Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Χαμός στη Τουρκία με την φωτογραφία που κοινοποίησε ο Πομπέο και δείχνει τη χώρα χωρισμένη στα 2.

 


Γκρίνια προκάλεσε στην Τουρκία ένας χάρτης που κοινοποίησε στο Twitter ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, και δείχνει τη χώρα διαιρεμένη στα δυο.
Ο επίμαχος χάρτης απεικονίζει τις χώρες που έχουν αναγνωρίσει τον Χουάν Γκουαϊδό ως νόμιμο πρόεδρο της Βενεζουέλας. Η Τουρκία που δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή τη λίστα, απεικονίζεται χωρισμένη στα δυο.

Όπως αναφέρει η φιλοκυβερνητική Daily Sabah, οι Τούρκοι χρήστες του Twitter αντέδρασαν με οργή, με κάποιους να κάνουν λόγο ακόμη και για μυστικό σχέδιο των ΗΠΑ να διαμελίσει την Τουρκία.
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου