Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Η επίθεση της νέας τάξης πραγμάτων στην Ελλάδα ! Έτσι καταργεί το κράτος



Με βασικό όπλο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης το σύστημα της περίφημης «νέας τάξης πραγμάτων» συνεχίζει ακάθεκτο την πλήρη διάλυση οποιαδήποτε έννοιας «κράτους» στον ελληνικό χώρο.

Ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης επιτυγχάνεται με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, με το αν ο Αλέξης Τσίπρας ασπάζεται τον Χριστιανισμό, με το αν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά και με άλλα σκάνδαλα με τα οποία βομβαρδίζεται καθημερινά ο Έλληνας πολίτης όπως οι μίζες των εξοπλιστικών και τα δάνεια του Τ.Τ. για τα οποία μαθαίνουμε ένα σωρό άχρηστες λεπτομέρειες χωρίς επί της ουσίας να αποδίδεται δικαιοσύνη και να επιστρέφουν στο κράτος τα χρήματα που υποτίθεται ότι έχουν κλαπεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Την ίδια ώρα επί ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε. θα ολοκληρωθεί η Συνθήκη της Λισσαβώνας προωθώντας την Τραπεζική Ένωση της Ευρώπης, και από την άλλη ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με τον τεχνοκράτη κ. Θεοχάρη, «φροντίζουν» για την κατά γράμμα εφαρμογή των μνημονιακών συμβάσεων και οριστικοποιούν την φορολογική αφαίμαξη των τελευταίων υπαρχόντων από τον Ελληνικό λαό.

Συνεπίκουροι βέβαια σε αυτή την ιστορία οι κύριοι Βρούτσης και Γεωργιάδης, οι οποίοι φροντίζουν, ο μεν πρώτος για την μετατροπή των συντάξεων και των μισθών σε βοηθήματα, ενώ ο δεύτερος την μείωση του μέσου όρου ζωής του Ελληνικού λαού με τη διάλυση της δημόσιας υγείας.

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν θα έχει υπόσταση.

Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπό πλήρη έλεγχο. Τα βήματα που ακολουθούνται είναι συγκεκριμένα και γίνονται με «χειρουργική ακρίβεια»:

-Έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διακυβέρνησης του πολίτη. Θα υποχρεωθούν όλοι οι πολίτες να προμηθευτούν ηλεκτρονική κάρτα διακυβέρνησης, γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σαν Πολίτες. Δηλαδή δεν θα μπορούν να κάνουν αγορές, να έχουν δικαίωμα εργασίας, να αποκτούν σπίτι, να ψηφίζουν, να δημιουργούν επιχείρηση κλπ.

-Σταδιακή κατάργηση κάθε λειτουργίας του κράτους δηλαδή κάθε δημόσιας υπηρεσίας. Kάθε έγγραφο, πιστοποιητικό, άδεια γάμου, ακόμα και νομικές υπηρεσίες, άδειες οικοδομής, κλπ, θα γίνονται μέσα από ειδικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες τύπου taxis net, οπότε δεν θα είναι απαραίτητες οι δημόσιες υπηρεσίες και κατά συνέπεια οι υπάλληλοι δεν χρειάζονται.

-Ένταξη όλων των χρηματιστηριακών συναλλαγών στις Τράπεζες. Όλες οι μισθοδοσίες, επιχορηγήσεις, ασφαλιστικές εισφορές, επιδοτήσεις, πληρωμές, κλπ, θα γίνονται μέσω τραπεζών. Ακόμα και τα δικαιολογητικά και οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από τις τράπεζες. Θα χρεώνονται παροχές και θα γίνεται αυθαίρετη παρακράτηση από λογαριασμούς.

-Έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων μέσω τραπεζών και ξένων funds.Το κτηματολόγιο που δεν κατάφερε ποτέ η Ελλάδα να πραγματοποίηση, έχει ήδη γίνει με προσέγγιση χιλιοστού, μέσω δορυφόρου, και μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκτυπωθεί με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από μηχανικό κάθε επιφάνεια Γής. Όλη η ακίνητη περιουσία των ιδιωτών θα φορολογηθεί έτσι ώστε κάποια στιγμή θα ανήκει στις τράπεζες.

-Απόλυτος εργασιακός έλεγχος με τελικό σκοπό την κατάργηση κάθε αμοιβής γιατί τα πάντα θα κατευθύνονται μέσα από κέντρα διανομής. Θα καθορίζεται αμοιβή κλιμακωτή για την εργασία και την σύνταξη στο τέλος κάθε χρόνου για τον επόμενο ανάλογα με τα έσοδα της χώρας, Οι εργαζόμενοι δεν θα την εισπράττουν γιατί θα κατατίθεται σε λογαριασμό και δεν θα έχουν το δικαίωμα ανάληψης γιατί θα πληρώνονται οι υποχρεώσεις τους . Δεν θα μπορούν να έχουν χρήματα στα χέρια τους. Ότι περισσεύει από αμοιβές στο τέλος κάθε χρόνου θα παρακρατείται από το κράτος για χάρη του συνόλου και της ασφάλειας της χώρας.

-Επιβολή μεταλλαγμένων τροφίμων και γενοσήμων φαρμάκων.Επιδοτούνται τα γενετικώς μεταλλαγμένα αγροτικά προϊόντα και καταστρέφονται τα αιωνόβια δένδρα της χώρας μας, όπως η ελιά, καρυδιά, κερασιά, κλπ.

Κατά τα λοιπά εμείς ασχολούμαστε με ζητήματα που έχουν να κάνουν με το αν ο Ξηρός χόρευε στον Κορυδαλλό ή αν ο Τσίπρας κάνει το σταυρό του με το δεξί ή με το αριστερό χέρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου