Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Κεραυνός απο τον Α/ΓΕΕΘΑ: Δείξτε μου που θα τους ...Πνίξουμε !




Άστραψε και βρόντηξε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος στην επίσκεψη αστραπή πριν λίγες ημέρες στον Έβρο που δεν πέρασε απαρητήρητη απο τους Τούρκους !
Ξημερώνοντας το 2013 και μαθαίνοντας τους λεονταρισμούς και τις απειλές γιαωμή στρατιωτική βία 
του πολεμοχαρή Μπαγίς
που μπορεί να τάραξε το ρεβεγιόν και τις γιορτές στους Άθλιους των Αθηνών, αλλά δεν κιότεψαν οι άνδρες μας στους στρατώνες !

Για αυτό και μόνο και για την αλήθεια μεταφέρουμε την φράση που ειπώθηκε κατά την ενημέρωση από τους μηχανικούς του Στρατού μας όταν ενημέρωναν τον Στρατηγό για την πρόοδο της Αντιαρματικής τάφρου !

Ανυπόμονος ο Αρχηγός από την ενημέρωση ,ζήτησε από τον επικεφαλής Αξιωματικό να του δείξει στο έδαφος ένα πράγμα ...
Δείξτε μόνο μου που θα τους πνίξουμε !!
Ωμά σταράτα και χωρίς τσιριμόνιες ο Αρχηγός ζήσε να δει σε ποιο σημείο θα πλημμυρίσει την τάφρο και θα πνίξει τα Τουρκικά Άρματα μαζί με τα πληρώματα τους ! Τον άκουσες Μπαγίς;

Για να είμαστε και δίκαιοι οι Τούρκοι σε πρόσφατη άσκηση κόντεψαν να πνιγούν όταν προσπάθησαν να περάσουν το ποτάμι χωρίς να ελέγξουν το έδαφος αν αντεχε το βάρος του άρματος ! Δείτε το video !



Σε άλλο σημείο της ενημέρωσης ο Αρχηγός ενημέρωσε τους επιτελείς οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανταλλακτικών, ούτε βλημάτων για τα άρματα και οι προσπάθειες που γίνονται δεν είναι για το 2013 αλλά για το 2014 και το 2015 ...
Σε απλά Ελληνικά πρέπει να πάρουμε χαμπάρι ότι θα χρειαστούμε ανταλλακτικά για τα F-16 , βλήματα για τα άρματα και μηχανές για τις Φρεγάτες ,δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο ,απο οπλισμό εκτός απο αυτά και πρέπει να κόψουμε το λαιμό μας να τα πάρουμε , να τα κλέψουμε , να τα αγοράσουμε ...απλά να τα βρούμε και δεν θα ρισκάρουμε τίποτε και για κανέναν !
Να μιλήσουμε σε απλά ελληνικά και δεν ειναι στο μυαλό μας να φοβίσουμε κανέναν ,αυτά τα χρειαζόμαστε και κάποια στιγμή πρέπει κάποιοι να κάτσουν κάτω να βγάλουν τον σκασμό και να ακούσουν τους Αξιωματικούς για το τι χρειαζόμαστε και τι όχι, να υιοθετήσουν τις εισηγήσεις τους και να εφαρμόσουν άμεσα χωρίς να έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους το πολιτικό κόστος , για τα Στρατόπεδα, την Θητεία ,την επιφυλακή & Εφεδρεία και προπαντός να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά !!!!

Μην ακούτε αυτά που θέλετε να ακούσετε ...Ξυπνάτε μωρέ χανόμαστε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου