Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ο Ομπάμα ξεκινάει ΠΟΛΕΜΟ! Το απόγευμα θα κάνει διάγγελμα

Ο Ομπάμα ξεκινάει ΠΟΛΕΜΟ! Το απόγευμα θα κάνει διάγγελμα

Ετοιμος για πόλεμο με τους τζιχαντιστές είναι ο Μπαράκ Ομπαμα ο οποίος ζήτησε από το Κογκρέσο να εγκρίνει στρατιωτική επιχείρηση εναντίον θέσεων του Ισλαμικού κράτους, ενώ σήμερα το απόγευμα θα κάνει σχετικό διάγγελμα.
Στις τρισέλιδη πρόταση που έστειλε και την οποία διαθέτει το Associated Press αναφέρει πως το Ισλαμικό Κράτος «αποτελεί απειλεί για τους λαούς και τη σταθερότητα σε Ιράκ,  Συρία και  την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, καθώς και για  την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ». Ειδική αναφορά κάνει στο προσωπικό των ΗΠΑ σε εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην περιοχή και αναφέρεται στην ευθύνη που φέρουν οι τζιχαντιστές για το θάνατο των Τζέιμς Φόλεϊ, Στίβεν Σότλοφ, Αμπντούλ-Ραχμάν Πίτερ Κάσιγκ και Κάιλα Μούλερ.
Ο Μπαράκ Ομπάμα προσδιορίζει τη διάρκεια της δράσης σε τρία χρόνια χωρίς να αποκλείει και χερσαία δράση, κυρίως όμως για τη διάσωση Αμερικανών ή ανάλογες περιπτώσεις.

Πηγή: Iefimerida.gr
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου