Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η.Π.Α. ΕΘΝΟΣ ΥΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ


ΗΛΙΑ Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ-ΑΝΑΛΥΤΟΥ www.stamat.gr

Σε πληθώρα Άρθρων μου που αφορούν την Διεθνή Συνωμοσία των Σκοτεινών Ηγητόρων, της
παγκοσμιοποίησης, έχω αναφερθεί, συστηματικά και επιμόνως, και στην ενεργό συμμετοχή διαφόρων Αμερικανών της Δημοσίας Ζωής, οι οποίοι έχουν καταλάβει «Θέσεις Κλειδιά» σε ολόκληρο το φάσμα της Αμερικανικής « ADMINISTRATIONS» Διοικήσεως και οι οποίοι αποκρύπτουν επιμελώς τα Ύπουλα και Ερεβώδη Σχέδια των Διεθνών Συνωμοτών. Αποκρύπτουν δηλαδή ότι η «Κυβέρνηση των Εθνών» είναι μια καλοστημένη απάτη και Δολοπλοκία, που αποτελεί δηλαδή τον κρυψώνα μιας καλοσχεδιασμένης Παγκόσμιας ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Τα παραπάνω Αναφερόμενα ως Εισαγωγικό σημείωμα, για την περαιτέρω παράθεση –με συνοπτική κωδικοποιημένη μορφή- ιστορικών Συμβάντων στην Αμερικανική Συμπολιτεία.

Η παρούσα αναφορά μου, που έχει σχέση με την εσωτερική κατάσταση της πολυσχιδούς και πολύπλοκης πολιτικής κατάστασης, εντός των Η.Π.Α., δεν είναι η πρώτη και ασφαλώς δεν καλύπτει ούτε το (1) τοις χιλίοις, των πραγματικών συμβαινόντων, στην μεγάλη αυτή χώρα της «Ελευθερίας» και της αμιγούς «Δημοκρατίας».

Λαβών αφορμή, από το αποκαλυπτικό Δημοσίευμα της «ΕΛ. ΩΡΑΣ», της 23-10-13, που αφορούσε Δήλωση Αμερικανίδας Γερουσιαστού στο Κογκρέσο της «7ης Οκτωβρίου 2013, ότι τις ημέρες αυτές στις Η.Π.Α. υφίσταται Στρατιωτικός Νόμος» κρίνω σκόπιμο να αναφέρω κάποια παλαιότερα συμβάντα και γεγονότα, που έλαβαν χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επικαλούμενος φυσικά, όπως συνηθίζουμε, στις όλες Αναλύσεις μας, συγκεκριμένα περιστατικά, από μελέτες μας και ερευνώντας καθαρά από Αμερικανικές πηγές πληροφοριών.

Σημειώνω δε, ότι οι πληροφορίες προέρχονται από τον Διεθνή Τύπο, είτε από εμπιστευτικά Δελτία πληροφοριών, είτε και από τους ιδίους τους εμπλεκομένους, που τα δίδουν, τεχνηέντως και επιλεκτικά στη Δημοσιότητα για να γνωρίζουν τις όποιες θετικές και αρνητικές αντιδράσεις.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1η

William T. Still

Ο Γνωστός Δημοσιογράφος και Ερευνητής ειδικός σε Θέματα Παγκοσμιοποίησης και Ελευθεροκτόνων (Μασόνων) έχει αναφερθεί σχετικά με τους δεύτερους λέγοντας σε μια διάλεξή του, στη Νέα Υόρκη τα εξής:

«ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ»

Η Μασονία ή Ελευθεροτεκτονισμός, είναι η μεγαλύτερη και αρχαιότερη μυστική εταιρεία και παραμένει μια από τις ισχυρότερες οργανώσεις. Στο παρελθόν ήταν αδύνατο για κάποιον να έχει ισχυρή κοινωνική θέση, εκτός κι αν ήταν μυημένος στις τελετουργίες του Μασονισμού ή κάποιας άλλης σχετικής μυστικής εταιρείας.

Μια σύγχρονη πηγή αναφέρει ότι, δεκαεπτά Αμερικανοί πρόεδροι ήταν Μασόνοι:Washington, Madison, Monroe, Jakson, Polk, Buchanan, Andrew Johnson, Garfield, McKinley, Teddy Roosvelt, Taft, Harding, Franklin D. Roosvelt, Truman, Lyndon Johnson, Ford και Reagan. Σύμφωνα με την έκδοση του 1951 της Αγίας Γραφής, Μασονική Έκδοση, υπάρχουν επίσης πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι ο Thomas Jefferson, o Pierce και ο Taylorήταν επίσης Μασόνοι.

Αν και οι Μασόνοι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν μέλη της οργάνωσης σε κάθε γωνιά της γης, η τεράστια πλειοψηφία των έξη εκατομμυρίων μελών παγκόσμια, είναι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρεττανίας. Οι Μασόνοι, αισθάνονται περηφάνεια, για την ισχυρή τους επιρροή. Ένας βαθμοφόρος Μασόνος, ο Manly Hall, έγραψε: « Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι, οι μυστικές εταιρείες σε όλες τις εποχές είχαν σημαντική πολιτική επιρροή…»Ο Hall στη συνέχεια συστήνει στους αναγνώστες να «…ενωθούν με αυτούς που είναι η πραγματική

δύναμη, που βρίσκεται πίσω από την εξουσία των σύγχρονων κρατών και των διεθνών υποθέσεων.»

Ένας μελετητής, πρώην αξιωματούχος της στρατιωτικής αντικατασκοπίας, ο Paul A. Fisher, στη λεπτομερέστατη, βασισμένη σε αποδείξεις έρευνά του με τίτλο «Πίσω από την Πόρτα της Στοάς: Η Θρησκευτική Κατάσταση και ο Ελευθεροτεκτονισμός στην Αμερική», λέει ότι μια Μασονική εφημερίδα, υποστήριξε το 1984 ότι το 10-20 % του «ενήλικου πληθυσμού της Αμερικής βρίσκονται έμμεσα στη σφαίρα της Μασονικής επιρροής…»

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2η

1974 ( ΤΑ ΜΕΤΡΑ) ΣΛΕΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΡΑΤ. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ

Στις 27 Αυγούστου του 1974, η εφημερίδα “Washington Post”, σε μια ιστορία με τίτλο “Αποκρούστηκαν οι φόβοι στρατιωτικού πραξικοπήματος”, ανέφερε ότι ο υπουργός άμυνας Τζέïμς Σλέσινγκερ πήρε ειδικά μέτρα για να προστατέψει τους στρατιωτικούς ηγέτες από οποιεσδήποτε παράνομες διαταγές του Προέδρου Νίξον:

Ο Υπουργός Άμυνας Τζέïμς Σλέσινγκερ ζήτησε στενή παρακολούθηση των ηγετών των στρατιωτικών σωμάτων για να επιβεβαιώνεται ότι δε δόθηκε καμμιά περίεργη διαταγή από το Λευκό Οίκο κατά την περίοδο της αβεβαιότητας.

Οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου είπαν στον Σλέσινγκερ να μην ανησυχεί και να μη φοβάται ότι μπορούσε ένα πραξικόπημα, αν επιχειρείτο, να είχε επιτυχία.

Οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Άμυνας διαβεβαίωσαν ότι δε θα εκτελούσαν διαταγές, που θα προέρχονταν από το Λευκό Οίκο ή από οπουδήποτε αλλού, έξω από τα συνηθισμένα στρατιωτικά κανάλια.

Οι αξιωματούχοι του Υπουργείου επιβεβαίωσαν ότι ο Σλέσινγκερ και ο Στρατηγός George S. Brown, πρόεδρος της Ένωσης Επιτελικών Αρχηγών, συζήτησαν μεταξύ τους για τους τρόπους που θα μπορούσαν να ενημερώνονται για οποιεσδήποτε παράνομες διαταγές που θα δίνονταν στις στρατιωτικές δυνάμεις, έξω από την επίσημη στρατιωτική οδό.

Ο Seymonr Hersh, γράφοντας στο “Atlantic Monthly” τον Αύγουστο του 1983 :

«Ο Σλέσινγκερ ερεύνησε τι θα μπορούσαν να προσφέρουν οι στρατιωτικές δυνάμεις στις διαταγές του για εξουδετέρωση του Ναυτικού, αν ο Νίξον το επέλεγε – σε μια κρίση – για την ανατροπή του Συντάγματος. Η υπόθεση ότι ο Νίξον θα μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή να προσφύγει σε παράνομες ενέργειες για να διατηρήσει την

προεδρία του ήταν πολύ πιο διαδεδομένη στους κυβερνητικούς κύκλους, απ’ ότι την αντιλαμβάνονταν οι απλοί πολίτες στις αρχές του σκανδάλου Γουώτεργκεητ ή και σήμερα ακόμα.٭

Ο Hersh υπαινίχθηκε ακόμα ότι η στρατιωτική ηγεσία είχε ευθύνη για την βοήθεια που πρόσφερε στην πραξικοπηματική απόπειρα. Όταν ο Ρίτσαρντ Νίξον ήταν αντιπρόεδρος επί προεδρίας Αïζενχάουερ, ανέπτυξε φιλία με το στρατιωτικό υπασπιστή του Robert Cushman. Το 1971, ο Στρατηγός Κάσμαν σαν διορισμένος διευθυντής της CIA, έδωσε την «μη νομιμοποιημένη» υποστήριξη της CIA στις παράνομες εκτροπές, των συνδεδεμένων με το σκάνδαλο Γουώτεργκεητ Ε. Howard και G. Gordon Liddy. Τον Ιούνιο του 1974, ο Σλέσινγκερ παρακολουθούσε στενά τον Cushman για αρκετούς μήνες.»

Το άρθρο στο “Atlantic Monthly” συνεχίζει:

«Ο Σλέσινγκερ… εξακολουθούσε να πιστεύει ότι ο Cushman, με την προσωπική του αφοσίωση στο Νίξον, ήταν ένας εύθραυστος κρίκος στη νέα αλυσίδα των επιτελικών αρχηγών. Αθόρυβα, ερεύνησε τις δυνάμεις που θα μπορούσαν να διατεθούν στην υπηρεσία του Νίξον… Το Ναυτικό… το στράτευμα του Κάσμαν – ήταν η ισχυρότερη παρουσία στην περιοχή της Ουάσινγκτον.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Τούτων δοθέντων, ως ελαχίστων εκ απειραρίθμων, υφισταμένων Συνιστωσών, δεν πρέπει να ξεχνούμε, ότι σήμερα, η κοινή Συνισταμένη είναι η παρακάτω.

Ο ιδιωτικός Οργανισμός (Rocfeller) αποτελεί την καταλήγουσα ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ, για την Υλοποίηση της παγκόσμιας Δικτατορίας. Ο Αρχιτέκτων και Πανίσχυρος παίκτης της «Παγκόσμιας Γεωστρατηγικής Σκακιέρας» με το περίφημο (C.R.F.) Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, αποτελούν το «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» όλων των Επιχειρησιακών ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ, για την εδραίωση της Παγκοσμιοποίησης και την Κατάργηση όλων των ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ, με την βοήθεια φυσικά, όλων των Υποταγμένων εντολοδόχων πολιτικών, όπου υπάρχουν, και λειτουργούν ως εθνικοί Προδότες της Πατρίδας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου