Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ


Μετά τον ανεκδιήγητο ΓΑΠ που τρομαγμένος για το τομάρι του επεχείρησε ως τιποτένειος τρωγλοδύτης να σπεκουλάρει στη μνήμη του δολοφονημένου από τους νεοναζί, προκειμένου να ενοχοποιήσει τη λαϊκη οργή για τα εθνοκτόνα αίσχη του...

Τη σκυτάλη παίρνουν τώρα τα ανδρείκελα της συγκυβέρνησης (Βενιζέλος αλλά και Κουβέλης) με προεξάρχοντα φυσικά το δηλωσία πρωθυπουργό. Στο διάγγελμά του λοιπόν ο πολιτικός ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ λέει μεταξύ άλλων... 
"Ενωθείτε στη μάχη κατά του ναζισμού - Ενώνουμε τη χώρα και θωρακίζουμε τη Δημοκρατία" 

Ποιά είναι ομως η ολέθρια αλήθεια...
Δεκάρα τσακιστή δε δίνουν τα πολιτικά ανδρείκελα του τόπου ούτε για το δολοφονημένο συμπολίτη μας, ούτε φυσικά και για τους συμμορίτες νεοναζί που έχουν αποθρασυνθεί, και που την ενδυνάμωσή τους τροφοδότησαν οι δικές τους πολιτικές επιλογές της εθνικής και κοινωνικής ταπείνωσης.

Αυτό που επιχειρούν, δόλια, ανέντιμα και υστερόβουλα είναι να σπεκουλάρουν πάνω στο πτώμα του δολοφονημένου και της Ελλάδας, προκειμένου να αποδώσουν συγχωροχάρτι στα δικά τους εγκλήματα και να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση της συσπείρωσης του λαού γύρω από το καταστροφικό τους έργο.

Αυτό όμως που η κοινωνία δεν πρέπει να ξεχνά είναι πως οι ηθικοί αυτουργοί σ αυτό το έγκλημα όπως και στο ομαδικό φονικό που μετρά ήδη 4.000 δολοφονημένους Έλληνες πολίτες είναι αυτοί και πρωτίστως αυτοί... Παπανδρέου, Παπαδήμος, Βενιζέλος, Σαμαράς, Κουβέλης.

Αυτούς πρέπει να θυμόμαστε όλοι όταν έρθει η στιγμή που ο Ελληνικός λαός θα ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του και θ ανατρέψει οριστικά τον εφιάλτη από τον τόπο του. 
ΦΟΡΟΥΜπήχτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου