Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΟΧΙ‏


 Στην ζωή των ανθρώπων έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει να δώσει μια απάντηση που από αυτήν εξαρτάται η αξιοπρέπεια της ανθρώπινης υπόστασης.

Φυσικά το ΟΧΙ που θα πει ο άνθρωπος που είναι στριμωγμένος και απελπιστικά μόνος θυμίζει την ζωώδη αντίδραση οποιουδήποτε άλογου όντος όταν αισθανθεί ότι κινδυνεύει για την ίδια του την ζωή.
Αυτή την στιγμή η χώρα και ο λαός της είναι στριμωγμένοι στην γωνία και αισθάνομαι πλέον στον αέρα την μυρουδιά του μπαρουτιού να αιωρείται.
Το χαμόγελο έχει εξαφανισθεί ακόμη και από τα μικρά παιδιά γιατί καταλαβαίνουν τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι τους από την άσχημη ψυχολογία των γονιών του.
Πως κατρακύλησε μέσα σε απίστευτες προδοσίες και τερατώδη ψέματα που του περάσανε οι πουλημένες ηγεσίες όλων των παρατάξεων, και σήμερα βγαίνουν όλοι μέσω των σάπιων μιντιαρχών να πουλήσουν εκδουλεύσεις ότι τάχα όλα αυτά θα ανασκευασθούν όταν γίνουν ηγεσίες διακυβέρνησης.
Αν μια λαϊκή επανάσταση που θα ανατρέψει από την Ρόδο μέχρι τον Έβρο, από την Κέρκυρα μέχρι την Λήμνο, δηλαδή ολόκληρη η Ελλάδα από άκρη σε άκρη να τους λαμπαδιάσει τους προδότες χωρίς έλεος και χωρίς κανένα δισταγμό αλλαγή στην ζωή μας δεν θα δούμε.
Επιτέλους το ΟΧΙ λέγεται μια φορά και σε στεφανώνει η δόξα , οτιδήποτε άλλο μας αποστέλλει στα σκουπίδια της ιστορίας. Η επιλογή είναι δική μας.
ΑΦΟΥΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου