Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

¨Εκοψαν κ@λους τα Ελληνικά F-16 της Λήμνου , σήμερα το πρωί νότια της Χίου !



Μια τετράδα Τούρκικων μαχητικών έχοντας σαφέστατε εντολές μπήκε κσι σήμερα στο Ελληνικό FIR απο Λέσβο Λήμνο με προοπτική την εισβολή στα Εθνικό Εναέριο Χώρο όπου δυστυχώς για κάποιους Πολιτικούς συνεχίζει να ακόμη να υφίσταται ,εν αντιθέσει με τα θαλάσσια Σύνορα όπου ο καθένας κάνει οτι θέλει …Λαθρομετανάστες ,Τζιχαντιστές και δήθεν πρόσφυγες από Συρία μεριά,που θυμήθηκαν μετά από τέσσερα χρόνια ότι εκεί έχουν εμφύλιο πόλεμο !!

ΟΙ Τσαμπουκάδες όμως της Λήμνου που δεν γνωρίζουν από την πολιτική της Κυρά Τασίας απογείωσαν τα Ελληνικά F-16 και άρχισαν να κόβουν κώλους στο Αιγαίο με αποτέλεσμα οι νεώτεροι της τετράδας των Τούρκων να κόψουν λάσπη και μάλιστα τρέχοντας …Αλλά και οι βαρύμαγκες που το έπαιξαν σκληροί οπλισμένοι έκαναν αναστροφή αλλά η εμπλοκή με τα Ελληνικά F-16 αν και οπλισμένοι ,δεν τους άφησε και πολλά περιθώρια για ελιγμούς και αναχώρησαν πριν ακόμη μπούνε στο παιχνίδι και ώρα 11:oo !! (Nα καταγραφεί γιατί θα έχουμε σίγουρα παράπονα από Τουρκικής πλευράς) 


Την ίδια ώρα το Τούρκικο CN-235 που έκοβε βόλτες χαμηλότερα πήρε στροφή γα το DALAMAN και μάλιστα με φουλ της Μηχανές !

Να σημειωθεί ότι οι Χειριστές της Σμηναρχίας Μάχης της Λήμνου είναι από τους Τσαμπουκάδες του Αιγαίου και έχουν πάντα λυμένο το ζωνάρι τους για καυγά …Αν η Πολιτική Ηγεσία που ήταν παρούσα στην Εμπλοκή από το Υπερσύγχρονο Κέντρο επιχειρήσεων, έδινε τις κατάλληλες εντολές οι Τούρκοι θα καταλάβαινα από πρώτο χέρι τι εστί βερίκοκο !
Oι Τούρκοι συνεχίζουν τη Παρτίδα του Πόκερ στο Αιγαίο …Αν και η μπλόφα μπορεί να εξελιχθεί κάποια στιγμή σε τραγωδία !!

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (4 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 5

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 2

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 5

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου