Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Gokturk ΙΙ. Tουρκικός δoρυφόρος καταγράφει τα πάντα από τη «μεγάλη απειλή»- Ελλάδα



Τούρκικο δημοσίευμα σε αναφορά του για τον τουρκικόκατασκοπευτικό δορυφόρο «Gokturk ΙΙ» που μπήκε σε τροχιά στις 18 Δεκεμβρίου του 2012, παρέχει ορισμένα στοιχεία. Ο «Gokturk ΙΙ» διαχειρίζεται από την τουρκική πολεμική αεροπορία και σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο έχει ως έργο: πληροφορίες για τις μυστικές υπηρεσίες, την ασφάλεια των επικοινωνιών, την έγκαιρη προειδοποίηση για πυραυλική απειλή από βαλλιστικούς πυραύλους.

Ο τουρκικός δορυφόρος, σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Αιντινλίκ’ έχει σκοπό την παρακολούθηση των απειλών που αντιμετωπίζει η Τουρκία.
Αυτές είναι: Το Ιράν, που κωδικοποιείται ως πυρηνική απειλή από τις ΗΠΑ, εστίες κρίσης στο χώρο της Συρίας, όπως τις βλέπει το κυβερνών AKP, και η «μεγάλη απειλή» από Ελλάδα (εισαγωγικά στο πρωτότυπο).


Αυτό σημαίνει ότι ο δορυφόρος καταγράφει καθημερινά φωτό, τις οποίες οι εξειδικευμένοι έχουν τη δυνατότητα αποκωδικοποίησή τους.

Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου