Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Καλή Ανάσταση= Γενικός ξεσηκωμός…




ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ-ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΚΡΙΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΡΩΜΑΙΙΚΟ-ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ-ΔΦ-ΔΓΤο ξίφος που βυθίζουν καθημερινά στις καρδιές των φτωχών και αθώων πρέπει να ακονιστεί εναντίον των ληστών και δημίων της καπιταλιστικής κακουργίας, εναντίον των εγχώριων ανδρεικέλων τους, εναντίον της «αμαρτίας»…
Από αυτά τα τσακάλια του 4ου Ράιχ και τα ιερατεία των υπηρετών τους (πολιτικά, δημοσιογραφικά, πνευματικά) δεν γλιτώνεις με ευχές και παρακάλια ή αναθέματα…
Τα «αριστερά» τσακάλια που τώρα εκτελούν τις εντολές των νέων αποικιοκρατών (τα τελευταία «συμβόλαια θανάτου» μας), είναι από τα πλέον μοχθηρά και δόλια…


Μας σταυρώνουν και ταυτόχρονα μας εμπαίζουν και μας δουλεύουν ασύστολα και αδίστακτα…
Η Σταύρωσή μας θα είναι διαρκής, δίχως ΤΕΛΟΣ αν δεν γκρεμίσουμε και αυτά τα «αριστερά» δωσίλογα ανδρείκελα που μας έχουν καθίσει στο σβέρκο…
Να τα γκρεμίσουμε με κινηματικούς όρους, με όρους λαϊκών εξεγέρσεων και όχι εκλογικών αναπαλαιώσεων των κατοχικών κομμάτων…
Πρέπει να καταστρέψουμε και τον φαύλο κύκλο της ανακύκλωσης των ανδρεικέλων, της κυβερνητικής εναλλαγής τους. Και αυτό γίνεται μόνο όταν ο λαός, από κομπάρσος γίνειΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ…
Τα ευχολόγια πλέον έχουν γίνει ρουτίνα εξαπάτησης, έχουν γίνει και αυτά ένα αγοραίο πολιτικό εμπόριο…
Κάθε χρόνο η ίδια νεροποντή κατανάλωσης ευχών. Και από τους δολοφόνους μας, από τους υπηρέτες του 4ου Ράιχ…
Αυτοί που μας έχουν αφανίσει και τις έννοιες των λέξεων, που μας αφανίζουν και την ίδια μας τη φωνή, που έχουν θεμελιώσει τη μονιμότητα της «σταύρωσης», βαπτίζοντάς την «Ανάσταση», αυτοί οι μακιγιαρισμένοι Ιάγοι, μας δουλεύουν με τις ίδιες, κάθε χρόνο, ευχές… …
Καμία ΑΝΑΣΤΑΣΗ δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν γκρεμιστεί αυτό το «Συνδικάτο του Εγκλήματος»: Οι πολύχρωμοι πολιτικοί απατεώνες του 4ου Ράιχ.

ΚΑΝΕΝΑΣ δρόμος της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ δεν θα ανοίξει αν δεν ηχήσουν άμεσα οι σάλπιγγες και οι βροντερές καμπάνες του ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ: Αυτό μόνο δίνει σάρκα και οστά στην έννοια: «ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»…

Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Ο Ελβετός αδιάφθορος στέλνει την συμμορία του μνημονίου στο Γουδή: Σας πτώχευσαν δολίως για να πλουτίσουν συμφέροντα – κοράκια!

“Σας πτώχευσαν δολίως και έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες σας”
Κάπου εδώ τελειώνει το βρωμερό παραμύθι που συγκάλυψε το έγκλημα.
Είναι όμως και η πληρης δικαίωση όλων αυτών που αγωνίστηκαν κατά της εγκληματικής συμμορίας και στιγματίστηκαν ως “συνωμοσιολόγοι”. ……..
Της Γεωργαντά, του Λογοθέτη, όλων εμάς που υποστηρίξαμε – τεκμηριώσαμε από το 2009 πως η Ελλάδα σύρθηκε δολίως στο ΔΝΤ, απλώς και μόνο για να βγάλουν δισεκατομμύρια σεσημασμένοι, διεθνείς συμμορίτες.
Ο καθηγητής Μάνφρεντ Γκέρτνερ, δεν θα μπορούσε να το πει πιο ξεκάθαρα. “Σας πτώχευσαν δολίως και έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες σας”. Τα καθάρματα των CDS και των ακούρευτων ομολόγων.
Όποιος ήταν λοιπόν στο περιβάλλον Παπανδρέου, πλούτισε. Τόσο απλά.
Όταν ο Παπανδρέου δεχόταν τον σεσημασμένο απατεώνα Σόρος ως πρωθυπουργός, και έπειτα ο Σόρος δήλωνε ότι η Ελλάδα θα βγει από το Ευρώ, καταλαβαίνετε τι βαρύτητα αποκτούσε ο λόγος του. Με κοτζάμ πρωθυπουργό είχε συναντηθεί. Το ίδιο και με τον Ρουμπινί, που τα εδώ καθάρματα των ΜΜ”Ε” τον παρουσίαζαν και ως …Νομπελίστα!
Οι δηλώσεις περί τιτανικού, περί διεφθαρμένων και ετοιμοθάνατων που έκανε η πολιτική ηγεσία, αφού βεβαίως είχαν πουληθεί τα CDS, ήταν ο πυροκροτητής.
Το Τ3 – Τ10 του Προβόπουλου που εκτίναξε τα spreads των Ελληνικών ομολόγων, μέρος του ίδιου σχεδίου.
Απομένει να βρεθεί μία κυβέρνηση που θα οδηγήσει τα ντόπια καθάρματα του μνημονίου στο ειδικό δικαστήριο και θα στραφεί κατά των “κορακιών” με την απλούστατη κατηγορία της εσωτερικής πληροφόρησης. Κατηγορία που δεν χρειάζεται ούτε Χάγες ούτε τίποτα για να σταθεί.
Όταν ο Παπανδρέου στέλνει μυστικά τον Λαμπρινίδη να συναντηθεί με την Κλίντον, την ίδια ώρα που εκστομίζει το δημοψήφισμα, και ο γαμπρός της Κλίντον αγοράζει ομόλογα στο Discount πενταπλασιάζοντας τα λεφτά του, δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη.
Όταν ο Σόρος βρίσκεται με τα ομόλογα και τα CDS της MFGlobal στα χέρια του τη νύχτα του δημοψηφίσματος, δεν χρειάζεται άλλη έρευνα.
Μόνο μια κυβέρνηση που θα φερθεί στην κατεύθυνση που γράφει και το ΠΑΡΟΝ:
Με προσφυγές στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια, ζητώντας αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων
Στημένες ήταν οι αξιολογήσεις που φούσκωσαν την κρίση, όπως αποκάλυψε ο καθηγητής ελβετικού πανεπιστημίου, ο Μάνφρεντ Γκέρτνερ
Χρυσό χαρτί πρόσφερε στην Ελλάδα ο καθηγητής Οικονομικών του ελβετικού πανεπιστημίου του St. Gallen Μάνφρεντ Γκέρτνερ με τις δηλώσεις του ότι οι υποβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας από τους τρεις οίκους αξιολόγησης Moody’s, Standard & Poor’s και Fitch ήταν αδικαιολόγητες και επέσπευσαν την κρίση. Ουσιαστικά ο κ. Γκέρτνερ, ο οποίος -για να πάρουν τέτοια δημοσιότητα οι θέσεις του- θεωρείται στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον έγκυρος, υποστηρίζει ότι οι υποβαθμίσεις ήταν στημένες για να βουλιάξουν την ελληνική οικονομία και να κερδίσουν δισεκατομμύρια -όπως και έγινε- οι γνωστοί γύπες, τα κοράκια.
Είναι άσος στο μανίκι μας, που η κυβέρνηση -και, το σωστότερο, όλη η Βουλή- δεν μπορεί να αφήσει ανεκμετάλλευτο. Πρέπει να τον αξιοποιήσει αμέσως, προσφεύγοντας όχι μόνο με αγωγές αποζημίωσης στα δικαστήρια της χώρας μας, αλλά και στα διεθνή δικαστήρια, εναντίον των κορακιών αυτών για την τεράστια ζημιά που προκάλεσαν στην Ελλάδα. Οδήγησαν στην καταστροφή εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, 1.500.000 εργαζόμενους στην ανεργία και έναν λαό στην απόγνωση, στα συσσίτια και πολλούς -που δεν άντεξαν- στην αυτοκτονία.
Έχουμε πλέον με ονόματα και διευθύνσεις τους δολιοφθορείς που έπαιξαν τα βρώμικα παιγνίδια για να θησαυρίσουν τα αφεντικά τους, ρημάζοντας τον τόπο μας και στέλνοντας τον ελληνικό λαό 30 χρόνια πίσω, με άγνωστο πότε θα ξαναδεί άσπρη μέρα. Είναι δεδομένος ο ρόλος των τριών «οίκων αξιολόγησης» και είναι γνωστό ποιοι είναι από πίσω. Τους έχουν πληρώσει και άλλες χώρες, επομένως δεν θα είμαστε μόνοι στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Αν η κυβέρνηση δεν θελήσει να… στενοχωρήσει τα αφεντικά της και δεν αξιοποιήσει τη χρυσή ευκαιρία που έχει η Ελλάδα να απαιτήσει αποζημιώσεις για τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσαν στη χώρα οι τρεις αυτοί… οίκοι και μπλοκάρει ακόμη και τη συζήτηση στη Βουλή, που προφανώς θα ζητήσει η αξιωματική αντιπολίτευση και άλλα κόμματα, για προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά των διεθνών αρπακτικών, θα είναι η μεγάλη ντροπή και ατιμία κατά του ελληνικού λαού. Και τότε τον λόγο θα έχουν όλοι οι επιστημονικοί, επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς, όπως έγινε όταν προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ακύρωσαν στυγνές, ληστρικές αποφάσεις των κυβερνητικών συνεταίρων.
Τώρα είναι η ώρα της συσπείρωσης όλου του ελληνικού λαού, πέραν από κόμματα και… χρώματα, για να πάρουμε πίσω την ζωή μας που λεηλάτησαν οι γύπες, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τους κουστουμάτους «οίκους αξιολόγησης», που έχουν αποστολή να ρίχνουν χώρες και λαούς στον γκρεμό και να κερδίζουν ματωμένα εκατομμύρια. Όμως κάποια στιγμή δεν μπορεί να μην έρθει η ώρα τους…
ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ/”ΤΟ ΠΑΡΟΝ”
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΟΣΟΙ «ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ» ΘΑ…ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!

 

foto

 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης







Κυριακή απόγευμα σε ένα μεγάλο εμπορικό Κέντρο στα προάστια της «συμπρωτεύουσας».
Αμέτρητες καφετέριες και μπαρ, όλα ασφυκτικά γεμάτα και δεν υπάρχει τραπέζι άδειο. Οι θαμώνες όλοι συναγωνίζονται στο ποιος θα έχει πιο εκκεντρική εμφάνιση.
Η οδική αρτηρία που οδηγεί στο Κέντρο είναι χιλιόμετρα μποτιλιαρισμένη από μια τεράστια ουρά αυτοκίνητων, κυρίως πανάκριβα τζιπ που…«αγωνίζονται» με μεγάλο σθένος υπέρ μια «άγιας» θέσης παρκινγκ στον «παράδεισο» του Κέντρου.
Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα! Αυτή την Ελλάδα προβάλλουν επίτηδες οι ξένοι διαπραγματευτές και λυσάνε με μανία να μας στραγγαλίσουν μια ώρα αρχύτερα καθώς προτάσσουν το γεγονός ότι τους κοροϊδεύουμε ψηλό γαζί.
Την ίδια ώρα στην Χίο τα ΜΑΤ ξυλοκοπούν αγρία τον τοπικό πληθυσμό γιατί τολμά να διαμαρτυρηθεί για την καταστροφή του πανέμορφου νησιού από τα ανεξέλεγκτα κύματα των Λαθρό που καταστρέφουν τα πάντα.
Την ίδια ώρα οι αυτοκτονίες έχουν ξεπεράσει τις 15 000 χιλιάδες και αντί να μειώνονται αυξάνονται ενώ τα κανάλια της εθνικής εξόντωσης, που υποτίθεται ότι θα τα κλείσει ο πόλεμος κατά της διαπλοκής, όχι μόνο αγνοούν το γεγονός αυτό αλλά καθημερινά με… «πονετική μουσική» προσπαθούν να πείσουν ότι σε αυτή την χώρα υπάρχουν μόνο οι Λαθρό και τίποτα άλλο.
Την ίδια ώρα κλείνουν χιλιάδες επιχειρήσεις από την φορολογική λαίλαπα και οι περισσότεροι νέοι ονειρεύονται όπου φύγει φύγει.
Την ίδια ώρα η εθνική κυριαρχία έχει πάει… περίπατο. Το Αιγαίο είναι ξέφραγο αμπέλι όχι μόνο για τους Λαθρό, αλλά και για το ΝΑΤΟ που θέλει να παρακολουθεί από εδώ τους Ρώσους, για τους Τούρκους που σχεδιάζουν σαν να είναι χωράφι τους, για όποιον θέλει να μπαίνει και να βγαίνει χωρίς να δίνει σε κανένα λογαριασμό.
Την ίδια ώρα οι «φοβεροί» πολιτικοί αυτού του τόπου για άλλη μια φορά, (έχουμε χάσει τον λογαριασμό ), εξαγγέλλουν ότι θα…καταργήσουν τον περιβόητο νόμο περί ευθύνης υπουργών, (κορόιδα είναι ?)
Την ίδια ώρα οι Ποιμένες αυτού του ξέφραγου λαού για το μόνο που «καίγονται» είναι να έχουν καλή επικοινωνιακή εικόνα, να πετάνε τους…ενοχλητικούς σταυρούς από πάνω τους, (πλην κάποιων φωτεινών εξαιρέσεων ), και να… ευλογούν τα γένια τους με επίχρυσα άμφια.
Και ακόμα, την ίδια ώρα διάφορες ομάδες, υποτίθεται ΜΚΟ, οι καλύτεροι υπηρέτες της Νέας Τάξης, αγωνίζονται να λεηλατήσουν ότι έχει απομείνει όρθιο ενώ τα δολάρια του Σόρος πέφτουν άφθονα για αυτόν τον σκοπό.
Έλληνες, όσοι κοιμόσαστε δεν θα ξυπνήσετε πια εκεί που νομίζετε πως θα βρίσκεστε, γιατί αυτή η χώρα δεν θα υπάρχει!
Ευτυχισμένε Κολοκοτρώνη και Μακρυγιάννη, στην πραγματικότητα είστε πολύ τυχεροί που δεν ζείτε σήμερα!
Υπάρχει κάποιος που ακόμα θέλει να σώσει αυτή την χώρα, ή μήπως να το πάρουμε απόφαση ότι και εμείς ονειροβατούμε σε ματαιόδοξες χίμαιρες, γράφουμε… αρλούμπες και όλα είναι πλέον καταδικασμένα ???
 Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.



Παντού Ελλάδα!… Γιατί όμως; Τι μας κρύβουν;

 

Σε ολόκληρο τον σύγχρονο κόσμο στήνονται αγάλματα και προτομές αρχαίων Ελλήνων, είτε αυτά είναι ιστορικά, είτε είναι μυθολογικά πρόσωπα. Τα περισσότερα μεγάλα μουσεία είναι γεμάτα από αυθεντικά. Γιατί; Ποιο κρυμμένο μυστικό υπάρχει;
Είναι γνωστό πως οι ξένοι, κυρίως, ευρωπαϊκά κράτη μα και πολλά άλλα, συμπληρώνουν τα μουσεία τους με εκθέματα που κάποιοι δικοί τους, κατά το παρελθόν έχουν κλέψει, «δανειστεί» ή «αγοράσει» σε δύσκολες εποχές του ελληνισμού.
Αν και δεν είναι σωστός ο τρόπος που αποκτήθηκαν, κάπου μέσα τους κάποιοι Έλληνες, αισθάνονται υπερήφανοι που όλοι αυτοί «προτίμησαν» εμάς περισσότερο από κάποιους άλλους. Το βλέπουν σαν τιμή να υπάρχουν στο εξωτερικό, καλαίσθητα αγάλματα των προγόνων μας, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο την αιώνια και προϋπάρχουσα ιστορία μας. Ωστόσο πρέπει να επιστραφούν.
Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό; Γιατί παίρνουν τα αυθεντικά και γιατί στήνουν καινούργια, σύγχρονα; Είναι θαυμασμός;
Παντού Ελλάδα!... Γιατί όμως; Τι μας κρύβουν;
Θεός Ποσειδώνας, Βερολίνο – Γερμανία
Μήπως γιατί είναι τα καλύτερα και τα πιο καλαίσθητα καλλιτεχνικά αριστουργήματα από όσα έτυχε να συναντήσουν; Μήπως γιατί οι πρόγονοί μας ήταν άριστοι γνώστες των κατάλληλων συνδυασμών υλικών, ώστε να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα;
Μήπως γιατί οι αναπαραστάσεις θεών και ηρώων που κοσμούσαν κάθε αρχαίο Ελληνικό κτήριο «μιλούσαν»;…
Όμως, δεν είναι μόνο οι σύγχρονοι που «δανείστηκαν» στοιχεία από εμάς. Η «αντιγραφή», αλλά χωρίς «δανεισμό» συναντάται και στα αρχαία χρόνια από αρκετούς πολιτισμούς. Ακόμα και σε απομακρυσμένες γεωγραφικά χώρες που υποτίθεται ότι δεν μπορούσαν να βρίσκονται σε επαφή.
Παντού Ελλάδα!... Γιατί όμως; Τι μας κρύβουν;
Θεά Άρτεμις, Χάιντ Παρκ – Λονδίνο
Τα κτίρια που οικοδομήθηκαν στο Machu Picchu στο Περού, βασίστηκαν στην ελληνική αρχιτεκτονική. Το Saksaywaman, επίσης, στο Περού έχει εκπληκτικές ομοιότητες με τις Μυκήνες. Μαίανδροι και Σβάστικες (τετράγαμα ή τετρακτίδες), το κατεξοχήν ελληνικό σύμβολο, βρίσκεται παντού. Πώς γίνεται αυτό;
Όμως, για αυτές τις εποχές έχουμε μία πιθανή απάντηση. Υπήρχε ένας παγκόσμιος ελληνικός πολιτισμός, ο ελληνικός, που κυριαρχούσε στον πλανήτη -ασχέτως με αυτά που λένε ή αποσιωπούν οι αρχαιολόγοι. Τα ίδια τα ευρήματα το αποδεικνύουν.
Η Ελληνική αρχιτεκτονική «ταξίδεψε» σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και υιοθετήθηκε από πολλούς λαούς.
Παντού Ελλάδα!... Γιατί όμως; Τι μας κρύβουν;
Θεά Αθηνά, Καπιτώλιο – Ουάσινγκτον
Τι γίνεται, όμως, με τους σύγχρονους; Γιατί εξακολουθούν να δανείζονται την ιστορία και την μυθολογία μας;
Μήπως είναι η απολλώνιος αισθητική των Ελλήνων που τα διέπει;
Μήπως γιατί δεν έχουν δική τους ιστορία; Μήπως γιατί η ιστορία που έχουν -όσοι διαθέτουν-, δεν τους αρέσει;
Χωρίς να αποκλείουμε τα προηγούμενα, θεωρούμε πως το κύριο θέμα εντοπίζεται αλλού. Όλοι αυτοί που ελέγχουν μία χώρα και νιώθουν ή είναι ισχυροί πάσχουν από ένα πολύ σοβαρό ελάττωμα.
Στην συντριπτικοί τους πλειοψηφία, όσοι διαθέτουν εξουσία (μεγάλη ή μικρή), δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι πριν από αυτούς υπήρξαν προγενέστεροι πολιτισμοί και, μάλιστα, τόσο ανώτεροι από αυτούς.
Τι κάνουν, λοιπόν;
Παντού Ελλάδα!... Γιατί όμως; Τι μας κρύβουν;
Θεός Απόλλων, Ήλιος, Άγαλμα της Ελευθερίας – Νέα Υόρκη – ΗΠΑ
Είτε καταστρέφουν τις μαρτυρίες και τα ίχνη ενός παμπάλαιου πολιτισμού ή… τα οικειοποιούνται. Και στις δύο περιπτώσεις το κέρδος είναι όλο δικό τους, διότι η προβολή είναι μεγάλη απέναντι στα γειτονικά κράτη αλλά και απέναντι στους λαούς που διοικούν ή τους λαούς των άλλων κρατών.
Δεν είναι, λοιπόν, μόνο ο θαυμασμός ως προς τον πολιτισμό μας. Είναι ένας τρόπος ευημερίας και ανάπτυξης περισσότερου κύρους. Επιπλέον, κάθε τι όμορφο και καλαίσθητο προσελκύει «φιλικές δυνάμεις» του Σύμπαντος όπως και αν τις εννοεί ο καθένας μας.
Εκείνο, όμως, που δεν μπορούν να διανοηθούν -γιατί ενδεχομένως δεν τους ενδιαφέρει- είναι πως τεμαχίζοντας έναν πολιτισμό -και ειδικότερα την Ελλάδα- έρχεται περισσότερο σκοτάδι στην ανθρωπότητα…
Και κάπου, ίσως, να κρύβεται ένας «ανώτερος» πόλεμος με πολλές και υποχθόνιες σκοπιμότητες…
Σπύρος Μακρής
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.


Ο άξεστος και τεμπέλης Έλληνας… Με αυτή την αφίσα επικράτησε το FPO στην Αυστρία




Ετσι μας βλέπουν οι Ευρωπαίοι; Κι άλλη λάσπη για την χώρα μας; Τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό;
Μια προσβλητική για την Ελλάδα αφίσα χρησιμοποίησαν οι ακροδεξιοί της Αυστρίας στο πλαίσιο της πολιτικής τους καμπάνιας και για την εκλογή προέδρου στη χώρα τους.
Η άθλια αφίσα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν τεμπέλη και άξεστο Έλληνα, να είναι ξαπλωμένος σε μία αιώρα φτιαγμένη από την ελληνική σημαία και να κρατάει ένα πακέτο χαρτονομίσματα, που προφανώς συμβολίζει τα δάνεια προς της Ελλάδα μέσω των αλλεπάλληλων μνημονίων. «Καλύτερα τα δικά μας λεφτά για τον δικό μας λαό» αναφέρει το σύνθημα που συνοδεύει την αφίσα του ακροδεξιού FPO.
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ! Βίντεο μόνο για Έλληνες!




Έκανα τα πρώτα μου βήματα, και ο πατέρας κρατούσε το χέρι μου,Έκανα τα πρώτα μου βήματα, στον δρόμου μου για να γίνω άντρας!Σε όλη αυτή τη γη, με το πρώτο μου ζευγάρι παπούτσια,Σε όλη αυτή τη γη, που ποτέ δεν θα θέλω να χάσω!
Η ζωή μου είναι εδώ, και εδώ θέλω να πεθάνω,
Αυτή είναι το μέρος, η πατρίδα μου!
Η ζωή μου είναι εδώ, και εδώ θέλω να πεθάνω,
Αυτή είναι το μέρος, η πατρίδα μου!
Είδα το πρόσωπο ενός γέρου να πεθαίνει,
Έμαθα να ακούω, να αγαπώ την πατρίδα μου!
Η ζωή είναι ένα βουητό, στο φως του ήλιου, ή στη βροχή,
Ό,τι παγώσει, η άνοιξη του δίνει ζωή και πάλι!
Στο πέταγμα των αετών, βλέπω την ελευθερία μου,
Πράγματα που αγαπώ, θέλω να αποδώσω σκηνές!
Λίμνες που ακτινοβολούν, ακτές γαλήνιας θάλασσας,
Αυτή είναι η κληρονομιά που οι πατέρες μου, μου άφησαν!