Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Μας χρωστάνε ψυχές, κορμιά και αίμα και τους χρωστάμε …… κωλόχαρτα και ψηφιακούς αριθμούς !




Συμφωνώ απόλυτα κύριοι του ΠΑΣΟΚ ότι, διαπραγμάτευση είναι όταν αντιμετωπίζεις τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τη διεθνή κοινή γνώμη, τις κυβερνήσεις και τα κοινοβούλια άλλων χωρών…….
Προφανώς διαπραγμάτευση ΔΕΝ είναι να τσακώνεστε μεταξύ σας οι συγκυβερνώντες για το ποιός μας έσωσε…..
Σας ερωτώ όμως φίλοι του ΠΑΣΟΚ, γιατί ενόψει της οικονομικής μας κατάστασης δεν ανοίξατε ΕΠΙΣΗΜΑ τόσο καιρό το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων απο τη Γερμανία.
Είμαστε το μόνο Κράτος που δεν αποζημιώθηκε !
Τι είπατε για αυτό το ζήτημα στα…. διεθνή μέσα ενημέρωσης, τη διεθνή κοινή γνώμη , τις κυβερνήσεις και τα κοινοβούλια άλλων χωρών ;!
Μα εκεί σας θέλαμε λαλίστατους. Εκεί θέλαμε να κάμετε επίδειξη γνώσεων και ρητορικής δεινότητας…….και όχι στους …. ταξιτζήδες και άλλους φουκαράδες.
Γιατί δεν ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΤΕ τα πρέποντα επί του θέματος με ανάλογη σκληρότητα και επιμονή αυτών που επιδεικνύουν σήμερα κάποιοι θρασύτατοι κύριοι της τρόικας στη Χώρα μας ;
Διάβασα σ’ ένα άρθρο ότι, ο συσχετισμός των δυνάμεων στην παρούσα διαπραγμάτευση είναι σαφώς σε βάρος μας…..
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Μας χρωστάνε ψυχές, κορμιά και αίμα και τους χρωστάμε …… κωλόχαρτα και ψηφιακούς αριθμούς !!!!!!
Και δεν είναι μόνον η Γερμανία που μας χρωστάει……
Αλήθεια τι λέτε για αυτόν το συσχετισμό ; !
Θα έπρεπε να έχετε αναπτύξει 2 χρόνια τώρα τις σχέσεις της Χώρας μας με τη Ρωσσία και άλλες μεγάλες δυνάμεις, όχι σε επίπεδο φραπέ-κουλουράκια και φώτο με χαμόγελα αλλά, έτσι ώστε, να έχετε εξασφαλίσει ΣΗΜΕΡΑ πολλαπλά και ισχυρά πολιτικά , οικονομικά και γεωστρατηγικά ερείσματα (αν όχι ωφέλη) ικανά να επηρεάσουν την οποιαδήποτε “διαπραγμάτευση” με την τρόικα.
Για αυτό το λόγο σας πληρώνουμε αεροπλάνα, καύσιμα, οδηγούς, ειδική ασφάλεια και ένα κάρρο άλλα κονδύλια…….
Αντί αυτών , το μόνο που ξέρατε να κάνετε είναι να λέτε πως η Χώρα (των διεφθαρμένων) πρέπει να σωθεί (χάρηκα πολύ…..) , πλην όμως αυτά που έχετε κάνει μέχρι τώρα για να τη σώσετε, θα μπορούσε να τα κάνει με ευκολία και το τελευταίο πολιτικό σχήμα της οικουμένης. Απλά πατάτε τους Έλληνες και τους ξαναπατάτε .
Εσείς του ΠΑΣΟΚ βέβαια τελειώσατε εδώ και δεν λυπάμαι καθόλου.
Εύχομαι να έρθουν άλλοι άξιοι το γρηγορότερο.
Μάκης Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου