Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ



Στο ψευτορωμέϊκο της σήψης και της υποταγής τα πρότυπα που επιθυμεί να προωθήσει το καθεστώς είναι πρόσωπα που τριγυρίζουν άνευ σκοπού με σκυφτό κεφάλι, ζητιανεύουν και ανέχονται κάθε φωνή ξένη προς τον ελληνισμό μας. Τα πρότυπα που ανέχονται φυσικά το πολύ σκύψιμο γεννούν ανάμεσα στη φυλή κάποια νεκρά στη φύση τους κύτταρα που τους αρέσει η εκπόρνευση της ύπαρξής τους και η μιαρή βεβήλωση των ιερών λαβάρων του έθνους προκειμένου να οικειοποιηθούν εξουσίες που δεν τους ανήκουν για λογαριασμό μισελληνικών συμφερόντων. Από αυτά τα πρότυπα προέρχονται εξουσιαστές, ενημερωτές, διασκεδαστές και λοιπά ανθρωποειδή του ντόπιου νεοταξικού καθεστώτος.


Όλοι αυτοί οι παρείσακτοι και ιογόνοι οργανισμοί που παρασιτοζωούν ανάμεσα στο υγιές σώμα του Ελληνικού Έθνους δεν θέλουν να υπάρχουν και να οδηγούν τον λαό μας στα πεπρωμένα του Έλληνες με όρθιο παράστημα, υψηλό εθνικό φρόνημα και ηρωικό αίσθημα αυταπάρνησης υπέρ του συνόλου της εθνικής κοινότητος. Δεν θέλουν Έλληνες που σηκώνουν το ξίφος για να απαιτήσουν σεβασμό στην κυριαρχία μας. Θέλουν Έλληνες που απλώνουν το χέρι και τα κάτω μέρη του σώματός τους για να εγκρίνουν προδοσίες και να προσφέρουν δουλικές υπηρεσίες σε νεοταξικούς επιβήτορες.


Αυτοί οι αρχόμενοι άρχοντες του τόπου μισούν τις Ελληνικές Αξίες. Μισούν το ήθος, την αξιοσύνη, τον πατριωτισμό και φυσικά τον ελληνικό ηρωισμό. Πολεμούν όπου συναντούν την Ελληνική Σημαία και τον Ελληνικό Στρατό διότι αποτελούν την προσωποποίηση της Πατρίδος και της επιθυμίας της να δοξασθεί και να κυριαρχήσει στηριζόμενη στις δάφνες των πλέον αυθεντικών και Άριστων Ελλήνων. Προσηλωμένοι στις διαταγές για τον αφανισμό του Έθνους μας, οι καθεστωτικοί επιβήτορες έχουν εξαφανίσει με τη δική τους λογική τα στρατιωτικά εμβατήρια του Ελληνικού Στρατού από τα στρατόπεδα και τις ζωές μας, αφού θέλουν το στράτευμα να υπάρχει μονάχα για να προστατεύει τους ίδιους και τις τράπεζές τους όπως μας λέει ο Πάγκαλος.


Οι Έλληνες Πατριώτες όμως, το κυρίαρχο σώμα του Ελληνισμού και σιωπηρή έως σήμερα πλειοψηφία αυτού του ιερού τόπου, έχουμε άλλη άποψη για το πρότυπο του Έλληνα. Ευθύνες φυσικά υπάρχουν και στο λαό για την πτώση σε αργία αυτού του προτύπου, πλην όμως η ώρα της επικράτησης του Έλληνα Ήρωα έχει φτάσει.


Ο Έλληνας Ήρωας είναι εκείνος που περιγράφεται ανάγλυφα και ξεκάθαρα μέσα από τα στρατιωτικά εμβατήρια και τους ύμνους του Έθνους. Είναι ο Έλληνας που κυκλοφορεί πάντα Όρθιος και σκέπτεται το καλό της Ελληνικής Φυλής. Είναι ο Έλληνας που ασκείται προκειμένου να είναι έτοιμος κάθε ώρα και κάθε στιγμή να κάνει πράξη την πρωταρχική σκέψη κατακτώντας λευτεριά και στέμμα οικουμενικό. Είναι ο Έλληνας που δίνει τη ζωή του για τη ζωή των παιδιών του και δεν ρωτάει ποιος είναι απέναντι. Φτάνει πως είναι απέναντι στο Ελληνικό Έθνος. Και αφού είναι απέναντι στο Ελληνικό Έθνος πρέπει οπωσδήποτε να εκλείψει δια παντός.

Οι Έλληνες είναι γιοι των αετών. Και σαν αετοί στήνουν τις αετοφωλιές τους όπου και όποτε χρειαστεί. Τα κάστρα της ψυχής τους ορθώνονται και φτάνουν όπου ζει και αναπνέει η ελληνική φυλετική ψυχή. Σε ουρανό και γη, σε στεριά και θάλασσα ελληνική. Ο Ελληνικός Στρατός υπηρετεί το εθνικό συμφέρον και σκεπάζει κάτω από τις προστατευτικές του φτερούγες τον λαό και όχι τις σαπιοκοιλιές και τα θησαυροφυλάκια ληστοσυμμοριτών βάρβαρων και εφιαλτών.


Το εμβατήριο της πολεμικής μας αεροπορίας είναι ξεκάθαρο. Οι Φρουροί της Ελλάδος έχουν έτοιμες και κραδαίνουν τις φοβερές τους ρομφαίες ενάντια σε όσους έχουν ύπουλες και επίβουλες ιδέες. Τα κάστρα τους έχουν την άπαρτη δομή του βουνού των θεών, του Ολύμπου, και στην κεφαλή έχουν τον ίδιο τον Θεό και τους Αρχαγγέλους του. Καθοδηγητές στο δρόμο της θυσίας διαθέτουν Πολεμιστές και Φιλοσόφους Ήρωες χιλιάδων χρόνων ελληνικής ιστορίας να βαστούν πυρσούς και πυξίδα. Έχουν ακόμη την τόλμη του Ίκαρου που στο δρόμο της απελευθέρωσης δεν δίστασε να βάλει τον πήχη ψηλά. Παράτολμα ναι, αλλά ποτέ με το κεφάλι στραμμένο χαμηλά ή πίσω.


Λογικό είναι λοιπόν στα χρόνια της πιο πικρής σκλαβιάς αφού είναι εσωτερική και υποτίθεται εγγενής, να καταχωνιάζονται στα σκοτεινά υπόγεια της ανθελληνικής εξουσίας τα στρατιωτικά εμβατήρια και οι εθνικοί μας θούριοι ως λάβαρα ελληνικού αγώνα. Γιατί εκεί ανάμεσα σε λόγια εμπνευσμένα δίδεται με πειστικό τρόπο η μεγάλη αλήθεια πως η γη μετριέται με αίμα ελληνικό στο ηρωικό πεδίο της Τιμής κι όχι με μελάνι βρώμικο και ομόλογα παγκόσμιας εξουσίας. Στην Μεγάλη Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού κουμάντο κάνουν μονάχα οι Έλληνες και όχι οι διορισμένοι δήθεν Έλληνες. Και εγγυητές της Ισχύος της Ελληνικής Φυλής είναι οι Έλληνες Ίκαροι και ολάκερος ο Εθνικός Στρατός μας

http://www.youtube.com/watch?v=-XBR2COaHMo&NR=1.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου