Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ......ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟΥΣ....‏


ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .......!!!! ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ



Από το http://agioritikovima.gr/, μέσω "press-gr"


Αποδοκιμασίες δέχτηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος απο ομαδα μοναχων (αδιευκρίνιστο αν είναι αγιορείτες) χθες αργά το απόγευμα όταν προσερχόταν στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου, του Αγίου Όρους για τον καθιερωμένο εσπερινό σύμφωνα με πληροφορίες του agioritikovima.gr

Προδότης και αίσχος ηταν οι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν κατά του Οικουμενικού Πατριάρχη. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Βαρθολομαίος έφτασε  στην...
  Αθωνική Πολιτεία και θα αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί.Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στο Άγιο Όρος θα μεταβεί και ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν προς τιμήν του Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ανάρρησή του στο θρόνο της Κωνσταντινούπολης.
sibilla-gr-sibilla


ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΟΛΥΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ ΑΡΧΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ..!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ......

ΝΑ ΠΩΣ ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!!



Ήταν Σεπτέμβριος του 2007 (6-13/9/2007) όταν σε ένα αμιγώς επιστημονικό περιβάλλον, το 7ο εν πλω Οικολογικό Συμπόσιο, έλαβε χώρα, εν μέσω επιστημόνων, ακτιβιστών και λατρευτικών τελετών και συμπροσευχών. Πρωταγωνιστές, ετερόδοξοι και άλλων δογμάτων θρησκευτικοί ηγέτες, ανάμεσά τους και ο Παναγιότατος Βαρθολομαίος (άλλωστε το Συμπόσιο έγινε ύστερα από δική του πρωτοβουλία). Προσεύχονται όλοι μαζί μπροστά στο είδωλο της θεάς Γαίας, ως γαλάζια σφαίρα, πάνω στη γέφυρα ενός πλοίου, στον Αρκτικό Ωκεανό, στην Γροιλανδία.


Αν και ο αξιοσέβαστος Πατριάρχης επισημαίνει πως ο καθένας απευθύνθηκε στον δικό του θεό, φαίνεται να ξεχνάει όλες τις εντολές και τις κατάρες που ρίχνει, μέσα από όλη την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, ο Θεός, σε όλους όσους προσεύχονται στα είδωλα (μπροστά στο οποίο στέκεται - η κρυστάλλινη σφαίρα) αλλά και σε όλους όσους είναι αλλόθρησκοι.

Ωστόσο, η είδηση που κυκλοφορεί τελευταία στο διαδίκτυο με την ανάλογη φωτογραφία, δεν είναι αυτή.

Η είδηση είναι η προώθηση μίας παγκόσμιας θρησκείας κατευθείαν εκ στόματος του ίδιου του Βαρθολομαίου: αποκαλεί όλες τις λατρευτικές τελετές ως «profoundly important acts», δηλαδή «βαθιά σημαντικές πράξεις».

Ένα χρόνο νωρίτερα, το 2006 στη Βραζιλία, στην τελευταία Συνέλευση του «Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών» (ΠΣΕ), όπου παρευρέθηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η Εκκλησία της Ελλάδος, αποδέχτηκαν όλες τις αιρέσεις χαρακτηρίζοντάς τες ως «ποικιλία Χαρισμάτων του Αγίου Πνεύματος».

Ένα χρόνο μετά την Γροιλανδία (17/2/200Cool ο Παναγιώτατος κ. Βαρθολομαίος, ελέω Θεού Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης παντί τω πληρώματι της Εκκλησίας, χάρις ειη και ειρήνη παρά του Σωτήρος και Κυρίου ημών Ιησού Χριστού,  κατά την ομιλία του στην έδρα του ΠΣΕ στην Ελβετία εξύμνησε τον Οικουμενισμό όλων των ετερόδοξων αιρέσεων. Αλλά και προ δεκαετίας όπως και άλλες φορές έκανε (όχι, φυσικά, μόνον αυτός) ανάλογες δηλώσεις.

Βέβαια, αποκορύφωμα όλων των παραπάνω, είναι προφανώς οι διαθρησκειακές προσευχές του 2007, προθάλαμος της Πανθρησκείας, όπως αποτυπώθηκαν στην παρακάτω φωτογραφία:

forza-grecia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου