Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ….



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…
Η “Χούντα” το 74 παραδίδει στον “Εθνάρχη” υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).
-Ο “Εθνάρχης” μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977)….
-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.
Σκοπός του “Τσοβόλα δώστα όλα” δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μ@λ@κ@ς λαός, αλλά στο ότι:
1ον. Πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα
2ον. Πρέπει να “δέσει” την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες
3ον. Και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.
- Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις “χαρίσει” σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.
- Ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραϊκή Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα.
Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.)
Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομίας.
Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια;
Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κλπ..
Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενιθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά “δεμένα” και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων.
Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει.
Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους…
Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενιθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα. Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα ίσα μόλις ξεκινούσε.

Ανακεφαλαίωση
Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες).
Το 2000, Σημίτης και Σόρρος, τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει ο Παπανδρέας μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η Ελλάδα-αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τεράστιους τόκους δάνειων του Ανδρέα να μας βαραίνουν.
Ήταν καιρός για το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους) οι ανάγκες των μιικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων να αγοράσουν μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως από μηχανής θεός (Ιεχωβάς) οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας έτσι το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν την φορά μέσω των φυσικών προσώπων. Ήταν λύση αυτή για να ορθοποδήσουμε; φυσικά και όχι.
Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας Χ χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Έχουμε 3 δεδομένα:
1. Μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα, ΑΡΑ μπαίνουν τρελοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε, αυτό σημαίνει ακρίβεια
2. Υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των Τραπεζών τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη κατεστραμμένη αγορά
3. Οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-πρόβατα αβάσταχτα. ήταν καιρός για το τελικό “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους πρώτο βήμα: Πριν ένα χρόνο 2009, οι τράπεζες ξαφνικά κλείσανε τις κάνουλες των δανείων… ντόμινο η οικονομική δυσχέρεια.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα που έκανε στην ζωή του ήταν να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκας – Αλεξανδρούπολης. Αυτό στους Εβραίους της Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι:
1. Θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια.
2. Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν;
3. Αν το παραμύθι “μπαμπούλας Τουρκία” κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των Εβραίων εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από αυτούς ( στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους. Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση του να έρθει ο Εβραίος Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τζαντ Παπανδρέας.
Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του δείχνει στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον λαό (Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του Πασοκ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα) γιατί το σκατένιο του μυαλό μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα.
Ο λαός ψηφίζει Τζέφρυ και εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι…………………… Και ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό με το που βγαίνει λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε, αλλά τον διαψεύδουν άμεσα πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά όπως ο Προβόπουλος και ο Αιβαλιώτης. Δεν νομίζεται ότι θα έπρεπε να τα γνώριζε, για πρωθυπουργός πάει όχι για περιπτεράς. Στην καλύτερη είναι ανόητος και ανεύθυνος στην χειρότερη ήξερε καλά τι έκανε . Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική, στον Κλίντον. Κανένα μέσο των media δεν το αναφέρει (!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική; τι είπε με τον Κλίντον; με ποιους συναντήθηκε και τι σχεδίασε; διότι για καφέ στην Αμερική σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας δεν νομίζω να πήγε… Κατ αρχήν προσλαμβάνει την ίδια Εβραϊκή Εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του Ομπάμια για να κάνει την καμπάνια του Πασόκ .
Με το που γίνεται πρωθυπουργός ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνάει το “λεφτά υπάρχουν”, ΞΑΦΝΙΚΑ θυμάται ότι “λεφτά δεν υπάρχουν”, ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ΞΑΦΝΙΚΑ οι τράπεζες και τα markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλά.
Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial times του Λονδίνου, Μάρτιν Σαντμπου, ότι στο τέλος του 2009 το Ντουμπάι ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων, και την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί, που ήταν η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.
Παράλληλα Το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει την χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν τους τεμπέληδες Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά (εν μέρη έχει δίκιο, τα πολλά όμως τα έχουν φάει οι ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες και όχι ο λαός). Ας δούμε το παρασκήνιο όμως, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά, τηλεόραση κτλ, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds. Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ.
Αυτό που ξεχάσαν να μας πουν οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachss, της JP Morgan και της Deutsche Bank.
Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο κύριοι αυτοί, να μην πάρουμε χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω.
Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda & Issing) ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι αυτοί όμως οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο;
Ο Παπανδρέας ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο “Πεντελικόν” στην Κηφισιά με τον Εβραίο πρόεδρο της Goldman Sachs Γκαρυ Κοεν, τον επικεφαλή των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (εκ των μαγείρων του σχεδίου Αναν) και τον Παπακωνσταντίνου. Ένας πρωθυπουργός δέχεται στο μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει στο Πεντελικόν; μα διότι εκεί μπορούν να μην δώσουν αναφορά σε κανέναν το τι είπαν και συμφώνησαν, διότι δεν επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, σε αντίθεση με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου.
Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: ¨Στην Ευρώπη η Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την δική της ισχύ” και μέσα στο άρθρο λέει ότι “τοποθετήσανε” τον Πέτρο Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους.
Μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέας μετά το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχος της (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας…
Νωρίτερα από όλα αυτά η Goldman Sachs η JP Morgan και η Deutsche Bank έβγαλαν στην αγορά ένα “προϊόν” ζητώντας επενδυτές ζητώντας τους να τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεωκοπία της Ελλάδας.
Μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα. Ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο “παπαγαλάκια” και η κοινή γνώμη χάφτει ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς…)με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS.
(Σημείωση: Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως) Περιέργως τα funds του Σόρρος “προέβλεψαν” ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ… (εμ από προφήτες ξέρουν οι Εβραίοι)

ΔΝΤ
Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών, στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών – που είναι 280 ΔΙΣ) από αυτά τα 320 ΔΙΣ το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος, ΑΡΑ ενώ φαίνεται ως χρέος ΔΕΝ είναι χρέος αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι αυτά.
Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα.
Με τις υπογραφές στο ΔΝΤ όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου με δεκανίκι τον Καρατζαφέρη ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ αυτά τα 200 ΔΙΣ (60%) του χρέους- ομολόγων από ανύπαρκτα σε υπαρκτά, και εφόσον τώρα είναι υπαρκτά ζητάνε αξιώσεις αυτοί στους οποίους χρωστάμε…
Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέας το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία που ω, τι ειρωνεία ήταν όσο και το έλλειμμα μας;;;;;;;
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;;;;;;;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ στην Ε.Ε. είμαστε οι 7 σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ κτλ κτλ… Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς…

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
Κάπου ανέφερα ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει τις προθέσεις του στα εθνικά θέματα, είπε ψέματα μόνον όσον αφορά τα οικονομικά, ο λαός δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά και περίμενε να τους δώσει χρήματα που φυσικά δεν έδωσε.
Το ένα θέμα με το άλλο (εθνικά θέματα και οικονομικά) έχει άμεση σχέση και ας μην το αντιλαμβάνεται το σκατένιο μυαλό του ψεύτη κλέφτη απατεώνα νεοέλληνα Ρωμιού.
Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί τους οποίους τους στέλνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, ιθαγένεια, γεννάνε, υπογεννητικότητα εμείς σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία, θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους νομάρχες εμείς θα εξαφανιζόμαστε. Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα, τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, στην Θράκη, θα γίνει σε απόλυτους αριθμούς, τι έχει ΝΑ γίνει.
Μέχρι τότε θα παίξει “συνεκμετάλλευση” στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους, ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε.
Το τελικό “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα.

Ζήτω η Ελλάς» αναφώνησε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν



«Εάν δεν υπήρχε η Ελλάδα θα ήμασταν ακόμα βάρβαροι και ειδωλολάτρες», δήλωσε ο κ. Ταγιάνι προσθέτοντας ότι η Ευρώπη θα πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα ώστε να μην χάσει τα εργαλεία της για την ανάπτυξη. 

Απευθυνόμενος στο κοινό συνεδρίου για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, αλλά και στους Έλληνες εν γένει, ο κ. Ταγιάνι είπε ότι μισό δισεκατομμύριο Ευρωπαίοι οφείλουμε την ύπαρξη μας στην Ελλάδα κι αναφώνησε «Ζήτω η Ελλάς».

«Η Ελλάδα έκανε ήδη πολλά για να εκσυγχρονίσει την οικονομία της» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΕ τονίζοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει Ευρώπη χωρίς Ελλάδα , τόνισε.

«Όταν ένα παιδί δυσκολεύεται ο πατέρας πρέπει να δείξει σε αυτό το ενδιαφέρον του για να αντιμετωπίσει τη δυσκολία. Αυτό πρέπει να κάνουμε και με την Ελλάδα», συμπλήρωσε.

Ο ευρωπαίος Επίτροπος σημείωσε επίσης την ανάγκη να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , αλλά και να τονωθεί η εξωστρέφεια σε συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας όπως είναι ο τουρισμός, η τεχνολογία, η βιομηχανία.

Κύπρος: Κοντά σε συμφωνία κυβέρνηση-τρόικα

Η τρόικα φέρεται να αποδέχεται την πρόταση της κυπριακής πλευράς για κούρεμα των καταθέσεων στην Τράπεζα Κύπρου και το κρίσιμο σημείο που απομένει είναι το αν θα εξαιρεθούν ή όχι τα Ταμεία Πρόνοιας. Ο υπουργός Οικονομικών, Μιχάλης Σαρρής, έκανε λόγο για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η Βουλή φαίνεται πως έχει ενημερωθεί πως δεν θα χρειασθεί η συνδρομή της σήμερα.

Η Βουλή φαίνεται πως έχει ενημερωθεί πως δεν θα χρειασθεί η συνδρομή της σήμερα. Σύμφωνα με πληροφόρηση της «Κ», μέσα απο την διαπραγμάτευση, φαίνεται πως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία, χωρίς να σημαίνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια άλλων ανατροπών.
Η Τρόικα φέρεται να αποδέχεται την πρόταση της κυπριακής πλευράς για κούρεμα των καταθέσεων στην Τράπεζα Κύπρου στο ποσό του 25% σε καταθέσεις άνω των 100.000. Το κρίσιμο σημείο που απομένει είναι το αν θα εξαιρεθούν ή όχι τα Ταμεία Πρόνοιας. Η κυβέρνηση επιμένει στο θέμα της εξαίρεσης των Ταμείων Πρόνοιας, αλλά η Τρόικα το αποδέχεται μόνο αν υπάρξει βαθύτερο κούρεμα στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ.
Ο υπουργός Οικονομικών, Μιχάλης Σαρρής, έκανε λόγο για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. Μίλησε για τεχνικές λεπτομέρειες που απομένουν, ενώ θα υπάρξει νέα συνάντηση με την Τρόικα στις 4 το απόγευμα.
Υπάρχουν 2 με 3 θέματα στα οποία ελπίζουμε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως, δήλωσε ο κ. Σαρρής.
Δεν δίνονται λεπτομέρειες, αλλά δεν διαψεύδεται κούρεμα στις καταθέσεις της Τράπεζας Κύπρου, προκειμένου να αποφευχθεί λύση ανάλογη με αυτή της Λαϊκής. Αν υπάρξει κατάληξη η Βουλή θα συνεδριάσει σήμερα το βράδυ. Ο Πρόεδρος και οι πολιτικοί αρχηγοί θα μεταβούν στις Βρυξέλλες μετά την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Υπουργείο Οικονομικών, μετά τη λήξη του πρώτου μέρους της σύσκεψης με την Τρόικα, ο κ. Σαρρής είπε ότι «έγινε μια συνάντηση με την Τρόικα για να αξιολογήσουμε πού βρισκόμαστε. Εχει γίνει σημαντική πρόοδος προς την κατεύθυνση του να επιτευχθεί μια συμφωνία, τουλάχιστον στο επίπεδο της Τρόικα, η οποία θα κάνει τις δικές της εισηγήσεις στο Eurogroup.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης προέκυψαν διάφορα θέματα τα οποία χρειάζονται περαιτέρω επεξεργασία. Όπως γνωρίζετε υπάρχουν καινούρια δεδομένα τώρα, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, αναφορικά με ποιο τρόπο θα αντιμετωπίσουμε το θέμα των τραπεζών. Υπάρχουν διάφοροι υπολογισμοί, διάφορες αριθμητικές πράξεις και χρειάζεται ακόμα και η συμβολή ορισμένων ειδικών από τον ιδιωτικό τομέα. Επομένως, αυτό που έχει συμφωνηθεί είναι όπως αυτές οι Ομάδες Εργασίας εργαστούν από τώρα μέχρι και τις 4μμ όταν θα ξανασυναντηθούμε για να δούμε ποια είναι τα αποτελέσματα όλης αυτής της επιπρόσθετης εργασίας που κτίζει σε αυτή τη σημαντική πρόοδο που έχει γίνει σε επίπεδο πλαισίου και αρχών¨.
Ερωτηθείς αν η Τρόικα ζητά κούρεμα σε όλες τις τράπεζες ή μόνο για την Τράπεζα Κύπρου, ο κ. Σαρρής ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες προσθέτοντας, ωστόσο, ότι «είναι ένα από τα θέματα, τα οποία συζητούμε αυτό και θα επανέλθουμε το απόγευμα, για να ξανασυζητήσουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος. Πρέπει να εξασφαλίσουμε τη σταθερότητα του χρηματο-οικονομικού συστήματος, να ανοίξουν οι τράπεζες την Τρίτη με μια πολύ καθαρή εικόνα. Θέλουμε όλα αυτά να τα κάνουμε με τρόπο ώστε να είναι έχουμε την πιο καθαρή εικόνα που θα την καταλάβουμε όλοι και με τρόπο που να μπορεί να εξασφαλιστεί η συμφωνία».
Κληθείς να πει κατά πόσο το νομοσχέδιο για το κούρεμα θα τεθεί σήμερα ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, ο κ. Σαρρής είπε ότι «αυτό θα εξαρτηθεί από την πρόοδο, αλλά η δική μου εκτίμηση είναι ότι μέχρι αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ θα είναι έτοιμο κάτι που θα μπορεί να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής».
Σε ερώτηση αν βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία με την Τρόικα, ο Υπουργός Οικονομικών είπε ότι «έχει γίνει πραγματική πρόοδος, έχουμε δώσει εμείς γραπτώς εισηγήσεις ενός ολοκληρωμένου προγράμματος. Οι πάρα πολλές πτυχές του δεν δημιουργούν προβλήματα, υπάρχουν, όμως, δυο – τρία θέματα (που θα πρέπει να συζητηθούν) για τα οποία πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις αργότερα και να ξέρουμε όλοι ότι εκείνα για τα οποία συζητούμε σημαίνουν το ίδιο για όλες τις πλευρές. Σε αυτό το στάδιο βρισκόμαστε τώρα».
Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ενωρίτερα σήμερα αναφέρθηκε σε κούρεμα της τάξης του 25% για την Τράπεζα Κύπρου, ο κ. Σαρρής διευκρίνισε ότι «μου ζήτησαν να δώσω κάποιο ενδεικτικό αριθμό και είπα ότι ο αριθμός που συζητείτο τις προηγούμενες 24 ώρες ήταν περίπου εκεί. Το πόσο, όμως, θα ισχύει αυτός ο αριθμός ή όχι είναι από τα θέματα που συζητούμε τώρα και μέχρι αργότερα το απόγευμα θα είμαστε σε θέση να είμαστε πιο συγκεκριμένοι».
Νωρίτερα, κρίσιμη χαρακτήριζε κυβερνητική πηγή στο ΚΥΠΕ την συνάντηση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στο ΥΠΟΙΚ με την αντιπροσωπεία της Τρόικας, για τη διαχείριση της κατάστασης στην Τράπεζα Κύπρου. Οι πολιτικοί αρχηγοί τελούν εν αναμονή για να μεταβούν μαζί με τον Πρόεδρο στις Βρυξέλλες. Σε εξέλιξη σκληρές διαπραγματεύσεις για να γίνει δεκτό από την Τρόικα το κούρεμα στις καταθέσεις της Τράπεζας Κύπρου, για να χρηματοδοτηθεί η ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας.
Στη σύσκεψη, όπως αναφέρθηκε θα διαφανεί κατά πόσο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα πεισθεί πως δεν χρειάζεται αναδιάρθρωση και της Τράπεζας Κύπρου, όπως αρχικά επέμενε το Ταμείο. Η ίδια πηγή εξήγησε ότι μέχρι χθες το ΔΝΤ εκτιμούσε πως «τα νούμερα δεν βγαίνουν» όσον αφορά το bail in (μετατροπή των καταθέσεων σε μετοχές) για την Τράπεζα Κύπρου, ενώ Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχουν ενστάσεις.
Τα νέα στοιχεία, προστέθηκε από την πηγή, έχουν σταλεί στα κεντρικά γραφεία του ΔΝΤ για επεξεργασία και αναμένονταν η απάντηση, ενώ στη συνάντηση του ΥΠΟΙΚ καταβάλλεται προσπάθεια να πεισθεί το Διεθνές Ταμείο πως «τα νούμερα βγαίνουν». Η κυβερνητική πλευρά φέρεται να εκτιμά πως πιθανόν οι αναλύσεις και τα στοιχεία που θα δοθούν θα γίνουν αποδεκτά από το ΔΝΤ.
Το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ανέφερε η ίδια πηγή, είναι ανοικτό και θα διαφανεί ανάλογα και με την εξέλιξη της σύσκεψης στο ΥΠΟΙΚ με την Τρόικα.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Ρωσική τράπεζα αποζημιώνει τους Ρώσους ολιγάρχες. Η Γαλλία στο Μνημόνιο ως τον Ιούνιο, εξαιτίας της Κύπρου!




 
Δύο σοκαριστικά σενάρια κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες ώρες στο νησί της Αφροδίτης.


Το πρώτο σενάριο αφορά στο σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση της Μόσχας. Σύμφωνα με αυτό
μια ρωσική τράπεζα αναλαμβάνει να αποζημιώσει στο ακέραιο του Ρώσους ολιγάρχες που έχουν καταθέσεις στην Κύπρο με αντάλλαγμα να δηλωθούν οι ίδιοι ως φοροφυγάδες. Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες το 80% από τις καταθέσεις των 20 δις ευρώ που διατηρούν οι Ρώσοι στην Κύπρο βρίσκονται στην Λαική Τράπεζα και το υπόλοιπο 20% είναι μοιρασμένα στις υπόλοιπες.

Το άλλο σενάριο που κυκλοφορεί στο νησί θέλει την Γαλλία στο Μνημόνιο μέχρι τον Ιούνιο εξαιτίας της κρίσης στην Κύπρο. Οι Γάλλοι σύσσωμοι βρίζουν στην Μέρκελ.

Στο μεταξύ στο αεροδρόμιο της Λάρνακας βρίσκονται παρκαρισμένα 3 αμερικάνικα αεροπλάνα συμπληρωματικά της Airforce. Λέγεται ότι θα παραμείνουν εκεί και μετά την αναχώρηση του Ομπάμα από την Μέση Ανατολή.




H Ευρώπη εξελίσσεται σε πυριτιδαποθήκη του πλανήτη. Το βίαιο κούρεμα ρωσικών κεφαλαίων που βρίσκονται σε κεντρικές τράπεζες προκαλεί εντάσεις που δεν μπορεί να βάλει ακόμη και ο πιο ευφάνταστος νους. Οργιάζουν οι φήμες για την λεηλασία των κυπριακών κοιτασμάτων πετρελαίου ενώ γίνεται λόγος ακόμη και για κινητοποίηση του ρωσικού στόλου με κατεύθυνση στη Μεσόγειο.
Η ανεγκέφαλη απόφαση του Eurogroup κάτω από την πίεση των Γερμανών να μετατρέψουν την Ευρώπη σε μια ζώνη οικονομικής εξαθλίωσης προκαλεί εξελίξεις που δεν έχει ξαναζήσει η δική μας γενιά.

Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ...!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...!!!




Το πρόβλημα που μας δημιούργησαν μπορεί να έχει την δική μας λύση

Η Ευρώπη απομακρύνεται από τα ευρωπαϊκά ιδεώδη. Όχι, δεν είναι είδηση, αλλά αποτέλεσμα της υποταγής των πολιτικών στους σχεδιασμούς εκείνων που μετράνε την ισχύ τους με το αίμα
ανθρώπων. Ήταν αποτέλεσμα της χαλαρότητας των λαών που επέτρεψαν σε πολιτικούς νάνους να διαχειριστούν το αύριο με κέντρο τους αριθμούς και όχι τους ανθρώπους. Ήταν αποτέλεσμα της κατά το δοκούν δημιουργίας κανόνων από κάποιους των οποίων η ιστορία έθετε πλήθος θεμάτων επικίνδυνης ιδιοτέλειας…

Μαθαίνουμε (όχι έκπληκτοι) πως δύο ημέρες πριν την ανακοίνωση του Eurogroup προς την Κύπρο, είχαν συναντηθεί –με κάλεσμα του Σόιμπλε- οι υπουργοί οικονομικών των χωρών της βόρειας Ευρώπης.
Μαθαίνουμε πως το άνοιγμα της Γερμανίας στην Κύπρο είναι 5,9 δισ., όσα δηλαδή θέτει και ως πρόβλημα η ισχυρή Γερμανία του 4ου Ράιχ της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Μαθαίνουμε πως δεν υπάρχει διάθεση συμβιβασμού από την Γερμανία και πως ο εκβιασμός για την εφαρμογή μίας απόφασης (η οποία έχει καταδικαστεί από το σύνολο των οικονομολόγων πλην εκείνων του ευρωπαϊκού βορρά) εντός 72 ωρών, ειδάλλως οι Κύπριοι θα καταδικαστούν στην απόλυτη εξαθλίωση και στην βέβαιη πείνα, αφού η παύση λειτουργίας – συναλλαγής των τραπεζών δεν θα επιτρέπει τις οικονομικές συναλλαγές για την αγορά ακόμη και τροφίμων.

Μαθαίνουμε πως, πριν την τραγική ανακοίνωση του Eurogroup προς την Κύπρο, γερμανικά e-mail στάλθηκαν σε εταιρείες προτρέποντές τες να μεταφέρουν τα χρήματά τους εκτός Κύπρου...!

Αυτές τις ημέρες διαπιστώνουμε πως μετέχουμε σε έναν όμιλο κρατών, ο οποίος άγεται και φέρεται από τις οικονομικές, πολιτικές και γεωπολιτικές σκοπιμότητες της Γερμανίας, η οποία επαναλαμβάνοντας τον κάκιστο ιστορικό εαυτό της επιτίθεται κατόπιν σχεδίου κατά λαών, με ιδιαίτερη έμφαση -σε αυτή της την επίθεση- κατά του Ελληνισμού, με πασιφανή και πανθομολογούμενο απώτερο στόχο την υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας.

Οι Βορειο-ευρωπαίοι γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά τι κάνουν, γνωρίζοντας πως διχοτομούν την Ευρώπη και σπέρνουν μίσος μεταξύ των λαών, οδηγούν σε μία σύγκρουση η οποία μέχρις στιγμής είναι άγνωστο πως θα εκδηλωθεί. Γνωρίζουν, τόσο καλά το ηθικό (και λογικό) έλλειμμα των αποφάσεων και ενεργειών τους, που έχουν ζητήσει την επιπλέον προστασία των πρεσβειών τους στις χώρες που έγιναν θύματά τους.
Την ίδια στιγμή, βορειο-ευρωπαϊκές χώρες – σύμμαχοι της Γερμανίας, εκτεθειμένες σε αδικαιολόγητα τραπεζικά ποσά, απολαμβάνουν την πολιτική των δύο μέτρων και των δύο σταθμών της ισχυρής Μέρκελ και αυτή ακριβώς η συμπεριφορά αποδεικνύει πως ο ευρωπαϊκός βορράς επιτίθεται στις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου, με προφανή την διάθεση της οικονομικής τους καταστροφής και της καθ’ όλα υποταγής τους στην ανώτερη βόρεια Ευρώπη.

Γιατί, όμως, η Γερμανία γνωρίζοντας πως διακινδυνεύει ακόμη και την διάλυση της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει περάσει σε τόσο ακραίες και ξεκάθαρα επιθετικές κινήσεις κατά χωρών;
Η ερώτηση απαντάται ουσιαστικά με τα κέρδη που αποφέρει η κρίση (που στηρίζεται και τροφοδοτείται από την Γερμανία) στην οικονομία της Γερμανίας, αφού οι πτωτικές τάσεις του Ευρώ αυξάνουν τις εξαγωγές των γερμανικών προϊόντων και γεμίζει με ρευστό τις γερμανικές τράπεζες.
Οι οικονομικές επιθέσεις σε χώρες του ευρωπαϊκού νότου έχουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, αφού έτσι εξαναγκάζονται οι μετακινήσεις κεφαλαίων σε ασφαλέστερες (βορειο-ευρωπαϊκές) τράπεζες προς διάσωση. Η Γερμανία ακολουθεί πιστά ένα συγκεκριμένο δόγμα: Σου δημιουργώ ένα πρόβλημα, για να σου προσφέρω ή να απαιτήσω μετά την λύση που με βολεύει… Τόσο απλά, τόσο κυνικά και όμως καθόλου αιφνίδια, αφού αυτή είναι η γερμανική ιδιοσυγκρασία.

Εξετάζοντας την περίπτωση διάλυσης της Ευρωζώνης, τότε διαπιστώνουμε πως τα κέρδη που αποκόμισε ο ευρωπαϊκός βορράς θα μείνουν στα χέρια των βορειο-ευρωπαίων, οι οποίοι θα αφήσουν τον χρόνο να επιφέρει την απόλυτη εξαθλίωση στις χώρες του νότου, τις οποίες τελικά και θα καθυποτάξουν αφού αυτές θα οδηγηθούν αναγκαστικά στα χέρια και στις επιθυμίες εκείνων που σχεδίασαν την υποταγή τους.
Για να γίνει όμως αυτό, είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν κωλύματα (οικονομικά και πολιτικά) μέσω των κατάλληλων χειρισμών (τοποθέτηση γερμανόφιλων ή υποταγμένων – διεφθαρμένων πολιτικών), που θα στερήσουν από τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου την δυνατότητα μιάς γρήγορης εκμετάλλευσης του ενεργειακού τους πλούτου, δηλαδή του στοιχείου εκείνου από το οποίο είναι απόλυτα εξαρτώμενες οι χώρες της βόρειας Ευρώπης. Επίσης, η αύξηση της πίεσης ιδιαίτερα προς την Κύπρο και την Ελλάδα αποσκοπεί στην απόπειρα που γίνεται για υφαρπαγή του ιδιαίτερα αυξημένου ενεργειακού πλούτου αυτών των χωρών.
Τα βεβαιωμένα αποθέματα φυσικού αερίου της Κύπρου είναι 600 δις. ευρώ! Και όμως, οδηγείται στην εξαθλίωση για 15 δις. ευρώ! Και αυτή είναι η απόδειξη της επιχειρούμενης κλοπής της Κύπρου από την Γερμανία.
Τα ενεργειακά αποθέματα της Ελλάδας σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο είναι πολλά περισσότερα και σύμφωνα με δηλώσεις κατατάσσονται σε ύψος που ξεπερνάει τα 2 τρισ. Ευρώ.

Λογικά, λοιπόν και αφού έχει εξασφαλισθεί πως είτε η Ευρωζώνη διασωθεί είτε καταστραφεί, η κερδισμένη θα είναι η Γερμανία και οι χώρες «δυροφόροι» της, η Γερμανία επιτίθεται για να αρπάξει από εκείνους που θα είναι αυριανοί ιδιοκτήτες και πωλητές -της πολυπόθητης για την Γερμανία- ενέργειας και που σήμερα υποφέρουν λόγω (αναγνωρισμένων και από την ίδια την Ευρώπη αλλά και από το ΔΝΤ) λαθών, τα οποία συνεχίζουν χωρίς καμία απολύτως λογική να επιβάλλονται (από την τρόικα) οδηγώντας έτσι σε ακόμη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή, χωρίς ούτε η ίδια η τρόικα να μπορεί να εξηγήσει την εμμονή της στην συνέχιση της «λάθος συνταγής» που η ίδια επέβαλε.
Τα αποτελέσματα του ήδη υπάρχοντα πολέμου (όπως υποστήριξαν και Έλληνες πολιτικοί εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου) τα ζούμε ήδη. Αυτός ο πόλεμος κατά λαών δεν γίνεται με συμβατικούς τρόπους. Δεν χρησιμοποιούνται στρατιωτικά όπλα (ακόμη), αλλά υπάρχει εξαθλίωση, υπάρχουν και νεκροί, όσο και αν προσπαθούν οι γερμανόφιλοι μηχανισμοί της προπαγάνδας να αποκρύψουν ή να εξωραΐσουν. Είναι συνεχείς οι αναφορές στο ότι βιώνουμε καταστάσεις που μόνο ως πολεμικές ή μεταπολεμικές μπορούν να συγκριθούν. Και αυτές οι διαπιστώσεις επιτείνουν το πρόβλημα εκείνων που δέχονται την επίθεση και που απειλούνται με ακόμη χειρότερα αν τολμήσουν να αντισταθούν στην ανηθικότητα και την απανθρωπιά.

Υπάρχει, όμως, λύση σε όλο αυτό το πρόβλημα; Μπορούν η Ελλάδα και η Κύπρος να αντιπαλέψουν με το θηρίο που λέγεται Γερμανία (η οποία τονίζουμε πως έχει «γυάλινα πόδια» αφού είναι εξαρτώμενη ενεργειακά) και να το νικήσουν;
Η απάντηση είναι πως, ναι, λύση υπάρχει. Και είναι δυνατόν να υπάρξει απαγκίστρωση από τη θανάσιμη γερμανική αγκαλιά. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει

Η άμεση απομάκρυνση από την φυλακή της Ευρωζώνης,
Η ταυτόχρονη δημιουργία συμμαχιών (οικονομικών, πολιτικών και στρατιωτικών) με κάποια ή κάποιες χώρες που θα μπορέσουν να εγγυηθούν την τροφοδοσία υλικών άμεσης ανάγκης – διαβίωσης (τροφή, πετρέλαιο, πρώτες ύλες για την βιομηχανία),
Η άμεση τιτλοποίηση των ενεργειακών οικοπέδων σε ενδιαφερόμενες χώρες – εταιρείες (εξαιρουμένων με άμεσο ή έμμεσο τρόπο των βορειο-ευρωπαίων)
Η άμεση στρατιωτική θωράκιση των συνόρων Ελλάδας και Κύπρου
Η άμεση επιβολή ειδικών μέτρων εσωτερικής ασφάλειας (συλλήψεις και αποπομπές προσώπων που αποτελούν κίνδυνο για την εσωτερική ασφάλεια)
Η άμεση έκκληση προς τους πολίτες για αγορά χρέους μέσω ενεργειακών ομολόγων

Για να γίνουν, όμως, όλα αυτά, απαιτούνται εθνικά υπερήφανες και ανεξάρτητες πολιτικές ηγεσίες, ικανές να σταθούν απέναντι στο 4ο Ράιχ και να παλέψουν, να εργαστούν χωρίς καμία ιδιοτέλεια και να αποσκοπούν μόνο στο συμφέρον της πατρίδας. Δυστυχώς, αυτές οι πολιτικές ηγεσίες δεν φαίνεται να υπάρχουν σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου (φυσικά ούτε και στην Ελλάδα), αφού οι ήδη υφιστάμενες λειτουργούν σύμφωνα με τις υποδείξεις της "κραταιάς" Μέρκελ και του εγκεφαλικά ανάπηρου Σόιμπλε.
Ο στόχος των πολιτών, όλων μας δηλαδή, πρέπει να γίνει η αποπομπή των ολίγιστων πολιτικών από την εξουσία, από τις θέσεις που κατέχουν σήμερα και που παραδίδουν αργά και βασανιστικά όλους εμάς στην κρεατομηχανή της βόρειας Ευρώπης.
Για να μπορέσουμε, λοιπόν, να απαλλαχθούμε από τους δεσμοφύλακές μας και στη συνέχεια να πολεμήσουμε κατά των αφεντικών τους, θα πρέπει να περάσουμε σε δράσεις οι οποίες δεν θα είναι αναμενόμενες. Είναι κοινά αντιληπτό πως αυτό το γερμανόφιλο σύστημα εξουσίας έχει προετοιμαστεί για την περίπτωση που ξεχυθούμε στους δρόμους. Για την ακρίβεια, έχει προετοιμαστεί τόσο καλά (βλ. Eurogerndfor και Blackwater), που μέρος της φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας μας, αλλά και ο βομβαρδισμός των παράνομων κυβερνητικών αποφάσεων και μέτρων, μας ωθούν σε μία "εξέγερση", για να εξασφαλίσουν έτσι την μεθοδευμένη ισοπέδωσή μας, την μετέπειτα "αναγκαία" επιβολή πρόσθετων μέτρων ασφάλειας (φυσικά για το "καλό" μας) και την μεταφορά στους πολίτες της σχεδιασμένης αποτυχημένης οικονομικής τους πολιτικής.

Εμείς, λοιπόν, δεν πρέπει να κινηθούμε έτσι όπως οι "άρχοντες" επιθυμούν, αλλά πρέπει να επιλέξουμε μεθόδους που θα τους εκθέσουν διεθνώς και που θα τους εξαναγκάσουν να εγκαταλείψουν την εξουσία την οποία κατέλαβαν ασυστόλως ψευδόμενοι.
Απαιτείται να "επαναστατήσουμε" καθήμενοι στους καναπέδες μας, χωρίς να εργαζόμαστε και μειώνοντας την προσωπική μας κατανάλωση στα άκρως αναγκαία για την επιβίωσή μας, ενώ ταυτόχρονα θα πάψουμε να χρηματοδοτούμε τους δυνάστες μας μέσω της μη πληρωμής οιασδήποτε επιπρόσθετης υποχρέωσης μας επέβαλλαν οι πολιτικές μαριονέτες και τα πρεζόνια της εξουσίας που εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να διαβιούν πλουσιοπάροχα, στερώντας από τους πολίτες τα πάντα. Η αντίσταση του Γκάντι θα πρέπει να μας γίνει μάθημα, αφού μπόρεσε και έδιωξε από την Ινδία μία ολόκληρη αυτοκρατορία χωρίς να κάνει απολύτως τίποτε ή -μάλλον- αφού αποφάσισε να κλείσει τις "κάνουλες" τροφοδοσίας των δημίων του ινδικού λαού. Αυτός θα είναι και ο αγώνας που θα αναδείξει και τις προσωπικότητες που απαιτούνται για να μας εκπροσωπήσουν απέναντι στην μετατροπή μας σε αποικία χρέους και παραγωγής πλούτου για τους βορειο-ευρωπαίους επικυρίαρχους...

Στη συνέχεια, θα μπορούμε να στείλουμε τα χαιρετίσματά μας στην κυρία Μέρκελ και την παρέα της, ευχόμενοι πως δεν θα έχουν προβλήματα στους πυρηνικούς τους αντιδραστήρες…
Αφού οι Ευρωπαίοι θέλουν να παίξουν με τις ζωές μας, εμείς ας κινηθούμε έτσι ώστε να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Γιατί αν αφεθούμε στα δικά τους χέρια, βλέπουμε τι θα συμβεί και πως θα μας αντιμετωπίζουν… Εκτός και αν αποδεχθούμε τον ρόλο του υπάνθρωπου και υπηρέτη εκείνων που διέπραξαν αμετανόητοι και κατ’ επανάληψη εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας…

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Από χθες έχουν ξεμυτίσει και οι "συνεργάτες" της Μέρκελ, γνωστοί "διαμορφωτές της κοινής γνώμης". Σαν γερμανοτσολιάδες άλλων εποχών, έχουν πάρει αμπάριζα τα Μέσα, μία σειρά από "ειδικούς αναλυτές" που προεξοφλούν ότι η Κύπρος θα φάει το κεφάλι της με αυτά που κάνει. Δυστυχώς για τους υπόλοιπους, αυτοί ήταν Έλληνες και ήταν οι γνωστές φυσιογνωμίες που υπερασπίζονταν την έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα και μάλλον και παλαιότερα οι ίδιοι που εξαπέλυαν μύδρους εναντίον του ΌΧΙ στο σχέδιο Ανάν που είπε ο Τάσσος Παπαδόπουλος. Λίγη αιδώς όμως Αργείοι...

Το Ρroject Cyprus σε πλήρη εξέλιξη




ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ Ι
Η εκλογή του ανθρώπου μας Αναστασιάδη στην κυβέρνηση της Κύπρου, όπως ήταν προαποφασιμένη, υπήρξε το πρώτο επιτυχές μας βήμα. Πλέον οι πόρτες ανοίξανε και το project 
Cyprus εισέρχεται στη δεύτερη φάση του. Σκοπός μας είναι:

Α) να καταγράψουμε τις αντιδράσεις μιας μάζας θερμοκέφαλων νοτιοευρωπαίων, όπως είναι οι Κύπριοι

Β) να εγκλωβίσουμε και να «φορμάρουμε» κατά το δοκούν το τραπεζικό σύστημα μιας χώρας που έχει υιοθετήσει το χρηματοοικονομικό μοντέλο ανάπτυξης

Γ) να καταμετρήσουμε τo σθένος της αντίδρασης των εχθρικών προς εμάς συμμαχιών που έχει συνάψει το νησί

Δ) να χειραγωγήσουμε μια και καλή τις ενεργειακές πηγές που διαθέτει το νευραλγικό αυτό σημείο της ανατολικής μεσογείου

Ε) να δημιουργήσουμε κλίμα ανασφάλειας και υποτέλειας στον ευρωπαίο πολίτη, αλλά και σε κάθε κυβέρνηση που θα επιδιώξει να σφετεριστεί τη δύναμή της εντός των κόλπων της ΕΕ

Μετά τον προϊδεασμό για την υιοθέτηση μέτρων που στοχεύουν στην άμεση είσπραξη χρημάτων από τραπεζικές καταθέσεις για τις δανειακές υποχρεώσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, η αντίδραση των πολιτών της ήταν οργισμένη αλλά περιορισμένη. Μια πρωτοφανής απόφαση σίγουρα σοκάρει, μουδιάζει και αποπροσανατολίζει. Πολύ περισσότερο όταν για ακόμη μία φορά ζητάμε το ακατόρθωτο (θα ήμασταν ερασιτέχνες εάν δεν είχαμε υπολογίσει την αντίδραση της Ρωσίας), για να μας αποδοθεί αυτό που πραγματικά θέλουμε (φυσικά τους ενεργειακούς πόρους), αφήνοντας παράλληλα αίσθημα ανακούφισης στους Κυπρίους και ξένους επενδυτές, αν χρειαστεί να άρουμε τα μέτρα αναγκαστικής δήμευσης. Η τακτική του «μη χείρον βέλτιστον» έχει ήδη αποδείξει πως λειτουργεί άψογα για την εξυπηρέτηση των στόχων μας στους έλληνες.

Η χειραγώγηση του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου έχει βαρύνουσα σημασία, επιφέρει κερδοφορία και καταφέρνει ένα ισχυρό πλήγμα στη ρωσική διείσδυση. Η απαίτηση για κούρεμα των καταθέσεων ειδικά σε μεγαλοκαταθέτες εγγυάται ότι ένα σεβαστό ποσό αυτών θα καταλήξει σε βορειοευρωπαϊκές τράπεζες τα συμφέροντα των οποίων έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε. Τουλάχιστον προς το παρόν. Το επενδυτικό κλίμα θα αποσταθεροποιηθεί και θα διανοίξει το δρόμο για πιο δραστική και άμεση εφαρμογή μνημονιακών μέτρων τύπου Ελλάδος. Η Κύπρος είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί τα ενεργειακά της αποθέματα και δε θα επιτρέψουμε, η Γερμανία και οι υπόλοιπες χώρες της ευρωπαϊκής κεφαλαιουχικής συμμαχίας, να απολεστεί μια μοναδική ευκαιρία να ανεξαρτητοποιηθούμε ενεργειακά από τους ρώσους για τα επόμενα 50 χρόνια, αλλά και να είμαστε εμείς αυτοί που θα καρπωθούμε τα μονοπωλιακά οφέλη της ενεργειακής τροφοδοσίας της Ευρώπης των 27. Ας μην ξεχνάμε ότι το χρέος της Κύπρου δεν αξίζει ούτε όσο ένα κουτί μπεζέδες μπροστά στα κέρδη από την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων του νησιού. Από την άλλη πλευρά εάν τα μέτρα που ζητούμε ευοδωθούν, θα δημιουργήσουμε ένα ιστορικό προηγούμενο για το οποίο δε μπορεί να μας κατηγορήσει κανείς, μιας και είναι απόφαση του Eurogroup στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι εταίροι, οι οποίοι δεν μπορούν να αρνηθούν τον αγώνα μας για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, που επιτηδευμένα αφήσαμε να ρεύσει άφθονο στην Κύπρο!

Η καταμέτρηση της αντίδρασης της Ρωσίας είναι σημαντικός παράγοντας για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της σε αντίστοιχες, ίσως πιο επώδυνες, καταστάσεις. Το κούρεμα των καταθέσεων δεν αποτελεί επ’ουδενί αιτία πολέμου, άλλωστε σε μια ελεύθερη αγορά και ειδικότερα στα χωράφια της ΕΕ, εμείς είμαστε αυτοί που αποφασίζουμε για την οικονομική πολιτική και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζουν τόσο οι ανόητοι ρώσοι νεόπλουτοι, όσο και οι ευρωπαίοι πολίτες. Υπάρχει πλέον κεντρική οικονομική διακυβέρνηση υπό την ηγεμονία της Γερμανίας. Η θέση της Τουρκίας για την ασκούμενη ευρωπαϊκή πολιτική είναι με το πλευρό μας, μιας και η Γερμανία διατηρεί άριστες σχέσεις (από την εποχή των παγκοσμίων πολέμων) με τη χώρα του Σουλεϊμάν. Η οικονομική αποδυνάμωση του νησιού αναζωπυρώνει τις ελπίδες της Τουρκίας να συμμετάσχει στο ενεργειακό παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται από την ΕΕ εφ’ όσων οι γεωστρατηγικές ισορροπίες το απαιτήσουν. Εξάλλου η δαμόκλειος σπάθη της Τουρκίας συνιστά σημαντικό όπλο στη φαρέτρα των συμφερόντων που εξυπηρετεί η Γερμανία, για τον έλεγχο και απειλή της ανεξαρτησίας της Κύπρου, ειδικά σε μια συγκυρία που βρίσκει αποδυναμωμένη οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά την Ελλάδα. Πρέπει πάση θυσία οι Ρώσοι να μείνουν εκτός μεσογειακής λεκάνης και τα μέτρα που θα επιβληθούν στην Κύπρο δε θα πρέπει να τους αφήσουν κανένα περιθώριο για τέτοιες αξιώσεις.

Οι κυβερνήσεις, αλλά και οι πολίτες της ΕΕ σταδιακά δείχνουν να συνειδητοποιούν ότι πλέον υπάρχει ένα κέντρο απόφασης το οποίο θέτει τις προτάσεις και οι υπόλοιποι είτε είναι αναγκασμένοι να συμφωνήσουν είτε σιωπηρά αποδέχονται τις επιταγές του (βλέπε Ελλάδα που σφυρίζει αδιάφορα σε βέτο για το θέμα της Κύπρου). Οι τοπικές κυβερνήσεις πρέπει να καταλάβουν ότι είναι εκτεθειμένες και υποχρεωμένες έναντι των ψηφοφόρων-πολιτών τους να επιλέξουν ανάμεσα στην αιμοδοσία των δανειστών (με τους οποίους συντασσόμαστε) με σκληρά μέτρα ή την άτακτη χρεοκοπία. Ποια κυβέρνηση θα ήταν αυτή που θα επέλεγε να ανατραπεί, να στιγματιστεί ιστορικά και ενδεχομένως να λιντσαριστεί ακολουθώντας τη δεύτερη επιλογή;

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι το παγκόσμιο πλάνο για μια νέα τάξη πραγμάτων, όπως την έχουν οραματιστεί εδώ και δεκαετίες οι πεφωτισμένοι, εξυπηρετείται τα μέγιστα από τέτοιες πρακτικές πιεστικών, άδικων και φασιστικών μέτρων. Η υποταγή σε ένα υπερσύστημα διακυβέρνησης είναι εκ των ουκ άνευ για την παγκόσμια κυριαρχία μας. Η ανάγκη για επιβολή ενός ενιαίου τραπεζικού συστήματος έρχεται πιο κοντά, όπως και ο πλήρης έλεγχος των αποταμιεύσεων και οικονομικών κινήσεων των πολιτών. Εξάλλου οι τράπεζες φέρανε τόσα προβλήματα στις οικονομίες του νότου με την άλογη δανειοδοτική τους πολιτική. Εξάλλου ο κανόνας του 10% αποθεματικών αυτό το χαρακτήρα έχει. Να δημιουργηθεί χρήμα από το πουθενά. Να δημιουργηθεί χρέος από το πουθενά. Χρειάζεται κάποιος που ξέρει και έχει το κύρος να διαχειριστεί αυτόν τον ρυθμιστικό τομέα της ευρωπαϊκής οικονομίας, τον τραπεζικό, όπως το οικονομικό επιτελείο της Γερμανίας και οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ! Η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με την τρομοκρατία, τον πλήρη έλεγχο της διατροφικής αλυσίδας, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, την ισοπέδωση του θρησκευτικού συναισθήματος και την επιστημονικά ελεγχόμενη χειραγώγηση των μαζών εγγυώνται ότι η παγκόσμια διακυβέρνηση θα αποκτήσει σάρκα και οστά, ίσως γρηγορότερα από τις προβλέψεις μας. Στόχος είναι οι απλοί πολίτες-εργάτες και εξιλαστήρια θύματα οι πολιτικοί και η δημοκρατική φενάκη που τους έδωσε την εξουσία. Όταν αποφασίσουμε ότι η φούσκα της δημοκρατίας πρέπει να σκάσει, θα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τη λύση που προετοιμάζουμε χρόνια. Τη λύση της πλήρους και μη αναστρέψιμης υποδούλωσης του ανθρώπινου γένους σε μια ομάδα ιδεολόγων της ελίτ.

Εφιάλτης ο Αθηναίος

Το μίσος της Μόσχας για την Αθήνα!Ο Πούτιν θεωρεί τους Σαμαρά-Μέρκελ ως εγκεφάλους του κουρέματος!




Αυτό που δεν λένε τα εγχώρια παπαγαλάκια για το κούρεμα που αποφάσισε το Eurogroup, είναι πως ήταν σχεδόν αδύνατο να το δεχθούν οι Ρώσοι. “Άδικο, αντιεπαγγελματικό και επικίνδυνο” το χαρακτήρισε ο Πούτιν, ενώ στο ίδιο τέμπο κινούνται και οι δηλώσεις Μεντβέντεφ. Οι Ρώσοι όταν 
συνειδητοποίησαν ότι η απόφαση για το κούρεμα ήταν στην ουσία μια αρπαγή «δια της βίας» ρώσικων κεφαλαίων έγιναν έξαλλοι.

Μάλιστα για να καθησυχάσουν τους Ρώσους έσπευσε η μισή Κομισιόν στην Μόσχα. Το ΟΧΙ των Κυπρίων λειτούργησε πυροσβεστικά απέναντι στην μανία των Ρώσων, οι οποίοι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στοχοποιούν πλέον ανοιχτά δύο ευρωπαικές πρωτεύουσες: To Bερολίνο και την Αθήνα.

Το δίδυμο Πούτιν- Μεντβέντεφ εκτιμά πως η εισήγηση για το κούρεμα ήταν προιόν που επεξεργάσθηκαν από κοινού τα επιτελεία των υπ. Οικονομικών Βερολίνου-Αθήνας μετά από παρότρυνση των Μέρκελ-Σαμαρά.

Η αφωνία του Μαξίμου είναι εύλογη μια και οι Ρώσοι εκτιμούν πως εδώ και στο Βερολίνο βρίσκονται οι εγκέφαλοι του σχεδίου.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την ανάφλεξη στις σχέσεις Μόσχας-Αθήνας με τους Ρώσους να υποψιάζονται πως η συμπαιγνία Μαξίμου-Καγκελαρίας έχει να κάνει και με τον διαγωνισμό για την ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ. Ο ισχυρός άνδρας της Gazprom έφτασε εσπευσμένα στην Αθήνα μετά από πληροφόρηση ότι ο Σαμαράς και η Μέρκελ έχουν αποφασίσει να τινάξουν στον αέρα τους Ρώσους επενδυτές. Το σχέδιο που υποψιάζονται οι Ρώσοι θέλει τον Σαμαρά να είναι κατ΄αρχήν θετικός στην προοπτική πώλησης στους Ρώσους αλλά την Ευρωπαική Επιτροπή Ανταγωνισμού, σε συννενόηση με την Μέρκελ, να τινάζει στον αέρα κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ψυχρός πόλεμος ανάμεσα στην Μόσχα και την Αθήνα με το δίδυμο Σαμαρά-Στουρνάρα να αποτελεί κόκκινο πανί για τους Ρώσους!

Όρθιοι και παλεύοντας ή γονατιστοί και ζητιανεύοντας τον οίκτο των δαιμόνων;




Να λοιπόν που έπεσαν κι οι μάσκες και φανήκανε οι δαίμονες γεμάτοι υπεροψία να αλυχτούν, να φοβερίζουν και να απειλούν πως θα μας λιανίσουν...
Να λοιπόν που είδαμε τώρα πως εκείνοι που θέλανε να τους νομίζουμε για φίλους, είναι εκείνοι
που χρόνια τώρα σχεδιάζανε πως να μας τα πάρουν όλα...

Όχι, δεν είναι μόνο το σπίτι σου που βάλανε σημάδι οι μιαροί...
Όχι, δεν είναι που μας θέλουν εξαθλιωμένους και ρημαγμένους...
Όχι, δεν είναι που βάλανε την ζωή μας στόχο...
Ετούτοι δεν θέλουν τα λεφτά μας...
Μήτε τον ήλιο ή τις θάλασσές μας θέλουν να μας πάρουνε...

Αυτά που θέλουν να μας στερήσουν είναι πολύ ανώτερα και σπουδαία…
Είναι η περηφάνια μας και η περπατησιά μας.
Είναι η ελπίδα και η πίστη μας.
Είναι η ψυχή μας, τελικά, που ποθούν να λυγίσουν, να την κατακτήσουν και να την κάνουνε δικιά τους…

Βάλανε, το λοιπόν, σαν παγίδα τον μαμωνά για να μας ξεγελάσουν και να αλλοιώσουν εκείνα που οι ίδιοι ποτέ δεν είχαν.

Ετούτοι οι δαίμονες θέλουνε να τους προσκυνήσουμε σαν θεούς, στη θέση του Θεού μας...
Αυτός είναι ο σκοπός τους.
Και βάζουνε τα δουλικά τους να μας λένε πως άμα αναγνωρίσουμε την αξία τους, άμα υποταχθούμε στις βουλές τους, τότε όλα θα γίνουν καλά…!
Μα, τόσα χρόνια τώρα, εμείς κάνουμε ό,τι μας προστάζουν και είδαμε όλα να γίνονται χειρότερα. Έτσι δεν είναι;
Τι, άραγε, θα μας συμβεί σαν δοθούμε ολάκεροι στις άνομες βουλές των καταχθόνιων αυτών;
Τι, άραγε, θα ζήσουμε αν αφήσουμε όλα εκείνα που τίμησαν τους προγόνους μας;

Και σε ρωτάω πατριώτη: Έχει μπέσα ο διάολος;
Αν νομίζεις πως οι δουλειές μαζί του αφήνουνε κέρδος, τότε να το μελετήσουμε για να δούμε τι θα κάνουμε επιτέλους.
Αλλά, για πες μου, τι θέλει να ορίσει σαν δικό του ο μαύρος ετούτες τις στιγμές που ζούμε;

Και σε ξαναρωτάω αδελφέ, επειδή το δικό σου το μυαλό γνωρίζει περισσότερα από το δικό μου το αγράμματο:
Ποια τιμή θα βάλεις στην ζωή σου αδερφέ;
Ποια τιμή θα ορίσεις για το χώμα στους τάφους των γονιών σου;
Πόσα θα ζητήσεις να σου δώσει ο μαύρος, για να τον προσκυνήσεις;

Και άντε, εσύ κι εγώ, πες ότι την ζωή μας και την ψυχή μας την έχουμε για πούλημα ή και για πέταμα. Πόσο περισσότερο αχρείοι μπορούμε να γίνουμε, αφού σήμερα οι δαίμονες θέλουν να τους παραδώσουμε και των αγέννητων τις ψυχές;
Το αντέχεις αυτό;
Χωρίς μέρος να σταθείς...
Χωρίς μέρος να ταφείς...
Δίχως πατρίδα, χωρίς ψυχή, χωρίς Θεό…
Έτσι θα μείνεις…
Κι όλα αυτά επειδή λύγισες, έσκυψες και προσκύνησες τους δαίμονες, ενώ γνώριζες τις διαθέσεις του αφεντικού τους…

Τέλος, επειδή οι ώρες είναι τέτοιες, όλοι μας πρέπει να αναλογισθούμε τι είναι το καλύτερο για εμάς:
Να πεθάνουμε όρθιοι και παλεύοντας ή γονατιστοί και ζητιανεύοντας την καλοσύνη των δαιμόνων;
Και σε ετούτη την απόφαση δεν χωρεί αναβολή.
Και να θυμάσαι καλά πως ετούτη η πατρίδα, ετούτη η γη δεν μας ανήκει. Ανήκει σε εκείνους που την τίμησαν και σε εκείνους που έρχονται μετά από εσένα.
Δικό μας χρέος είναι να την παραδώσουμε ολόκληρη σε εκείνους που πραγματικά ανήκει. Μονάχα αυτό έχουμε...

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Εθνοφρουροί έκαψαν γερμανικές σημαίες!




Σε συναγερμό το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) στην Κύπρο, έπειτα από σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε σε στρατιωτική βάση της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 Κύπρου, Ελληνοκύπριοι
εθνοφρουροί κατέβασαν και έκαψαν δύο γερμανικές σημαίες, οι οποίες ήταν αναρτημένες σε κτίριο εντός της στρατιωτικής βάσης στη Λεμεσό, το οποίο στεγάζει κατά διαστήματα Γερμανούς στρατιώτες.

Πρόκειται για στρατιωτική βάση, η οποία απαριθμεί τέσσερα κτίρια, τα τρία εκ των οποίων είναι για τις ανάγκες της Εθνικής Φρουράς, και ένα κτίριο για εξυπηρέτηση Γερμανών στρατιωτών, που μετέχουν στη δύναμη του ΟΗΕ για Λίβανο.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν το κτίριο φιλοξενούσε Γερμανούς στρατιώτες την στιγμή που οι Εθνοφρουροί έκαψαν τις σημαίες ή αν ήταν άδειο καθώς πιθανότατα αυτό χρησιμοποιείται ως σταθμός μεταστάθμευσης.

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ (;) ΦΕΚ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ! ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο…ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!




ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ;
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Η ιστορία το έχει αποσιωπήσει. Βρίσκεται καταχωνιασμένο στα συρτάρια του Εθνικού Τυπογραφείου, χωρίς ο πολύς κόσμος να γνωρίζει βάσει ποίων αποφάσεων το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) τυγχάνει φορολογικής ασυλίας! Σε ποια τερτίπια βασίστηκε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης ώστε να εγγράψει στο ΚΙΣ τα 80 ακίνητα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο; Η καταγγελία για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έγινε προ εβδομάδος στην «Ελεύθερη Ώρα» και μέχρι σήμερα δεν την έχει διαψεύσει! Με ποιο τρόπο παραχωρήθηκε η διαχείριση της περιουσίας των Ισραηλιτών στους ίδιους και αφαιρέθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο η δυνατότητα να εισπράττει τον αναλογούντα φόρο; Ποιος σκαρφίστηκε το σχετικό νόμο φορολογικής ασυλίας των Ισραηλιτών; Πέρασε από τη Βουλή και πότε;

Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε προκαλούν ανατριχίλα σε όλα τα επίπεδα. Αρχίζοντας από τον πολιτικό που χάρισε την πλήρη φορολογική ασυλία του ΚΙΣ. Είναι ο αποκληθείς Γέρος της Δημοκρατίας! Ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν ο δημοκράτης Πρωθυπουργός που γνωρίζουμε από την Ιστορία ή μήπως ο ρόλος του σε κάποια σημεία του υπήρξε ιδιαίτερα σκοτεινός και ύποπτος; Πόσο δημοκράτης μπορεί να ήταν ο Πρωθυπουργός της λεγόμενης Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας ο οποίος κατέφυγε σε παραποιήσεις ΦΕΚ με την ανάληψη των καθηκόντων του, μόλις δηλαδή αποχώρησαν τα γερμανικά στρατεύματα από τη χώρα μας τον Οκτώβριο του 1944;

Θυμίζουμε ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου ηγήθηκε ως Πρωθυπουργός, υπουργός Εξωτερικών και προσωρινά υπουργός Στρατιωτικών, της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις 18 Οκτωβρίου 1944, αντικαθιστώντας τη διορισμένη από τους Γερμανούς Κυβέρνηση Ράλλη.

Ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 23 Οκτωβρίου 1944, και το πρώτο πράγμα που φρόντισε να κάνει ήταν να προβεί σε δύο πρωτοφανείς πλαστογραφήσεις ΦΕΚ (Φύλλων Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) καταργώντας νόμους που αφορούσαν τη διαχείριση της περιουσίας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ). Ο …Γέρος της Δημοκρατίας μαζί με το υπουργικό συμβούλιο στις 27 Οκτωβρίου 1944 και στις 10 Νοεμβρίου 1944, φαίνεται πως κατέγραψε δυο μαύρες σελίδες στην ιστορία του, τις οποίες αποκαλύπτουμε σήμερα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.
Κλικ στις εικόνες 

Ως γνωστόν, κάθε νέο έτος τα ΦΕΚ αρχίζουν την αρίθμησή τους από το Νο1 και τη συνεχίζουν αυξητικά έως τη λήξη του χρόνου, για να ξεκινήσουν πάλι από τον αριθμό 1 την επόμενη χρονιά.

Η διορισμένη κυβέρνηση Ράλλη (η δοσίλογη) παραιτήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1944, η δε παραίτησή της δημοσιεύθηκε στο 242 ΦΕΚ με το Διάγγελμα του τότε «Προέδρου της Κυβερνήσεως Δ. Ράλλη προς τον Ελληνικόν Λαόν». Αυτό ήταν και το τελευταίο ΦΕΚ του έτους.

Η οποιαδήποτε επομένη κυβέρνηση, διορισμένη ή εκλεγμένη, όφειλε να συνεχίσει την έκδοση των ΦΕΚ από τον αριθμό που σταμάτησε η προηγούμενη.

Aυτό ήταν το τελευταίο ΦΕΚ-Νο 242- από την παραιτηθείσα κυβέρνηση Ράλλη. Το επόμενο ΦΕΚ έπρεπε να συνεχίζει από τον αριθμό 243. Ο ...Γέρος της Δημοκρατίας φαίνεται πως έκανε...γιάφκα τα ΦΕΚ.
Έλα όμως που με την ανάληψη των καθηκόντων της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, όλα ήρθαν τα πάνω-κάτω!

Η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου που όπως είπαμε ηγήθηκε της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις 23 Οκτωβρίου 1944, θα έπρεπε να συνεχίσει τα ΦΕΚ από τον αριθμό 243. Αλλά και από την αρχή να ήθελε να ξεκινήσει με το αιτιολογικό ότι μόλις είχε τελειώσει ο πόλεμος, θα έπρεπε να γράψει «ΦΕΚ 1». Έλα όμως που ο …Γέρος της Δημοκρατίας έκανε κάτι πρωτοφανές: Πήρε το ΦΕΚ 6 της 18ης Ιανουαρίου 1944 και το …μετάλλαξε! Έτσι, στις 27 Οκτωβρίου 1944 εξέδωσε νέο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό 6!!! Τι σημαίνει αυτό; Ότι την ίδια χρονιά, είχαμε δύο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό! Απίστευτο!




Δείτε τα …δίδυμα ΦΕΚ και κάντε συγκρίσεις. Βρείτε τις διαφορές που λένε στα κουίζ! Απίστευτο, αλλά «για καλό σκοπό και πατριωτικό» πιθανώς να έλεγε ο …Γέρος της Δημοκρατίας, εάν ζούσε σήμερα. Ποιος ήταν ο… καλός σκοπός;

Τον διαβάζουμε, όπως αναγράφεται στο παραποιημένο ΦΕΚ 6, με υπογραφή Γεώργιου Παπανδρέου και του τότε υπουργικού συμβουλίου:

Άρθρον 1.

1. Καταργούνται οι Νόμοι 1977/44 και 1180/44.

2. Άπαντα τα εις Ισραηλίτας ανήκοντα πάσης φύσεως περιουσιακά αντικείμενα, τα συμφώνως προς τα διατάξεις του Νόμου 1180/44 τελούντα ήδη υπό την διαχείρισην του Ελληνικού Δημοσίου και ευρισκόμενα εις τα αποθήκας της Υπηρεσίας Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών ή εις ιδιωτικάς τοιαύτας ή αλλαχού, αποδίδονται εις τους νομίμους αυτών κατόχους, καθ’ην διαδικασίαν αρχικώς ταύτα παρελήφθησαν. Η απόδοσις των αντικειμένων τούτων ενεργείται χωρίς αφαίρεσιν του βάσει των οικείων αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών αποδοθέντος ποσοστού 10% εφ’ εκάστης ισραηλιτικής περιουσίας εις τον καταδόντα προς το Δημόσιον ταύτην αλλά με κράτησιν ποσοστού 5% του παρακρατούμενου προς τακτοποίησιν προκαταβολών ενεργηθεισών συμφώνως προς τας διατάξεις του Νόμου 1180/44 εκ του Δημοσίου Ταμείου προς αντιμετώπισιν των δαπανών της ρηθείσης υπηρεσίας αφ’ενός, και δι’ έξοδα λειτουργίας ταύτης αφ’ ετέρου».

Σε απλά ελληνικά, ο …νέος νόμος που καταργούσε τους 1977/44/ και 1180/44, λέει ότι: Τα περιουσιακά αντικείμενα των Ισραηλιτών τα οποία είχαν περιέλθει στη διαχείριση του Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να φορολογηθούν, από την οποία φορολόγηση αποδιδόταν και ποσοστό 10% ως αμοιβή σε όποιον κατέδιδε την κρυμμένη άρα και αφορολόγητη περιουσία τους, επιστρέφονταν στους Ισραηλίτες, με μια απλή παρακράτηση 5% ως έξοδα και δαπάνες του Δημόσιου Ταμείου.

Φαίνεται όμως πως η πλαστογράφηση αυτή, δεν ικανοποιούσε 100% τα συμφέροντα του ΚΙΣ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου) με αποτέλεσμα ο… Γέρος της Δημοκρατίας να έρθει προθύμως στις 10 Νοεμβρίου 1944 και να προβεί σε νέα παραποίηση ΦΕΚ. Πρόκειται για το ΦΕΚ 14 της 24ης Ιανουαρίου 1944, το οποίον πλέον… μασκαρεύτηκε σε ΦΕΚ 14 της 10ης Νοεμβρίου του ιδίου έτους:




Δείτε τις διαφορές, όπως στο προηγούμενο κουίζ! Δίδυμα ΦΕΚ αλλά με τεράστιες διαφορές.

Στο νέο-μασκαρεμένο ΦΕΚ 14, ο Γ. Παπανδρέου και τα μέλη της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στο 2ο άρθρο, πρόσθεσαν νέα παράγραφο 2, με αποτέλεσμα τον αναριθμητισμό των §2 και 3 οι οποίες… μετακόμισαν ένα νούμερο παρακάτω. Επιπλέον, δεν πρόκειται περί αναδημοσίευσης, όπως λέει το ΦΕΚ 14 αλλά περί πλήρους μετατροπής του νοήματος του ΦΕΚ. Αντιγράφουμε από το ΦΕΚ 14:

2. Το προσωπικόν της Υπηρεσίας ταύτης, ης προΐσταται ανώτερος υπάλληλος της Γενικής Διευθύνσεως Δημοσίου Λογιστικού απαρτίζεται εξ υπαλλήλων της Γενικής Διευθύνσεως Δημοσίου Λογιστικού ή και εξ υπαλλήλων ετέρων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών ή ετέρων Υπουργείων των υπαλλήλων τούτων αποσπασμένων δι’ αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών και του οικείου Υπουργού.

Πάσα συναφής διά την λειτουργίαν της Υπηρεσίας ταύτης δαπάνη, προκαταβαλλομένη νυν εκ του Δημοσίου Ταμείου βαρύνει τας ισραηλιτικάς περιουσίας κατά τα εν τω εδαφίω 2 του άρθρου 1 οριζόμενα.

Η δε §3 έχει τροποποιηθεί σε: «Η αμοιβή των διαχειριστών ορίζεται δι’ αποφάσεως του Υπουργού των Οικονομικών», ενώ το προηγούμενο ΦΕΚ 6 έγραφε: «Η αμοιβή των διαχειριστών τούτων ορίζεται και καταβάλλεται ως και των παρά τη Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών περιουσιών υπηρετούντων Υπαλλήλων»!!!




"Η πρώτη παραποίηση δεν έφτανε για να ικανοποιήσει το ΚΙΣ και ο...Γέρος της Δημοκρατίας προχώρησε και σε δεύτερο πλαστό ΦΕΚ στις 10 Νοεμβρίου 1944. Προέβη δηλ. σε παραποίηση της παραποίησης".
Θα μπορούσε κανείς να αντιτείνει; «Καλά έκανε ο Γεώργιος Παπανδρέου και απέδωσε στους κατόχους τους τα περιουσιακά στοιχεία των Ισραηλιτών; Γιατί να θεωρηθούν κατεσχημένα;».

Απάντηση: Την προνομιακή μεταχείριση που έδειχνε το ελληνικό Δημόσιο προς τους Ισραηλίτες δεν την έδειχνε καν στους Έλληνες. Αυτό το «απαλλάσσονται πάσης δεσμεύσεως ή οιασδήποτε άλλης υποχρεώσεως, έναντι του Ελληνικού Δημοσίου», δεν το είχαν ποτέ οι γηγενείς Έλληνες.


Δείτε, για παράδειγμα, το ΦΕΚ 17 της 22ας Ιανουαρίου 1946: «Άρθρον Μόνον 1. Επί κληρονομιών Ισραηλιτών Ελλήνων υπηκόων απωλεσθέντων κατά την διάρκειαν του πολέμου συνεπεία των φυλετικών διωγμών εκ μέρους του εχθρού εφόσον ούτοι δεν κατέλιπον εκ διαθήκης κληρονόμους, δεν εφαρμόζεται το άρθρον 12 του νόμου 2310/1920 «περί της εξ αδιαθέτου κληρονομικής διαδοχής», αι δε σχολάζουσαι κληρονομίαι περιέρχονται εις ιδρυθησόμενα δια Β. Διατάγματος Νομικό Πρόσωπον όπερ θα έχη ως σκοπόν την περίθαλψιν και αποκατάστασιν των Ισραηλιτών της Ελλάδος».



Για να δούμε όμως τι έλεγαν αυτοί οι νόμοι 1977/44 και 1180/44 τους οποίους κατάργησαν τα γιαλαντζί ΦΕΚ 6 και ΦΕΚ 14 του Γεωργίου Παπανδρέου; Ψάχνοντας τους συγκεκριμένους νόμους οι οποίοι αφορούσαν στον τρόπο διαχείρισης των κατασχεμένων Ισραηλιτικών περιουσιών, φτάνουμε σε δύο ΦΕΚ: το ΦΕΚ 26 της 12ης Φεβρουαρίου 1944 και στο ΦΕΚ 160 της 1ης Ιουνίου 1843.


Στο ΦΕΚ 26 που αφορά στο νόμο 1180/44 αναφέρεται:

Άρθρον 1.

Συνιστάται παρά τω Υπουργείω Οικονομικών Κεντρική Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών περιουσιών. Η υπηρεσία αύτη υπάγεται απ’ ευθείας εις τον Υπουργόν των Οικονομικών. Σκοπός της Υπηρεσίας ταύτης είναι η διαχείρισης των δυνάμει της από 23/11/43 διαταγής Στρατιωτικού Διοικητού Ελλάδος κατασχεθεισών και εις το Ελληνικόν Δημόσιον προς διαχείρισιν παραδοθεισών, Ισραηλιτικών περιουσιών. Η αρμοδιότης της Υπηρεσίας ταύτης εκτείνεται εφ’ όλης της χώρας εξαιρέσει της Γενικής Διοικήσεως Μακεδονίας.

Άρθρον 2.

1. Την κατά το προηγούμενον άρθρον συνιστωμένη υπηρεσίαν διεθύνει ανώτερος δημόσιος υπάλληλος οριζόμενος δι’ αποφάσεως του Υπουργού των Οικονομικών. Δι’ αποφάσεως αυτού του Υπουργού, αποσπάται εκ δημοσίων το λοιπόν αναγκαιούν προσωπικόν εις την υπηρεσίαν ταύτην.

2. Πάντα τα αφορώντα την αρμοδιότητα της κατά τα ανωτέρω συνιστωμένης υπηρεσίας και την εν γένει λειτουργία αυτής καθορισθήσονται δι’ αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών. Δι’ ομοίων αποφάσεων θέλουσι καθορισθή τα καθήκοντα, τα δικαιώματα και η αρμοδιότης των οργάνων της υπηρεσίας ταύτης.

Άρθρον 3.

1. Παρά τη ως ανωτέρω υπηρεσία συνιστάται γνωμοδοτική Επιτροπή αποτελουμένη: α) εκ του Διευθυντού της υπηρεσίας ως Προέδρου και β) των Προέδρων ή αναπληρωτών των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Αθηνών και Πειραιώς και των Εμπορικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς. Η Επιτροπή γνωματεύει επί παντός ζητήματος αφερώσι την διαχείρισιν των Ισραηλιτικών περιουσιών υποβαλλομένη αυτ΄λη υπό της αρμοδίας υπηρεσίας.


Αντιστοίχως, το ΦΕΚ 160 του νόμου 205/43 που αφορά στη διαχείριση των Ισραηλιτικών περιουσιών της Μακεδονίας, αναφέρει στα άρθρα 1,6,11:

Άρθρον 1.

Συνιστάται παρά τη γενική Διοικήσει Μακεδονίας ειδική υπηρεσία υπό τον τίτλον «Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών» σκοπόν έχουσα την επιμέλειαν της διαχειρίσεως των παρά των Γερμανικών Αρχών Κατοχής κατασχομένων ή εγκαταλειπομένων Ισραηλιτικών περιουσιών της περιφερείας της Γενικής Διοικήσεως Μακεδονίας.

Άρθρον 6.

Παρά τη αυτή υπηρεσία συνιστάται ειδική γνωμοδοτική επιτροπή αποτελουμένη εξ ενός Δικαστικού, ως Προέδρου, εξ ενός Δημοσίου οικονομικού υπαλλήλου, εκ δύο ανωτέρων δημοσίων υπαλλήλων, εξ ων ο έτερος μηχανικός…κ.λ.π.

Άρθρον 11.

Οι διαχειρισταί εμπορικών, επαγγελματικών και άλλων επιχειρήσεων πάσης φύσεως υποκαθίστανται εις τας σχετικάς προς την επιχείρησιν μισθωτικάς σχέσεις του μισθωτού Ισραηλίτου, μη ευθυνόμενοι πέραν του ποσού της διαχειριζόμενης περιουσίας.

Συμπέρασμα: Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο αποκληθείς και Γέρος της Δημοκρατίας, επανέφερε το… έγκλημα του Ελευθέριου Βενιζέλου, ο οποίος το 1920 καθιστούσε το ΚΙΣ Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου προσφέροντάς του φορολογική ασυλία. Με δύο πλαστά ΦΕΚ, ο Γεώργιος Παπανδρέου κατήργησε την υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών και τον Υπουργό των Οικονομικών που ήλεγχε-διαχειριζόταν και φορολογούσε το ΚΙΣ! Ο …Γέρος της Δημοκρατίας αφαίρεσε από την Πολιτεία τον έλεγχο των περιουσιών του, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να μην γνωρίζουμε ποια και πόση είναι η Ισραηλιτική περιουσία!

Μην μας φαίνεται λοιπόν παράξενο που μετά από κάμποσα χρόνια, είδαμε τον εγγονό του Γέρου της Δημοκρατίας τον Γιωργάκη Παπανδρέου, να πηγαίνει σε συναγωγή με το κλασικό εβραϊκό σκουφάκι!


Τα ντοκουμέντα που παρουσιάσαμε είναι συγκλονιστικά, ωστόσο καλούμε τόσο την τρικομματική κυβέρνηση αλλά και το ΚΙΣ να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:

α) Ποιανού την έγκριση είχε η ειδικού σκοπού Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας για να υπογράψει τα δύο ΦΕΚ; Αφού δεν υπήρχε Βουλή!

β) Είναι δυνατόν να εμφανίζονται δύο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό, την ίδια χρονιά;

γ) Είναι δυνατόν η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας να έχει υπογράψει μόνο δύο ΦΕΚ με τους αριθμούς 6 και 14; Πού είναι τα ενδιάμεσα νούμερα; Έκαναν… γιάφκα τα ΦΕΚ;

δ) Τι είναι το ΚΙΣ; Off Shore εταιρεία μέσα στην ελληνική επικράτεια;


Ιδιαιτέρως, καλούμε τον κ. Κουβέλη να απαντήσει έστω τώρα. Είναι δυνατόν να σφαγιάζει με μέτρα τους Έλληνες φορολογούμενους, να πετσοκόβει μισθούς-συντάξεις-επιδόματα, να αυξάνει στα ύψη τη φορολόγηση του λαού και ο ίδιος να απολαμβάνει φορολογικής ασυλίας, έχοντας εντάξει 80 ακίνητα στο ΚΙΣ; Δεν πληρώνεται ούτε ένα ευρώ κύριε Κουβέλη κι έρχεστε να γίνεται τιμητής των πάντων;
"Νέοι Άνθρωποι-Ελεύθερη Ώρα"