Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΡΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!! Σήμερα έπεσαν οι μάσκες...



 


Του Δημ. Γιάννου
δικηγόρου

Σήμερα αγαπητέ νεοέλληνα έπεσαν οι μάσκες, αποκαλύφθηκαν όλοι, όπως γίνεται πάντα στη ζωή,
έστω και αργά...

1. Οι λεγόμενοι αντισυστημικοί, αυτοί που μιλούν επί χρόνια για δήθεν αξιοπρέπεια που δεν έχουν οι άλλοι, οι αδιάφθοροι και μαχητές... κατάφεραν να στηρίξουν τις "πληρωμένες πένες" των εργολ
άβων, τους εκβιαστές συνειδήσεων, αυτούς που παίζουν με τον πόνο του λαού... αλλά τα λεφτά τους τα έχουν αλλού... και να τους εξαιρέσουν έτσι από την ένταξη τους στον ΕΟΠΥΥ, λές και οι λοιποί ασφαλισμένοι ζούμε σε άλλη χώρα ή είμαστε παιδιά κατώτερου θεού ή μήπως μας θεωρούν ¨μετανάστες" στην πατρίδα μας???? Αυτή είναι η ισονομία και δικαιοσύνη που πρεσβεύει η αριστερά, έτσι εννοούν τον πόλεμο στη διαπλοκή οι ΤσιπροΛαζόπουλοι, έτσι οραματίζονται τον αντισυστημισμό???? ή μήπως ζήλεψαν το Σημητισμό???? Μα η νοοτροπία αυτή είναι βαθιά συντηρητική και αναχρονιστική, ταιριάζει σε "γιαλαντζί επαναστάτες" και όχι σε ταλιμπάν, σε "εργολάβους" και όχι σε "εργάτες"!!!! 'Ήδη οι δημοσιογράφοι ευχαριστούν απροκάλυπτα τα φιλαράκια τους, αβαντάρουν τους "βολευτές", που απ' ότι φαίνεται η γλώσσα τους είναι πολύ μεγαλύτερη των ικανοτήτων τους (βλ. κ. Τζάκρη, η οποία, έχοντας προφανώς γραμμένη την κομματική γραμμή, διάβασε η αθεόφοβη ακόμη και τη λέξη "παρών" αντί να δηλώσει παρούσα!!!).

2. Σήμερα εν τω μεταξύ ο Βαγγέλης και ο Φώτης, λόγω καλοκαιρίας, βγήκαν στο προαύλιο της Βουλής, για να μαζέψουν ραδίκια, ξεχάστηκαν να γυρίσουν και το έριξαν στο κρυφτούλι... Σαν καλοί καπεταναίοι, έκλεισαν το πλήρωμα στην καμπίνα, και την κοπάνισαν από το ακυβέρνητο καράβι... Τελικά δε χαμπαριάζουμε αδέρφια τίποτα, το μόνο που μας νοιάζει είναι το μαγαζάκι μας, η συντεχνιούλα μας, η θεσούλα μας, τα λεφτουδάκια μας κοκ, όλα σε μικρή συσκευασία όπως η καρδιά, η ψυχή και το μυαλό μας!!!! όπως ακριβώς κατάντησε η πατρίδα από όλους, μικρή και κακομοίρα, όπως το πολιτικό προσωπικό της, που εμείς επιλέγουμε και από εμάς προέρχεται!!! Αναρωτιέμαι τι επιδιώκουν και σε τι ελπίζουν οι "συενταίροι"... μηπως τελικά επιδιώκουν το αδιεξοδο, μήπως σπεκουλάρουν στο φόβο, μήπως παιζουν στα ζάρια το μέλλον μας???? Έτσι θα αλλάξουμε τη χώρα, μα χαιδέματα και στουθοκαμηλισμούς??? Αν διαφωνούν, αν δεν μπορούν, αν δεν το αντέχουν, γιατί δεν το λένε στα ίσια και παληκαρίσα??? γιατί δε φεύγουν???
3. Ό,τι και να λέμε, καλός ή κακός, πετυχημένος ή όχι, άριστος ή αρεστός, ο πρωθυπουργός απέδειξε ότι είναι ο μόνος που έχει ΚΑΡΥΔΙΑ... Σταμάτησε το ανούσιο θέατρο, πήρε τις αποφάσεις του, ανέλαβε τις ευθύνες του, προχωρά και θα κριθεί από την πορεία της χώρας και από την ιστορία, όπως εξάλλου όλοι... Κάνει αυτό που πιστεύει σωστό, δεν δείλιασε, δεν κρύφτηκε... όπως μας συνήθισαν άλλοι μέχρι σήμερα. Όμως πρέπει τώρα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του... Έτσι δεν πάμε πουθενά!!! Πρέπει να απευθυνθεί στο λαό, να πεί τα πράγματα με το όνομά τους και να θέσει δημόσια το προφανές και λογικό δίλημμα στους εταίρους "'ή ψηφίζουμε ΟΛΟΙ τα μέτρα και προχωράμε ΜΑΖΙ ή πάμε σε εκλογές, να αποφασίσει η κοινωνία και ο κάθε πολίτης χωριστά". ΤΕΡΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ήρθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας, πολίτες και πολιτικοί, την ευθύνη του!!! Μπορούν???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου