Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Θαύμα! Ο Πεταλωτής "βλέπει" κίνδυνο εκτουρκισμού της Θράκης!!!


 
Χάνοντας την βουλευτική έδρα, άνοιξαν τα μάτια του Πεταλωτή!!! Τι άλλο πρέπει να χάσει για να βρει και την ακοή του;
Προεκλογικές αστειότητες στην τουρκοκρατούμενη Θράκη 
Όργανα του Προξενείου επικεφαλής στα ψηφοδέλτια και αστείοι ελληνόφωνοι πολιτικοί – τώρα που τρίζει η καρέκλα τους – να ανακαλύπτουν αίφνης (θαύμα-θαύμα!) τον κίνδυνο…εκτουρκισμού της Θράκης!
Ανακοινώθηκαν λοιπόν οι λίστες των κομμάτων και στη Ροδόπη, με βάση και τις σταυροδοσίες της 6ης Μαΐου, αλλά και κάποιες προεκλογικές μεταγραφές… προξενικών ελιγμών. Το τελευταίο σχόλιο φυσικά αναφέρεται στον εκλεκτό της Άγκυρας Ιλχάν Αχμέτ, που παρότι σάρωσε – ελέω Προξενείου – παίρνοντας πάνω από 10.000 σταυρούς και δίνοντας στο κόμμα της Μητσοτάκαινας το…ονειρικό 18% σε επίπεδα νομού, δεν εξελέγη λόγω της αδυναμίας της ΔΗ.ΣΥ. να περάσει το όριο του 3% και να μπει στη Βουλή.
Τώρα όμως ο λεγάμενος βρήκε νέα στέγη στην ετέρα ελληνοφοβική συμμωρία (στο ιδεοληπτικό φασισταριό του κουβελορεπουσέηκου ντε!) και στις 17 Ιουνίου θα ηγηθεί μάλιστα του τοπικού της ψηφοδελτίου (όπως ασμένως αποφάσισαν οι ντόπιοι κολοσσοί της πολιτικής σκέψης Σολταρίδης, Δαμιανός και λοιπό συναπάντημα εθνοφοβικών ελληνοφώνων).
Στο αντίστοιχο ψηφοδέλτιο της ΝΔ επικεφαλής θα είναι ο γνωστός «κωλοτούμπας» comedien Ευριπίδης Στυλιανίδης, σ’ εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αϊχάν Καραγιουσούφ - ένα μάλλον χαρακτηριστικό παράδειγμα συνδυασμού διεθνιστικής αριστερίλας και κεμαλικής τουρκοφροσύνης (τώρα βέβαια για το πώς συνδυάζονται αυτά, θα σας γελάσω), που παρά την σχετικά διακριτική παλαιότερη παρουσία του, πήρε κι αυτός να ξεσαλώνει τελευταία παρέα με τον πρόξενο και τους λοιπούς κολαούζους του - ενώ στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ προΐσταται βεβαίως ο έτερος – και παραδοσιακός – εκλεκτός του Προξενείου Αχμέτ Χατζηοσμάν, που σάρωσε την 6η Μαΐου (και παρά τις παρασκηνιακές απόπειρες του δεύτερου – και καταϊδρωμένου – Γιώργου Πεταλωτή να τον υποσκελίσει και να πάρει τη θέση του.
Η τελική επιλογή από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ να κρατήσουν τον Χατζηοσμάν στην 1η (και μόνη εκλόγιμη) θέση του πασοκικού ψηφοδελτίου, προκάλεσε ασφαλώς νευρική κρίση στον έως πρότινος υφυπουργό των κατοχικών κυβερνήσεων ΓΑΠ και Παπαδήμου (καθώς τον στέλνει – επιτέλους – στο σπιτάκι του), σύμφωνα δε με κάποιες πληροφορίες τον οδήγησε και σε πολύ καυστικά σχόλια σε βάρος των κομματικών ψηφοδελτίων που είναι γεμάτα από «προϊόντα του Προξενείου»!
Και εμείς χαιρόμαστε βέβαια που ο ερίτιμος κύριος Πεταλωτής δείχνει να ανακάλυψε έστω και αυτή τη στιγμή (ήτοι μετά από…520 χρόνια) την Αμερική και τον συγχαίρουμε εγκαρδίως και για την… απαράμιλλη παρατηρητικότητά του, θα θέλαμε όμως να ξέρουμε πού ακριβώς ήταν και τι έλεγε, όταν ο «σύντροφός» του Χατζηοσμάν, αυτό το προδήλως και άκρως προκλητικό επί πολλά χρόνια όργανο της Άγκυρας στη Θράκη (στη 2η φωτό, τον ξαναθυμόμαστε να κρατάει την ομπρέλα στον πρεσβευτή της Τουρκίας Κερίμ Ουράς), φαινόταν να «εξυπηρετεί» με την παρουσία του, γιατί έφερνε ψήφους στο… κόμμα. Πού ήταν επίσης και τι έλεγε και για την ευρύτερη άθλια κατάσταση που έχει δομήσει η προξενική πέμπτη φάλαγγα των τουρκοφρόνων στη Θράκη τα τελευταία χρόνια, με την πλήρη ανοχή όλων αυτών των πολιτικών νάνων, που «ανακαλύπτουν» τους κινδύνους μόνο όταν χάνουν τις καρέκλες τους.
Ήρθε όμως τώρα μάλλον πια η στιγμή που τα αυγά εκκολάφθηκαν και τα φίδια θα αρχίσουν να δαγκώνουν και εκείνους που τα ζέσταιναν μέχρι τώρα στους κόρφους τους. Η ώρα της Νέμεσης…
Και ειλικρινά, εμάς δεν μας στενοχωρεί καθόλου αυτό. Και όσο πάλι για τις κορώνες που εκτοξεύει τον τελευταίο καιρό, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ο θλιβερός Στυλιανίδης (αυτός ο ανεκδιήγητος θιασώτης των κάθετων οδικών αξόνων και των ελευθέρων οικονομικών ζωνών) για τον – πραγματικά ορατό – κίνδυνο να εκπροσωπείται μετά την 17η Ιουνίου ο νομός Ροδόπης με τρεις (στους τρεις) μειονοτικούς και τουρκόφρονες βουλευτές, και αυτές τις ακούμε κυριολεκτικά βερεσέ!
Ε, ας πρόσεχαν τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι νενέκοι να μη σπείρουν τόσους ανέμους με την οσφυοκαμπτική, ραγιάδικη και ψηφοτσομπάνικη πολιτική τους.
Τώρα λοιπόν ήρθε η στιγμή να θερίσουν τις θύελλες! Οι οποίες θύελλες ευχόμαστε πραγματικά να τους πάρουν όλους τους και να τους σηκώσουν!
Τρεις πράκτορες της Τουρκίας να εκπροσωπούν στη Βουλή τη Ροδόπη λοιπόν;
Ναι, γιατί όχι;
Ίσως να χρειάζεται τελικά να το δούμε ακόμη κι αυτό, μπας και χτυπήσει κανένα καμπανάκι και αρχίσουν να συνέρχονται επιτέλους κάποιοι σ’ αυτή τη χώρα.
Ε, και τότε πού ξέρετε; Ίσως κάποια στιγμή να το σκεφτούν να βγάλουν μερικά εκατοστά τα κεφάλια τους από την άμμο και οι – καθημαγμένοι από τον ανείπωτο τρόμο του… ίσκιου τους – κωμικοί Θρακέζοι ιθαγενείς…
(ΥΓ. Ξεκαθαρίζουμε ότι η άνω εκπληκτική φωτογραφία ΔΕΝ αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ, αλλά προέρχεται από παλαιότερη επίσκεψη του Γ.Π. στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ. Προφητικός ωστόσο ο τηλεφακός του RodopiNews, δεν βρίσκετε;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου