Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Το πείραμα..

Κι ενώ οι φωνές των διεθνών Νόμπελ οικονομίας σμίγουν με αυτές των ντόπιων καθηγητών Συνταγματολόγων, καθώς και μ' αυτές μέσα στο ίδιο το ευρωκοινοβούλιο, εναντίον αυτού που συντελείται σήμερα στην χώρα μας,

..το ''κοινό μυστικό'' του πειράματος της νέας Παγκόσμιας Τάξης, που έχει σαν πειραματόζωο την πατρίδα μας, δεν φαίνεται ν' αποτελεί πιά μυστικό.

Το πείραμα αφορά την πλήρη υποδούλωση και υποταγή μιάς χώρας, χωρίς συνθήκες πολέμου (αλλά όχι και χωρίς αίμα), στα κατά τόπους οκονομικά κέντρα. Στην περίπτωση της Ευρώπης, στην Γερμανία..

Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι τεράστια:
Πόσο καιρό πριν ξεκίνησε ο σχεδιασμός και η προετοιμασία του πειράματος; Από την εποχή του μεγάλου Τυχοδιώκτη το 1981, ή αργότερα το 1996 επί Γκόλουμ του ''εκσυγχρονιστού''; 

Το πότε τέθηκε σε λειτουργία το ξέρουμε. Επί μεγάλου Ηλίθιου. Από εκεί μάλιστα έχουμε και τις περισσότερες ενδείξεις ότι πρόκειται για συγκεκριμένο πείραμα: Πρώτον, η τουλάχιστον έξη μήνες πριν την ανάληψη της εξουσίας συνεννόηση του ΔΝΤ με τον Ηλίθιο περί του πρακτέου, και δεύτερον η εξωντοτική υπονόμευση της προηγούμενης κυβέρνησης (άσχετα από την αξία της και την αποτελεσματικότητά της).
(Το ότι χαρακτηρίζουμε ηλίθιο τον Ηλίθιο δεν τον απαλλάσσει με κανέναν τρόπο απ' τις τερατώδεις εγκληματικές του ευθύνες, που επισείουν μέχρι και την ''εσχάτη των ποινών''!).

Με βάση ποιά κριτήρια και ποιές έρευνες ήξεραν εναντίον ποιού λαού έπρεπε να εφαρμόσουν το πείραμα;
Με άλλα λόγια, ένα τόσο κολοσσιαίο και κεφαλαιώδους σημασίας για την Νέα Τάξη πείραμα, δεν μπορεί να στηρίζεται στην τύχη, χωρίς μελέτη και χωρίς δεδομένα!
Πώς λοιπόν ήξεραν ότι αυτός ο συγκεκριμένος λαός, ο τάχα ρέμπελος και ανυπόταχτος, θα αποτελέσει το πιό υπάκουο, το πιό άνευρο πειραματόζωο;
Ή μήπως αντίθετα, διάλεξαν επίτηδες τούτον τον λαό ως ρέμπελο κι ανυπότακτο, για να δοκιμάσουν το πείραμα στις πιό ακραίες συνθήκες..
..και έπεσαν (ευχάριστα γι αυτούς) έξω στις προβλέψεις, βρίσκοντας εν τέλει έναν λαό μαλθακό και παραδομένο, έρμαιο των σειρήνων του ευδαιμονισμού;

Αναπάντητα, προς το παρόν, ερωτήματα αλλά και χωρίς νόημα πιά η απάντησή τους.
Το ερώτημα του οποίου η απάντηση έχει ζωτική σημασία είναι:
Γίνεται τώρα τίποτα; Μπορούμε να γλυτώσουμε απ' όλο αυτό;

Βεβαίως!
Ας ρίξουμε μιά ματιά αυτές τις μέρες προς την Ουκρανία..
Στον λαό της και την αντιπολίτευσή της.. 
Θα πάρουμε μιά ιδέα!..

Η επίθεση της νέας τάξης πραγμάτων στην Ελλάδα ! Έτσι καταργεί το κράτος



Με βασικό όπλο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης το σύστημα της περίφημης «νέας τάξης πραγμάτων» συνεχίζει ακάθεκτο την πλήρη διάλυση οποιαδήποτε έννοιας «κράτους» στον ελληνικό χώρο.

Ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης επιτυγχάνεται με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, με το αν ο Αλέξης Τσίπρας ασπάζεται τον Χριστιανισμό, με το αν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά και με άλλα σκάνδαλα με τα οποία βομβαρδίζεται καθημερινά ο Έλληνας πολίτης όπως οι μίζες των εξοπλιστικών και τα δάνεια του Τ.Τ. για τα οποία μαθαίνουμε ένα σωρό άχρηστες λεπτομέρειες χωρίς επί της ουσίας να αποδίδεται δικαιοσύνη και να επιστρέφουν στο κράτος τα χρήματα που υποτίθεται ότι έχουν κλαπεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Την ίδια ώρα επί ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε. θα ολοκληρωθεί η Συνθήκη της Λισσαβώνας προωθώντας την Τραπεζική Ένωση της Ευρώπης, και από την άλλη ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με τον τεχνοκράτη κ. Θεοχάρη, «φροντίζουν» για την κατά γράμμα εφαρμογή των μνημονιακών συμβάσεων και οριστικοποιούν την φορολογική αφαίμαξη των τελευταίων υπαρχόντων από τον Ελληνικό λαό.

Συνεπίκουροι βέβαια σε αυτή την ιστορία οι κύριοι Βρούτσης και Γεωργιάδης, οι οποίοι φροντίζουν, ο μεν πρώτος για την μετατροπή των συντάξεων και των μισθών σε βοηθήματα, ενώ ο δεύτερος την μείωση του μέσου όρου ζωής του Ελληνικού λαού με τη διάλυση της δημόσιας υγείας.

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν θα έχει υπόσταση.

Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπό πλήρη έλεγχο. Τα βήματα που ακολουθούνται είναι συγκεκριμένα και γίνονται με «χειρουργική ακρίβεια»:

-Έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διακυβέρνησης του πολίτη. Θα υποχρεωθούν όλοι οι πολίτες να προμηθευτούν ηλεκτρονική κάρτα διακυβέρνησης, γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σαν Πολίτες. Δηλαδή δεν θα μπορούν να κάνουν αγορές, να έχουν δικαίωμα εργασίας, να αποκτούν σπίτι, να ψηφίζουν, να δημιουργούν επιχείρηση κλπ.

-Σταδιακή κατάργηση κάθε λειτουργίας του κράτους δηλαδή κάθε δημόσιας υπηρεσίας. Kάθε έγγραφο, πιστοποιητικό, άδεια γάμου, ακόμα και νομικές υπηρεσίες, άδειες οικοδομής, κλπ, θα γίνονται μέσα από ειδικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες τύπου taxis net, οπότε δεν θα είναι απαραίτητες οι δημόσιες υπηρεσίες και κατά συνέπεια οι υπάλληλοι δεν χρειάζονται.

-Ένταξη όλων των χρηματιστηριακών συναλλαγών στις Τράπεζες. Όλες οι μισθοδοσίες, επιχορηγήσεις, ασφαλιστικές εισφορές, επιδοτήσεις, πληρωμές, κλπ, θα γίνονται μέσω τραπεζών. Ακόμα και τα δικαιολογητικά και οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από τις τράπεζες. Θα χρεώνονται παροχές και θα γίνεται αυθαίρετη παρακράτηση από λογαριασμούς.

-Έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων μέσω τραπεζών και ξένων funds.Το κτηματολόγιο που δεν κατάφερε ποτέ η Ελλάδα να πραγματοποίηση, έχει ήδη γίνει με προσέγγιση χιλιοστού, μέσω δορυφόρου, και μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκτυπωθεί με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από μηχανικό κάθε επιφάνεια Γής. Όλη η ακίνητη περιουσία των ιδιωτών θα φορολογηθεί έτσι ώστε κάποια στιγμή θα ανήκει στις τράπεζες.

-Απόλυτος εργασιακός έλεγχος με τελικό σκοπό την κατάργηση κάθε αμοιβής γιατί τα πάντα θα κατευθύνονται μέσα από κέντρα διανομής. Θα καθορίζεται αμοιβή κλιμακωτή για την εργασία και την σύνταξη στο τέλος κάθε χρόνου για τον επόμενο ανάλογα με τα έσοδα της χώρας, Οι εργαζόμενοι δεν θα την εισπράττουν γιατί θα κατατίθεται σε λογαριασμό και δεν θα έχουν το δικαίωμα ανάληψης γιατί θα πληρώνονται οι υποχρεώσεις τους . Δεν θα μπορούν να έχουν χρήματα στα χέρια τους. Ότι περισσεύει από αμοιβές στο τέλος κάθε χρόνου θα παρακρατείται από το κράτος για χάρη του συνόλου και της ασφάλειας της χώρας.

-Επιβολή μεταλλαγμένων τροφίμων και γενοσήμων φαρμάκων.Επιδοτούνται τα γενετικώς μεταλλαγμένα αγροτικά προϊόντα και καταστρέφονται τα αιωνόβια δένδρα της χώρας μας, όπως η ελιά, καρυδιά, κερασιά, κλπ.

Κατά τα λοιπά εμείς ασχολούμαστε με ζητήματα που έχουν να κάνουν με το αν ο Ξηρός χόρευε στον Κορυδαλλό ή αν ο Τσίπρας κάνει το σταυρό του με το δεξί ή με το αριστερό χέρι...

ΠΕΙΡΑΜΑ «ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ» ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ CAPE RAY;



ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΗ, ΑΤΥΧΗΜΑ, ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ Ή ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ

700 ΤΟΝΟΙ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΤΡΑ

ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ

Βαρύτατες ευθύνες της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε., που υποτίθεται θα προωθούσε την ιδέα της Ευρωπαϊκής ΑΟΖ για να θωρακίσει τα εθνικά μας συμφέροντα, καθώς χωρίς καμμία Ευρωπαϊκή έστω επιφύλαξη, χωρίς καμμία αντίδραση, χωρίς κανέναν απολύτως λογικό λόγο, επιτρέπει να έρθει στην καρδιά της Μεσογείου, στην καρδιά μιας κλειστής θάλασσας, στην καρδιά του τουριστικού παραδείσου της Ευρώπης, μια πλωτή σουπερβόμβα αερίου σαρίν και μουστάρδας και τοξικών αποβλήτων, ικανά να προκαλέσουν σε περίπτωση διαρροής, πυρκαγιάς, θαλασσοταραχής, ατυχήματος, δολιοφθοράς ή τρομοκρατικής επίθεσης από την Αλ Κάιντα, ερήμωση τύπου Σαχάρας σε παρακείμενα νησιά και θάλασσες, με ανεπανόρθωτη, γιγάντια περιβαλλοντική, οικονομική και τουριστική καταστροφή στην Ευρώπη και πρώτα απ’ όλα στην Ελλάδα, η οποία έχει ως κύριο πνεύμονα ζωής ακριβώς τον Τουρισμό και το Περιβάλλον!

ΠΕΙΡΑΜΑ «ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ»
Το μετασκευασμένο αμερικανικό πλοίο Cape Ray, ηλικίας 36 ετών, με μονό κύτος, θα επιχειρήσει την εν πλω καταστροφή των χημικών της Συρίας με χημική διαδικασία λύσης των χημικών τους ενώσεων, με την τεχνική της υδρόλυσης!

Η Υδρόλυση χημικών αερίων θανάτου, έχει σταματήσει ντε φάκτο στην ξηρά! Γιατί άραγε; Τόσο ακίνδυνη ήταν για το περιβάλλον που την σταμάτησαν;

Έτσι αποφασίστηκε εδώ και καιρό να δημιουργηθεί ένα πλοίο στο οποίο θα γίνεται η υδρόλυση, όχι σε κανένα απόμακρο έστω λιμάνι της Αλάσκας αλλά στη μέση της θάλασσας! Και εν προκειμένω στη μέση της πλέον κλειστής θάλασσας, δηλαδή της Μεσογείου! Γιατί άραγε;


Το δε πλοίο - όπως αποκάλυψαν οι Γάλλοι Περιβαλλοντολόγοι της Robin desBois - ναυπηγήθηκε το 1977 στην Ιαπωνία για μεταφορά οχημάτων, είναι τύπου Ro-Ro, δηλαδή επισφαλές σε θαλασσοταραχές και τρικυμίες, καθώς κινδυνεύει να πάει μονόπαντα και μονομιάς στον πάτο εντός ολίγων μόνο λεπτών!

Επομένως είναι εντελώς ακατάλληλο από κατασκευής, για να μεταφέρει και να επεξεργαστεί θανατηφόρα χημικά, γιατί σε περίπτωση διαρροής, ατυχήματος, πρόσκρουσης, θαλασσοταραχής, θα πάει πάτο μέχρι να πει κανείς «Συρία» μαζί με όλο το εφιαλτικό φορτίο του!

Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους, δηλαδή η εν γένει αδυναμία του ως ασφαλούς πλοίου, που θα έρθει σε μια σχετικά πιο ήρεμη θάλασσα σε σχέση π.χ. με τον Ατλαντικό, για την καταστροφή των χημικών! Αλλά αυτό από μόνο του είναι άκρως ανησυχητικό, ενώ δεν αποκλείει την περίπτωση ναυαγίου, όπως έχει αποδειχθεί με πολλά παρόμοια σαπιοκάραβα.

Και ακόμη ποιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι το παμπάλαιο αυτό πλοίο θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην επεξεργασία χημικών, που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν, ούτε επί του πλοίου, ούτε ως μέθοδος εν πλω στην ιστορία του κόσμου!

Πρόκειται δηλαδή για ένα ΠΕΙΡΑΜΑ! Και η θάλασσά μας, θα γίνει το πρώτο ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ των ΗΠΑ, μαζί με την Κρήτη, τη Γαύδο και όλα τα νησιά της Μεσογείου, που έχει μεγάλα εσωτερικά ρεύματα και μεταφέρει χιλιάδες τόνους νερού σιωπηλά και κάτω από την επιφάνεια σε τεράστιες αποστάσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση μόλυνσης στο νερό, ενώ ο αέρας εάν μολυνθεί από τόνους αερίων θανάτου, μπορεί να αποδεκατίσει ολόκληρες πόλεις και νησιά!
Επομένως είναι ένα Πείραμα του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού τύπου χημικής «Φιλαδέλφειας»!

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ
Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες στρατιωτικές πηγές των ΗΠΑ, στο μετασκευασμένο Cape Ray θα υπάρχουν 35 ναυτικοί ως πλήρωμα και 65 χημικοί ειδικοί Αμερικανοί Επιστήμονες, οι οποίοι θα έχουν έτσι στη διάθεσή τους ένα επικίνδυνο πλωτό εργαστήριο για να …πειραματιστούν ελεύθερα!

Στο πλοίο θα δουλεύουν επί 24ώρου βάσεως δύο μονάδες Υδρόλυσης και επί 90 συνολικά ημέρες, για να εξουδετερωθούν 700 τόνοι χημικών αερίου θανάτου, που θα αφήσουν 1,5 εκατομμύριο γαλόνια ή σχεδόν 6 εκατομμύρια λίτρα τοξικών αποβλήτων!

ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ
Ακόμη και εάν πάνε όλα «καλά», τι θα απογίνουν όμως αυτά τα απόβλητα; Οι Αμερικανοί ισχυρίζονται ότι θα πουληθούν, καθώς υπάρχει αγορά και εμπόριο τέτοιων ουσιών…

Ποιος όμως εγγυάται ότι πρώτον θα είναι τόσα τα συγκεκριμένα απόβλητα και ότι θα πουληθούν ή ότι αυτοί που θα τα αγοράσουν για να αδειάσει το πλοίο, δεν θα τα φουντάρουν και πάλι κάπου;

Και εάν ήταν να πουληθούν, τότε ποιος ο λόγος να γίνει εν πλω η Υδρόλυση; Αφού θα υπήρχαν πελάτες και κέρδος;

Ποιος ο λόγος να γίνουν νέα τεράστια έξοδα, για να μετασκευαστεί το πλοίο, να κουβαληθεί τόσο μακριά από τις ΗΠΑ, να πληρωθούν παχυλά εκτός έδρας 100 άνθρωποι, για να γίνει μια δουλειά που θα είχε ήδη τελειώσει επί ξηράς με το 1/4 τουλάχιστον του κόστους και ο πελάτης θα είχε ήδη το φρέσκο τοξικό προϊόν του κιόλας στην «τσέπη»;

Και ποιος ο λόγος να συμμετέχουν 65 ειδικοί χημικοί σε μια υδρόλυση «ρουτίνας» για την οποία θα έφταναν μόλις οι 5; Τι ετοιμάζονται να κάνουν εκεί πάνω; Τι θα δοκιμάσουν; Ποιο απόρρητο ίσως Πείραμα θα επιχειρήσουν;

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ;



Όπως όλα δείχνουν η Επιχείρηση Cape Ray θα γίνει εντός ή στα όρια της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), η οποία δυστυχώς, με βαρύτατη ευθύνη των καχεκτικών ελλαδικών κυβερνήσεων δεν έχει ακόμη μονομερώς ανακηρυχθεί, όπως προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο και τα Διεθνή Δικαιώματα εξ αυτού της χώρας μας!


Έτσι οι Αμερικανοί, επωφελούμενοι από την ανυπαρξία ΑΟΖ, σπεύδουν στην περιοχή, με το πρόσχημα των «διεθνών υδάτων», όπου όμως σε περίπτωση ατυχήματος, δεν θα πληρώσουν Αποζημιώσεις σε κανέναν, για μια θάλασσα που δεν ανήκει σε κανέναν ως τώρα, αφού η Αθήνα όπως προείπαμε, σε αντίθεση με την Λευκωσία, δεν έχει ανακηρύξει ΑΟΖ! Και ας είναι το πλέον ναυτικό και νησιώτικο και τουριστικό κράτος της Ευρώπης!

Η δε Ιταλία δεν μπορεί να δέχτηκε την φορτοεκφόρτωση των χημικών τα λιμάνια της χωρίς ανταλλάγματα. Και ένα από αυτά πιθανόν να είναι η επεξεργασία των χημικών να γίνει «ένα κλικ» πιο πέρα από την δική της νοητή ΑΟΖ…

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΟΖ
Αρκεί πάντως και αυτή ακόμη την στιγμή, η άμεση μονομερής Ανακήρυξη της ΑΟΖ μας, για να μπλοκάρουμε μόνοι μας ή σε συνεργασία με Μάλτα και Λιβύη, τη δράση του Cape Ray, ή τουλάχιστον να μπορούμε να απαιτήσουμε μεγάλες αποζημιώσεις σε περίπτωσης ατυχήματος, καθώς θα πληγεί η Οικονομική μας Ζώνη, την οποία Αποκλειστικά εκμεταλλευόμαστε!

Είναι δε άλλο θέμα μετά η διμερής και εκατέρωθεν λεπτομερής Οριοθέτηση, η οποία μέχρι να συμβεί, λειτουργεί χονδρικά επάνω στη μέση γραμμή ΑΟΖ των γειτονικών χωρών.

Είναι χρυσή ευκαιρία η Αθήνα, που έχει την Ευρωπαϊκή Προεδρία, να πιαστεί από την κάθοδο του Cape Ray, για να καθορίσει Ευρωπαϊκή ΑΟΖ ως τη Στρογγύλη και Κύπρο και άρα να κατοχυρώσει έτσι Ευρωπαϊκά και ακλόνητα την Ελλαδική και Κυπριακή ΑΟΖ!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ
Σε κάθε πάντως περίπτωση, το Cape Ray, κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή, εκτός της θαλασσοταραχής, από διαρροή, πυρκαγιά, ατύχημα γενικότερα που μπορεί να οδηγήσει σε έκρηξη ή ναυάγιο, αλλά και από τρομοκρατική ενέργεια με πυραυλική, αεροπορική, υποβρυχιακή ή κάθε άλλου είδους επίθεση αυτοκτονίας από την Aλ Κάιντα, η οποία είναι απίθανο να αφήσει «αδάγκωτο» ένα τέτοιο αμερικανικό «φιλέτο», με τέτοιο και τόσο μάλιστα εκλεκτό, αμερικανικό, ανθρώπινο, επιστημονικό δυναμικό…
Και τότε θα είναι πολύ αργά για κροκοδείλια δάκρυα…

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ «GREENPEACE»
Την ανησυχία επιτείνει η περίεργη σιωπή των μεγάλων «προστατών» του Περιβάλλοντος όπως των πάσης φύσεως «Greenpeace», που σε άλλες περιπτώσεις θα είχαν χτίσει κυριολεκτικά το Γιβραλτάρ για να μην περάσει το Cape Ray στη Μεσόγειο ή θα είχαν ξεσηκώσει τουλάχιστον διεθνή σάλο για την παρεμπόδισή του!

Αντιθέτως όμως τα «λιοντάρια-φύλακες» του Περιβάλλοντος, έχουν μεταβληθεί στην περίπτωση αυτή σε «αρνάκια» των ΗΠΑ και γι’ αυτό τα συμβουλεύτηκε ο Υπουργός Εξωτερικών, λες και δεν έχει Υπηρεσίες και Επιστήμονες η Ελλάδα και η Ε.Ε. στην οποία και προεδρεύουμε!

Σε άλλες περιπτώσεις, εάν έσταζε μόλις «η ουρά του γαϊδάρου» οι Οργανώσεις θα έτρεχαν σαν τρελές για το …περιβάλλον! Τώρα όμως που εμπλέκεται ο ίδιος ο «γάιδαρος» υπάρχει «η σιωπή των αμνών»…
ΓΙΑΤΙ;



Η Apple πίσω από Microsoft, Samsung και Sony στην ικανοποίηση πελατών

Η Apple πίσω από Microsoft, Samsung και Sony στην ικανοποίηση πελατών

Ένα από τα σημαντικότερα «κάστρα» της Apple, αυτό της ικανοποίησης πελατών, δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με βάση έρευνα της Forrester Research την οποία αναδημοσιεύει η Wall Street Journal.ν οποία αναδημοσιεύει η Wall Street Journal.
Στην έρευνα η Apple μένει πίσω από τη Microsoft, Samsung και τη Sony κάτι που γίνεται για πρώτη φορά. Συγκεντρώνοντας τις απόψεις 7.500 χρηστών, η έρευνα καταμετρεί την εμπειρία του πελάτη με μια εταιρεία είτε στο κατάστημα είτε με άλλο τρόπο και δημιούργησε ένα πίνακα ικανοποίησης πελατών.
Όπως βλέπουμε, η Amazon βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ 17 εταιρειών που ασχολούνται με καταναλωτικά προιόντα στη Βόρεια Αμερική, αποσπώντας βαθμολογία «άριστη». Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Sony με αξιολόγηση 83 ενώ ακολουθεί η Microsoft, η Samsung και στη συνέχεια η Apple.
Πάντως η Apple βελτίωσε τη θέση της με βάση το παρελθόν, με την εταιρεία να «πολεμάει» με τη συνεχή αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που επισκέπτονται τα καταστήματά της για αγορά ή για τεχνική υποστήριξη Το επόμενο διάστημα και αφού έχει περάσει 1.5 χρόνος χωρίς υπεύθυνο για τα γνωστά Apple Stores ανά τον κόσμο, η CEO της Burberry, Angela Ahrendts αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη θέση με αρκετές φιλοδοξίες.

Η πολική δίνη οι παγκόσμιες θερμοκρασίες και τα “παιχνίδια” της μνήμης



Στις αρχές Ιανουαρίου η πολική δίνη που έπληξε τις Ηνωμένες Πολιτείες έκανε πολλούς να αναρωτηθούν πώς είναι δυνατόν να υπερθερμαίνεται ο πλανήτης όταν συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα.
Παρά το πολικό ψύχος που κυριολεκτικά πάγωσε τις κεντρικές και ανατολικές Πολιτείες των ΗΠΑ, στοιχεία της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ) έδειξαν ότι ο Δεκέμβριος του 2013 ήταν ένας από τους θερμότερους μήνες στα χρονικά.
Συνδυαστικά, η μέση θερμοκρασία σε χερσαίες και θαλάσσιες επιφάνειες κατά το Δεκέμβριο ήταν η τρίτη υψηλότερη για αυτό το μήνα του έτους από το έτος 1880 που υπάρχουν καταγεγραμμένες, συστηματικές μετρήσεις με 0,64 βαθμούς Κελσίου πάνω από το μέσο όρο των 12,2 βαθμών Κελσίου κατά τον 20ο αιώνα.
Ακόμα και εάν εξαιρέσουμε τους ωκεανούς, ο Δεκέμβριος του προηγούμενου έτους μαζί με αυτόν του 1998 ήταν ο πέμπτος θερμότερος με 1,16 βαθμούς Κελσίου πάνω από το μέσο όρο.
Στην επιφάνεια των ωκεανών, ήταν ο έβδομος θερμότερος με 0,46 βαθμούς Κελσίου πάνω από το μέσο όρο, όπως συνέβη το 2004.
Μπορείτε να δείτε την ιστορία των θερμοκρασιακών ανωμαλιών στη Γη από το 1880 και μετά στον παραστατικό χάρτη που ανέπτυξε η NASA.
—Το σύνδρομο της “κοντής” ανθρώπινης μνήμης
Ένα διαδικτυακό κόμικ που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα xkcd.com περιέγραψε με τον πλέον εύγλωττο τρόπο ότι η βραχυπρόθεσμη μνήμη του ανθρώπου τον κάνει να ξεχνά και να επαναπροσδιορίζει αυτό που νοείται -ή που κάποτε γινόταν αντιληπτό- ως κανονικότητα.
Ένα καλό παράδειγμα είναι ότι οι άνθρωποι ηλικίας κάτω των 28 ετών δεν έχουν ζήσει ούτε ένα μήνα με μέση παγκόσμια θερμοκρασία χαμηλότερη του μέσου όρου.
Αυτό που φαντάζει στα μάτια τους ως κανονικότητα είναι επί της ουσίας κομμάτι μιας μη κανονικής μακροπρόθεσμης πλέον τάσης. Με άλλα λόγια οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν στις ΗΠΑ στις αρχές του μήνα προκάλεσαν τεράστια εντύπωση στους νέους κατοίκους ενός πλανήτη που υπερθερμαίνεται.
Ο μόνος τρόπος να εξάγουμε συμπεράσματα είναι να μελετήσουμε τις θερμοκρασιακές διακυμάνσεις σε βάθος χρόνου και να παρατηρήσουμε τι συμβαίνει σε παγκόσμιο και όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο.
Άλλωστε, ενώ στις ΗΠΑ πάγωναν από το κρύο, πρωτοφανής καύσωνας στην Αυστραλία έκανε τις νυχτερίδες να πέφτουν από τα δέντρα σαν κοτόπουλα και τα καγκουρό να καταρρέουν.
Εκεί, στις 16 Ιανουαρίου στη βορειοδυτική Αυστραλία  καταγράφηκαν θερμοκρασίες της τάξης των 50 βαθμών Κελσίου.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ξύπνα Έλληνα !!! ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΟ ! Θα καταπολεμήσουν την ανεργία ... με δωρεάν εργασία !!! Άρθρο 6 Ιανουαρίου του 2013 . Τα έχουν σχεδιάσει όλα !


Απίστευτο: Ότι θα διαβάσετε στη συνέχεια δεν είναι φάρσα. Είναι οι προτάσεις του βουλευτή της ΝΔ Πέτρου Δούκα για την ανεργία.

Διαβάζουμε από την προσωπική του ιστοσελίδα….ΕΔΩ

ΙΙ. ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ// ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Όλοι η άνεργοι να κληθούν να δουλέψουν όπου τους χρειάζεται η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Ιδιωτικός Τομέας.

Από το να μαζεύουν ελιές (χιλιάδες τόνοι παραμένουν αμάζευτες), η άλλα αγροτικά προϊόντα, να καθαρίσουν τις παραλίες ή δρόμους, να φυτέψουν δένδρα, να κάνουν βοηθητικές εργασίες σε τεχνικά έργα.

Ταυτόχρονα, να ζητηθεί από τις επιχειρήσεις αν θα τους ενδιέφεραν κάποιοι εργάτες, ή υπάλληλοι για 3 μήνες εντελώς δωρεάν!

Γιατί λέω εντελώς δωρεάν;
Γιατί είναι σημαντικό οι άνεργοι να ξετριφτούν, να μπούνε σε κάποια δράση, έστω και ταπεινή.
Παράλληλα, θα βγεί και κάποιο επωφελές έργο. Το ένα θα ανατροφοδοτεί το άλλο! Η παραγωγή κάποιου έργου θα δημιουργήσει ευκαιρίες και ανάγκη και ζήτηση για περισσότερο έργο!

Δεν αντέχει η Ελληνική κοινωνία τόση ανεργία. Γιατί ανεργία σημαίνει ανέχεια, ψυχολογική κατάρρευση, αλλά και μη παραγωγή έργου!

Αλλά και οι τελειόφοιτοι του Γυμνασίου και οι Πρωτοετείς και Δευτεροετείς των ΑΕΙ, κλπ., να εργάζονται το καλοκαίρι 5 βδομάδες αντίστοιχα με τους ανέργους, σε αντίστοιχες εργασίες!

ΣΧΟΛΙΟ.Λ.Π

Εμείς κατά τον Πέτρο Δούκα θα δουλεύουμε δωρεάν, δηλαδή χωρίς χρήματα για να ξεσκουριάζουμε και θα τρεφόμαστε με αέρα κοπανιστό.

Με λίγα λόγια προτείνει οι εργαζόμενοι να προσφέρουν δωρεάν εργασία στους εργοδότες και στην συνέχεια να πηγαίνουν στα καταστήματα των εργοδοτών τους και να αγοράζουν με αληθινά χρήματα, τα είδη που οι ίδιοι έχουν προσφέρει στον εργοδότη τους δουλεύοντας δωρεάν.
Πολύ πρωτοποριακό ανακάλυψε το αεικίνητο. 

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ‏

Απρίλιος 1941. Η Ελλάς κατελήφθη. Τρία αεροσκάφη της Luftwaffe (τύπου 17Z KG2) ίπτανται στον αττικό ουρανό με φόντο τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως.

«Ένα άγγελμα έφτασε στον Χίτλερ -είτε τηλεφωνικώς είτε από το ραδιόφωνο- ότι η Ιταλία είχε
κηρύξει τον πόλεμο κατά της Ελλάδας και ότι ιταλικά στρατεύματα αποβιβάζονταν στην Αλβανία. Ο Χίτλερ θύμωσε ακόμη περισσότερο παρά μετά τη συνάντησή του με τον Φράνκο. Χτύπησε πολλές φορές τις γροθιές του πάνω στο τραπέζι και φώναξε.
-Λίνγκε, μου δημιουργούν φασαρίες. Καταστρέφουν όλα μου τα σχέδια. Ο Τσιάνο φταίει για όλα. Καλά, θα τον κάνω να με θυμάται. [...] Ελπίζω ότι η Ιταλία μπορεί να σταθεί στα πόδια της, αν όμως δεν μπορέσει
θα αναγκαστώ να τη βοηθήσω. Αυτό ίσως σημαίνει ότι ίσως θα πρέπει να αναβάλουμε μερικούς μήνες την επίθεσή μας κατά της Ρωσίας».
Heinz Linge, «Χίτλερ – Όπως δεν τον Ήξερε Κανένας. Η εκ βαθέων αφήγηση του σωματοφύλακα-θαλαμηπόλου του Χίτλερ», εκδόσεις Μέτρον, σελ. 47
Η εξιστόρηση του Heinz Linge, του ανθρώπου που βρέθηκε επί δέκα ολόκληρα χρόνια σε απόσταση αναπνοής από τον Αδόλφο Χίτλερ, δεν είναι μια από αυτές της... σειράς. Ούτε έχει γραφτεί από κάποιον που απλά μελέτησε τις πηγές και αποφάνθηκε εκ των υστέρων για το πρόσωπο και τις επιλογές του Γερμανού τυράννου. Ο Linge ήταν υπηρέτης και ταυτόχρονα σωματοφύλακας του Χίτλερ. Ανήκε στα SS. Ήταν αξιωματικός και υπηρέτησε με πάθος και αυταπάρνηση το καθεστώς που αιματοκύλισε τον πλανήτη. Είδε τον παρ' ολίγον κοσμοκράτορα σε «ιδιαίτερες» στιγμές του και παρακολούθησε στενά τις εξελίξεις στην καγκελαρία, πριν και κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Το ιστορικής σημασίας κείμενο-καταγραφή των εμπειριών του δίπλα στον «λύκο» (σ.σ.: ένα από τα παρατσούκλια του Χίτλερ. Υπενθυμίζεται ότι παρατσούκλι του Κεμάλ Ατατούρκ ήταν «γκρίζος λύκος») δεν έχει αμφισβητηθεί ως προς την εγκυρότητά του και τη σημασία του από κανέναν. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιδιώκει κάποιος να αποφανθεί για τα έργα και τις ημέρες του 3ου Ράιχ χωρίς να συμβουλευτεί τα απομνημονεύματα του Linge.

Εκεί, λοιπόν, καθίσταται ηλίου φαεινότερο πως ο Χίτλερ χρέωνε την ήττα του στον πόλεμο στην πατρίδα μας και στην καθυστέρηση της ευόδωσης των σχεδίων του λόγω της εμπλοκής της Γερμανίας στην ιταλική εκστρατεία εναντίον της Ελλάδας.

Ρωσικός χειμώνας

Λίγες αράδες παρακάτω από το απόσπασμα που παρατέθηκε στην αρχή του άρθρου αναφέρεται το εξής: «Πολύ αργότερα, όταν ο γερμανικός στρατός είχε καθηλωθεί στα χιόνια της Ρωσίας, ο Χίτλερ θυμήθηκε τη συνάντηση αυτή με τον Μουσολίνι και είπε: 'Αν είχα μπορέσει να επιτεθώ τον Απρίλιο, όπως σχεδίαζα, θα είχα καταλάβει την Μόσχα και το Λένινγκραντ πριν από τον χειμώνα. Εξ αιτίας όμως της βοήθειας που υποχρεώθηκα να δώσω στην Ιταλία κατά της Ελλάδας, δεν μπόρεσα να επιτεθώ κατά της Ρωσίας τον Απρίλιο». Επίσης, ο Linge μεταφέρει στον αναγνώστη του πονήματός του τις σκέψεις του «Φύρερ» λίγο πριν τη συντριβή στο Στάλινγκραντ και οι οποίες αφορούν τους Ιταλούς: «Εκείνη την στιγμή ο Χίτλερ συλλογιζόταν ασφαλώς τους δύο καλοκαιρινούς μήνες εκστρατείας που είχε χάσει εξ αιτίας των περιπετειών της Ιταλίας στην Ελλάδα και την Αλβανία».

«Να εκλείψουν!»

Όσοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με Γερμανούς βετεράνους του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου θα έχουν σίγουρα καταλάβει πως αυτό που κατάτρωγε τα σωθικά τους δεν ήταν τόσο οι κακουργίες και οι φρικαλεότητες που διέπραξαν τα χρόνια της φωτιάς, όσο η ίδια η πικρή επίγνωση της ήττας και το γεγονός πως δεν τους ευνόησε η τύχη σε δύο μεγάλες «ζαριές» μέσα σ' έναν αιώνα. Για το δεύτερο πολεμικό «παίγνιο» που έχασαν, οι Γερμανοί είτε ενδόμυχα είτε ευθέως, χρεώνουν την πατρίδα μας.

Και τώρα τους έχει δοθεί η ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω, υλοποιώντας -μέσω του οικονομικού πολέμου που μας έχουν κηρύξει- μια άλλη φιλοδοξία του μεγαλομανούς σφαγέα, τον οποίο ψήφισαν και στήριξαν οι πρόγονοί τους: να μας αφανίσουν ως έθνος και να μας καταστήσουν αποικία.

Στο βιβλίο με τα απομνημονεύματα του Heinz Linge (σελίδα 139), μπορεί να διαβάσει κάποιος τις έλεγε ο Χίτλερ για τα μικρά κράτη:
 «Τα μικρά κράτη πρέπει να εκλείψουν. Θα θεωρούνται στο μέλλον ως οι νέες αποικίες μας. Θα χρειαστούμε τους λαούς των μικρών κρατών για να εργάζονται στις αποικίες μας, αλλά ως έθνη πρέπει να εκλείψουν».

Μήπως μας θυμίζουν κάτι οι απόψεις του Αδόλφου Χίτλερ; Μήπως συναρμόζουν άριστα με τις σημερινές πολιτικές που εφαρμόζει σε βάρος μας το Βερολίνο; Μήπως πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι οι άνθρωποι είναι εφήμεροι αλλά τα συμφέροντα των κρατών αιώνια;

Σκλαβομπάσταρδοι


Όταν μία χώρα κάνει τον σχεδιασμό ανάπτυξης και προόδου το πρώτο που κάνει είναι ετοιμάσει το θεσμικό πλαίσιο για το εργατικό της δυναμικό διότι αυτό και μόνο αυτό μπορεί να δώσει κίνηση στην ατμομηχανή της χώρας. Από αυτά που υπογράφουν και περνάνε με νόμους οι κυβερνώντες τηρώντας
τις δεσμεύσεις τους απέναντι στους “κοινωνικούς εταίρους” δείχνουν ακριβώς την ανάπτυξη που θέλουν να έχει η Ελλάδα. Αποικιοκρατική διακυβέρνηση.

Με ομόφωνη απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας οι επιχειρήσεις έχουν το δικαίωμα πλέον και με το νόμο να απολύουν ομαδικώς τους εργαζομένους τους. Με μία υπογραφή 10 χαρτογιακάδες ακύρωσαν τα δικαιώματα εκατομμυρίων εργαζομένων που δεν αποκτήθηκαν μέσα στα χρόνια με συζητήσεις αλλά με πολύ ξύλο στους δρόμους και εργαζόμενους νεκρούς. Ο κάθε νόμος που ακυρώνουν για τα εργασιακά δικαιώματα είναι κυριολεκτικά γραμμένος με αίμα. Ο κάθε νόμος που περνάει δεν είναι βραχείας προθεσμίας αλλά μακράς διαρκείας. Με την απόφαση αυτή πέρα από το ότι όσοι εργάζονται είναι στο έλεος του κάθε “μαυραγορίτη” εργοδότη αλλά και η επόμενη γενιά εργαζομένων είναι καμμένη από χέρι.

Εντελώς τυχαία τις ημέρες που συζητιόταν η απόφαση απολύσεων, το Κέντρο Προγραμματισμού Οικονομικών Ερευνών, πετάει στην αρένα πρόταση με την οποία θέλει τον κάθε νέο εργαζόμενο μέχρι 24 ετών να εργάζεται για ένα (1) χρόνο σε επιχειρήσεις χωρίς αμοιβή και χωρίς το δικαίωμα επιδόματος ανεργίας όταν τον πετάξει στον δρόμο ως αναλώσιμο ο κάθε καιροσκόπος επιχειρηματίας. Πέντε άεργοι με τίτλους πανεπιστημίου που απαρτίζουν το Δ.Σ του συγκεκριμένου Κέντρου αποφάσισαν για τους νεοσκλάβους της Ελλάδας. Μην έχοντας κανέναν ηθικό φραγμό αλλά εξυπηρετώντας άγνωστα για μας συμφέροντα, κάνουν πρόταση εκτός των παραπάνω να εξάγουν το νέο εργατικό προσωπικό της Ελλάδας εκτός συνόρων σε “ελληνικές” επιχειρήσεις με έδρα ξένο κράτος. Αυτό πραγματικά θυμίζει τις καραβιές σκλάβων των Ολλανδών και Άγγλων αποικιοκρατών που μετέφεραν χέρια χωρίς κόστος να τους κάνουν τις δουλειές τους.

Η ερώτηση είναι σε ποιο κράτος της πολιτισμένης Ε.Ε αυτά τα θέματα μπαίνουν για συζήτηση έστω και για πλάκα. Να μάς δείξουν μία αναπτυγμένη λατρεμένη τους χώρα του Βορρά στην οποία οι νέοι που δεν έχουν την πολυτέλεια να σπουδάσουν και βγαίνουν στην αγορά εργασίας νωρίς αντιμετωπίζονται ως αναλώσιμα κατώτερα είδη.

Από τα 5μηνα που υποδέχτηκαν με μεγάλες αγκαλιές οι Δήμοι σε όλοι την Ελλάδα βάζοντας τους εργαζόμενους ως εμπόρευμα μεταξύ πακέτων ΕΣΠΑ και ΟΑΕΔ με εμπλοκή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που φυτρώνουν τα τελευταία 3 χρόνια σαν τα μανιτάρια, φθάσαμε και στον διαχωρισμό φθηνών εργατικών χεριών και τζάμπα εργατικών χεριών. Θέλουν τζάμπα δουλειά που να τους αποφέρει τεράστια κέρδη.

Δίνουν το δικαίωμα στον κάθε τυχοδιώκτη πλιατσικολόγο με τον φερετζέ του επιχειρηματία να προσλαμβάνει όσους θέλει δωρεάν, να τους απολύει στον χρόνο επάνω χωρίς αποζημίωση, αλλά “με μία επιταγή πρόσληψης” (όπως Αμερική), και να προσλαμβάνει εκ νέου προσωπικό και πάλι τζάμπα. Τουλάχιστον οι Μαύροι σκλάβοι της Αμερικής είχαν και το δικαίωμα της σίτισης και της στέγασης.

Τούτοι εδώ οι νεοσκλάβοι πρέπει να βρίσκουν (άγνωστο πώς) χρήματα να αγοράζουν το ψωμί τους και να πληρώνουν ενοίκιο (ή φόρο κατοικίας) στο Κράτος που τους έκανε σκλάβους. Κερατάς και δαρμένος, αυτή είναι η πολιτική εργασίας στην σημερινή Ελλάδα. Ακόμη και την μπάλα την σιδερένια στο πόδι θα την αγοράζουν μόνοι τους με φόρο πολυτελείας χωρίς να μπαίνει η απόδειξη αγοράς στα έξοδα της φορολογικής δήλωσης. Αν βέβαια την αγοράσεις με δάνειο την μπάλα θα είναι ακόμη καλύτερα. Το μόνο κοινό που έχουν εκείνοι οι Μαύροι με τους Έλληνες Μαύρους είναι ότι οι επιστάτες τους ήταν της ίδιας φυλής. Έπαιρναν το ρεγάλο τους ανάλογα με το πόσο σκληροί ήταν απέναντι στο ίδιο το κύτταρό τους. Ακριβώς όπως τούτοι εδώ που φέρουν το “ελληνική υπηκοότητα” όχι από συναίσθημα αλλά ως διαβατήριο για την δουλοπρέπεια τους απέναντι στα αφεντικά τους.
Βέβαια κι αυτοί σκλάβοι είναι ως επιστάτες απλά είναι σκλαβομπάσταρδοι από την κορυφή ως τα νύχια.

Καβάλα στο άλογο που τους παραχώρησαν οι Αποικιοκράτες της Ε.Ε κραδαίνοντας το μαστίγιο κάνουν ό,τι γουστάρουν γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει δρόμος να σπάσουν οι σκλάβοι τα δεσμά. Διότι το σπάσιμο των δεσμών έγινε στην Ελλάδα εδώ και 100 χρόνια και στην πορεία μέχρι σήμερα άνοιξαν πολλά κεφάλια για το σπάσιμο της αλυσίδας που παρέλαβαν οι κοτζαμπάσηδες από τους Τούρκους. Οι αγώνες των Μαύρων Ελλήνων έγιναν, τα δικαιώματα αποκτήθηκαν, έστω και λειψά, και με μία κοντυλιά οι σκλαβομπάσταρδοι που έγλειφαν χρόνια κάθε είδους εξουσία ανέλαβαν κανονικά σήμερα να υλοποιήσουν τις εντολές των Ευρωπαίων που Αποικιοκράτες ήταν, Αποικιοκράτες παραμένουν.

Ο σκλάβος ένα πράγμα φοβάται: Το μαστίγιο, το οποίο λειτουργεί ως ασπίδα για τον κάθε σκλαβομπάσταρδο και τα αφεντικά του. Κάποτε ήταν εργαλείο πόνου, σήμερα είναι εργαλείο φόβου. Ο πόνος σε κάνει να οργίζεσαι ενώ ο φόβος σε κάνει να υποκύπτεις.-

Στον τοίχο με τον Γιάννη Λαζάρου

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ... ΑΞΙΖΕΙ να το διαβάσετε !


Ζούμε την κορύφωση της αέναης πάλης του καλού με το κακό, του ψέματος με την αλήθεια, του φωτός με το σκοτάδι. Ξέρουμε ή ψυχανεμιζόμαστε όλοι τις παγκόσμιες διαστάσεις του γεγονότος, γι’ αυτό και επιτήδειοι με «ανίερες» προθέσεις εκμεταλλεύονται το δέος που νιώθουμε για όσα
αποτρόπαια ζούμε. Σκορπάνε τεράστια χρηματικά ποσά, προκειμένου να υπηρετήσουν τις λεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας ή τις προφητείες, που καλλιεργούν τη μοιρολατρία και την παθητικότητα. Αυτά ουσιαστικά προσβλέπουν στην ακύρωση της όποιας πολιτικής και συλλογικής αντίστασης στο μαύρο καθεστώς .Μέσω του φόβου, της ανασφάλειας ή της ψευδαίσθησης ,που εμπορεύονται, υποτάσσουν –πρόσκαιρα έστω-συνειδήσεις, αλλά μάταια μάχονται το φως !

Η πραγματικότητα είναι ότι ζούμε την αλλαγή μιας ολόκληρης εποχής, που θα κρίνει την ίδια τη συνέχεια ή μη της ζωής στον πλανήτη ,αλλά και τους όρους που αυτό θα γίνει. Ζούμε λοιπόν τις πιο ιστορικές και συγκλονιστικές αλλαγές ,που θα μας πάνε όπου ο «νέος άνθρωπος», που ήδη είναι παρών ,αποφασίσει! Κι αυτός ο νέος άνθρωπος, προσπαθεί να απαλλαγεί από την άγνοια και βρίσκει την ψυχή του, που την «ξόδευε» στα εύκολα και τα φτηνά φετίχ, που του πλασάρανε ως «θεούς». Θεοποίησε την αίσθηση των υλικών «θαυμάτων» της τεχνολογίας και έχασε την έμπνευση, τη χαρά της δημιουργίας, της επικοινωνίας, της αλήθειας, την εσωτερική αρμονία κι ισορροπία με τον εαυτό του και τους γύρω .Του κλέψανε την «αστραπή» της γνώσης και της δύναμης, που μέσα του φωλιάζει ,και μόνο αυτή «ξυπνώντας» μπορεί να τον οδηγήσει στο φως της γνώσης, της ενσυναίσθησης, της ελευθερίας και της αγάπης ,ως «απόστολο» της νέας εποχής!

Οριακά γεγονότα συνταράσσουν τον πλανήτη και τις ζωές μας συνολικά. Δοκιμάζονται τα όρια κι οι αντοχές μας, κι ό,τι μέχρι χθες ήμαστε ,σήμερα μας «κυνηγάει», μας ελέγχει, σαν να θέλει να μας «εκδικηθεί» για τις επιλογές μας, για τις αποφάσεις και τα έργα μας. Όλα με τον πιο οδυνηρό και βάναυσο τρόπο τα «πληρώνουμε», τα λάθη, τις παραλείψεις ,τον εγωκεντρισμό μας, το έλλειμμα αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού. Κι όμως δε φταίμε εμείς, αλλά- δυστυχώς- είμαστε θύματα της πιο μαύρης εποχής, που πίσω μας αφήνουμε! Αναμετράμε ,επανακαθορίζουμε τα « θέλω» μας, τα «πρέπει», το σκοπό και το νόημα της ύπαρξής μας. Γίνεται μέσα μας ένα είδος κάθαρσης, που η ίδια η δύναμη μιας εσωτερικής ανάγκης για μια νέα «ταυτότητα» την επιβάλλει. Νιώθουμε επιτακτική την ανάγκη να απελευθερωθούμε από αγκυλώσεις και στεγανά του χθες, να βρούμε τον «ανώτερο» άνθρωπο, που μέσα μας κρύβουμε, τον ελεύθερο άνθρωπο της ευθύνης και του μέτρου.

Παράλληλα με αυτή τη βάσανο την εσωτερική, παλεύουμε με αντίξοες κι απάνθρωπες εξωτερικές προκλήσεις ενός καθεστώτος ,που καταρρέει με πάταγο! Ο κανιβαλισμός κι η απαξίωσή του είναι τόσο έντονα, που δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ό,τι ζούμε και από άμυνα προσφεύγουμε σε εύκολες κι ανώδυνες «διεξόδους». Έτσι όμως δεν παλεύεται αυτή η πρόκληση που ζούμε, όσο πολύ κι αν θέλουμε. Είμαστε όλοι συμμέτοχοι, συνυπεύθυνοι και συνδημιουργοί του μέλλοντός μας! Κανένας μας δεν περισσεύει!

Πάλι έρχεται και ξανάρχεται η ανάγκη να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για ό,τι ζούμε και να λειτουργήσουμε επιτέλους ως «φωτεινοί», ελεύθεροι άνθρωποι και πολίτες, κόντρα σε ό,τι μας πληγώνει και μας ισοπεδώνει, αναλαμβάνοντας δράση συλλογική!

Όσο πιο πολύ λοιπόν εθελοτυφλούμε και εμμένουμε σε οπτικές και λογικές ενός ήδη καταδικασμένου και χρεοκοπημένου «χθες» στη συνείδησή μας, τόσο πιο πολύ καθυστερούμε τη λύτρωσή μας από αυτό, κι η ζωή μας γίνεται μια όλο και πιο φρικτή κόλαση!

Ο κακός, παλιός μας εαυτός «απαιτεί» τον θάνατό του, για να αναστηθούμε στο φως κι εμείς αγκιστρωνόμαστε από ανασφάλεια ή φόβο στο «σκοτάδι», που τόσο «έντεχνα» ενστάλαξαν μέσα μας, για να μας αποδυναμώνουν .

Αυτό που δεν συνειδητοποιήσαμε πολλοί είναι η νέα συνείδηση του κόσμου, το νέο κοσμοείδωλο, που η ίδια η επιστήμη της Φυσικής μας «δείχνει». Είμαστε τυχαίες μορφές-ενέργειες μιας ολότητας, που έχει συνείδηση. Ό,τι σκεφτόμαστε, νιώθουμε ή πράττουμε δεν αφορά αποκλειστικά ένα «ψεύτικο», εικονικό «εγώ», που μας έπεισαν ότι είμαστε, αλλά αφορά το «ολόγραμμα» μέσα στο οποίο όλοι ζούμε και στο οποίο η αλληλεπίδρασή μας είναι καθοριστικής σημασίας για το πού πάμε τελικά. Άρα ο «φυσικός» μας χώρος είναι η ενότητα κι όχι η διάσπαση, η αγάπη κι ο έρως κι όχι το μίσος! Η διάσπαση « κλέβει» τη δύναμή μας ,μας «αρρωσταίνει», μας αποδυναμώνει, ακυρώνει την ελεύθερή μας βούληση, την αυτοδιάθεσή μας και ευνοεί τη σκλαβιά «τρέφοντας» δυνάστες, ενώ η ενότητα μας ενδυναμώνει, μας ανατάσσει, μας απελευθερώνει και μας λυτρώνει!

Με άλλα λόγια ζούμε την πιο ενδιαφέρουσα εποχή της ανθρώπινης ιστορίας συνολικά κι όλοι οι φόβοι κι οι αυταπάτες μας καταρρέουν ,καθώς σιγά σιγά και βασανιστικά γνωρίζουμε το γιατί και το πώς θα βαδίσουμε, ποιοι είμαστε και τι θέλουμε. Απελευθερωνόμαστε κάτω από την πίεση της πιο μεγάλης βίας, της ανάγκης ,και αντικρίζουμε κατάματα την αλήθεια μας, τον πυρήνα της ύπαρξής μας και τις πραγματικές κι όχι τις εικονικές μας ανάγκες, αποκαλύπτοντας το πιο πολύτιμό «εργαλείο» ζωής, την ψυχή μας! Αυτήν μας κλέψανε «οι αφεντάδες του παρά, του άδικου οι αφέντες» και μας αφήσανε γυμνούς και μόνους μέσα στη λαίλαπα , που οι ίδιοι προκάλεσαν, για να μας καθυποτάξουν. Κλέψανε το πιο πολύτιμό μας «όπλο», το «ένθεο» κι αθάνατό μας «είναι», την ψυχή μας, που προσδίδει δύναμη, ενέργεια, δημιουργικότητα και χαρά.

Ο ακατάλυτος όμως νόμος της ιστορικής ανταπόδοσης τους περιμένει στη γωνιά! Αυτοί , όντας κενοί και ψεύτικοι, δεν το νιώθουν. Έτσι και πάλι προχωράει η ιστορία, αφήνοντας πίσω ό,τι μας πλήγωσε και μας πόνεσε, ό,τι περιττό, άχρηστο και φτηνό!

Οι απίθανοι αυτοί τύποι με τα λεφτά και τη «μαγκιά» είναι στο δικό τους κόσμο, άψυχα κι άδεια «σκεύη» και λειτουργούν ως καρκινώματα πάνω σε ένα «σώμα», στην πατρίδα μας, που «εξυγιαίνεται» και βρίσκει τη δύναμη που της πρέπει και την αληθινή της αξία! Ξέρετε πόσο εύκολα οι σκιές αυτές αποβάλλονται από όλους εμάς, που βρίσκουμε ξανά τη δύναμη της ψυχής μας και την αλήθεια μας; Όσο δεν το φαντάζεστε!

Το μέλλον είπε κάποιος ανήκει πιότερο στις καρδιές παρά στα μυαλά! Το μέλλον είμαστε εμείς, αναγεννημένοι και χαρούμενοι ,για ό,τι η χρονιά αυτή θα σημάνει για όλους! Γρηγορείτε λοιπόν παιδιά, καθώς εσείς είσαστε το μέλλον της Ελλάδας και το «φως» της!

Ήθελα αυτό το κείμενο στα νέα παιδιά της πατρίδας μας να το αφιερώσω με όλη μου την ψυχή, και να διαβεβαιώσω πως και τη ζωή μας θα δώσουμε κάποιοι μεγαλύτεροί τους, για να ζήσουνε στον κόσμο που αξίζουν κι ονειρεύονται και σε μια νέα Ελλάδα!

ΚΑΛΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ!

Έλλη Διαμαντοπούλου, μέλος του ενιαίου παλλαικού μετώπου(ε.πα.μ)

«ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ»


O λόγος του  Αμερικάνου λογοτέχνη (και όχι μόνον), Robert Najemy για την Ελλάδα, που μας κάνει να ανατριχιάζουμε από υπερηφάνεια! 

Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων …
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, ανά τον κόσμο …
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη …
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού …
Από την ιατρική της χώρας σας, από την φαρμακευτική …
Από τα ανώτερα μαθηματικά (γεωμετρία, άλγεβρα) …
Από τη Φυσική και από τη χημεία …
Από την αστρονομία, από την αστροφυσική …
Από την πολιτική της χώρας σας …
Από την καθημερινότητα σας …
Διαγράψτε και τα απλά μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα…
Κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη,
σβήστε τη γεωμετρία από τα κτίρια σας,
από τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας,
σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου,
διαγράψτε τη δημοκρατία και την πολιτική,
διαγράψτε τη βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω,
αλλάξτε τους δορυφόρους σας ώστε να έχουν τετράγωνη τροχιά,
αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει έστω μια λέξη ελληνική), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη,
αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού,
(κι αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα), αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (ώστε να χάσει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο,
σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες,
αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας,
αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας,
αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό,
διαγράψτε τη φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε …Θα πείτε .. «δεν γίνεται» …
Σωστά, δεν γίνεται, γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε πρόταση!
Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα,
ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη …
Η πρόκληση πάντως ισχύει …
 Ύστερα από όλα αυτά αναλογιστείτε τι βλάβη προκαλούν όλοι εκείνοι οι ασυνείδητοι, οι αφελείς υποτελείς των ξένων συμφερόντων, οι ανορθόγραφοι κομπλεξικοί, που εξακολουθούν να εκφράζονται με greeklish (κι όλοι όσοι επίσης τα ανέχονται)… Όλοι μαζί αυτοί κάθε μέρα εκτελούν την Ελλάδα. Γιατί Ελλάδα είναι ο πολιτισμός που γέννησε, διέδωσε και στήριξε η γλώσσα μας!