Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Το National Geographic υποκλίνεται στο ΙΤΕ και στο Μουσείο της Ακρόπολης



Το γνωστό περιοδικό National Geographic, υποκλίνεται στο Μουσείο της Ακρόπολης και στο Ίδρυμα Τεχνολογικών Ερευνών στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Αυτό, γιατί κατάφεραν με μία πρωτοποριακή μέθοδο λέιζερ, να “επαναφέρουν στη ζωή” τις Καρυάτιδες και το αποτέλεσμα… είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.
Το ειδικό αυτό λέιζερ το οποίο δημιουργήθηκε από ερευνητές του ΙΤΕ, αφαίρεσε από τις τέσσερις μαρμάρινες κόρες του μουσείου της Αθήνας, δεκαετίες χρόνων που έχουν περάσει από πάνω τους, αποκαλύπτοντας την εξαιρετική τους ομορφιά.Οι συντηρητές των Καρυάτιδων εργάζονται ήδη από το 2011 για να εξαλείψουν το “μαύρο πέρασμα του χρόνου” από τα έργα τέχνης.
Εχθές Παρασκευή 20 του Ιούνη, το νέο Μουσείο της Ακρόπολης στην Αθήνα, έκανε τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων μετά την επεξεργασία που υπέστησαν. Οι αγαλμάτινες αυτές Κόρες, χειροτεχνήθηκαν στα τέλη του πέμπτου αιώνα π.Χ. και χρησιμοποιήθηκαν από τους τότε αρχιτέκτονες ως στήλες για το Ερέχθειο, ενός από τους ναούς που βρίσκονται πάνω στην Ακρόπολη.
Οι Κόρες, έχουν ύψος πάνω από 2,3 μέτρα. Καθώς η εκβιομηχάνιση στην Αθήνα ήταν ταχύτατη τον τελευταίο αιώνα, τα πέντε αγάλματα που παρέμεναν στην Ακρόπολη, υπέστησαν σοβαρές βλάβες από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Η απόχρωση τους, από χρυσή έγινε σιγά σιγά μαύρη ενώ τα χαρακτηριστικά τους, άρχισαν να διαβρώνονται λόγω των συνεχών επιθέσεων της όξινης βροχής.
Το 1979, τα αγάλματα μεταφέρθηκαν στο παλιό μουσείο της Ακρόπολης για να προστατευθούν από περαιτέρω βλάβη καθώς αντίγραφα τους από τσιμέντο, εγκαταστάθηκαν στην αρχική τους θέση. Όταν άνοιξε το νέο μουσείο της Ακρόπολης το 2009, οι Καρυάτιδες έγιναν αμέσως πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών μιας και για πρώτη φορά στην ιστορία, ο καθένας μπορούσε να τις δει από απόσταση αναπνοής και απ’ όλες τις πλευρές.
Κατά την έναρξη του προγράμματος αποκατάστασης των αγαλμάτων, οι συντηρητές αποφάσισαν να μην τα μετακινήσουν και να εργαστούν πάνω τους, σε κοινή θέα.
Ένα αυτοσχέδιο δωμάτιο, στηνόταν σε μία μία κόρη τη φορά ενώ μία οθόνη απ’ έξω έδινε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δουν την πορεία των εργασιών και πως οι Καρυάτιδες… άλλαζαν σταδιακά χρώμα και “επανέρχονταν στη ζωή”.
Σαν το φως του ήλιου που σιγά σιγά διαδέχεται το σκοτάδι της νύχτας. Μάλιστα οι “τοίχοι” του δωματίου ήταν ειδικά σχεδιασμένοι προκειμένου να προστατεύουν τα μάτια των παρευρισκομένων από τα λέιζερ καθαρισμού.
Το σύστημα λέιζερ, χρησιμοποιεί δύο παλμικές δέσμες ακτίνων – μίας υπέρυθρης και μίας υπεριώδους – για να απομακρύνει τη “σκούρα κρούστα” σκόνης, αιθάλης και μετάλλων από τα αγάλματα.
Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ, του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), στο Ηράκλειο της Κρήτης, ανέπτυξαν το συγκεκριμένο υβριδικό σύστημα λέιζερ στα τέλη του 1990 για τον καθαρισμό γλυπτών του Παρθενώνα. Η ίδια λοιπόν τεχνική, αποφασίστηκε από τους ειδικούς, ότι είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη δυνατή λύση για τον ελεγχόμενο καθαρισμό και των συγκεκριμένων έργων τέχνης καθώς αφήνει το μάρμαρο ανέπαφο.
Για τις εργασίες που αφορούσαν τις Καρυάτιδες, μία ομάδα από πέντε συντηρητές και έναν τεχνικό λέιζερ, καθάριζαν το κάθε άγαλμα σε βάρδιες. “Μπορούσαμε να μείνουμε μερικές μόνο ώρες κάθε φορά” λέει ο βασικός συντηρητής του μουσείου, Κωνσταντίνος Βασιλειάδης. “Η δουλειά απαιτούσε πολύ μεγάλη αφοσίωση και ήταν πολύ κουραστική“.
Το κάθε άγαλμα χρειάστηκε περίπου έξι με οκτώ μήνες για να καθαριστεί, σπιθαμή προς σπιθαμή. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, η κρούστα σκόνης ήταν τόσο συμπαγής που ένα τετραγωνικό εκατοστό χρειαζόταν από τρία έως τέσσερα περάσματα με το λέιζερ, δηλαδή περίπου οχτώ λεπτά, συμπληρώνει ο κ. Βασιλειάδης.
Τελικά το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Ο διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης, Δημήτρης Παντερμαλής, αναφέρει ότι αυτή είναι η πρώτη φορά στα τελευταία εκατό χρόνια που μπορούμε να δούμε το μάρμαρο των αγαλμάτων χωρίς καπνό και βρωμιά. “Μπορούμε να δούμε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω στις Καρυάτιδες“.
Ο καθαρισμός με το λέιζερ, επιτυχία την οποία πιστώνεται στο ΙΤΕ, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός. Μάλιστα ίσως να είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε ίχνη χρώματος γεγονός που θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο εκθαμβωτικό καταλήγει ο κ. Παντερμάλης.
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Μπορούν τα ακουστικά κύματα να σκοτώσουν;



Εξαιρετικό άρθρο το οποίο ανάρτησε στο φέις ο νευροχειρούργος Dr. Jack Kruse σχετικά με το τι αρρώστησε τους Αμερικανούς διπλωμάτες στην Κούβα

Πώς μπορεί ο ήχος να προκαλέσει ασθένεια; Μπορεί ο ήχος να διαφοροποιήσει τη σηματοδότησης των ελεύθερων ριζών χρησιμοποιώντας κβαντικά αποτελέσματα; Ναι και προειδοποιώ τους ανθρώπους ότι το επόμενο δίκτυο 5G ή τα δίκτυα Tetrahertz που χρησιμοποιούνται σε πολλές χώρες μπορούν να το κάνουν αυτό.
Η αμερικανική πρεσβεία στην Κούβα βρίσκεται πολύ κοντά στο κύριο δίκτυο τετραχρόνων 5G και ο Rex Tillerson ενεργεί σαν να αγνοεί τη χρήση του ίδιου του στρατού εδώ στις ΗΠΑ και στον ωκεανό για να βλάψει τα κητοειδή και τους ντόπινες. Ξυπνήστε άνθρωποι! Τα ηχητικά ή ακουστικά φωνόνια είναι μια μορφή κυμάτων γνωστή και ως soliton στη φυσική. Τα Solitons έχουν συγκεκριμένες κβαντικές ικανότητες σε σχέση με τη μεταφορά πληροφοριών και ενέργειας. Στην πραγματικότητα, τα ηχητικά κύματα στα θηλαστικά συνδέονται στενά με τα επίπεδα των οιστρογόνων στους ιστούς, πράγμα που σημαίνει ότι συνδέονται βαθιά με τη μαγνητική ροή μέσω των μιτοχονδρίων τους. Γιατί; Καθώς η μελατονίνη πέφτει στους ιστούς από τα επιβλαβή ηχητικά κύματα, τα επίπεδα των οιστρογόνων ανέρχονται, και αυτό προκαλεί την ανάπτυξη ετεροποσμίας σε αυτόν τον ιστό.
Ας σκεφτούμε λοιπόν βαθιά αυτό το κβαντικό μάθημα. Κάθε κύτταρο με μιτοχόνδρια χρησιμοποιεί το οξυγόνο ως τερματικό δέκτη ηλεκτρονίων: Γιατί; Το οξυγόνο είναι παραμαγνητικό και τραβιέται στα μαγνητικά πεδία με φυσικό τρόπο. Το ίδιο ισχύει και για το ασβέστιο και το μαγνήσιο. Η ATPase είναι το 5ο κύκλωμα που έχει περιστρεφόμενο νανο-περιστροφικό κινητήρα που παράγει μαγνητικό πεδίο επειδή περιστρέφεται υπό την επίδραση τόσο ηλεκτρικών όσο και μαγνητικών πεδίων. Όταν τα κύματα φωτός χτυπήσουν τις πρωτεΐνες γίνονται ηλεκτρομηχανικά κύματα. Ο ήχος είναι ένα τέτοιο δυναμικό κύμα.
Μπορούν λοιπόν οι κυβερνήσεις να χρησιμοποιήσουν κύματα φωτός που θα γίνουν ακουστικά φωνόνια για να προκαλέσουν προβλήματα στους ανθρώπους σε μια πρεσβεία; Μπορείτε να στοιχηματίσετε ό,τι έχετε ότι μπορούν. Αυτό αποδείχθηκε από τη χρήση του MEG πριν από δέκα χρόνια στην έρευνα, αλλά ο Tillerson και η κυβέρνηση δεν σας το εξηγούν για να το καταλάβετε, γιατί τα ίδια όπλα εξαπολύονται σε μας κάθε φορά που μια κεραία 5G είναι εγκατεστημένη στο δρόμο σας ή στο σχολείο του παιδιού σας. Η εσωτερική μιτοχονδριακή μεμβράνη έχει φορτίο 30 εκατομμυρίων βολτ που δημιουργεί το ίδιο ορθογώνιο μαγνητικό πεδίο. Τα ηλεκτρόνια και τα πρωτόνια επηρεάζουν την ΑΤΡάση και την περιστροφή της κεφαλής της. Οτιδήποτε γυρίζει δημιουργεί επίσης ένα μαγνητικό πεδίο.
Οι άνθρωποι είναι ευθήρια θηλαστικά και έχουν μια προγονική βιολογική κληρονομιά για τη γείωση, επειδή οι πρόγονοί μας πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια ήταν χειμερινοί που ζούσαν για 6 μήνες χωρίς φαγητό ή το φως του ήλιου χρησιμοποιώντας μαγνητική ροή ως πηγή ενέργειας. Εμείς είμαστε το αντίστροφο Hall spin αποτέλεσμα που μετατρέψει τη μαγνητική ροή σε ένα DC ηλεκτρικό ρεύμα. Και τα φυτά και τα ζώα χρησιμοποιούν αυτόν τον φυσικό μηχανισμό για να κάνουν ενέργεια μέσω γείωσης. Όλα τα ζώα και τα φυτά χρησιμοποιούν το DC ηλεκτρικό ρεύμα για να αναγεννήσουν τα κύτταρα τους σε περίπτωση που δεν το συνειδητοποιήσατε αυτό. Ο Μπέκερ μίλησε για το φαινόμενο Hall στο ηλεκτρικό σώμα, αλλά αυτό που περιέγραψε στα δεδομένα των φυτών του Burr και στα δεδομένα σαλαμάνδρας του ήταν στην πραγματικότητα το αντίστροφο φαινόμενο της περιστροφής του Hall, το οποίο έχει βρεθεί τώρα από τη σύγχρονη φυσική.
Όλα τα κύτταρα έχουν σύστημα Tensegrity που έχει σχεδιαστεί για την ανίχνευση solitons / ακουστικά φωνόνια στις κυτταρικές μεμβράνες και στη ζώνη αποκλεισμού του νερού. Φυσικοί ανακάλυψαν αρκετά χρόνια πριν, στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου του Οχάιο. ότι όλα τα ακουστικά φωνόνια ελέγχονται από μαγνητικά πεδία. Η καρδιά δημιουργεί τεράστιες ποσότητες ακουστικών φωνονίων επειδή έχει τα περισσότερα μιτοχόνδρια οποιουδήποτε ιστού. Οι γυναίκες έχουν τεράστιες ποσότητες μιτοχονδρίων και όλοι οι άνθρωποι παίρνουμε τα μιτοχόνδρια από τη μητρική καταγωγή μας. Έτσι, οι γυναίκες θα επηρεαστούν λιγότερο από αυτό από τους άνδρες. Μαντέψτε ποιος επηρεάστηκε περισσότερο στην Κούβα; Οι άνδρες. Η καρδιά έχει ένα μαγνητικό πεδίο που εκτείνεται 22 πόδια από το στήθος όπως εξετάζεται από τα δεδομένα MEG. Αυτό συνδέει τον έλεγχο των ήχων της καρδιάς με τη μιτοχονδριακή πυκνότητα. Τα δεδομένα μεταβλητότητας καρδιακού ρυθμού έχουν χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα μαγνητικής ροής για αρκετό καιρό. Όταν αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, θα πρέπει επίσης να αναμένετε αύξηση της γλυκόζης στο αίμα και ρύθμιση της AMPk και των αυξημένων τριγλυκεριδίων στο αίμα.
Τα μαγνητικά πεδία έχουν τεράστιες επιπτώσεις στις ελεύθερες ρίζες εξαιτίας των μη συζευγμένων ηλεκτρονίων τους. Ο καθένας που δεν είναι εγκεφαλικά νεκρός γνωρίζει ότι όλα τα μιτοχόνδρια είναι κατασκευασμένα για να παράγουν συγκεκριμένες ελεύθερες ρίζες που ζευγαρώνουν τις φωτεινές συχνότητες των πρωτεϊνών του κυτοχρώματος και τη γεωμετρική αλλαγή των αναπνευστικών πρωτεϊνών. Είναι προφανές γιατί αυτό συμβαίνει. Οι σύμμαχοι και οι εχθροί μας πυροδοτούν με nnEMF (μη φυσικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία), επειδή κανείς δεν μπορεί να τα δει. Αλλά τα μιτοχόνδρια μας μπορούν να το αντιληφθούν.

 
το άρθρο είναι του νευροχειρουργού Dr. Jack Kruse, διευθυντή του Optimized Life. Είναι μέλος των: American Association of Neurological Surgeons, the Congress of Neurologic Surgeons και Age Management Medicine Group.
Διαβάστε ακόμα του ιδίου: Μπορεί καρδιακές και αρτηριακές ασθένειες να οφείλονται στην ακτινοβολία;

Until you ALTER your thinking, you will always recycle your experiences. Growth and change become impossible because you are stagnant. It does not matter where you came from or where you are going, you must change course when you only have one oar in the water. If you don’t you’ll continue to go in circles in your life. Each voyage in our life had its own unique charisma. It is like writing a novel – word by word – or continent by continent – step by step – each minute has to be lived moment by moment and we need to monitor out progress carefully and set a new course every so often.

Μέχρι να αλλάξετε τη σκέψη σας, θα ανακυκλώνετε πάντα τις εμπειρίες σας. Η ανάπτυξη και η αλλαγή είναι αδύνατη επειδή είστε στάσιμοι. Δεν έχει σημασία από πού ήρθατε ή από που πηγαίνετε, θα πρέπει να αλλάξετε πορεία όταν έχετε μόνο ένα κουπί στο νερό. Εάν δεν το κάνετε, θα συνεχίσετε να κάνετε κύκλους στη ζωή σας. Κάθε ταξίδι στη ζωή μας έχει το δικό του μοναδικό χάρισμα. Είναι σαν να γράφετε ένα μυθιστόρημα – λέξη προς λέξη – ή να πηγαίνετε από μια ήπειρο σε μια ήπειρο – βήμα προς βήμα – κάθε λεπτό πρέπει να ζούμε στιγμιαία και πρέπει να παρακολουθούμε την πρόοδο προσεκτικά και να ορίζουμε μια νέα πορεία κάθε τόσο.

Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

ΒΟΜΒΑ ! Ποιά η σχέση του CERN με τα σενάρια για τις 23 Σεπτεμβρίου;



Τι συμβαίνει στη Γη με το παρεκκλήσι της Σιξτίνης,τη Νέα Τάξη Πραγμάτων  και την Ατζέντα 21;

Ψάξτε το!
  
Έχει σχέση το CERN με τους πρόσφατους τυφώνες που κτύπησαν τις ΗΠΑ;
Τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει το CERN σε πειράματα πριν τις 23 Σεπτεμβρίου;
Τι συνέβη τη μέρα της ολικής έκλειψης του ήλιου στις ΗΠΑ που κανένα κανάλι δεν έδειξε;
Είχαμε προειδοποιήσει ότι θα ακολουθήσουν καταστροφές στις ΗΠΑ που τις είδαμε με τους τυφώνες Χάρβε'ι' και Ίρμα ενώ υπάρχουν φόβοι και για συνέσεια καταστροφών αφού αναμένονται ο Χοσέ και ο Μαξ αν θα εξελιχτούν σε τυφώνες.
Ποιός ελέγχει το κλίμα και τα σύννεφα γίνονται έγχρωμα όπως βλέπετε στο βίντεο;
Στο παρακάτω βίντεο από τους You Tubers θα δείτε αναλυτικά τα ερωτήματα που θέτουμε με κάποιες απαντήσεις,όσον αφορά την Εκκλησία της Σιξτίνης,το Βατικανό και την κρίση.
 Καλύτερα να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο πριν από τις 23 Σεπτεμβρίου 2017.



Η Ανάλυση Alberino - CERN: Αποκλειστική συνωμοσία!
Στην ανάλυση αυτή, ο Timothy Alberino αναλύει την προέλευση, τη δραστηριότητα και την πιθανή απόκρυφη συνωμοσία πίσω από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών (CERN) και τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων του. Οι φυσικοί και οι μηχανικοί που εργάζονται στο CERN θέλουν φανερά να "ανιχνεύψουν τη θεμελιώδη δομή του σύμπαντος"για να ανακαλύψουν τι είναι κατασκευασμένο και πώς ξεκίνησαν όλα.
Αλλά υπάρχει μια βαθύτερη και πιο σκοτεινή ατζέντα που διαπερνά τις απόκρυφες σκιές πίσω από τις σκηνές; Είναι κάποιος που προσπαθεί να σκίσει το πέπλο του υλικού κόσμου και να ανοίξει μια πύλη στην απαγορευμένη σφαίρα; 
Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι η ανθρωπότητα πρόκειται να ξεπεράσει κάθε όριο, που δεν έχει παραβιαστεί για χιλιάδες χρόνια. Μπορεί να είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε το "κουτί της Πανδώρας" που είχε σφραγιστεί πολύ καιρό πριν για την προστασία μας. 
Παρόλο που καλύπτονται πολλές πληροφορίες σχετικά με το CERN σε αυτή την παρουσίαση, καταφέρνει να προβληματίσει.
Υπάρχει ένας τεράστιος όγκος δεδομένων που σχετίζονται με συγκεκριμένα πειράματα που εμφανίζονται στο εσωτερικό του Large Hadron Collider αλλά δεν βγαίνουν προς το κοινό σε δημόσια θέα.
Για περισσότερες πληροφορίες σε βάθος σχετικά με αυτό το θέμα, επισκεφτείτε την ενότητα του CERN της ιστοσελίδας του Steve Quayle: http://www.stevequayle.com/index.php?.   και δείτε την φανταστική έρευνα του Anthony Patch:  : http: // www. anthonypatch.com. 
 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Darrin Geisinger για τη βοήθειά που μου έδωσε ώστε να μελετήσω αυτό το απεριόριστο και πολύπλοκο θέμα.




Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.