Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Οι απαγορευμένες τροφές πριν το σεξ!!!

60ada05c0f7043f45aef058aa54cd91b.w600.h340.z1

Ουδέν καλόν αμιγές κακού …Υπάρχουν τρόφιμα που λειτουργούν ως αφροδισιακά και απογειώνουν την ερωτική  ζωή ενώ κάποια άλλα τα οποία την προσγειώνουν ανώμαλα.Έτσι μπορεί να νιώσετε δυσφορία,  να πέσει η λίμπιντο σας, ή ακόμη και να θελήσετε να κοιμηθείτε.
Ποια φαγητά όμως είναι απαγορευτικά αν σκοπεύετε να κάνετε σεξ;
φασόλια
Απαγορεύονται δια ροπάλου γιατί δημιουργούν φούσκωμα στην κοιλιά και γενικότερη δυσφορία  που μόνο σεξ δεν θα θέλετε να κάνετε.
μπρόκολο
Μπορεί το μπρόκολο ή κουνουπίδι να είναι καλό για δίαιτα αλλά δεν ενδείκνυται για κατανάλωση πριν το σεξ.
κόκκινο κρέας
Ποιος δεν θέλει να φάει μια μεγάλη ζουμερή μπριζόλα. Όμως αν επιθυμείτε  ερωτικές περιπτύξεις καλό είναι να τις ξεχάσετε αφού  ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται να κάνει υπερπροσπάθεια για να χωνέψει το κόκκινο κρέας.
ένα ποτηράκι
Παν μέτρον άριστον ισχύει και στην περίπτωση της κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών. Ένα η δυο  ποτηράκια χαλαρώνουν και ανεβάζουν την διάθεση για σεξ αλλά μην το παρακάνετε
τσίχλα
Όσο και να ακούγεται παράδοξο σε περίπτωση που καταπιείτε την τσίκλα είναι πιθανό να προκληθούν αέρια και όλες οι άλλες αρνητικές συνέπειες.
υποκατάστατα ζάχαρης
Τα υποκατάστατα ζάχαρης δημιουργούν φούσκωμα αφού περιέχουν συστατικά όπως η σορμπιτόλη που δυσκολεύουν την διαδικασία της χώνεψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου