Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  Μιντιακό και επιχειρηματικό πόλεμο φοβούνται στο Μαξίμου

Γράφει ο Ιωάννης Μαρτέλλος 

Ένα περίεργο και άκρως επικίνδυνο σκηνικό έχει να αντιμετωπίσει από τον προσεχή Σεπτέμβριο, η κυβέρνηση, στο μιντιακό πεδίο. Μπορεί, πάνω από τη Συρία να πυκνώνουν τα σύννεφα της
στρατιωτικής επέμβασης της Δύσης, αλλά και πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου, υπάρχει μια ομίχλη.

Στο πρωθυπουργικό επιτελείο πληθαίνουν οι πληροφορίες για την αρχή ενός μιντιακού και επιχειρηματικού πολέμου που θα γενικευθεί το προσεχές φθινόπωρο. Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί ανησυχία, διότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι ακριβώς θα γίνει και τι…«πυρηνικά» θα χρησιμοποιηθούν από διάφορα μιντιακά και επιχειρηματικά κέντρα!

Ήδη, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, που τελεί υπό την ιδιοκτησία του Δημήτρη Κοντομηνά, έχει αρχίσει τις τροχιοδεικτικές βολές και προμηνύεται έντονη αντιπολίτευση. Επίσης, κανείς δεν μπορεί να παραβλέπει και τις διαθέσεις της οικογένειας Βαρδή Βαρδινογιάννη και το πώς θα κινηθεί έναντι της κυβέρνησης, μέσω της συχνότητας του Star.

Η πολεμική κατά της κυβέρνησης είναι πολύ απλή στην παρούσα φάση, αφού η κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, προσφέρει απλόχερα πολλά επιχειρήματα, ενώ η πληθώρα των ΜΜΕ, τόσο συμβατικών, όσο και διαδικτυακών, κάλλιστα μπορεί να αναδείξει πολλές σκοτεινές υποθέσεις διαπλοκής.

Τα συμφέροντα πολλά και όπως έλεγε και ο Καλογήρου στην παλαιά κλασσική ταινία, «είναι πολλά τα λεφτά Άρη». Και όπως λένε οι πιο μυημένοι, έρχεται θύελλα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι επιπτώσεις θα υπάρξουν για την κυβέρνηση, που θα επιχειρήσει να αμυνθεί.

Στα ενδότερα του Μεγάρου Μαξίμου, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το newpost, διεξάγονται συζητήσεις για το θα φέρει το φθινόπωρο και οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού, προσπαθούν να διαγνώσουν στόχους και προθέσεις.

Το βέβαιο είναι, ότι επικρατεί προβληματισμός και ανησυχία για τα μελλούμενα που θα παραπέμπουν σε άλλες εποχές, όπου η σύγκρουση διαπλοκής και κυβέρνησης ήταν ανελέητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου