Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η επόμενη μέρα μετά την απελευθέρωση...



Η πτώση της Βαστίλλης των Αθηνών θα σηματοδοτήσει την άμεση απελευθέρωση της πατρίδας από τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις. Για πρώτη φορά στην ιστορία του "ελεύθερου" ελληνικού κράτους, τις αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας θα τις παίρνουν οι "ενωμένοι" 
Έλληνες!

Η ανάσταση του έθνους θα φέρει τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό στην εξουσία και τη δημιουργία της ιστορικά πρώτης κυβέρνησης των ενωμένων Ελλήνων για τους ... Έλληνες, που θα αποκαταστήσει τη δημοκρατία και θα επαναφέρει σε ισχύ το ελληνικό σύνταγμα.

Τι φέρνει η επόμενη μέρα....

Την άμεση θωράκιση της χώρας και την αποδέσμευσή της από τις ισχύουσες "κηδεμονίες". Θα καταργηθούν οι κατοχικοί "μνημονιακοί" νόμοι και θα καταγγελθούν οι δανειακές συμβάσεις του Δημοσίου με τους τοκογλύφους δανειστές του, με βάση το διεθνές δίκαιο,ως καταχρηστικοί, δόλιοι και παράνομοι. Θα γίνει ακριβής έλεγχος και υπολογισμός του δημοσίου χρέους. Θα γίνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους μετόχους και τους συμβούλους των ελληνικών τραπεζών, που αφαίμαξαν επί δεκαετίες τον έλληνα πολίτη και φορολογούμενο. Θα τιτλοποιηθούν τα χρέη της Γερμανίας από τις πολεμικές αποζημιώσεις. Η μη πληρωμή τους θα αποτελέσει άμεση αιτία πολέμου.

Όλοι οι εμπνευστές, οι σχεδιαστές και οι συντελεστές της "ελληνικής καταστροφής" και της "ελληνικής γενοκτονίας" θα συλληφθούν και θα παραδοθούν στην ελληνική Δικαιοσύνη. Θα ακυρωθεί αναδρομικά από την 01η Αυγούστου 1974 η νομική παραγραφή για κάθε είδους εγκλήματα που διεπράχθηκαν κατά του λαϊκού συμφέροντος. Αναδρομική ακύρωση όλων των "δολίων" συμβάσεων Τρίτων με το Δημόσιο και τους Οργανισμούς του. Οι δοσίλογοι, οι βαρώνοι και τα λαμόγια της τελευταίας 38-ετίας θα συλληφθούν και θα καθήσουν στο "σκαμνί". Οι περιουσίες των ενόχων θα δημευτούν. Θα επιστραφούν όλα τα "κλεμμένα" ανεξαιρέτως στα δημόσια ταμεία.

Θα κατοχυρωθεί συνταγματικά το δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη για αξιοπρεπή διαβίωση (τουλάχιστον πάνω από τα όρια της φτώχειας), περίθαλψη, παιδεία και εργασία. Θα επανιδρυθεί το Ελληνικό κράτος και θα ανοικοδομηθούν όλοι οι θεσμοί και οι νόμοι του με στόχο τη δημιουργία ενός κοινωνικού κράτους δικαίου που θα σέβεται όλα τα παιδιά του. Οι νόμοι θα ισχύουν για όλους. Η παρανομία και η εγκληματικότητα θα παταχθεί ανελέητα και παραδειγματικά. 

Ο κρατικός προϋπολογισμός θα είναι "νοικοκυρεμένος" και τά έξοδα του κράτους θα καλύπτονται αποκλειστικά από τα έσοδά του. Το "εργάζεσθαι" και το "επιχειρείν" θα διέπονται από κανόνες που θα ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως. Θα αναπτυχθούν συστηματικά όλοι οι οικονομικοί τομείς με πρωταρχικό ζητούμενο, τη δημιουργία παραγωγικών θέσεων εργασίας και μάλιστα με μισθούς που θα επιτρέπουν στην οικογένεια του εργαζομένου να ζει αξιοπρεπώς. Η εκμετάλευση του πλούτου της πατρίδος μας θα γίνεται μόνο από τον Ελληνικό Λαό.

Το κτίσιμο μιας ισχυρής, ανεξάρτητης, κυρίαρχης και δημοκρατικής Ελλάδας είναι ο σκοπός και το αποτέλεσμα της ιδεολογίας που βασίζεται στην εθνική συμφιλίωση. Οι νέοι άνθρωποι και οι νέες ιδέες θα φέρουν την ανατροπή και θα κάνουν τη διαφορά.

Η Ελλάδα είναι οι Έλληνες και τώρα μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου