Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

SOS: Ο "μεγάλος αδερφός" είναι ΕΔΩ. ΦΙΜΩΝΟΥΝ όλα τα Ιστολόγια.


 

Εδώ και λίγα χρόνια η μεγάλη άνθιση των Ιστολογίων (blogs), έκανε το σύστημα και την Νέα Τάξη να τρομάζει. Πλέον ο κόσμος μπορούσε να ενημερωθεί από ΜΗ ελεγχόμενες πηγές πληροφόρησης.

Αν και προσπάθησαν ήδη με διάφορους τρόπους να "λασπολογήσουν" τα Ιστολόγια, (δημιούργησαν Ιστολόγια που διαχειριζόταν επαγγελματίες δημοσιογράφοι,  διέρρεαν εσκεμμένα "μαϊμού" ειδήσεις για να πείσουν για την αναξιοπιστία των Ιστολογίων), παρόλα αυτά ο κόσμος ΜΑΖΙΚΑ εμπιστεύεταισήμερα το ελεύθερο διαδίκτυο.
Αυτό φάνηκε και στις πρόσφατες εκλογές στην Ελλάδα που παρά την παραπληροφόρηση και τα εκβιαστικά διλήμματα των καθοδηγούμενων ΜΜΕ, τα αποτελέσματα ήταν μια αληθινή ΣΥΝΤΡΙΒΗ του πολιτικού σκηνικού.



Προχθές διαπιστώσαμε ότι η google (Gmail), χωρίς να ενημερώσει ΚΑΝΕΝΑΝ, μετέφερε υποχρεωτικά όλα τα Ιστολόγια (σε Ελλάδα και Κύπρο) της μορφήςblogspot.com και στη διεύθυνση  blogspot.gr
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;
Ότι πλέον θα υπάγονται στην Ελληνική δικαιοσύνη και για το παραμικρό αδίκημα ( πχ μια υποτιθέμενη απειλή, ή εξύβριση ή συκοφαντική δυσφήμιση), θα επεμβαίνει άμεσα ο εισαγγελέας και η Δίωξη Ηλεκτρ/κού Εγκλήματος.



Όντως διαπιστώσαμε ότι το antiparakmil.blogspot.gr ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, χωρίς ΟΥΔΕΠΟΤΕ να έχουμε ανοίξει Ιστολόγιο στη μορφή αυτή: 



  • Θυμίζουμε τις προσπάθειες στην Κύπρο να φιμώσουν το ΙστολόγιοΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ-Watch, με τη σύλληψη του blogger. Δείτε σχετικά εδώ καιεδώ
  • Πρόσφατα απέκλεισαν όλα σχεδόν τα πατριωτικά Ιστολόγια από τη Δημόσια διοίκηση της Κύπρου (ενώ τα κομματικά Ιστολόγια του ΑΚΕΛ ήταν προσβάσιμα). Δείτε σχετικά  εδώ
  • Θυμίζουμε επίσης τη σύλληψη του blogger του  Hellenic Revenger (για να γίνει άρση απορρήτου, ο τότε αρχηγός ΓΕΣ, ισχυρίστηκε ότι τάχα τον εκβίαζαν, οπότε η απλή συκοφαντική δυσφήμιση μετατράπηκε σε ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ (εκβιασμός) οπότε μπορούσε να επέμβει η Δίωξη Ηλεκτρ. Εγκλήματος- θυμίζουμε το περιστατικό εδώ και εδώ).
  • Θυμίζουμε το πρόσφατο κλείσιμο του Ιστολογίου της Χρυσής Αυγής από την Wordpress αφήνοντας ένα πολιτικό κόμμα που εκπροσωπείται μάλιστα στη Βουλή χωρίς επίσημη ιστοσελίδα. Δείτε εδώ


ΚΑΛΟΥΜΕ όλα τα Ιστολόγια να αντιδράσουν.


Στα μαύρα σχέδιά τους απαντάμε:
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου