Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή της "Αοράτου Αρχής" προς αστυνομικούς υπαλλήλους των ΜΑΤ.


 

Αγαπητέ φίλε , Έλληνα αστυνομικέ υπάλληλε , εργαζόμενε στις ΜΑΤ .
Δουλεύεις 12 με 18 ώρες για 700 ευρώ , ονομαστικά φυσικά , αφού το εκκαθαριστικό του μήνα σού ήρθε με 0€ ....το πολύ 35€ για μερικούς. Ένα μήνα , μάλλον το Νοέμβρη (που θα έχεις δουλειές με φούντες!!) δε θα πληρωθείς , αφού οι προϊστάμενοί σου θέλουν να δείξουν στα χαρτιά πως έχουν ρίξει το υπέρογκο κόστος της εργασίας σου!

Σου ζητούν , λέει , να πληρώσεις επίδομα αλληλεγγύης ( για τους Πακιστανούς και τους πάσης φύσεως ΑλβανοΣλάβους με τις 3πλές ταυτότητες και...


τα 3πλά ΑΦΜ φυσικά , αφού είναι οι μόνοι που πληρούν τα κριτήρια λήψης ) και οι ίδιοι που στα ζητούν ή μάλλον στα παίρνουν και σου μηδενίζουν το μηνιάτικο σου λένε με θράσσος 1000 ερυθροκώλων πιθήκων ότι οι εφορίες έχουν να κάνουν ελέγχους και να εισπράξουν απο μεγαλοοφειλέτες από το 1995 !
Αν μείνεις στη διάθεση ή ακόμα κι άνεργος (ακούγεται πολύ πως οι συγχωνεύσεις τμημάτων και μονάδων συνεπάγεται απολύσεις) θα παραστήσεις τον "μισθοφόρο" ή μήπως έχεις πατήσει τα 30 , οπότε θα παρακαλάς για βάρδια σεκιούριτι σε κανένα Lidl;


Έμαθα ότι τελευταία τα παιδιά σου ότι δεν τα πας βόλτα στην θάλασσα γιατί η βενζίνη άγγιξε το 1.75 και οι παιδότοποι ή τα λούνα-πάρκ της παραλίας ...σε τσιμπάνε πολύ... Κι όταν μετά από αιματηρές οικονομίες , πάρεις την απόφαση να μετακινηθείς , πώς σου φαίνεται να πληρώνεις 3 ευρώ διόδια για να διανύσεις μια απόσταση 100 χιλ και ταυτόχρονα να κάνεις τάμα στον Άγιο Χριστόφορο να φθάσεις ζωντανός ;

Στο ΙΚΑ , όπου σε πέταξαν , αφού λεηλάτησαν με τη βοήθεια ξένων "μάνατζερς" το Ταμείο και τις εισφορές σου , κλείνεις ραντεβού για μετά από 3 μήνες και όταν πηγαίνεις γιατρός ή δεν υπάρχει ή απολύθηκε….


Αν το παιδί σου είναι κοντά στα 18 ,έχει υποστεί του κόσμου τις "μεταρρυθμίσεις " έχει φτύσει αίμα για να μπει σε μια σχολή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ και μόνο με σκοπό βγει και άνεργο και αμόρφωτο!

Λόγω θέσης , σίγουρα έχεις παρακολουθήσει (ενίοτε και προστατεύσει) πρωταγωνιστές του ξεπουλήματος της πατρίδας σου και των σκανδάλων να περνούν από μπροστά σου στο δρόμο προς τη λιμουζίνα τους ή προς την έπαυλή τους ή στη θαλαμηγό τους , σαν παραμυθένιοι σταρς από σαπουνόπερες , να αλληλοκουκουλώνονται , να χαίρονται την ασυδοσία του απυρόβλητου ( το οποίο ΚΑΙ ΕΣΥ τους εξασφαλίζεις ) να μην μπαίνει κανείς φυλακή και να τελειώνουν κάθε απορία μας (και δική σου) , κάθε μέλλον σικό σου ή των παιδιών σου , με ένα τσαχπίνικο : "μαζί τα φάγαμε" .... Μήπως έφαγες τελικά κι εσύ μαζί τους ;

Αλήθεια , πώς νιώθεις όταν λες σε θύμα 3ης ή 4ης ληστείας "μην ελπίζετε πολλά, αφού δεν ήσασταν μέσα πάλι καλά να λέτε" ;

Πώς σου φαίνεται να ακούς , καπάκι , τον Πρωθυπουργό και τους βουλευτές να ανησυχούν για την εγκληματικότητα μόνο όταν αγγίζει το δικό τους σπίτι και να ανακοινώνει επιτροπές στις οποίες ο κάθε βουλευτής θα πληρώνεται με 500 ευρώ/ώρα για να παραβρεθεί στην συζήτηση;

Τη βρίσκεις , μήπως , να βλέπεις όσους εμπλέκονται σε σκάνδαλα πάσης φύσεως να κυκλοφορούν ελεύθεροι, να παρουσιάζονται στην δικαιοσύνη όποτε θέλουν και αν τελικά παραπεμφθούν να συνεχίζουν το έργο τους μέσα από την φυλακή;

Τα άλλο πάλι ….που σε παίρνουν 20 τηλέφωνα την μέρα από εισπρακτικές εταιρίες επειδή καθυστέρησες την δόση του στεγαστικού σου παρά το ότι αναγκάστηκες να κόψεις τα παιδιά από το φροντιστήριο γιατί δεν φτάνουν τα λεφτά ενώ έχεις ήδη πληρώσει για δωρεάν παιδεία…….

Μου είπαν ακόμα πως τελευταία έχεις καταντήσει να ζητάς από τα γερόντια σου να τσοντάρουν για τα έξοδα του μήνα από την σύνταξή τους ……
Δεν ξέρεις τι έκαναν στη σύνταξη της μάνας σου ; ή και στου πατέρα σου ; Αν είσαι τυχερός και ζουν και οι δύο , σίγουρα νιώθεις λιγότερο ξεφτιλισμένος για την κατάντια σου να τους στερείς 100 , 200 € από 600άρι τους ….
Αν ζει μόνος του ο ένας ;

Πώς αισθάνεσαι ;
Ο πατέρας σου , η μάνα σου ή και οι δυο θα δώσουν για σένα κι ας πεινάσουν....…το ζήτημα είναι εσύ πως νιώθεις. Αν νιώθεις πως είσαι έτοιμος να εκραγείς , αν νιώθεις αδικημένος , αν νιώθεις πως όχι μόνο σε θεωρούν, αλλά και σου φέρονται σαν κρετίνο ….
τότε ΠΡΟΣΕΞΕ την επόμενη φορά που θα υψώσεις το χέρι σου κρατώντας το γκλόμπ σου , το αγαπημένο «όπλο» των μπράβων και των νταβατζήδων του κοινού ποινικού δικαίου….

Κατανόησε τώρα , πως εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ νιώθουν σαν εσένα , πολλοί μάλιστα σε καταλαβαίνουν , σε νιώθουν γιατί περνάτε τα ίδια βάσανα .... κάποιοι μάλιστα σε λυπούνται !
Και σύντομα αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα βγουν στο δρόμο !

Αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα βγουν στο δρόμο επειδή τα παιδιά τους θα πεινάσουν..
Αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα βγουν στο δρόμο γιατί απλά θα τους πετάξουν έξω από τα σπίτια τους ΑΧΡΕΙΟΙ για την ασφάλεια των οποίων ΕΣΥ μεριμνάς..
Αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα βγουν στο δρόμο γιατί δε ανεχτούν την απώλεια εθνικών εδαφών , όπως προβλέπει το κούρεμα χρέους (plan B)
Αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα βγουν στο δρόμο για να προστατέψουν τα σπίτια τους , τις γυναίκες , τα παιδιά τους και τους γέρους τους από τα στίφη των μαμελούκων και των βαρβάρων , στη θέα των οποίων ΕΣΥ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΕΝΤΕΣ ....
Αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα βγουν στο δρόμο για να σώσουν από τη μανία των κάφρων του Ισλάμ τους ναούς τους και τους τάφους των προγόνων τους ….

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ , ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΣΥΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ Ή ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..

ΝΑ'ΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ .......

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ , ΦΙΛΕ  ΜΑΤΑΤΖΗ ……

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ......
ΕΣΥ ......
ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ;

 

epirus-ellas.gr

Αν υποψιαστώ ότι πήγε στο Όρος για να δει τον Πούτιν θα…


Ναι, η πληροφορία είναι σοβαρότατη αλλιώς δεν θα την υπολογίζαμε καν. Γι’ αυτό και αναφέρουμε την πιθανότητα η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Άγιον Όρος να σχετίζεται με μυστική συνάντηση.
Μόλις το μάθαμε, (από σοβαρότατη πηγή) αναρωτηθήκαμε πως είναι δυνατόν ο Πούτιν να δεχθεί να συναντηθεί με έναν άνθρωπο που θεωρεί ανδρείκελο και θα τον εξόντωνε ευχαρίστως εάν είχε την ευκαιρία…
Είναι δυνατόν ο Πούτιν να έκανε ποτέ κάτι τέτοιο; Σκεφτήκαμε… Και τότε, ήλθε η πρόσφατη ιστορία για να απαντήση.
Ναι, Ο Πούτιν έχει συναντηθεί και στο παρελθόν με ανθρώπους που θεωρούσε μιαρούς και ανδρείκελα και που θα ήθελε να εξοντώσει… Ποιούς;
Μα τους Ρώσους ολιγάρχες, όταν ανέλαβε την εξουσία! Τους συνάντησε έναν προς έναν και τους έδωσε μία επιλογή: Ή παραδίδετε οικειοθελώς τις μετοχές σας στην μητέρα Πατρίδα από όπου τις κλέψατε με την βοήθεια του ΔΝΤ ή …
Έχοντας λοιπόν ως δεδομένο ότι ο Παπανδρέου όσο είναι ο Ομπάμα στην εξουσία χάνει τον κυριότερο τρόπο διαφυγής, βλέπουμε μόνο έναν και μοναδικό λόγο τέτοιας συνάντησης με απόλυτη μυστικότητα…
…να του προσφέρει ακριβώς την ίδια λύση που προσέφερε στους μισητούς ολιγάρχες που λήστεψαν την Ρωσία συνεργαζόμενοι με το ΔΝΤ. Να του δώσει τρόπο “αξιοπρεπούς” διαφυγής και επιβίωσης, με αντάλλαγμα την εξάρθρωση όλου του εγκληματικού συνδικάτου διεθνώς, αλλά και την ακύρωση όλων των συμφωνιών, ειδικά αυτή που φημολογείται έντονα με τους υδρογονάνθρακες στο Καστελλόριζο.
Είναι δεδομένο ότι ο Πούτιν δεν θα αφήσει την Ελλάδα, όχι μόνο από λόγους συναισθηματικούς, αλλά Εθνικού του συμφέροντος. Φανταστείτε τι σημαίνει για την Ρωσία μία πραγματικά ελεύθερη Ελλάδα όπου τα τζάκια των επίορκων θα ξεριζωθούν, αφήνοντας μία πατριωτική πολιτική με γνώμονα το ήθος και το συμφέρον να ξεδιπλωθεί.
Με ελεύθερη Ελλάδα – Κύπρο, φιλική Ιταλία, διεμβολισμένα Βαλκάνια και διαλυμένη Τουρκία, η Ρωσία διασφαλίζει την βιωσιμότητα της.
Μόνο αυτή την εξήγηση μπορούμε να δώσουμε σε ένα τέτοιο σενάριο που συνεχίζουμε πάντως να το θεωρούμε ευφάνταστο.

Ποιος και γιατί κατέστρεψε τα αρχεία του ΥΠΕΞ,για εγκλήματα πολέμου των Γερμανών;Βίντεο


Πάρα πολύ συζήτηση έχει γίνει για τις πολεμικές αποζημιώσεις που θα έπρεπε από χρόνια να έχουμε απαιτήσει από τους Γερμανούς. Ακόμη και εξέχοντες Γερμανοί επιστήμονες έχουν πει ότι θα κερδίαζαμε τις γερμανικές αποζημιώσεις. Όμως φαίνεται ότι οι κυβερνήσεις μας ποτέ δεν θέλησαν ,ούτε καν να το παλέψουν. Αντιθέτως. Όπως προκύπτει από το πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα της εκπομπής του Κώστα Βαξεβάνη , "Το Κουτί της Πανδώρας",στα μέσα στης δεκαετίας του 70...πολτοποιήσαμε πολύ σημαντικά έγγραφα που είχαν να κάνουν με τους Γερμανούς εγκληματίες πολέμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 



 
onalert.gr

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αλβανοί καίνε την Ελληνική σημαία στην Αλβανία...ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Βίντεο

ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ...ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ-ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!




Με βάση το νέο νομοσχέδιο, το αφορολόγητο διαμορφώνεται ως εξής:

- έγγαμος με 1 παιδί έχει αφορολόγητο πλέον 7.000 ευρώ, ενώ είχε 10.000

- έγγαμος με 2 παιδιά έχει αφορολόγητο πλέον 9.000 ευρώ, ενώ είχε 12.000.

- έγγαμος με 3 παιδιά έχει αφορολόγητο πλέον 12.000 ευρώ, ενώ είχε 20.500

- έγγαμος με 4 παιδιά έχει αφορολόγητο πλέον 15.000 ευρώ, ενώ είχε 23.000
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΩΣ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ!

Αυτό είναι το ανθελληνικό σχέδιο των ολετήρων του Πασοκ: Να φορολογήσουν ακόμα και την...ύπαρξη παιδών σε κάθε οικογένεια, μετά τα χαράτσια στα ακίνητα!

Την ίδια ώρα, τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών αυξάνονται και πληθύνονται ανενόχλητα, χωρίς καμία...επιβάρυνση!

Απώτερος σκοπός του Τζέφρυ, η αντικατάσταση του ελληνικού-και χριστιανικού-πληθυσμού της χώρας με αλλοδαπούς, ως επί το πλείστον βάρβαρους ισλαμιστές!

Όποιος ακόμα δεν κατάλαβε πως οι συγκεκριμένοι εθνοπροδότες δρουν βάση σχεδίου, είναι βαθιά νυχτωμένος!

Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες, ο Γιωργάκης και η παρέα του!