Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

γερμ

Μετά και τις αποκαλύψεις για την παραποίηση των εκπομπών καυσαερίου από τη VW, ολόκληρος ο πλανήτης αναρωτιέται εάν υπάρχει πιο διεφθαρμένο κράτος από τη Γερμανία.
Σε αυτή τη χώρα οι διαφθορείς αυξάνονται και πληθύνονται με γοργούς ρυθμούς, ενώ η οργανωμένη φοροδιαφυγή βρίσκεται στα θεμέλια του κράτους…
Αυτή τη φορά, ένα βιβλίο του Ούντο Ούλφκοτε, πρώην αρχισυντάκτη της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” για 17 ολόκληρα χρόνια, συνταράζει τη Γερμανία.
Το βιβλίο που τιτλοφορείται “Gekaufte Journalisten” που σημαίνει “Εξαγορασμένοι Δημοσιογράφοι”, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμη σκάνδαλο και αποδεικνύει περίτρανα πως η Γερμανία είναι βουτηγμένη στη διαφθορά.
Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω βιβλίο σημείωσε εντυπωσιακές πωλήσεις, και μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε γιατί, εάν ρίξουμε μια ματιά στους τίτλους των κεφαλαίων του:
«Τα δύο τρίτα των δημοσιογράφων στην Γερμανία είναι εξαγοράσιμοι»
«Οι πεμπτοφαλαγγίτες των ΗΠΑ»
«Το παραμύθι της Μέρκελ -Έτσι ψεύδεται η Καγκελαρία στον λαό»
«Πώς λαδώθηκα από εταιρεία πετρελαιοειδών»
«Δημοσιογραφικά ταξίδια και φοροαπάτες»
«Πώς πληρώνονται οι βίλες στην Τοσκάνη»
«Πίσω από τη FAZ υπάρχει ένα διεφθαρμένο κεφάλι»
«Αγόρασε κι εσύ έναν δημοσιογράφο, μπορείς!».
Μόνο και μόνο από τους τίτλους των κεφαλαίων του είναι ολοφάνερο ότι αυτή η χώρα είναι βουτηγμένη στη διαφθορά και στα σκάνδαλα.
Αυτό είναι το προφίλ και το ήθος των ανθρώπων που καθημερινά απαξιώνουν την Ελλάδα με πληρωμένα «ρεπορτάζ».
Μάλιστα, ο πρώην αρχισυντάκτης μιας από τις μεγαλύτερες γερμανικές εφημερίδες έδωσε στην δημοσιότητα μία μακροσκελή λίστα με ονόματα εν ενεργεία συναδέλφων του, της τηλεόρασης, πολλών εφημερίδων και περιοδικών, που κατέχουν σήμερα σημαντικές θέσεις, ασκώντας, «εξαγορασμένη δημοσιογραφία».
Ωστόσο, οι συνάδελφοι του δεν παραβιάζουν μόνο τη δημοσιογραφική δεοντολογία στο όνομα του γρήγορου πλουτισμού, αλλά φοροδιαφεύγουν!
Καλά διαβάσετε! Αυτοί που θέλουν να κάνουν υποδείξεις και να δώσουν τα “φώτα” τους στην Ελλάδα φοροδιαφεύγουν και διαθέτουν υπερπολυτελείς βίλες στην Τοσκάνη, αδήλωτες στην γερμανική Εφορία, μια και έχουν σπόνσορες μεγάλες εταιρείες.
Εταιρείες, που τους πληρώνουν με 5.000, 7.000 και 15.000 ευρώ για να γράψουν ένα καλό κομμάτι, ανάλογο με τα συμφέροντά τους, ή ακόμα και να κάνουν ανοιχτά ένα καλό PR μέσω των εντύπων τους ή του τηλεοπτικού φορέα, στον οποίο εργάζονται», αναφέροντας στο θέμα αυτό και τον σημερινό παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου της ZDF, Κλάους Βέμπερ.
Είναι εξοργιστικό λοιπόν το γεγονός πως η “εντιμότατη” εταίρος μας, μας κουνάει το δάχτυλο με τόση υποκρισία για θέματα διαφθοράς, φοροδιαφυγής και διαπλοκής…
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου