Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

"Δεν έχουμε χρόνο πια, αδερφοί μου. Πρέπει να είμεθα έτοιμοι"..!



"Δεν έχουμε χρόνο πια, αδερφοί μου. Πρέπει να είμεθα έτοιμοι"


 Θα υπάρξει πολιτειακή ανωμαλία

Αυτό, θεωρούμε, ότι έχει ήδη επέλθει...Πολιτειακή μονιμότητα και νομιμότητα δεν υπάρχει...Τα μνημόνια και η μετά 2009 εποχή επιβεβαιώνουν πλήρως τον Γέροντα..

 Θα αποσυρθεί το ξένο κεφάλαιο

Οι απειλές ότι  δεν..θα πάρουμε τη δόση είναι συνεχείς και φαίνεται πως κάποια στιγμή θα επιβεβαιωθούν...Όταν θα (νομίζουν πως) εκπληρώνουν την αποστολή τους στην Ελλάδα οι παγκόσμιες νεοταξικές μυστικές υπηρεσίες..

 Θα απολυθούν οι υπάλληλοι

Έχει ξεκινήσει ήδη...Είμαστε καθ' οδόν, μάλλον αφότου αποσυρθεί και..το κεφάλαιο...

 Πάνω στην αναμπουμπούλα που θα δημιουργηθεί θα μας κάνουν πρόκληση οι Τούρκοι...

Με τα Ελληνοτουρκικά ασχολούμαστε σε διαρκή βάση..Όσοι παρακολουθούν ξέρουν πως "ειρηνευμένη" κατάσταση δεν υπάρχει...Απλώς "πολεμική ανακωχή" υπάρχει.


Τα γεγονότα μετά απ΄αυτά συνεχίζονται και θα είναι ραγδαία (Παγκόσμιος Πόλεμος, εκατομμύρια νεκρών, αναλαμπή Ορθοδοξίας)...Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό ντοκουμέντο του Γέροντα, που εκοιμήθη το 2009...

Είπε ο Γέροντας :

Έχει ολοκληρωθεί ο κανόνας της Ελλάδας, από την πτώση του Βυζαντίου μέχρι σήμερα. Τώρα θα μιλήσουν τα αίματα των προγόνων μας και θα αφανιστεί αυτός ο λαός - εννοεί τους Τούρκους- που τίποτα καλό δεν πρόσφεραν στην ανθρωπότητα. Η Κωνσταντινούπολη θα μας δοθεί με τρόπο θαυμαστό. Ήρθε η ώρα να λάμψει η φυλή μας. Όλες οι περιοχές που ήταν δικές μας, Πόντος, Καππαδοκία, Μικρασιατικά παράλια θα κατοικηθούν πάλι από αυτούς που κατάγονται από εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου