Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ποιο βύσμα του Βενιζέλου ξηλώνει ο Κοτζιάς από το ΥΠΕΞ;

Ποιο βύσμα του Βενιζέλου ξηλώνει ο Κοτζιάς από το ΥΠΕΞ;

Τον είχε προσλάβει ο Βενιζέλος,τον αφήνει ελεύθερο ο Κοτζιάς  
Το υπουργείο Εξωτερικών δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γιώργου Χατζημαρκάκη, πρώην ευρωβουλευτή της Γερμανίας, τον οποίο όρισε πρέσβη εκ προσωπικοτήτων ο πρώην ΥΠΕΞ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θεωρεί απολύτως επιβεβλημένη την απόφασή του να ορίσει συντονιστή για τις ελληνογερμανικές σχέσεις τον πρώην πρέσβη της Ελλάδας στο Βερολίνο Δημήτρη Ράλλη καθώς το κλίμα είναι πολύ βαρύ στις ελληνογερμανικές σχέσεις.
Το παρασκήνιο της εποχής εκείνης έλεγε οτι ο κ. Βενιζέλος ήθελε στο ΠΑΣΟΚ τον κ. Χατζημαρκάκη και η κίνηση του θεωρήθηκε ως πρόκριμα για την ένταξη του δεύτερου στο Κίνημα. Παρόλα το όνομα του «έπαιξε» και για το Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Χατζημαρκάκης έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας στις 5 Νοεμβρίου 2014, εξάμηνης διάρκειας με έμφαση στις ελληνογερμανικές σχέσεις, αντικείμενο που πλέον θα έχει ο κ. Ράλλης από τις 5 Απριλίου.
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου