3% του ΑΕΠ. Πράγματι, τολμηρές φορολογικές μεταρρυθμίσεις θα έπρεπε να φέρουν πιο δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών και να ανακόψουν τη
φοροδιαφυγή.

* Να διασφαλιστεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα. Υποστηρίζουμε την εφαρμογή του Προγράμματος για μια ολοκληρωμένη στρατηγική αντιμετώπισης του προβλήματος στον τραπεζικό τομέα, με ισχυρή αποφασιστικότητα και έλεγχο του
 
χρηματοπιστωτικού πλαισίου, καθώς και τα σχέδια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία έχει στόχο να προωθήσει το δημόσιο συμφέρον και να σεβαστεί
την επιχειρηματική αυτονομία των τραπεζών.

Εκφράζουμε, προφανώς, τη δέσμευσή μας για ταχύτατη εφαρμογή της
 
χρηματοπιστωτικής στρατηγικής που περιλαμβάνει τη Συμμετοχή του Επίσημου τομέα και το Ιδιωτικού τομέα (PSI), μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Αυτό θα βοηθήσει την Ελλάδα να επιτύχει τους απώτερους στόχους της δημοσιονομικής
 

βιωσιμότητας και να προσφέρει τα απαραίτητα χρηματοδοτικά μέσα για να στηρίξειτην προσαρμογή της χώρας μας και τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειές της.
Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και τη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία.
Όπως ανέφερα και στην προηγούμενη επιστολή μου, εξακολουθούμε να δίνουμε «μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί άμεση Ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».
Πράγματι, δίνοντας προτεραιότητα στην Ανάκαμψη, μαζί με τους άλλους αντικειμενικούς στόχους, θα καταστήσουμε το Πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό και την προσπάθεια προσαρμογής πιο επιτυχή.

Έτσι λοιπόν, όπως υπογραμμίζω και στην προηγούμενη επιστολή μου, μπορεί να απαιτηθούν τροποποιήσεις που θα εγγυηθούν την πλήρη εφαρμογή του Προγράμματος. Και επαναλαμβάνουμε την πρόθεσή μας να φέρουμε αυτά τα ζητήματα για συζήτηση, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η επίτευξη των στόχων του.

Η κομισιόν εκβιάζει προεκλογικά με έκθεση-τελεσίγραφο!



 
  • Αξιώνει κατεδάφιση μισθών και προκαταβολικές περικοπές, αλλιώς διακόπτει την χρηματοδότηση!
  • Ευθεία παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική της Ελλάδας, αλλά και ευθεία παράβαση του μνημονίου που η ίδια η κομισιόν απαιτεί να εφαρμόζεται «κατά γράμμα»
Ολόκληρη η έκθεση

Νέα σοβαρή μείωση των μισθών απαιτεί η Κομισιόν από την Ελλάδα στην έκθεση που δημοσίευσε χθες (30/5) με τις συστάσεις της προς όλες τις κοινοτικές χώρες και ειδικά προς τη δική μας, με την αξιολόγηση της, μέχρι σήμερα, εφαρμογής του εθνικού προγράμματος μεταρρυθμίσεων και του προγράμματος δημοσιονομικής εξυγίανσης - σταθερότητας.

Η Επιτροπή, μπαίνοντας πλέον απροκάλυπτα στο προεκλογικό παιχνίδι στην Ελλάδα, εξαρτά τη νεπιτυχία του προγράμματος μεταρρυθμίσεων και αυτού για τη σταθερότητα, των οποίων η επιτυχής εφαρμογή αντιμετωπίζει πια «υψηλούς κινδύνους», από την πλήρη και έγκαιρη εφαρμογή της δημοσιονομικής σταθεροποίησης και την υλοποίηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων (μέτρων) αναπτυξιακού χαρακτήρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος (δεύτερο Μνημόνιο και δανειακή σύμβαση).

Η Κομισιόν διαπιστώνει ότι, μεσοπρόθεσμα, παρατηρεί «ένταση» μεταξύ του «εσωτερικού αποπληθωρισμού» (σ.σ.: μείωση τιμών - μείωση ονομαστικών μισθών) και της «δημοσιονομικής σταθεροποίησης» (εξυγίανση - λιτότητα).

Αδιαφορώντας για την ύφεση στη χώρα μας μετά τη μείωση μισθών, συντάξεων, απολύσεων, με αποτέλεσμα την αύξηση της ανεργίας, η Επιτροπή επιμένει στην ανάγκη της «αποκατάστασης της ανταγωνιστικότητας» μέσω του «εσωτερικού αποπληθωρισμού», δηλαδή, συνέχιση μείωσης τιμών, άρα και μισθών, με στόχο τη μείωση του κόστους παραγωγής. Αυτή η πολιτική θα οδηγήσει, κατά την Επιτροπή, «στη μετάβαση της οικονομίας από την έμφαση στην... κατανάλωση, στην τόνωση των εξαγωγών». Λαμβάνοντας δε υπόψη ότι αυτό το «φάρμακο» που προτείνει θα πάρει χρόνο για να αποδώσει, η Κομισιόν, για να επιταχύνει την απόδοσή του, τονίζει ότι «απαιτείται εμπροσθοβαρής μείωση των ονομαστικών μισθών και του μη μισθολογικού κόστους».

Τα άσχημα νέα δεν σταματούν εδώ, αλλά προχωρούν και στη διατύπωση απαιτήσεων για την κάλυψη της «δημοσιονομικής τρύπας για την περίοδο 2013-2014, εξαιτίας, κυρίως, της έντασης της ύφεσης, η οποία υπολογίζεται ότι θα αντιστοιχεί στο 5,5% του ΑΕΠ της χώρας (σ.σ.: γύρω στα 11,5 δισ. ευρώ). Και οι απαιτήσεις αυτές σημαίνουν ότι τους αμέσως επόμενους μήνες η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει σε σημαντικές περικοπές δημόσιων δαπανών και αύξηση των δημόσιων εσόδων(σ.σ.: φόροι) που θα πρέπει «να αποτυπωθούν στο επικαιροποιημένο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα της".

Ο εκβιασμός της Κομισιόν συνεχίζεται με τη δήλωσή της ότι «η επιστροφή της τρόικας στην Ελλάδα θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουνίου". Ενώ η μετάβαση της τρόικας στην Αθήνα είχε προγραμματισθεί για τα μέσα Ιουνίου, το αργότερο αρχές Ιουλίου, τώρα η Κομισιόν αναγγέλλει ότι η τελική απόφαση για την οριστικοποίηση συγκεκριμένης ημερομηνίας θα επανεξετασθεί τις αμέσως επόμενες εβδομάδες και, πάντως, μετά τις εκλογές.

Η τρόικα θα αποφασίσει για το παρακρατημένο 1,2 δις Ευρώ!

Από την τρόικα δε θα εξαρτηθεί -τελείως παράνομα- ο προσδιορισμός της ημερομηνίας για την καταβολή από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕFSF) του συμπληρωματικού ποσού του 1,2 δισ. ευρώ, το οποίο είχε παρακρατήσει, αυθαίρετα, προ εβδομάδων από τα 5,2 δισ. ευρώ που ήταν το ύψος της πρώτης δόσης της κοινοτικής χρηματοδοτικής βοήθειας. Είναι φανερό, έλεγαν κοινοτικοί παρατηρητές στις Βρυξέλλες, ότι η Κομισιόν, και πίσω από αυτήν η Γερμανία και οι άλλες νεοφιλελεύθερες χώρες της Ευρωζώνης, θέλουν να σταματήσουν κάθε δημόσια προεκλογική συζήτηση στην Ελλάδα γύρω από τα προγράμματα των κομμάτων για την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου. Τα κεντρικά «θύματα» αυτής της επιδίωξης είναι οι ήπιες και δειλές προτάσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ για επαναδιαπραγμάτευση κάποιων δυσμενών όρων του Μνημονίου, αλλά και αυτές της ΔΗΜ.ΑΡ. με την περίφημη «σταδιακή απαγκίστρωση από το Μνημόνιο».

Πώς είναι δυνατή μια "πολιτισμένη" διαπραγμάτευση μαζί τους όταν οι κοινοτικοί μας εταίροι θέλουν να επιβάλουν στους Έλληνες νέες μειώσεις μισθών και αυξήσεις φόρων μαζί με την περαιτέρω συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους μέσω των μειώσεων των δημόσιων δαπανών; Αυτό είναι το ερώτημα των ίδιων κοινοτικών παρατηρητών, που θεωρούν πως μόνο μια κυβέρνηση αποφασισμένη για όλα μπορεί να επιβάλει ουσιαστική διαπραγμάτευση εκμεταλλευόμενη το συνεχώς επιδεινούμενο οικονομικό κλίμα στην Ευρώπη (σ.σ.: κρίση στην Ιταλία και την Ισπανία) και την ύφεση που επανέρχεται στην Ευρωζώνη.

Ως προς την ίδια έκθεσή της για την Ελλάδα, η Κομισιόν διαπιστώνει ακόμη, μεταξύ άλλων:

* Την ανεπαρκή πρόοδο στη μεταρρύθμιση του καθεστώτος που διέπει τις δημόσιες συμβάσεις και την ανυπαρξία φορολογικών μεταρρυθμίσεων.

* Την ανάγκη να προχωρήσουν οι, «κολλημένες» σήμερα, διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις (σ.σ.: πλήρης απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, απελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων, μέτρα βελτίωσης επιχειρηματικού περιβάλλοντος και τόνωσης του ανταγωνισμού και της ανταγωνιστικότητας) στην αγορά εργασίας, που οφείλονται στην κρατική γραφειοκρατία, τις ομάδες οικονομικών συμφερόντων και τα λόμπι.

* Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα καθυστερήσει ακόμη, προβλέπει η Κομισιόν, και, στην καλύτερη των περιπτώσεων, αναβάλλεται μέχρι και το 2014.

* Επιμένει η Κομισιόν να αποδίδει την αποτυχία του πρώτου προγράμματος (Μνημονίου) σε παράγοντες ανεξάρτητους από το περιεχόμενό του, δηλαδή στην πολιτική αστάθεια, στην κοινωνική αναταραχή, σε ζητήματα σχετικά με την ανικανότητα της δημόσιας διοίκησης, αλλά και στην ύφεση, χωρίς όμως να αποδέχεται στο ελάχιστο ότι αυτή ήταν το άμεσο αποτέλεσμα της λιτότητας που επέβαλε το Μνημόνιο.

* Η Κομισιόν προβλέπει επίσης ότι η Ελλάδα δεν αναμένεται να επιστρέψει στις αγορές τα επόμενα τρία χρόνια, υποδηλώνοντας, έμμεσα μεν, αλλά με σαφήνεια, ότι η χώρα μας είναι άμεσα εξαρτημένη από την κοινοτική βοήθεια, η οποία, για να της χορηγηθεί, θα πρέπει προηγουμένως να εφαρμόσει απαρέγκλιτα όλα όσα της επιτάσσουν οι δανειστές της και είναι καταχωρημένα στο Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβασή της μαζί τους.

Με άλλα λόγια, η Κομισιόν λέει στους Έλληνες: ξεχάστε κάθε ιδέα για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου αν θέλετε τα χρήματα του ΔΝΤ και της Ευρωζώνης για να σωθείτε. Από αυτό το μπρα ντε φερ εμφανίζονται άμεσα εκτεθειμένοι στους Έλληνες ψηφοφόρους η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜ.ΑΡ. με την τακτική της διατύπωσης ντροπαλών και χλιαρών προτάσεών τους σε χώρες που δεν έχουν ξεδιψάσει ακόμη από το αίμα των Ελλήνων που ήπιαν τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

O LUKE RUDOWSKI TA '' ΧΩΝΕΙ '' ΣΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ HENRY KISSINGER --ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ‏


 



O Luke rudowski "τα χώνει" στον εγκληματία πολέμου henry kissinger

Σοκ από New York Times: "Ετσι λεηλατούν την Ελλάδα η τρόϊκα και οι τραπεζίτες"...


 


Την λεηλασία της Ελλάδας μέσω της δανεικής σύμβασης και του Μνημονίου, περιγράφει σε έρευνά της η αμερικανική εφημερίδα New York Times και είναι πραγματικά ανατριχιαστικά αυτά που περιγράφονται για το πως η τρόϊκα και οι τραπεζίτες που βρίσκονται από πίσω της, λεηλατούν ένα ολόκληρο κράτος και τον πληθυσμό του.
Επί της ουσίας δεν αποκαλύπτει τίποτα περισσότερο από αυτό που το defencenet.gr υποστηρίζει σε ένα μοναχικό δρόμο μέσα στα ελληνικά media εδώ και δύο χρόνια, από τότε που υπογράφηκε το πρώτο εθνοκτόνο Μνημόνιο: Ότι τα περίφημα δάνεια που δήθεν δίνονται στην Ελλάδα, στην πραγματικότητα είναι μια διαδικασία "Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει".
Η τρόϊκα (ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ), πρακτικά οι τραπεζίτες που ελέγχουν όλο αυτό το παγκόσμιο παιχνίδι, δεν μπορούν να εξασφαλίσουν με άλλο τρόπο τα δάνεια που άπληστα έδιναν στην Ελλάδα (άπληστα με την έννοια ότι ήξεραν ότι η χώρα ήταν υπερδανεισμένη και δεν μπορούσε να εξυπηρετεί τα νέα δάνεια) από το να ... δανειοδοτήσουν τυπικά την Ελλάδα, αλλά στην πράξη να χρηματοδοτήσουν τους εαυτούς τους. «Στέλνεις τα χρήματα το αποκαλείς "δάνειο" - τα παίρνεις πίσω το αποκαλείς "τόκο"» λέει σαρκαστικά ο Στέφαν Ντίο της UBS στην New York Times.

Φορολογούν τους λαούς τους και επειδή δεν μπορουν να αποπληρώσουν απ'ευθείας τα ελληνικά δάνεια στις τράπεζές τους, έτσι χρησιμοποιούν απλά ως "ενδιάμεση στάση" την Ελλάδα!
Και οι περίφημε "δόσεις" που δήθεν κρατούν ζωντανή της ελληνική οικονομία; Στο εσωτερικό δεν μπαίνει ρευστότητα; Ελάχιστη! Και αν σταματούσε να μπαίνει, σε καμία περίπτωση δεν θα σταματούσε να λειτουργεί η ελληνική οικονομία όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι τροϊκανοί και οι εγχώριοι συνεργάτες τους. Δεν τα λέμε μόνο εμείς αυτά, πλέον. Τα λέει και oι ΝΥΤ. 
«Τη στιγμή που η συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή νομισματική ένωση είναι αβέβαιη, η Ελλάδα συνεχίζει να λαμβάνει δισεκατομμύρια ευρώ ως έκτακτη βοήθεια από μία αποκαλούμενη τρόικα δανειστών που επιβλέπει τη διάσωσή της. Αλλά σχεδόν καθόλου από αυτά τα χρήματα δεν πηγαίνουν στην ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να πληρώσει για ζωτικές δημόσιες υπηρεσίες. Αντίθετα, διοχετεύονται κατευθείαν πίσω στη τσέπη της τρόικα» αναφέρει το άρθρο.
Oπως επισημαίνει η αμερικανική εφημερίδα, καταρρίπτοντας τον μύθο που θέλει την Ελλάδα να αδυνατεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις επειδή οι δανειστές θα διακόψουν την παροχή βοήθειας προς αυτή, «το ευρωπαϊκό πακέτο διάσωσης των 130 δισ. ευρώ που υποτίθεται θα αγόραζε χρόνο για την Ελλάδα, εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο μόνο τους τόκους του χρέους της χώρας - ενώ η ελληνική οικονομία εξακολουθεί να πασχίζει». 
«Καθώς πληρώνουν τους εαυτούς τους, τα μέλη της τρόικα παρακρατούν παράλληλα άλλα κεφάλαια, τα οποία θα διατηρούσαν το ελληνικό κράτος σε λειτουργία» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Όπως εξηγεί στους New York Times ο Τόμας Μάγιερ, σύμβουλος της Deutsche Bank στη Φραγκφούρτη «η Ελλάδα δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών απέναντι στη τρόικα, αφού η τρόικα πληρώνει τον εαυτό της».
Η αμερικανική εφημερίδα επικαλείται έναν σύμβουλο της ελληνικής κυβέρνησης, ο οποίος μιλώντας υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, είπε σχετικά με τη τρόικα: «Διασφάλισαν το ποσό για τις εσωτερικές δαπάνες να είναι τόσο μικρό, ώστε η Ελλάδα να υποχρεωθεί να αυξήσει δραματικά τα δικά της έσοδα». Πάει και ο μύθος του ότι "Αν δεν πάρουμε την επόμενη δόσο πτωχεύουμε" που έφαγε το συκώτι του ελληνικού λαού σαν όρνεο εδώ κια δύο χρόνια. Η πραγματικότητα είναι: "Αν δεν πάρουμε την επόμενη δόση ΑΥΤΟΙ πτωχεύουν"!
Πώς γίνεται αυτό; Μέσω της συνεχούς συσσώρευσης φορολογικών εσόδων σε μία διαλυμένη οικονομία. «Η κατάσταση μοιάζει παράλογη. Οι ευρωπαϊκές Αρχές δανείζουν χρήματα στην Ελλάδα ώστε η Ελλάδα να ξεπληρώνει τα λεφτά που δανείζεται από εκείνους» συνεχίζει το δημοσίευμα.«Στέλνεις τα χρήματα το αποκαλείς "δάνειο" - τα παίρνεις πίσω το αποκαλείς "τόκο"» λέει σαρκαστικά ο Στέφαν Ντίο της UBS.
«Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο οι κυβερνήσεις δεν χρεοκοπούν όπως οι επιχειρήσεις. Οι δανειστές δεν μπορούν να τις διαλύσουν, να πουλήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και να πάρουν πίσω κάποια από τα χρήματά τους. Έτσι οι δανειστές έχουν κίνητρο να διασφαλίσουν ότι οι κυβερνήσεις θα συνεχίσουν να αποπληρώνουν τα χρέη τους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι τους δανείζουν τα χρήματα» προσθέτει το δημοσίευμα και καταλήγει:  
«Μία κυβέρνηση κατά του Μνημονίου μπορεί να διακόψει την αποπληρωμή του χρέους, εκτός ευρωζώνης και χωρίς το βάρος των τόκων. Προκειμένου να βοηθήσει τους ηγέτες της Ελλάδας να αντισταθούν σε αυτό τον πειρασμό, η λογική της τρόικα, είναι να τους βοηθήσει να εξυπηρετήσουν το χρέος άμεσα. Δηλαδή να αλλάξουν τους όρους της χρηματοδότησης».

ΑΓΡΙΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: "ΚΑΨΗ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ. ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"


 


TΑ ΧΩΣΕ, ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ 
Μέσα σε 3.30 λεπτά έγινε οτι δεν είχε γίνει σε 4 χρόνια. Ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" και εκπρόσωπος του κόμματος του Μιχαλολιάκου, Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε τον Μανώλη Καψή, "μαθητευόμενο μάγο", με τον τελευταίο να τσαντίζεται, να απειλεί τον Κασιδιάρη ότι θα τον "αποχαιρετήσει γιατί τον πρόσβαλε" και στο τέλος να του κλείνει το μικρόφωνο, ενέργεια που πιθανόν αποτελεί ζήτημα εαν το κόμμα προσφύγει στο ΕΣΡ.
Ο Καψής τον αποχαιρέτησε, ο Κασιδιάρης όμως πρόλαβε και του είπε: "Δεν είσαι δημοσιογράφος εσύ, εισαι εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εισαι υπάλληλος των μεγαλοεργολάβων, του Μπόμπολα, σε πληρώνουν για να τρομοκρατείς τον κόσμο".
Το απόσπασμα, στο βίντεο που ακολουθεί. Ενα από τα καλύτερα του προεκλογικου αγωνα.

Αεροπορική εκτέλεση με Rafale του Άσσαντ - Ρωσική πειστική "πυρηνική" αποτροπή...


 

Γαλλικό σχέδιο με εξόντωση μέσω αεροπορικού βομβαρδισμού από μαχητικά αεροσκάφη Rafale και ταυτόχρονη εισβολή ειδικών δυνάμεων από την Ιορδανία στην Συρία, που με την βοήθεια των αντικαθεστωτικών θα ανέτρεπαν το καθεστώς και θα εγκαθιστούσαν φιλοδυτική κυβέρνηση, αποτράπηκε την τελευταία στιγμή με προειδοποίηση της Ρωσίας προς τις ΗΠΑ ότι "Δεν θα επιτρέψει να συμβεί αυτό με οππιοαδήποτε τρόπο"!
Κατόπιν της ρωσικής προειδοποίησης ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα επικοινώνησε με τον Γάλλο πρόεδρο Ν.Σαρκοζί ο οποίος είχε καταστρώσει το σχέδιο και του δήλωσε ότι "Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι δεν πρέπει να εφαρμοστεί το σχέδιο αυτό" οπότε και έκανε πίσω ο πρώην Γάλλος πρόεδρος.
Οι πληροφορίες έρχονται από ισραηλινού κύκλους και φαίνεται να είναι σωστές αφού επιβεβαιώνεται και από πηγές στη Μόσχα. Το "χειρουργικό" πλήγμα που θα σκότωνε τον Άσσαντ θα πραγματοποιούνταν από μαχητικά αεροσκάφη τύπου Rafale τα οποία σταθμεύουν επί του αεροπλανοφόρου «Charles de Gaulle», σε συνεργασία με μαχητικά αεροσκάφη F-16 Block 60 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) F-15S  της Σαουδικής Αραβίας, τα οποία θα επιτίθονταν από την πλευρά της Ιορδανίας, όλοι αυτοί σε συνεργασία με ειδικές δυνάμεις της Γαλλίας και του Κατάρ οι οποίες θα ανίχνευαν το στόχο και θα έδιναν τις συντεταγμένες!
Ανάλογες προσπάθειες είχαν γίνει και κατά του Μ.Καντάφι στους έξι μήνες του πολέμου, αλλά ο Μ.Καντάφι λόγω της εμπόλεμης κατάστασης φυλαγόταν και δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν. Τώρα το πλήγμα θα ήταν αιφνιδιαστικό αφού οι γαλλικές και οι αραβικές μυστικές υπηρεσίες θα είχαν τις "σωστές" πληροφορίες για την κίνησή του.

Το πλήγμα θα επικεντρωνόταν στο παλάτι που βρίσκεται επί του βουνού «Qassioun». Προϋπόθεση επιτυχούς διείσδυσης των μαχητικών αεροσκαφών θα ήταν η εξουδετέρωση της στημένης από Ρώσους, συριακής αεράμυνας και ειδικά των πυροβομαρχιών των S-300PMU2 οι οποίες ελέγχονται από Ρώσους συμβούλους.
Η όλη προετοιμασία έγινε αντιληπτή από τους Ρώσους, οι οποίοι ενημέρωσαν ή καλύτερα προειδοποίησαν τις ΗΠΑ με μια "ανεξέλεγκτή σύγκρουση", αφού θα αποβίβαζαν αμέσως μεγάλες δυνάμεις, με την υποστήριξη ακόμα και βομβαρδιστικών αεροσκαφών τα οποία μέσω του Ιράν θα βομβάρδιζαν τους αντικαθεστωτικούς που θα εφορμούσαν προς την Δαμασκό για την κατάληψη της εξουσίας. Μάλιστα απείλησαν μέχρι και με χρήση πυρηνικών στην περίπτωση που κινδύνευε ρωσικό προσωπικό από αυτό που εδρεύει στην Συρία!
Σημειώνεται ότι ο Ν.Σαρκοζί ήθελε η δολοφονία του Άσσαντ για γίνει από τα Rafale για καθαρά εμπορικούς λόγους: Στην Γαλλία θεωρούσαν ότι η πόλεμος στην Λιβύη και η καλή απόδοση του Rafale, τους έδωσε το συμβόλαιο στην Ινδία σε βάρος του Eurofighter.

Ο Ομπάμα πιέζει για λύση στο ελληνικό πρόβλημα


 

Ο Ομπάμα πιέζει για λύση στο ελληνικό πρόβλημα
Κι όμως, η λύση για την Ελλάδα μπορεί να έλθει στο τέλος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού
Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ουάσιγκτον επιμένουν ότι ο πρόεδρος Ομπάμα φοβάται ότι η πυροδότηση ενός ντόμινο που θα μπορούσε να προκληθεί από μια ενδεχόμενη πτώση της Ελλάδας σε όλη την Ευρωζώνηθα επηρέαζε αναπόφευκτα και την οικονομία των ΗΠΑ και θα έθετε σε άμεσο κίνδυνο την επανεκλογή του τον προσεχή Νοέμβριο.
Ο κ. Ομπάμα δεν φαίνεται να πείθεται ούτε από την άποψη που εκφράζεται από τους «σκληρούς» της Ευρωζώνης ότι η ελληνική περίπτωση θα μπορούσε να απομονωθεί και να στεγανοποιηθεί ασφαλώς, έτσι ώστε ακόμα και δεν απέφευγε την πτώχευση και την έξοδο από το ευρώ, να μην επέφερε συστημικές επιρροές και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές οικονομίες.
Το γεγονός ότι οι αποδόσεις των ισπανικών 10ετών ομολόγων έφτασαν στο 7%,καθιστώντας αδύνατο το δανεισμό της Μαδρίτης από τις ελεύθερες αγορές κεφαλαίου, αποτελεί πλέον αδιάψευστο μαρτυρα ότι όλα αυτά αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός.
Ωστόσο, μπορεί η Ουάσιγκτον να πιέζει προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης μιας συνολικής λύσης για την Ευρωζώνη, όσο όμως αντιδρά το Βερολίνο, τίποτα απ' όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνει.
Η κ. Μέρκελ έχει με τη σειρά της εκλογές, το Σεπτέμβριο του 2013 και δεν θέλει να πάει σε αυτές την ώρα που θα ζητά από τους Γερμανούς φορολογούμενους –ψηφοφόρους να βάλουν το χέρι τους βαθιά στην τσέπη για τη διάσωση της Ελλάδας και του ευρώ. Γι' αυτό και αντιδρά και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να αντιδρά και προσεχώς στις παροτρύνσεις Ομπάμα.
Στην πραγματικότητα αυτό το οποίο παίζεται είναι μια μάχη εξουσίας και χρόνου. Θα αντέξει η Ελλάδα να περιμένει έως ότου κριθεί ο νικητής;

Γιατί εσύ κ.Σαμαρά μπορείς να κάνεις διαπραγμάτευση;;;;;;;


  Γράφει ο Νικολόπουλος Βασίλης

 Γιατί εσύ κ.Σαμαρά μπορείς να κάνεις διαπραγμάτευση;;;;;;;Μας βομβαρδίζουν από τα κανάλια τους ότι η θέση του Τσίπρα για «καταγγελία του μνημονίου και παραμονή στο ευρώ» είναι ανέφικτη
Γιατί η θέση των μνημονιακών ότι ο Σαμαράς (και ο Βενιζέλος) «θα κάνει διαπραγμάτευση» είναι εφικτή;;;;;;
Άσχετα από ιδεολογικές τοποθετήσεις υπάρχουν 4 αντικειμενικοί …….
λόγοι που μας δείχνουν ότι ο Σαμαράς δεν μπορεί να διαπραγματευτεί το Μνημόνιο:
1) Όταν πηγαίνεις σε μια διαπραγμάτευση και έξαρχης δηλώνεις ότι η θέση σου είναι «παραμονή στο ευρώ με οποιοδήποτε κόστος» τι διαπραγμάτευση μπορείς να κάνεις;
Ουσιαστικά λες στους απέναντι βαλτέ μου οποιοδήποτε όρο κι αν μου πείτε ότι μόνο έτσι θα μείνω στο ευρώ εγώ θα τον ακόλουθησω
Μπορεί να γίνει έτσι διαπραγμάτευση;;
Και ποια χώρα, ποιος λαός παγκοσμίως πηγαίνει σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων και λέει ότι εγώ δέχομαι οποιονδήποτε ορό αρκεί να παραμείνω σε μια νομισματική ένωση;
Δηλαδή ακόμη και την μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο, με κατηργημένο το σύνταγμα, διαλυμένο το κοινοβούλιο, διοικούμενη από τυχάρπαστους υπάλληλους ποιος ξέρει ποιων αφεντικών εσείς τη δεχεστε…Ειναι αυτό διαπραγμάτευση;;;;;;;
  2)Οταν πηγαίνεις σε μια διαπραγμάτευση και ο απέναντι σε έχει στο χέρι και υπό εκβιασμό μπορείς να διεκδικήσεις;
Τα λέγαμε εδω και δυο χρόνια για τον ΓΑΠ και το Πάσοκ τα ίδια ισχύουν και για το Σαμαρά και τη ΝΔ (κυριως και με την επιστροφή της Ντόρας)
Όταν εκπροσωπείς ένα κόμμα που φημολογείται ότι τα μισά σου στελέχη τα παίρνανε από τη Siemens και λοιπές γερμανικές εταιρείες
Όταν νταβατζήδες τραπεζίτες αγορές διαπλεκόμενοι έχουν μια στοίβα από σκάνδαλα και υποθέσεις για τα πολιτικά σου στελέχη σε προσωπικό επίπεδο απειλώντας και εκβιάζοντας
Όταν μιλάμε για πρόσωπα πολιτικά φθαρμένα από τις συναλλαγές τους κατά την άσκηση κυβερνητικής εξουσίας την τελευταία και πιο αμαρτωλη δεκαετία της μεταπολίτευσης
Πως να κάνεις διαπραγμάτευση;;;;
Ποια εταιρεία ποια επιχείρηση θα είχε για εκπρόσωπο ένα δικηγόρο που θα τα παίρνε «μαύρα» από τον αντίδικο της και θα προσδοκούσε αίσιο αποτέλεσμα σε κάποια υπόθεση της; 3) Ο κ Σαμαράς και ο κ.Βενιζελος έκαναν διαπραγμάτευση το Φεβρουάριο και μας φερανε το Μνημόνιο 2.
Μάλιστα με προσωπική τους επιστολή δεσμεύτηκαν για την τήρηση της συμφωνίας.
Το Φεβρουάριο ο Σαμαράς άσκησε τις διαπραγματευτικές του ικανότητες και εφάρμοσε τη διαπραγματευτική του τακτική «της παραμονής στο ευρώ με οποιοδήποτε κόστος» με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα.
Μας έφερε ένα Μνημόνιο πολύ χειρότερο από το πρώτο που κατεδάφιζε το εισόδημα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα (που εννοείται ότι δεν είναι όπως κατηγορούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι υπεύθυνοι για τα ελλείμματα του δημόσιου) με δραματικές επιπτώσεις για την ύφεση της οικονομίας αλλά και τα δημοσιοοικονομικά από την μείωση της φοροδοτικής ικανότητας και των ασφαλιστικών κρατήσεων αυξάνοντας τα ελλειματα!
Τώρα λένε ότι φταίει ο ΣΕΒ και οι παρεμβάσεις του στη Τρόικα
Αν εσείς δεν μπορείτε λόγω του βρώμικου πρότερου βίου σας να αντισταθείτε στους επιχειρηματίες -χρηματοδότες σας, σε νταβατζήδες που συναλλάσσονταν μαζί σας με αντάλλαγμα επικοινωνιακή στήριξη και τραπεζίτες που σας έχουν στο χέρι με «θαλασσοδάνεια»
Πως θα κάνετε διαπραγμάτευση;;;;;;;;;; Και γιατί η διαπραγματευτικη τακτική της «παραμονής στο ευρώ με οποιοδήποτε κόστος» που απέτυχε το Φεβρουάριο θα πετύχει τώρα; Δεν θα πρεπε να είχε αλλαξει εφοσον έφερε καταστροφικά αποτελέσματα;;;;;;
  4) Η πανστρατιά της «κολοτούμπας» τι μήνυμα αξιόπιστης διαπραγμάτευσης δίνει στην ελληνική κοινωνία;
Εκτός από τον εαυτό του που από αντιμνημονιακος εγινε μνημονιακός, ζητούσε επαναληπτικές εκλογές και τώρα τρέμει την παρατεταμένη ακυβερνησία, παρακαλούσε το Τσίπρα να γίνει κυβέρνηση με την ανοχή του και βλέπει ξαφνικά στο πρόσωπο του τον απολυτό καταστροφέα της χώρας και πληθώρας άλλων πολιτικών σαλτιμπαγκισμων
Εφερε πίσω τη Ντόρα που μας είπε ότι αν δεν εκλέγει θα πάει σπίτι της και επέστρεψε όντως.. «σπίτι» της και σε στάνταρ εκλόγιμη θέση (αχ κάλε παρανόηση εγώ όταν έλεγα σπίτι εννοούσα τη ΝΔ – εμείς πάλι γιατί όταν ακούγαμε σπίτι εννοούσαμε σπίτι το χώρο που φοράει τις πυzzzzzzαμες της;;;;;; )
Mάζεψε όλη τη Σάρα -της «κολοτουμπας» του Λαος (πρωταθλητες από διετίας)- και τη Μάρα νεοφανών ταλέντων στο εν λογω άθλημα από τους Ανεξαρτήτους Έλληνες (ανθρώπους που βρίζανε το Σαμαρά προδότη σε τηλεοπτικά μακελειά). Στέλνοντας προφανώς το μήνυμα της σταθερής και αξιόπιστης διαπραγμάτευσης;;;;;;;;;;
Χειρότερη μορφή δημαγωγίας από την νομιμοποίηση της «κολοτουμπας» ως πολιτική πρακτική και διεκδίκησης της ως δικαίωμα υπάρχει;;;;;;;
Έτσι διαπραγμάτευση δεν γίνεται ούτε και οι ψηφοφόροι που θα τους επιβραβεύσουν έχουν λόγο να την αναμένουν
Αλλά λένε τα λόγια κι αλλά οι πράξεις τους
Ως εκ τούτου ο Σαμαράς δεν μπορεί να κάνει καμία διαπραγμάτευση για το Μνημόνιο
Αυτό που μπορούν να κάνουν Σαμαράς (και Βενιζέλος) είναι να εμφανίζουν ως εθνική επιτυχία και σχέδιο σωτηρίας τις όποιες αποφάσεις της Μέρκελ (φτάνοντας να πανηγυρίζουν ακόμη και για το PSI δηλαδή την χρεοκοπία της χώρας) και να κρύβουν την διαπραγματευτική τους γύμνια πίσω από την μη διαπραγματευτική θέση «παραμονή στο ευρώ με οποιοδήποτε κόστος»
ΥΓ Η χώρα σήμερα γενικά εκβιάζεται αλλά ο εκβιασμός που υφίσταται ο δεξιός ψηφοφόρος δεν έχει προηγούμενο.
Να πρέπει στο όνομα της «σωτηρίας της χώρας», «της παραμονής στο ευρω», «του κίνδυνου από το Τσίπρα» να αποδεχτεί όλα τα μετρά του Μνημονίου 2 και όλα τα φθαρμένα υλικά, τα πολιτικά «μπάζα» της δεξιάς μεταπολιτευτικής πολυκατοικίας, που μόλις την 6 Μαιου κατεδάφισε, να βλέπει να μεταφέρονται πάλι εκβιαστικά και αρον-αρον από τους τρομοκρατημένους εργολάβους-νταβατζήδες στην πανστρατιά της «κολοτουμπας», που δεν μπορεί να διαπραγματευτεί και να αλλάξει τίποτα, αυτό είναι όντως εξωφρενικό!
Σε αυτή τη χώρα Αριστερά και Δεξιά θα υπάρχει πάντα άσχετα από τις κομματικές τους εκφράσεις!
Κάνεις δεν ξέρει τι θα γίνει με το ευρώ ή τη θέση της χώρας ( και λίγα πράγματα προφανώς μπορούν να αποφασιστούν στην Αθήνα) αυτό όμως που έχουμε χρέος όλοι να γίνει, Δεξιοί και Αριστεροί, είναι να στείλουμε στον αγύριστο κόμματα που έχουν ολοκληρώσει τον ιστορικό τους κύκλο και πολιτικά πρόσωπα τόσο βουτηγμένα στις αμαρτίες τους που δεν μπορούν να διαπραγματευτούν ούτε την προσωπική τους σωτηρία! Κι ούτε κατά διάνοια βεβαία εκείνη της χώρας!
Δεξιοί και Αριστεροί μην υποκύψετε στείλτε τα πολιτικά «πτώματα» τους «ελέφαντες» και τους «δεινοσαύρους» της συντελεσμένης πια χρεοκοπίας στη θέση που τους αξίζει….. στα νεκροταφεία της Ιστορίας και της Προϊστορίας! -Νικολόπουλος Βασίλης

Γυμνή Barca-προεδρίνα!


  Γυμνή Barca προεδρίνα!

Ξεχάστε για λίγο τα άσχημα και διασκεδάστε
Χαμός στην Ισπανία, το βίντεο σπάει τα κοντέρ.

Η γυναίκα του προέδρου της Barcelona, του Juan Laporta, που έφερε τους παικταράδες στη Βαρκελώνη, Maria Lapiedra, παρουσιάζει εκπομπή, όταν ένας τύπος πηγαίνει πίσω της και της βγάζει το φόρεμα, αφήνοντάς την γυμνή !

Δείτε το βίντεο:

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


 

 Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου
 ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣΈνας καπετάνιος, εάν είναι καλός και δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας να θέλει να πνιγεί και να πνίξει και τους γύρω του, δεν άγεται και φέρεται από την βοή των ανέμων, τα σύννεφα που προσπαθούν να κρύψουν τον ουρανό ή τις εικασίες χωρίς βάση του κάθε οιωνοσκόπου που προσπαθεί να τον κάνει να πέσει σε βράχια ή σε τεράστιες φουρτούνες, ώστε να αναγκαστεί να πετάξει το ………
βιός του στην θάλασσα για να το βρουν οι συμμορίες που καραδοκούν.
Ο καλός καπετάνιος αγνοεί όλα αυτά και στηρίζεται στην πυξίδα και τα υπόλοιπα εργαλεία του που αξιόπιστα του δίνουν αντικειμενική άποψη της θάλασσας μέσα στην οποία πρέπει να πορευθεί χωρίς να χάσει το βιός του, το πλοίο του και την ζωή του.
Με την ίδια λογική καλούμαστε και όλοι εμείς οι Ελεύθεροι σκεπτόμενοι Πολίτες που ενδιαφερόμαστε να διασώσουμε και τους εαυτούς μας και το βιός μας/ τις οικογένειες μας και την Πατρίδα μας, αντί να πιστεύουμε τις προπαγανδιστικές κορώνες, την σωρεία ‘δημοσκοπήσεων’ που απλώς σφυγμομετρούν τί ανοχές έχουμε στην προπαγάνδα τους και πώς αντιδρούμε στο τί δημοσιεύει ο τύπος, την σωρεία δήθεν ανακατατάξεων και ‘αναγεννήσεων’ κομμάτων και κομματιδίων ή και παρατάξεων ολόκληρων, να είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε την ήρα από το στάχυ και να μην λάβουμε υπ’ όψη τίποτε άλλο ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Για αυτό τον σκοπό παραθέτω ένα απλό ερωτηματολόγιο που θα πρέπει να κάνουμε συχνότατα στον εαυτό μας διότι οι απαντήσεις, εάν τις δίνουμε σωστά ( βάσει του τί στοιχεία υπάρχουν και όχι του τί θα θέλαμε να υπάρχει ), θα είναι η πυξίδα που δεν θα επιτρέψει στους προδότες να καταστρέψουν παραπάνω την Πατρίδα μας και να στραγγαλίσουν εμάς, τα παιδιά μας και το μέλλον μας :
1. ο πολιτικός ‘καριέρας’ :
a. τι περιουσιακά στοιχεία έχει ; είναι υπέρογκα και κατά πολύ πολλαπλάσια από του μέσου Πολίτη που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί ;
b. έχει εμπλακεί/συγκαλύψει/αγνοήσει/δεν έχει εμποδίσει αποτελεσματικά σκάνδαλα, μειοδοσίες, και διαφόρων ειδών εγκλήματα χρήματος που ζημίωσαν και ζημιώνουν το Δημόσιο και τους Έλληνες ;
c. έχει κάνει έστω και μία κωλοτούμπα ή δήλωση ότι θα κάνει ‘συμβιβασμούς’ για το ‘κοινό συμφέρον’ ;
d. είναι μεν με σταθερή ρητορική αλλά καμμία αποτελεσματική ανακοπή και ανατροπή των καθεστώτων που λένε ότι μάχονται ; (δηλαδή, οι ‘αγώνες’ δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα ή δεν παρέχουν καμμία προστασία επί του πρακτέου ) ;
2. ο πρωτοεισαγόμενος πολιτικός :
a. έχει λεπτομερές βιογραφικό που να μπορώ να ελέγξω ;
b. κατάγεται από ‘τζάκι’ είτε πολιτικής είτε μεγαλοεπιχειρηματικής είτε καλλιτεχνικής είτε μεγαλοϋπαλληλικής ( σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ) οικογένειας ;
c. που έχει εργασθεί μέχρι τώρα, πόσο αξιοκρατικά δίνονται οι θέσεις αυτού του είδους, έχει η επιχείρηση του ή το αφεντικό του ( σε υψηλόβαθμο πάντα επίπεδο ) λάβει κρατικές επιχορηγήσεις ή απευθείας κρατικές αναθέσεις ή ειδικές φοροαπαλλαγές/αντιμετωπίσεις από τις μέχρι τώρα κυβερνήσεις ;
3. το παλιό κόμμα :
a. έχει συμβάλλει ή επιβάλλει καταστροφικές/ζημιογόνες καταστάσεις, νομοθεσίες και συνθήκες στους Έλληνες Πολίτες και την Ελλάδα ;
b. δρώντας ως αντιπολίτευση, έχει χρησιμοποιήσει κάθε ακραία ή δραματική δυνατότητα να εμποδίσει/ανακόψει αποτελεσματικά τις πολιτικές της εκάστοτε κυβέρνησης ή έχει περιοριστεί στην διαμαρτυρία που όμως δεν έχει δυνατότητα να μπλοκάρει καμμία πολιτική ;
c. αν έχει δυνατότητα να γίνει κυβέρνηση, έχει έστω και μία φορά αναφέρει ότι οι πράξεις/συμφωνίες των προηγουμένων που έχει ήδη καταμαρτυρήσει ως καταστροφικές το εμποδίζουν να τις καταργήσει/ακυρώσει άμεσα λόγω ‘υπογραφών’ συνέχειας του κράτους ;
d. έχει ασκήσει έστω και μία φορά την περιβόητη κομματική πειθαρχία ;
4. το νέο κόμμα ( το πρωτοεμφανιζόμενο ) :
a. έχει έστω και ένα στέλεχος-πολιτικό ήδη καριέρας, δηλαδή που έχει υπάρξει στην πολιτική σκηνή ή σε δημόσιες κρατικοδίαιτες θέσεις/επιχορηγούμενες από το κράτος επιχειρήσεις/διεθνείς οργανισμούς ;
b. έχει έστω και ένα στέλεχος παλαιοκομματικό ( δηλαδή προερχόμενο από τα παλαιά εκφυλισμένα κόμματα ) ;
c. έχει πρώην στελέχη κυβερνήσεων ;
d. έχει πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα ; πώς δεσμεύεται περί της επιτυχίας ;
e. λέει ενεργά και με δέσμευση ότι δεν ασκεί κομματική πειθαρχία ;
5. σε όλους όσους παρουσιάζονται ως ‘σωτήρες’, ‘μόνη λύση’, ‘ελπίδα’, ‘διέξοδος’, κλπ :
a. αναφέρεται η προσφυγή σε Δημοψήφισμα ;
b. αναφέρεται η πλήρης άρση της ασυλίας άμεσα αλλά και αναδρομικά ;
c. αναφέρεται όχι μόνο η δίωξη και τιμωρία των υπευθύνων αλλά και οι απαιτήσεις πλήρους αποζημίωσης/αποκατάστασης του Ελληνικού Λαού και του Ελληνικού Κράτους ;
d. αναφέρεται η προσωπική παραίτηση από κάθε ασυλία άμεσα και με προεκλογική υπεύθυνη δήλωση του νόμου ( Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 που αντικατέστησε ουσιαστικά την Υπεύθυνη Δήλωση του Ν 105 που έχει καταργηθεί ) σύμφωνα με την νομική διαδικασία παραίτησης από το συγκεκριμένο αντισυνταγματικό προνόμιο ;
Εάν για το κάθε άτομο ή κόμμα δεν παίρνουμε τις σωστές απαντήσεις ( πρόκειται για απλό «ναι» ή «όχι» εκτός από τις λίστες των οικογενειακών/περιουσιακών στοιχείων ) τότε το να ρίξουμε ψήφο σε αυτό και το κόμμα του είναι αυτοκτονία, και θα οδηγηθούμε στην καλύτερη περίπτωση σε μία τύποις μεταπολίτευση που όμως δεν θα φέρει καμμία ευημερία αλλά θα οδηγήσει άμεσα στην πλήρη θανάτωση της καθημερινότητας του μέσου Έλληνα ( πόροι, Ελευθερίες, Δικαιώματα, περιουσία ) ή στην άμεση διάλυση του Κράτους και την πλήρη αποικιοποίηση της Χώρας και την καταδίκη μας στην άμεση και επίσημη ειλωτεία.
Να θυμόμαστε ότι αυτοί σε καμμία καταστροφή της Χώρας που οι ίδιοι προκάλεσαν δεν ζημιώθηκαν ποτέ. Αντιθέτως, με κάθε καταστροφή αύξησαν τις ήδη υπέρογκες περιουσίες τους.
Να θυμόμαστε ότι όλες οι φοβέρες είναι για να μας ωθήσουν σε επικύρωση καταστάσεων που ωφελούν και βολεύουν αυτούς. Ποτέ στην Ιστορία η άρνηση να ικανοποιηθούν οι ακραίες απαιτήσεις διαφόρων δικτατόρων δεν έφερε την εξαφάνιση των Λαών, αντιθέτως πάντα έφερε την εξαφάνιση των δικτατόρων.
Το κόστος ήδη εξαναγκαζόμαστε να το πληρώσουμε, οπότε συμφέρον και έξυπνο είναι να πάρουμε με το κόστος αυτό το αποτέλεσμα που θα μας εξασφαλίσει μέλλον ανεξάρτητο και ελεύθερο ώστε να προασπίσουμε και την ευημερία μας μαζί με το συμφέρον και τα Δικαιώματα μας.
Δεν τους δίνουμε αυτοδυναμία, δεν τους επιτρέπουμε να έχουν ποτέ ξανά λευκή επιταγή δικτατορίσκου λόγω υπεροχής των κομματικών υποτελών τους στην βουλή.
Κρατάμε την Συνταγματικώς εξασφαλισμένη Κυριαρχία στα χέρια μας, αυτά των Ελλήνων Πολιτών που ανέκαθεν χύνουν και αίμα και ιδρώτα για την Ελλάδα.

Οι Γερμανοί εισέβαλαν στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα


 

 Οι Γερμανοί εισέβαλαν στην εκπομπή του Γιώργου ΤράγκαΘεατές Γερμανούς είχε χθες το βράδυ η εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Χωρίς Αναισθητικό». Λίγο πριν την έναρξή της, τηλεοπτικό συνεργείο του RTL με δημοσιογράφο και διερμηνέα έκανε «εισβολή» στο στούντιο για να παρακολουθήσει από κοντά τον γνωστό δημοσιογράφο!
Αφού έκαναν τα απαραίτητα πλάνα μόλις έπεσε το σήμα τέλους του την «έπεσαν» κανονικά! Το κανάλι που κάνει αφιέρωμα στην ελληνική κρίση, ήθελε τη γνώμη του Γιώργου Τράγκα, του Έλληνα που έχει μιλήσει έξω από τα δόντια για τους Γερμανούς.
Γνωρίζοντας τα λεγόμενά αλλά και γραφόμενά του τον τελευταίο χρόνο, θέλησαν να τον συναντήσουν από κοντά και να του μιλήσουν! Η συνέντευξη κράτησε λίγο καθώς οι ερωτήσεις ήταν πολύ συγκεκριμένες.
 Οι Γερμανοί εισέβαλαν στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα
Όπως και οι απαντήσεις. Ο δημοσιογράφος τόνισε μεταξύ άλλων πως οι Γερμανοί κατηγορούν συνεχώς τους Έλληνες, τους θεωρούν τεμπέληδες και άχρηστους και πως χρωστάνε : «Ξεχνάνε όμως ότι χρωστάνε επειδή αγόραζαν στραβά υποβρύχια που έγερναν…!» δηλώνει. Ο γερμανός δημοσιογράφος λίγο πριν τον ευχαρίστησε τον ρώτησε αν θα έκανε διακοπές στη Γερμανία «Γιατί όχι; Έχω ακούσει ότι πολύ ωραίο χώρα! Δεν έχω πρόβλημα με τον λαό και δεν φοβάμαι κανέναν! Πιστεύω ότι και εκείνοι θα καταλάβουν τι γίνεται και σύντομα θα ρίξουν τη Μέρκελ!» σε λίγες μέρες ολόκληρη η συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα όπως θα τη παρουσιάσει το RTL!
πηγη

Η Ισλανδια βγαίνει απο το την χρεωκοπια, χωρίς μνημόνιο … αλλα με πατριώτες ηγέτες


 

 Η Ισλανδια βγαίνει απο το την χρεωκοπια, χωρίς μνημόνιο … αλλα με πατριώτες ηγέτες
Θεαματική είναι η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας μετά την επιβλητική αντίσταση του λαού της, ο οποίος με δημοψήφισμα συνέτριψε την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που είχε υποκύψει στους ξένους δανειστές και την εξανάγκασε να μην πληρώσει στους ξένους καταθέτες τις οφειλές των ιδιωτικών ισλανδικών τραπεζών, αφήνοντάς τες να χρεοκοπήσουν.
«Η ύφεση αποδείχθηκε λιγότερο βαθιά
από όσο προβλεπόταν», ομολογεί ο Μαρκ Φλάνιγκαν, επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ισλανδία, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι οι Ισλανδοί κατόρθωσαν να διαφυλάξουν «το πολύτιμο σκανδιναβικό μοντέλο κοινωνικής προστασίας».
Η Ισλανδία, η οποία δεν ανήκει στην ευρωζώνη, αντιμετώπισε τη χρεοκοπία της χώρας με μια συνολική πολιτική.
Πρώτον υποτίμησε το εθνικό νόμισμα, την ισλανδική κορώνα, και επέβαλε ελέγχους και περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων.
Αρχικά η κορώνα υποτιμήθηκε έναντι του δολαρίου κατά 50%, αλλά ήδη η υποτίμηση έχει περιοριστεί στο 30% και συρρικνώνεται. Η χαμηλότερη ισοτιμία της κορώνας οδηγεί αμέσως στην αύξηση των εξαγωγών και στη μείωση των εισαγωγών, αντικαθιστώντας ένα τμήμα τους με τοπικά προϊόντα, με αποτέλεσμα το εμπορικό ισοζύγιο της Ισλανδίας να παρουσιάζει ήδη πλεόνασμα από ελλειμματικό που ήταν.
Το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε κατά 1,2% το τρίτο τρίμηνο του 2010. Ο πληθωρισμός, ο οποίος είχε εκτιναχθεί στο 18,6%,έπεσε ήδη κοντά στο 2,5%, που είναι ο στόχος της ισλανδικής κεντρικής τράπεζας. Το έλλειμμα του προϋπολογισμού θα είναι 6,3% φέτος, και ταχύτατα, ίσως και μέσα στο 2011, θα οδηγηθεί σε πλεόνασμα.
Το δημόσιο χρέος, το οποίο έχει εκτιναχθεί στο 115% του ΑΕΠ, θα μειωθεί σταδιακά στο 80% του ΑΕΠ μέχρι το 2015.
Το δεύτερο μέτρο που πήραν οι Ισλανδοί ήταν ότι άφησαν τις ιδιωτικές τράπεζες να χρεοκοπήσουν. Κατόπιν τις εθνικοποίησαν, αλλά υπό τους εξής όρους:
Πρώτον, οι εθνικοποιημένες τράπεζες αναγνώρισαν όλες τις καταθέσεις των Ισλανδών πολιτών ώστε κανένας Ισλανδός να μη χάσει ούτε μία κορώνα από τις καταθέσεις του.
Δεύτερον, τα δάνεια που είχαν πάρει οι Ισλανδοί μεταφέρθηκαν στις εθνικοποιημένες τράπεζες, αλλά επειδή το νόμισμα είχε υποτιμηθεί, μειώθηκε και το ονομαστικό ύψος των δανείων, πέρα από τις σοβαρές άλλες διευκολύνσεις αποπληρωμής που έκανε το κράτος στους Ισλανδούς οφειλέτες για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκάλεσε η κρίση, ιδίως τον πρώτο καιρό (πάγωμα της πληρωμής δόσεων για μήνες κ.λπ.).
Τρίτον, οι εθνικοποιημένες τράπεζες δεν αναγνώρισαν καμιά υποχρέωση των ιδιωτικών χρεοκοπημένων τραπεζών σε χώρες του εξωτερικού.
Έτσι οι Ισλανδοί φορολογούμενοι φορτώθηκαν τα βάρη διάσωσης των καταθέσεων των δικών τους και των συμπατριωτών τους, ενώ φόρτωσαν στους ξένους επενδυτές και καταθέτες τον λογαριασμό των συναλλαγών τους με τις ιδιωτικές ισλανδικές τράπεζες που χρεοκόπησαν. Απολύτως σωστό.
Η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας, γράφει το βρετανικό περιοδικό «Εκόνομιστ», δείχνει ότι «το έξτρα κόστος για μια χώρα που δεν στηρίζει τις τράπεζές της μπορεί να είναι εκπληκτικά μικρό. Η Ισλανδία άφησε τις τράπεζές της να χρεοκοπήσουν και το ΑΕΠ της έπεσε αθροιστικά κατά 15% από το ανώτατο στο κατώτατο σημείο πριν αρχίσει να ανακάμπτει. Η Ιρλανδία ”έσωσε” τις τράπεζές της και είδε το ΑΕΠ της να πέφτει 14%».
Αν συνυπολογίσει κανείς ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού της Ιρλανδίας απογειώθηκε στο ασύλληπτο 32% του ΑΕΠ και το δημόσιο χρέος της εκτινάχθηκε από το 25% του ΑΕΠ το 2007 στο 100% φέτος και θα φτάσει στο 120% του ΑΕΠ το 2013, με την ανεργία να ανέρχεται στην Ιρλανδία στο 14,1% έναντι 7,3% στην Ισλανδία, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η «υπάκουη» Ιρλανδία βρίσκεται σε πολύ χειρότερη μοίρα από την «απείθαρχη» Ισλανδία.
«Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι αν το σοκ μιας υποτίμησης μπορεί να πυροδοτήσει μια βίαιη κρίση και πολύ επώδυνη, μια πολιτική λιτότητας και αποπληθωρισμού εξαιτίας του χρέους καταλήγει να προκαλεί περισσότερες ζημιές» συμπεραίνει η βρετανική εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ».
«ΕΚΟΝΟΜΙΣΤ» Όταν το ευρώ γίνεται παγίδα.
Ένα μάθημα των αντίθετων επιλογών Ισλανδίας και Ιρλανδίας είναι ότι «τα οφέλη τού να ανήκει μια μικρή χώρα σε μια μεγάλη νομισματική ένωση δεν είναι καθόλου αυτά που κάποτε εκθειάζονταν ότι είναι» γράφει το περιοδικό «Εκόνομιστ» και συνεχίζει:
«Οταν πανικόβλητοι επενδυτές εγκατέλειπαν τα μικρά νομίσματα το φθινόπωρο του 2008, το ευρώ φαινόταν καταφύγιο.
Δύο χρόνια μετά, το ευρώ μοιάζει περισσότερο με παγίδα για χώρες που αγωνίζονται να ξανακερδίσουν εξαγωγική ανταγωνιστικότητα.
Η Ελλάδα και η Ιρλανδία έχασαν την εμπιστοσύνη των αγορών, παρόλο που και οι δύο εκδίδουν ομόλογα σε ευρώ».
Οσο για τους Ισλανδούς, που αρχικά θεώρησαν το ευρώ σωτηρία, τώρα δεν θέλουν ούτε να το ακούσουν!