Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Γιγάντια πλατφόρμα HAARP στη Νότια Κορέα - Βίντεο


Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ αναπτύσσει στη Νότια Κορέα μια γιγάντια πλατφόρμα HAARP. Πριν από λίγες ώρες αυτή η είδηση ​​απελευθερώνονται από τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, το οποίο μας λέει ότι κάθε βλήμα που θα εκτοξευτεί αμέσως θα καταρρίπτεται.
Οι κινητές συσκευές HAARP χρησιμοποιούνται από το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η Θαλάσσα βάση ραντάρ X-band HAARP(SBX)", είναι μία από αυτές τις πλατφόρμες που ταξιδεύουν και χρησιμοποιούνται για να συμπληρώσουν τις διάφορες εγκαταστάσεις HAARP που βρίσκονται σε διάφορες χώρες της Γης (ΗΠΑ, Νορβηγία, Ρωσία, Γαλλία).
Το SBX είναι εγκατεστημένο στο κατάστρωμα μίας συγκεκριμένης δομής, και είναι ένα βασικό συστατικό του «Οργανισμού Άμυνας Πυραύλων» (MDA).
Το στρατιωτικό σκάφος περιλαμβάνει ένα εργοστάσιο για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, μια γέφυρα, αίθουσες ελέγχου, προσωπικό, αποθηκευτικούς χώρους και την απαραίτητη υποδομή για να υποστηρίξει το X-band ραντάρ. Το σύστημα ραντάρ SBX είναι πολύ εξελιγμένο.
Ο δέκτης του αποτελείται από χιλιάδες κεραίες που οδηγούνται από διάφορες ενότητες για τη λήψη και τη διαβίβαση. Το ραντάρ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Raytheon Systems Integrated Defense για λογαριασμό της Boeing, και ο κύριος ανάδοχος για το έργο στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ειδικά στην εφαρμογή από τον Οργανισμό Άμυνας Πυραύλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου