Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΟΤΑΝ Η Ε.Ε. ΕΒΑΖΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Ένα έγγραφο από το μακρινό 1996 το οποίο είχε φέρει στο φως η εφημερίδα «Μακεδονία» μας δείχνει πως το ελληνικό κράτος απαγόρευε σε κτηνοτρόφους να… παράγουν! Συγκεκριμένα επιβλήθηκε πρόστιμο 5 δισ. δραχμών επειδή οι κτηνοτρόφοι ξεπέρασαν την ποσόστωση παραγωγής αγελαδινού γάλακτος κατά 60.000 περίπου τόνους.
Και οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί. Την προηγούμενη χρονία είχαμε πάλι υπέρβαση του ορίου ποσόστωσης αυτή τη φορά κατά 14.000 τόνους με αποτέλεσμα οι κτηνοτρόφοι να πληρώσουν πρόστιμο 1,2 δισ. δραχμών. Όλα αυτά για υπερπαραγωγή!
Τέλος το άρθρο αναφέρει ότι το όριο παραγωγής αγελαδινού γάλακτος ανερχόταν αυστηρά στους 625.000 τόνους και σε περίπτωση υπέρβασης επιβάλλονταν πρόστιμα. Μια προδοτική τακτική η οποία μας στέρησε πολύτιμα έσοδα τα οποία τόσο πολύ χρειάζοταν η Ελλάδα όπως αποδείχθηκε…
Οι ποσοστώσεις αυτές ισχύουν μέχρι σήμερα.
Αν ένας νέος άνεργος θελήσει να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία και την παραγωγή αγελαδινού γάλακτος δεν μπορεί γιατί αυτό απαγορεύεται και καμία εταιρεία δεν θα δεχτεί να αγοράσει το γάλα του βάση νόμου.
Μόνο όσοι ασχολούνται ήδη μπορούν κι όταν θα γεράσουν και θα τα παρατήσουν τότε τέλος το Ελληνικό γάλα.
Αυτό το κάνουν για να εισάγουμε από Γερμανία και Γαλλία γάλα σε μορφή παγοκολώνας.
Παρόμοια απαγόρευση υπάρχει και στα κρασιά και στα σταφύλια.
Στα καλαμπόκια στο σκληρό σιτάρι, το βαμβάκι, τις ιχθυοκαλλιέργειες και σε πολλά προϊόντα ακόμα.
Για να μην επαναστατήσουμε μας λαδώνουν με μερικές επιδοτήσεις που όλο και μειώνονται κάθε χρόνο που περνάει κατά 10%.
Μόνο που έτσι η ανεργία δεν καταπολεμιέται και μεγαλώνει.
Αυτή είναι η Ε.Ε και το νόμισμα της το Ευρώ.
Πορευόμαστε προς το Ζάλογγο χορεύοντας σαν σύγχρονες σουλιώτισσες!!!
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου