Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

O B.Πούτιν απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή: «Ευχαριστώ την Ελλάδα για την φιλοξενία - Μας ενώνουν αιώνιοι δεσμοί»...



Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν απέστειλε σήμερα ευχαριστήρια επιστολή για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό για την φιλοξένια που του πρόσφεραν κατά την επίσκεψή του στην χώρα και εύχεται στους Ελληνες ευημερία και ευμάρεια.
Είναι η πρώτη φορά που ο Ρώσος πρόεδρος αποστέλει θερμή ευχαριστήρια επιστολή σε χώρα που επισκέφθηκε δείχνοντας έτσι την σημασία που είχε για αυτόν η επίσκεψη αυτή αλλά και το όντως πολλά υποσχόμενο κλίμα που δημιούργησε μεταξύ των δύο χωρών.
Με ευχαριστήρια επιστολή του που απέστειλε στην «Καθημερινή» (όπου και είχε αρθρογραφήσει), ο Ρώσος πρόεδρος δηλώνει συγκινημένος από τη θερμότητα και εγκαρδιότητα της οποίας έτυχε η ρωσική αντιπροσωπεία  στην Ελλάδα κατά της διάρκεια της επισκέψης του, υπογραμμίζει την εταιρική σχέση μεταξύ των δύο χωρών και εκφράζει την πεποίθηση ότι αυτή θα ενισχυθεί περαιτέρω.
Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της επίσκεψης τονίζει ότι «οι συνομιλίες μας απέδειξαν ότι οι θέσεις της Ρωσίας και της Ελλάδας στα περισσότερα υπό συζήτηση θέματα είναι αρμονικές. Το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάμε όχι μόνο ως εταίροι αλλά και ως παλιοί φίλοι. Σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό οφείλεται στις αιώνιες παραδόσεις της πνευματικής και πολιτιστικής συγγένειας των λαών μας.»

Εκφράζει δε την βεβαιότητα ότι τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης θα δώσουν νέα ώθηση στην εμβάθυνση της αλληλοκατανόησης και της εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο χώρες.

Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου