Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Παπα-Ανδρέας: «Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να ανοίξει δρόμο για τη δική του Ανάσταση. Όχι άλλοι Γολγοθάδες, όχι άλλοι Ιούδες, όχι άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι…»Από το κήρυγμα του παπα- Ανδρέα την Κυριακή της Ανάστασης, στο Μεϊντάνι:
«Αγαπητοί εν Χριστώ  αδελφοί, γιορτάζουμε σήμερα τη νίκη της ζωής εναντίον του θανάτου. Γιορτάζουμε τη νίκη της αλήθειας απέναντι  στο ψέμα.
Της Ανάστασης προηγήθηκε ο Γολγοθάς, προηγήθηκαν τα βασανιστήρια, προηγήθηκαν οι στημένες δίκες οι προηγήθηκαν οι προδοσίες και οι προδότες, με το γνωστό τέλος που επέλεξαν να έχουν.
Στο τέλος όμως ήρθε η Ανάσταση, ο Θεάνθρωπος βρέθηκε στους Ουρανούς.
Αυτή την Ανάσταση επιδιώκει  και σήμερα ο ταλαίπωρος ελληνικός λαός μετά από 6 χρόνια στο Σταυρό του Μαρτυρίου, όπου τον έχουν καρφώσει τα διευθυντήρια των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον.
Κι όπως δείχνουν τα πράγματα μας θέλουν μόνιμους κατοίκους του Γολγοθά. Κι αυτό δεν θα τους το επιτρέψουμε. Ως εδώ πια. Από δω και πέρα μόνο Αντίσταση απέναντι σε όλους αυτούς  που σχεδιάζουν  να αφανίσουν τη χώρα.
Όμως, λογαριάζουν χωρίς το ξενοδόχο, ο οποίος μπορεί τώρα να είναι φτωχός, όμως , ξέρει να πολεμά, κι αυτό θα κάνει και τώρα. Αυτός ο λαός στέκεται όρθιος εδώ και 3000 χρόνια. Επιβίωσε αντιμετωπίζοντας δεκάδες κατακτητές. Έτσι και τώρα θα επιβιώσει απέναντι σε όλα αυτά τα κέντρα που έχουν κάνει  σημαία τους την αρπαγή και λιτότητα.
Και να ξέρετε απέναντι στα προγράμματα διάσωσης που μας προτείνουν, η απάντηση είναι ότι μόνο με δικά μας προγράμματα και πρωτοβουλίες θα διασώσουμε την αξιοπρέπεια μας και το φιλότιμο μας.
Ήρθε πιστεύω η ώρα ο ελληνικός λαός να ανοίξει  δρόμο για τη δική  του Ανάσταση. Όχι άλλοι Γολγοθάδες, όχι άλλοι Ιούδες, όχι άλλοι Πόντιοι  Πιλάτοι.
Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί
θα ήθελα να έρθω στα του οίκου μας και να σας ανακοινώσω ότι η Εκκλησία του Αϊ Γιώργη αναλαμβάνει από σήμερα πρωτοβουλία ουσιαστικής στήριξης του Κέντρου Υγείας Ανωγείων, ενισχύοντας το με ιατρικό υλικό, σε στενή συνεργασία με την φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Γιαννακόπουλου. Κι οι πρωτοβουλίες μας δεν σταματάμε άδω. Θα συνεχιστούν.
Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, δημιουργικά και Λεύτερα!
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου