Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Αυτοί θα κερδίσουν τους Ρώσους; Αποχώρηση στρατιωτών από νατοϊκή άσκηση επειδή δεν…



Γερμανοί στρατιώτες σε πρόσφατες ασκήσεις του ΝΑΤΟ, εγκατέλειψαν την περιοχή της άσκησης, που ήταν δίπλα από τα ρωσικά σύνορα, επειδή δεν τους είχαν καταβληθεί οι υπερωρίες.
Σύμφωνα με το γερμανικό Υπουργείο Άμυνας, οι Γερμανοί στρατιώτες απασχολούνται και αμείβονται για 41 ώρες την εβδομάδα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπερβούν το συγκεκριμένο όριο. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να λάβουν υπερωριακή αποζημίωση.
Οι Αμερικανοί αξιωματικοί του ΝΑΤΟ, οι οποίοι οργάνωσαν τις ασκήσεις στη Νορβηγία, δεν είχαν προβλέψει αυτό το ενδεχόμενο. Έτσι οι Γερμανοί στρατιωτικοί αποχώρησαν από την νατοϊκή άσκηση!
Και σας ρωτάμε: Αυτοί θα νικήσουν τους Ρώσους που μασάνε σίδερα, όντες άριστα εκπαιδευμένοι στον ανορθόδοξο πόλεμο; Οι μισθοφόροι-υπάλληλοι του ΝΑΤΟ που θέλουν τα πάντα οργανωμένα και το στομάχι γεμάτο;
 Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου