Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Τι εγκληματικά είχε συμφωνήσει για την Ελλάδα, ο Αντωνάκης…

ΣΑΜΑΡΑΣ-4Χ4-ΜΕΡΚΕΛΤι εγκληματικά είχε συμφωνήσει για την Ελλάδα, ο Αντωνάκης για την ευρισκόμενη σε χειρότερη ύφεση από αυτήν του μεγάλου κραχ στην Αμερική τη δεκαετία του 30.

Που θρασύτατα επαιτεί για την εξόντωση του Ελληνισμού ο θηλυκός νεοναζί Χίτλερ:
1. Η κυβέρνηση να πάρει πίσω τις φοροελαφρύνσεις. Να μην προχωρήσει σε αύξηση του κατώτατου μισθού και των συντάξεων και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό σύστημα, που συνδέονται στενά με τις εισφορές και τις παροχές,
2. Να απολύσει ακόμα 150.000 υπαλλήλους της Γενικής Κυβέρνησης.
3. Να συνεχιστούν τα ξεπουλήματα των λιμένων, εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας και ακινήτων, κυρίως με στόχο να συγκεντρωθούν έσοδα 2,2 δισ. ευρώ το 2015.
4. Να σεβαστεί τη δέσμευση για πρωτογενές πλεόνασμα 3% το 2015 και 4,5% το 2016
5. Να παραμείνει η Τρόικα στη θέση της
6. Η Ελλάδα να ανακοινώσει ότι θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις της για την αποπληρωμή του χρέους προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τα δάνεια του EFSF, αλλά και διμερή δάνεια από τις χώρες της Ευρωζώνης, που παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα μετά το πρώτο πρόγραμμα διάσωσης.
Δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτε άλλο για τον ανάλγητο, θρασύτατο «μάγκα» και «αγαπητικό» του θηλυκού Χίτλερ, εγκληματία και δολοφόνο του Ελληνισμού Αντωνάκη.
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου