Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ο Γ.Στουρνάρας ομολόγησε: Έρχονται νέα μέτρα - Το Μνημόνιο είναι υπέροχο

ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ

ολογίες σοκ είχαμε πριν από λίγο από τον συνήθη "ύποπτο" υπουργό των Οικονομικών Γ.Στουρνάρα, ο οποίος με δική του δήλωση παραδέχτηκε ότι έρχονται νέα μέτρα, και ομολόγησε τον θαυμασμό του στο εθνοκτόνο, νεοταξίτικο Μνημόνιο, το οποίο χαρακτήρισε, ως το "σοβαρότερο κείμενο" στην χώρα, δίνοντάς του "ιερότητα" Αγίας Γραφής.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας είπε στη Βουλή πως μπορεί να μην γίνουν νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, ενώ δεν θα έρθουν και νέοι φόροι, τόνισε όμως πως θα γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές. Μάλιστα ο υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στο Μνημόνιο προχώρησε σε μία δήλωση που θα  συζητιέται για μέρες,«Λυπάμαι που το λέω αλλά το Μνημόνιο είναι το μόνο σοβαρό κείμενο στη χώρα. Είναι το μόνο με στόχους και χρονοδιαγράμματα».
Στο άκουσμα των νέων μέτρων αντέδρασε έντονε ο Απόστολος Κακλαμάνης, με τον υπουργό Οικονομικών να του απαντάει «όταν θα φέρουμε τα νέα μέτρα στη Βουλή θα τα ψηφίσετε και εσείς», κάτι που ισχύει αφού ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, πολλές φορές γκρινιάζει και στο τέλος ψηφίζει. Εκείνη τη στιγμή ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης απευθυνόμενος στον Γιάννη Στουρνάρα είπε «αυτό είναι είδηση».
Η ένταση όμως ανάμεσα στον υπουργό και τον κ.Κακλαμάνη συνεχίστηκε με τον πρώτο να υποστηρίζει πως όλη η προσπάθεια της μεταπολίτευσης ισούται με την προσπάθεια που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση σε ένα χρόνο. Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είπε στον κ.Στουρνάρα πως δεν μπορεί να απαξιώνει το έργο τόσων κυβερνήσεων.
Βέβαια αυτά ειναι αντεγκλήσεις δίχως νόημα, η ουσία είναι ότι έχουμε μια νεοταξική κυβέρνηση η οποία εφαρμόζει ένα εγκληματικό και γενοκτονικό Μνημόνιο, το οποίο εάν δεν σταματηθεί η εφαρμογή του τώρα, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, πολλοί από μας θα έχουν πάψει να υφίστανται, ηθικώς, κοινωνικώς, και ίσως και βιολογικώς.
Οι "μάσκες" έπεσαν, οι νεοταξίτες δεν κρύβονται πλέον, και αποκαλύπτουν την περηφάνια τους για το στρατόπεδο που επέλεξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου