Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Η ταχύτητα καταστροφής του ελληνικού λαού, της οικονομίας, της ηθικο-πνευματικής του κατάστασης, της δημοκρατίας του, των δύο κρατών του (Ελλάδας-Κύπρου) κόβει την ανάσα όποιου την καταλαβαίνει βαθειά.


Κύριοι Βουλευτές,

Ο κ. Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, στο συνημμένο παρατηρεί:

«Η ταχύτητα καταστροφής του ελληνικού λαού, της οικονομίας, της ηθικο-πνευματικής του 
κατάστασης, της δημοκρατίας του, των δύο κρατών του (Ελλάδας-Κύπρου) κόβει την ανάσα όποιου την καταλαβαίνει βαθειά. Αυτό θάπρεπε κανονικά να προκαλέσει προ πολλού θυελλώδεις, «επαναστατικές» αντιδράσεις. .....»

Να μου επιτρέψει ο φίλος κ. Κωνσταντακόπουλος μία συμπλήρωση, αφού του θυμίσω τι έγραφε το 2004 στο εξαιρετικό του βιβλίο, «η Αρπαγή της Κύπρου». Έγραφε:

Επί δεκαοκτώ μήνες έγραφα τρομερά πράγματα για το σχέδιο Ανάν και τις συνέπειες του για την Κύπρο και την Ελλάδα. Ελάχιστους φαινόταν να ενδιαφέρουν. Ή εγραφα σαχλαμάρες – αλλά τότε γιατί δεν κάποιον να μου φέρει αντίρρηση – ή είχα δίκαιο – αλλά τότε γιατί κανείς δεν ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΝ;;;

Ο λόγος που και σήμερα έχουμε παρόμοια αντίδραση στην Ελλάδα και άρχισε αυτό να συμβαίνει και στην Κύπρο είναι ο ίδιος. Η διάβρωση των πάντων μετά από εναντίον του Ελληνισμού «πόλεμο» από το 1996 έως σήμερα. Ήτοι:

· Των ΜΜΕ που επί 17 χρόνια κάνουν καθημερινά μελετημένη και κατευθυνόμενη πλύση εγκεφάλου του Ελληνικού λαού.

· Η διάβρωση σχεδόν όλων των κομμάτων και των βουλευτών(με φωτεινές εξαιρέσεις) και η μετατροπή τους μέσω των αρχηγών τους σε πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης.

· Μοναδικός ρόλος των Βουλευτών είναι πλέον να υπακούει τυφλά στον αρχηγό του κόμματος και να ψηφίζει ότι διαταχθεί.

· Η κομματικοποίηση και αποεθνοποίηση της παιδείας, μέσης και ανωτάτης

· και η μετατροπή των περισσότερων λειτουργών μέσης και ανωτάτης εκπαίδευσης σε πειθήνια όργανα των κόμματων τους και πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης για τους υπαγόμενους στα γνωστά (σχεδόν όλα) νεοταξικά κόμματα, φανερά και κρυφά.

· Η διάβρωση του συνδικαλισμού. Ο ανεκδιήγητος Παναγόπουλος συνεχίζει να είναι πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

· Ο εγκλωβισμός των Ελλήνων από όλους τους ανωτέρω και από άλλους, δεν ξέρω αν ηθελημένα ή από «αριστερή» αφέλεια, που δεν επιθυμώ να αναφέρω που αποκλείει κάθε οργανωμένη αντίδραση.

· Συν η εξόντωση των Ελλήνων με 2.000.000 ανέργους και με όλων σχεδόν των υπόλοιπων που βρίσκονται υπό συνεχή διωγμό, φορολογικό, ψυχολογικό κτλ, που σε τεράστια ψυχική κατάπτωση και απελπισία.

· Συν η αστυνομική και άλλη τρομοκρατία της κατοχικής κυβέρνησης που βήμα βήμα ξεπουλά την Ελλάδα και καταστρέφει τον Ελληνισμό.

· Και πολλά άλλα

Περισσότερον όλων υπέυθυνοι είναι οι βουλευτές που αυτοαπατώμενοι συνειδητά ότι δήθεν μας σώζουν, ψηφίζουν ως πρόβατα την καταστροφή της Ελλάδας.

 Όλον το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου.

Η καταστροφή ενός έθνους

Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου