Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Σοβαρά επεισόδια στο Σύνταγμα - Μπουκάλια ρίχνουν οι πολίτες στα αυτοκίνητα της τρόικα



Eικόνες από την πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου έξω από το υπουργείο ΟΙκονομικών, όπου οι διαδηλωτές εκτοξεύουν ξύλα και μπουκάλια κατά των αυτοκινήτων των λαομίσητων τροϊκανών με το αυτοκίνητο του Τόμσεν να δέχεται τα περισσότερα από αυτά καθώς αυτός και οι συνεργάτες τους με ιλλιγγιώδη ταχύτητα επιχείρησαν να διαφύγουν από το υπουργείο Οικονομικών μετά την συνάντησή τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί σε εκτέλεση των αντολών της τρόικα ("Αν δεν απομακρυνθεί και ο τελευταίος διαδηλωτής από το υπουργείο Οικονομικών δεν πρόκειται να βγουν από το υπουργείο") απωθούν με ξυλοδαρμό τους Έλληνες πολίτες που διαδηλώνουν κατά της εξαθλίωσης.
Μέχρι στιγμής υπάρχουν τουλάχιστον δέκα τραυματίες, ενώ ο κόσμος πληθαίνει μπροστά από το ΥΠΟΙΚ. Μια γυναίκα έπεσε στον δρόμο τραυματισμένη μπροστά σε ρεπόρτερ του defencenet.gr στην οδό Φιλελλήνων, ενώ γίνεται  και χρήση χημικών.
Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα. Τουλάχιστον οι τροικανοί έχουν συνειδητοποιήσει ότι η διαμονή τους στην Ελλάδα δεν θα είναι πλέον ευχάριστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου