Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ: ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ τηλεθεατών στον Αδωνι!

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ: ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ τηλεθεατών στον Αδωνι!Αγριο κράξιμο στον τηλεμαϊντανό της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη έριξαν τηλεθεάτες που δεν άντεξαν άλλο ττην προαπαγάνδα του,  κάνοντας τον στην κυριολεξία να καταπιεί τη γλώσσα του!

Συγκεκριμένα, τηλεθεατής, σε τηλεφωνική της παρέμβαση σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Blue Sky» τόνισε στο γνωστό τρομολάγνο Αδωνι ότι «μας λέει ο κ. Γεωργιάδης ότι οι λεφτάδες θέλουν την σταθερότητα του κ. Γεωργιάδη για να ‘κονομάνε συνέχεια λεφτά και το μόνο που φοβούνται είναι ότι θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα τους χαλάσει την σούπα και δεν θα μπορέσουν με τη μπίζνα της χρεοκοπίας να βγάζουν συνέχεια λεφτά από την χώρα μας», για να προσθέσει ότι «αυτό θέλει ο κ. Γεωργιάδης. Να εξασφαλίσει την βεβαιότητα στους λεφτάδες να βγάζουν λεφτά και να βγαίνει ο κ. Γεωργιάδης βουλευτής μέχρι τα βαθιά του γεράματα και εμείς να το πληρώνουμε. Ο εχθρός του εχθρού μου κ. Γεωργιάδη είναι φίλος μου και επειδή εμείς δεν έχουμε λεφτά εμείς είμαστε φίλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με τις αγορές».
Η απάντηση του βουλευτή,σύμφωνα με το Periodista.gr, σε όλα όσα είπε η τηλεθεατής ήταν «ψηφίστε τους. Μη κλαίτε μετά…», για να ακολουθήσει άλλη τηλεφωνική παρέμβαση τηλεθεατή, ο οποίος τόνισε ότι «ήταν αυτός που έλεγε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ Α.Ε. και θα ήθελα να του θυμίσοω ότι δύο πρόεδροι της Γερμανικής Δημοκρατίας παραιτήθηκαν λόγω διαφθοράς», για να προσθέσει ότι «θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ. Γεωργιάδη και στην ομήγυρη ότι το 1940- 194444 οι Γερμανοί τους δοσίλογους και τους σπιούνους και τους προδότες αφού έκαναν την δουλειά τους, τους εκτελούσαν. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται».
Ο εξεφτελισμός του Αδωνι συνεχίστηκε και από τρίτο τηλεθεατή ο οποίος καλώντας στην εκπομπή τόνισε ότι «καταρχάς το αίμα δεν το έφτυσε ο κ. Σαμαράς. Το φτύσαμε εμείς και εξακολουθούμε να το φτύνουμε», για να προσθέσει ότι «σε μια χώρα με 2 εκατομμύρια άνεργους, με δέκα χιλιάδες αυτοκτονούντες, που τα κρύβετε, με 1,8 εκατομμύρια χωρίς επίδομα, ρεύμα, πόρους, λιποθυμούν τα παιδιά μας στα σχολεία, με όσους εργαζόμενους έχουν απομείνει για να πληρώνονται όποτε θέλουν οι εργοδότες, χωρίς ασφάλεια, να ψάχνουν στους κάδους για φαί, κλείνουν κάθε μέρα μαγαζιά. Αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις;».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι επόμενοι τηλεθεατές, οι οποίοι τόνισαν ότι τα παιδιά τους μεταναστεύουν για να βρουν δουλειά και αντί να προσφέρουν στην χώρα τους για να σταθεί στα πόδια της, αναγκάζονται να φεύγουν στο εξωτερικό. Αναφέρθηκε η «κατακρεούργηση» των μισθών, των συντάξεων, ο πραγματικός κίνδυνος για την απώλεια των σπιτιών του κόσμου, η φτώχεια. Παράλληλα, τηλεθεατής τόνισε ότι «και τώρα απειλείτε και φοβίζετε τον κόσμο γιατί θέλετε να μας πάρετε και την ζωή μας. Ε, δεν θα μας την πάρετε κ. Γεωργιάδη. Καλά Χριστούγεννα. Να είστε καλά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου