Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Έκτακτο: Ο Πέλεκυς των Ελληνικών Δυνάμεων «χτύπησε» απο το πρωί τη 06:00 Σε Μακεδονία ,Έβρο και Νησιά του Αιγαίου!

2

Εχθές το βράδυ Δόθηκε Γενική κοινοποίησες της Δύναμης  «ΔΕΛΤΑ» σε μια άσκηση πρωτοφανή για τα Ελληνικά Δεδομένα ! ..Η Μεταφορά τόσο μεγάλων  Δυνάμεων γίνεται για πρώτη φορά και σε τόσο μεγάλο εύρος Μετώπου δείχνει ότι υπάρχει έτοιμο σχέδιο για οποιαδήποτε  απειλή !
Στην Άσκηση που περιλαμβάνει  όλα τα αντικείμενα των» ΠΥΡΠΟΛΗΤΩΝ» που εκτελέστηκαν τον περασμένο χρόνο από τη Δύναμη ΔΕΛΤΑ σε όλη την Ελληνική Επικράτεια δείχνει με την Άσκηση αυτή οτι εκτελούνται όλες μαζί !!!!!!!
askhsh3010145Σήμερα (24 Φεβρουαρίου 2015) ενεργοποιήθηκε το σύνολο της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») με σκοπό την διεξαγωγή επιχειρήσεων:
- Προβολής ισχύος (Εμείς είμαστε εδώ ότι  και αν πιστεύουν κάποιοι άλλοι)0002
-Αποτροπής ανακατάληψης Μικρονήσου ή/και Βραχονησίδος περιοχής Α. Αγαίου
-Εξασφάλισης ζωτικών χώρων/υποδομών
-Εξασφάλισης εδαφικής ακεραιότητας
-Αντιμετώπισης ασύμμετρων ενεργειών
-Προσβολής ναυτικής δύναμης
 Οι ανωτέρω επιχειρήσεις θα διεξαχθούν μέσω:
-Αεροκίνητων ενεργειών
-Θαλασσίων μεταφορών
-Ανάπτυξης τμημάτων ειδικών επιχειρήσεων όλων των Κλάδων των ΕΔ
-Μετακίνηση ναυτικών μονάδων
-Ενεργοποίηση αεροπορικών δυνάμεωνkarpathos
Στην άσκηση μετέχουν Φ/Γ, ΤΠΚ, Κ/Φ, ΠΤΜ του ΠΝ, μεταφορικά και επιθετικά Ε/Π του ΣΞ, Ε/Π έρευνας-διάσωσης της ΠΑ, Α/Φ ΑΝΧ και ΔΒ της ΠΑ και τμήματα ειδικών επιχειρήσεων όλων των Κλάδων των ΕΔ.
Η άσκηση λαμβάνει χώρα σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας, Έβρου και Α. Αγαίου.
Επισημαίνεται ότι για την ενεργοποίηση της άσκησης την 06:00 της σήμερον, η εντολή/διαταγή για την προπαρασκευή/προετοιμασία των μονάδων δόθηκε νυκτερινές ώρες της 23 Φεβρουαρίου 2015.
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου