Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Οικονομικό Γκουαντανάμο η Ελλάδα.


Η επίσημη χρεοκοπία κλείνει τις στρόφιγγες των τραπεζών. Συσσίτια παντού!..


Οικονομικό Γκουαντανάμο η Ελλάδα για τον επόμενο μισό αιώνα και κατά πάσα πιθανότητα ακρωτηριασμένη γεωγραφικά.
Από σήμερα λοιπόν βρισκόμαστε επίσημα σε κατάσταση χρεοκοπίας, κάτι που με κόπο επιχειρούν να θάψουν επικοινωνιακά τα παραδοσιακά ΜΜΕ που ζουν από το κυβερνητικό παρακράτος.
Η παρουσία των Προβόπουλου-Ράπανου στις Βρυξέλλες δεν υπόσχεται παρά μέρες με πόνο και νύχτες με αίμα για τους πολίτες.
Οι ελληνικές τράπεζες θα πάρουν δάνεια για να επαναγοράσουν τα ελληνικά ομόλογα, τα οποία θα ξεφορτωθούν οι γαλλικές και οι γερμανικές.
Και μετά θ αρχίσει το πάρτυ της κόλασης. Οι στρόφιγγες των τραπεζών θα κλείσουν, οι μικρές τράπεζες θα βαρέσουν κανόνια και σκηνές πρωτόγνωρες για ευρωπαική χώρα θα εκτυλίσσονται καθημερινά.
Οι πολίτες θα κάνουν ουρά για τα συσσίτια που θα διοργανώνει η τέως βασιλική οικογένεια σε συνεργασία με τον Μητροπολίτη Άνθιμο.
Εκτός από τα σεσημασμένα καθάρματα, τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες, οι υπόλοιποι πολίτες θ αντιμετωπίζονται σαν λεπροί κάθε φορά που θα ταξιδεύουν εκτός συνόρων.
Οι λήσταρχοι τύπου Νταβέληδες, θα κάνουν την επανεμφάνισή τους και αμέτρητες συμμορίες που θ απαγάγουν πλούσια καθάρματα της διαπλοκής για λύτρα, θα κάνουν την εμφάνισή τους.
Κανείς Κάρπεντερ δεν θα μπορεί να αποδώσει στο σινεμά το μεγαλείο της βίας που θα εκτυλίσσεται με φόντο της πλατείας της Αθήνας.
Οι πολιτικοί θα κυκλοφορούν με σιδερόφραχτα αυτοκίνητα καθώς και με γερμανικές ερπύστριες.
Κάποια καθάρματα από τους εκδότες και τους καναλάρχες ελπίζουν ότι οι συγχωνεύσεις τραπεζών θα τους δώσουν την δυνατότητα να πάρουν κι άλλα δανεικά κι αγύριστα τα οποία  στη τελική καλούνται τα κορόιδα οι πολίτες ν αποπληρώσουν.
Στο κρατικό χρήμα ποντάρουν και κάτι καθάρματα μεγαλοδιαφημιστές που έχουν κολλήσει σαν βδέλλες σε διαπλεκόμενους κρατικούς Οργανισμούς τύπου ΟΠΑΠ για να συνεχίσουν το όργιο της αρπαχτής.
Η Ελλάδα που θα απομείνει θα είναι αγνώριστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου