Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Έκτακτο διάγγελμα Μπάρακ Ομπάμα προς τον αμερικανικό λαό για οικονομία και εξόντωση Team 6



                

Διάγγελμα προς τον αμερικάνικο λαό θα απευθύνει στις 13:00 ώρα ανατολικής ακτής (20:00 ώρα Ελλάδας, σε λίγα λεπτά δηλαδή) ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, αναφορικά με τις δραματικές εξελίξεις στην οικονομία των ΗΠΑ που απειλούν πλέον όχι μόνο την παγκόσμια οικονομική σταθερότητα, αλλά και την γεωπολιτική σταθερότητα. Η πτώση του ελικοπτέρου στο Αφγανιστάν με τους ήρωες που συμμετείχαν στην επιχείρηση εξόντωσης του Οσάμ Μπιν Λάντεν, άνδρες του "Team 6" των SEALS, νεκρούς, έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλη αναταραχή στις ΗΠΑ.

Δεν είναι σαφές ακόμα το θέμα ή το περιεχόμενο του διαγγέλματος Ομπάμα, που προστέθηκε απροειδοποίητα στο πρόγραμμά του, αφού ο Λευκός Οίκος αρκέστηκε στην ανακοίνωση της ώρας και δεν ανέφερε το παραμικρό σχετικά με το περιεχόμενο του.

Πάντως ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου ανέφερε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρόκειται να μιλήσει για την οικονομία και την κατάσταση στο Αφγανιστάν.

Άλλωστε σήμερα τα χρηματιστήρια, τόσο στη χώρα του όσο και διεθνώς, κατέγραφαν μεγάλες απώλειες, μετά την υποβάθμιση του αξιόχρεου της χώρας από τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor's την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου