Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Σάββας Καλεντερίδης : Το πραγματικό σχέδιο Ερντογάν




Η αμφισβήτηση από τον Ερντογάν της Συνθήκης της Λωζάννης , δεν είναι απλά για εσωτερική κατανάλωση στο ακροατήριο του, αλλά μία ευρύτερη στρατηγική για το ρόλο που θέλει να έχει η Τουρκία από την Βόρειο Συρία, μέχρι την Κύπρο και την συνδιαχείριση που ονειρεύεται στο Αιγαίο.
Αυτό είπε στον 9.84 ο γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, σημειώνοντας ότι η Τουρκία διαχρονικά και χωρίς διαχωρισμούς Κεμαλικών-Νεοθωμανιστών , επιδιώκει την πλήρη αναθεώρηση της Συνθήκης.
Για βαρύ ολίσθημα, με την προσδοκία να είναι από άγνοια και όχι συνειδητά από τον Ευρωπαίο Επίτροπο Χαν, έκανε λόγο ο Σ.Καλεντερίδης , σχετικά με την απάντηση του Επιτρόπου περί δήθεν» Τσάμικου ζητήματος».
Προφανώς κάποια νομικά ζητήματα ελάχιστων μουσουλμανικών οικογενειών του 40 , δεν μπορεί να αναβιβάζονται σε «μειονοτικό και αλυτρωτικό» θέμα και μάλιστα από Επίτροπο της Κομισιόν.



Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου