Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Δίδυμοι Πύργοι - Ουκρανία έκλεισαν τον κύκλο., Και άνοιξαν άλλον…


Σεπτέμβριος 2001- Φεβρουάριος 2014

Μία κόκκινη γραμμή αίματος, βίας και θανάτου χαραγμένη στην ανθρώπινη ιστορία για να θυμίζει σκόρπια ¨δήθεν¨ γεγονότα τόσο καλο -δεμένα μεταξύ τους που είχαν ένα και μοναδικό σκοπό τον
προσανατολισμό της κοινωνίας σε νέα ήθη και έθιμα και στη ανάδειξη της ιδεολογίας της νέας εποχής.

Νέα Υόρκη , Αφγανιστάν, Ιράκ, διαμελισμός Γιουγκοσλαβίας, Λιβύη, Αίγυπτος, ¨σφαγμένη¨ Συρία, Κίεβο εκεί που ο Χάρος με τηλεοπτικές εικόνες σε απ ευθείας αναμετάδοση προετοίμαζε την ανθρωπότητα για το τι θέλει επακολουθήσει..

Και ξεκινάω με μία ουσιώδη παρατήρηση.

Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και την πτώση του Τείχους στο Ανατολικό Βερολίνο στην παγκόσμια ειδησεογραφία επικρατούσε κατά κόρον ο όρος Πλανητάρχης και φυσικά εννοούσανε τον εκάστοτε Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Γιατί τον τελευταίο καιρό ο όρος του Πλανητάρχη φθίνει στην επικαιρότητα και δεν ακούγεται;

Α κριβώς γιατί το σχέδιο δεν ¨πήγαινε¨ καλά και το κοινωνικό εργαλείο της πολυπολιτισμικότητας αντί να κάνει τον κόσμο πολιτικά μονοπολικό όπως ήταν και το επιθυμητό τον μετέτρεψε σε γεωστρατηγικά πολυπολικό .

Σήμερα ο πλανήτης μας εκτός από τον Νότιο και τον Βόρειο Πόλο γέμισε και με άλλου είδους διαφορετικούς πόλους συνυπολογίζοντας και τους δορυφόρους αυτών.

βλ. Κίνα, Ρωσία, Ουάσιγκτον(ΗΠΑ), Βρυξέλες( ΕΕ) κ.α

Προς το παρόν αυτό που διατηρεί την έννοια της Παγκοσμιοποίησης είναι οι χρηματιστηριακές αγορές και το τραπεζικό σύστημα.

Άραγε για πόσο καιρό μπορεί να διατηρηθεί αυτή η εικονική πραγματικότητα;

Δηλ. οι ανωτέρω γεωπολιτικοί πόλοι να ζεσταίνουν τις στρατιωτικές μηχανές τους και ταυτόχρονα να παίζουν στα ίδια χρηματιστήρια και να ¨τζογάρουν¨ στα ίδια τραπεζικά παράγωγα.

Κάτι τέτοιο σε μικροκλίμακα συνέβαινε και στην περίοδο του Μεσοπολέμου αλλά τελικά η παγκόσμια σύρραξη δεν απεφεύχθει.

Φήμες θέλουν την Ρωσία έξω από τους G8 και τελικά μπορεί με πιθανή αποχώρηση και της Κίνας το G8 να γίνεται G6.

Στο τέλος το σκέτο G θα μας θυμίζει την επιτάχυνση δηλ. την δοκιμασία αντοχής στη δύναμη G που πρέπει να υποστεί η ανθρωπότητα σαν τους πιλότους των μαχητικών jet.

Τελικά αυτοί που ¨τρομοκράτησαν¨ την Υφήλιο με τους Δίδυμους Πύργους πρέπει να αισθάνονται στις ημέρες μας πολύ ¨τρομοκρατημένοι¨ γιατί ο κύκλος των γεγονότων όπως τα σχεδίασαν δεν έκλεισε εκεί που ήθελαν.

Έκλεισε ξαφνικά εκεί που δεν ήθελαν και ξαφνικά άνοιξε ένας άλλος κύκλος που δεν τον υπολόγιζαν.

Ουσιαστικά η Ανεξαρτησία της Κριμαίας ¨¨ κρέμασε¨ τους σχεδιασμούς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η Ελληνική ¨¨ΤΑΥΡΙΔΑ¨¨ όρμησε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο για να θρυμματίσει τα εκπονηθέντα γεωστρατηγικά σχέδια τους .

Κάτω από τους Δίδυμους Πύργους ¨οι τρομοκράτες¨ εσώριασαν μία Ορθόδοξη- Ελληνική- Ρωμιά Εκκλησία, τον Άγιο Νικόλαο.

Σημειολογικό- τυχαίο γεγονός γιατί ο στόχος των παγκόσμιων τρομοκρατών ήταν και παραμένει η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ο ΡΩΜΑΙΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Το έδειξαν στην ισοπεδωμένη με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου Σερβία , το κατέδειξαν στην αιματοποτισμένη Συρία με ανθρώπινα σφαγεία και το δείχνουν πλέον με την οικονομική- κοινωνική και πολιτισμική ασφυξία της μνημονιακής Ελλάδας.

Πήγαν να το δείξουν και στην Ουκρανία…

Αλλά τους βγήκε η Ταυρίδα ( Κριμαία) και τους άνοιξε ένα καινούργιο μέτωπο-κύκλο.

Αυτό που πολέμησαν τόσα χρόνια δηλ τον Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό, σήμερα το ίδιο δίχως να το καταλάβουν τους πολεμάει πνευματικά και τους φέρνει να αναμετρηθούνε στο μέρος που γεννήθηκε ιστορικά.

Ας προετοιμάζονται οι ¨παγκόσμιοι τρομοκράτες¨… ο καινούργιος κύκλος θα κλείσει για όλους μας στην Κωνσταντινούπολη.

Ήδη όλοι οι γεωπολιτικοί δρόμοι οδηγούν στην Βασιλεύουσα στην γενέτειρα της ΡΩΜΙΩΣΥΝΗΣ.

Από εκεί οι κύκλοι των καταστροφών θα γίνουν ίσια γραμμή Ειρήνης και Ευημερίας.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου